Liigapörssi-keskustelua

  • 1 491 993
  • 6 473

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Pitäisiköhän lähteä kahdella kalliilla pakilla ja kunnon molarilla? Se tarkoittaisi yhtä todella halpaa hyökkääjää ja kahta keskihintaista. Olisikohan Leimu iskussa pleijareissa? Uskaltaisikohan ottaa Lehtosen, sillä aivan huikeasti torjuu tällä hetkellä. Turkulainen olisi tosi halpa hyökkääjä, mutta saako mitään aikaiseksi.
Maaleja tehdään kyllä yleensä aika vähän, joten sen puolesta kyllä pitäisi löytää ainakin pari ihan varmaa pisteentekijää. Mikä ottelupari mahtaisi pelata pisimpään ensimmäisellä kierroksella?!
Tässä on rahaa kiinni, joten tarkkaan pitää miettiä *hymiö*
Itse mietin ihan samaa. Tällä hetkellä joukkue onkin muodossa.

Puustinen-Ruuttu-Turkulainen
Rantakari-Tallinder
Setänen

Setänen aloittanee TPS maalilla melko varmuudella. Hieman kallishan tuo on mutta Kilpeläinenkään ei oikein vakuuta. Monilla muilla pelaakin sitten 50-50 järjestelmällä. Tapparallakin voi Lassila hypätä puikkoihin jos Hracovinalla ei koppi tartu. Sama Kilpeläinen-Godla akselilla. Toki myös jos Setänen hörppii niin Georviev vaihdetaan. Onhan nuo hyökkääjät hieman heikot mutta niitä kerkee vielä kokoonpanojen esille tullessa vekslaamaan.
 

SteelGate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Ilves, Bruins, HC Davos, Tunturi-Kiekko
Kokeillaan josko viimein tulisi kimpassa jaksovoitto kotiin:

Thorell (TPS) - Savinainen (TAP) - Pitkänen (KAL)
Savilahti-Nagander (TPS) - Fagerudd (ILV)
Setänen (TPS)
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mietiskelin tuossa että täytyy varmaan jakson alkuun vähän vaihtoja roplata kun pelaavat noita puolikkaita kierroksia ekalla neljällä kiekalla. Ekalle kiekalle jos vaikka ottaisi Tappara-painotteisesti 5 jätkää jotka pelaa sillä kiekalla ja yks joka ei pelaa, ja sitten vaihtaisi 3 kaveria seuraavalla kiekalla pelaaviin, ja kolmannelle ja neljännelle kiekalle vaihtaisi sitten vielä pelaavan maalivahdin niin saisi viidellä vaihdolla aikaan tilanteen missä ekalla kiekalla pelaisi 5 jätkää, toisella 4, ja seuraavilla 3 ja 4, ja aina olisi maalivahti pelaamassa. Jos ei tekisi mitään vaihtoja ekoilla kiekoilla ja kaikki pelaajat pelaisivat, olisi tilanne että neljällä ekalla kiekalla pelaisi 10 kenttäpelaajaa + 2 maalivahtia, noilla vaihdoilla taas 12 kenttäpelaajaa + 4 maalivahtia. Pitäis tulla pointseja ja oletettavasti arvoakin saisi hilattua heti alkuun kivasti ylöspäin kun kuitenkin alussa taas hätäillään vaihtojen kanssa ja tulee kymppitonnin arvonnousuja ja -laskuja. Mutta silti jäis 15 vaihtoa vielä loppujaksoonkin, niitä pitää kyllä säästellä niin että saa vielä ens kiekalle ja finaaleihin täys kentällisen ukkoja pelaamaan. Ja kivahan se ois jos pystyis vaihtelee pelaajia siinäkin tapauksessa että saisi väliaikaisesti pois pelaajat semmosesta jengistä joka voittaa neljässä matsissa ja vaihdettua vielä kavereihin jotka hakkaa seittemän peliä.

Tietty jos Tappara ei alussa hakkaakaan Ilvestä ja pelaavat maalivahdit vetää samalla homoiluvaihteella ku Kilpeläinen viime jakson lopussa ja muutenkin osuu 0+0 pelaavat ukot niin aivan hukkaan menisi vaihdot siinä tilanteessa. Mutta eihän nyt toista jaksoa putkeen voi mennä niin paskasti, eihän? Ai voi vai? No niinpä tietenkin.
 

Junttura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, NHL:n Suomalaiset
11 vaihtoa ja näillä lähdetään taistelemaan kimpan voitosta
Rauhala (TAP) - Ilomäki (KAL) - Nättinen (JYP
Kemiläinen (TAP) - Tallinder (TPS)
Rämö (PEL)
 

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Tämähän on helppoa kun sen osaa.

Jengi täyteen IFK:n äijiä, kun kellään muulla ei ole luottoa. Jos onnistuu, saa luultavasti olla melko rauhassa kimpan kärjessä. Jos menee vituiks, menee kunnolla vituiks. Näillä mennään!

E: Kyllä, kyllä. 3-4 IFK:laista per jengi. Jengien kasaamisessa on aivan liikaa vaihtoehtoja, mutta ans kattoo.
 
Viimeksi muokattu:

Barney

Jäsen
Rauhala (TAP) - Lajunen (TAP) - Turkulainen (JYP)
Kemiläinen (TAP) - Eronen (IFK)
Rämö (PEL)

Maalivahdin valinta oli vaikein, mutta itse uskon Pelicansin kaatavan KalPan Rämön avulla. Rämö on ehkä vähän riskialtis valinta maalinsuulle, mutta potentiaalia huippupisteisiin on mielestäni valittavissa olevista maalivahdeista kaikista eniten. Pakistoon Kemiläinen on tuolla hinnalla ihan ilmiselvä valinta. Turkulainen löytyy aika useasta joukkueesta, mutta eihän sitä tuolla hinnalla voi sivuuttaa. Rauhala myös erittäin halpa, etenkin kun pelaa Haapalan ja Repon kanssa samassa ketjussa. Lajunen on kevään pelaaja ja tulee tekemään Kuuselan kanssa tuhoja. Eronen sitten pakistoon lopuilla rahoilla. Pelasi aika hyvin Kärppiä vastaan ja tulee olemaan aika tärkeä palanen IFK:lle.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nyt kun Lassila spelailee niin

Nurmi(TAP)-Savinainen(TAP)-Turkulainen(JYP)
Kemiläinen(TAP)-Kaski(IFK)
Lassila(TAP)

on jengi ekalle kiekalle. Tokalle kiekalle lähtee Lassila ja Savinainen ja jompikumpi kaksikosta Nurmi-Kemiläinen vaihtoon, Nurmi varmaankin. Jypin Louhivaara ja HPK:n Hagman vois olla kivoja plokkauksia ja sitten joku maalivahti joka pelaa. Rahaa jäisi sitten niin paljon, että kolmannelle kiekalle voisi ottaa kenet vaan moken ja saisi ainakin Tapparan Nurmen takas jengiin Turkulaisen tilalle, ja sitten neljännelle kiekalle voisi vaihtaa vielä maalivahdiksi joko Rämön tai Kilpeläisen ja niillä tykitellä sitten eteenpäin kunnes joku tippuu.

Vituiksihan tämä suunnitelma toki menee, en varmaan tuu ottamaan ketään noista nyt kaavailluista ukoista mutta jotenkin tollee vaihtelen alussa jotta saisi vähän enemmän pelaajia alkukiekoille ja arvoa nostettua ja jos hirvee tuuri käy niin ehkä jonkun syöttöpisteenkin sieltä kolmannelta kierrokselta kerättyä, ja kenties maalivahditkaan eivät joka kiekka vedä miinuksia. Jos taas homma onnistuu ja tulee pointseja, niin pelaajien arvot saattaa sillee kivasti heitellä että voisi saada enemmän kalliimpiakin pelimiehiä jengiin sitten loppujaksolle. Luotan ja toivon että Hifkin Oliwer Kaski tulee olemaan kevään yllättäjä, koska jos se ei ole ja se on ihan paska ja tippuu pois kokoonpanosta, sen tilalle ei saa ketään ellei sitten myy jotain kalliimpaa ukkoa samalla pois.

Vinkeiksi vielä, TPS:n Thorell ja Lindstedt, Pelicansin Rämö ja Hifkin Grillfors on tuossa peluriruletissa myös pyörineet mutta niitä en ottanut, eli sieltä kannattaa hakea hyvät pisteentekijät omaan jengiinsä.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
IFK:n ja JYPin pelaajat näyttäisivät hinnan puolesta pelattavilta. Itselläni on hyperpelijoukkue ja yleensä taktiikkani on ollut, että noin jakson puolivälissä vaihtoja olisi hyvä olla käytettynä sellainen ~2/3. Nyt pyrin saamaan kymmenen vaihtoa käytettyä ennen välierävaihetta. Ihan hyvä noita on vaan rohkeasti käyttää heti alussa jo pelkästään pelaajien arvojen nousun/laskun vuoksi. Esim huomiselle kierrokselle Lassilan, Kemiläisen yms hinnat laskevat pomminvarmasti sen 10k.

Ihan kaikkia pelaajia ei kuitenkaan pysty vaihtamaan jokaiselle kierrokselle, joten täytyy vähän miettiä. Ehkä 5 pelaajaa pyrin saamaan tälle kierrokselle ja kolmelle seuraavalle kierrokselle sitten 4-5 pelaajaa. Sen jälkeen täytyy katsoa mitkä sarjat ovat 1-1 tilanteessa ja koettaa niihin pommittaa lähes koko joukkue pitkän sarjan toivossa.

Tällä hetkellä joukkue näyttää tältä:

Hintz - Nurmi/Rask/Puustinen - Turkulainen
Kemiläinen - Eronen/Rantakari
Lassila

Etenkin yksi hyökkääjä tuottaa vaikeuksia, varmaa on vain se että todennäköisesti tulen päätymään siihen huonoimpaan vaihtoehtoon. Puolustuksessa houkuttelisi ottaa Kemiläinen-Rantakari -kaksikko, mikäli Tappara yv-maalin tekee, niin hyvällä todennäköisyydellä jompikumpi on maalissa mukana. Eronen puolestaan pelasi hyvän sarjan Kärppiä vastaan ja on suuressa roolissa HIFK:lla, paha.

Huomiselle kierrokselle sitten 2 hyökkääjää, toinen puolustaja sekä maalivahti vaihtoon.

E: Päädyin Teemu Nurmeen sekä Teemu Eroseen. Siitä vaan sitten Rantakaria, Raskia ja Puustista kentälliseen niin johan alkaa pistetili ropisemaan :)
 
Viimeksi muokattu:

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Tuli vielä arvottua Savinainen-Kaski ja JMJ-Eronen duojen välillä. Päädyin jälkimmäiseen.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Tällaisella kokoonpanolla avauspäivään. Huomenna sitten muut paitsi Turkulainen vaihtoon.

Teemu Lassila, Tappara (320 000)

Halpa ja erinomainen. Paljon pelanneista maalivahdeista paras pistekeskiarvo runkosarjassa, yli 10 Liigapörssipistettä per ottelu.

Henrik Tallinder, TPS (410 000)
Runkosarjassa pakkien ykkönen Liigapörssipisteissä, 478 pistettä. Uskon että kokenut konkari vain parantaa playoffeissa.

Ilkka Heikkinen, TPS (440 000)
Runkosarjassa pakkien kakkonen Liigapörssipisteissä, 468 pistettä. Uskon että kokenut konkari vain parantaa playoffeissa.

Jasper Lindsten, TPS (310 000)
Runkosarjassa mm. 37 pistettä ja +28 (Liigan ykkönen). Hintansa arvoinen kultaa. Pelaa Tomi Kallion ja Eric Perrinin kanssa ykkösketjussa.

Patrik Virta, TPS (300 000)
49 pelissä 14+12=26 ja +9 on hyvä saldo tämän hintaiselle pelaajalle. Pelaa Erik Thorellin sentterinä kakkosketjussa.

Jerry Turkulainen, JYP (220 000)
Liigapörssin ykkönen halpikset-kategoriassa. 48 pelissä 26 pistettä ja +14. Pelannee runkosarjan tapaan Juha-Pekka Hytösen (17+22) ja Janne Tavin (13+21) kanssa. Turkulaista en varmaankaan lähde hintansa takia ihan heti vaihtelemaan, jos edes jotain saa aikaiseksi.

 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
IFK:n ja JYPin pelaajat näyttäisivät hinnan puolesta pelattavilta. Itselläni on hyperpelijoukkue ja yleensä taktiikkani on ollut, että noin jakson puolivälissä vaihtoja olisi hyvä olla käytettynä sellainen ~2/3. Nyt pyrin saamaan kymmenen vaihtoa käytettyä ennen välierävaihetta. Ihan hyvä noita on vaan rohkeasti käyttää heti alussa jo pelkästään pelaajien arvojen nousun/laskun vuoksi. Esim huomiselle kierrokselle Lassilan, Kemiläisen yms hinnat laskevat pomminvarmasti sen 10k.

Ihan kaikkia pelaajia ei kuitenkaan pysty vaihtamaan jokaiselle kierrokselle, joten täytyy vähän miettiä. Ehkä 5 pelaajaa pyrin saamaan tälle kierrokselle ja kolmelle seuraavalle kierrokselle sitten 4-5 pelaajaa. Sen jälkeen täytyy katsoa mitkä sarjat ovat 1-1 tilanteessa ja koettaa niihin pommittaa lähes koko joukkue pitkän sarjan toivossa.

Tällä hetkellä joukkue näyttää tältä:

Hintz - Nurmi/Rask/Puustinen - Turkulainen
Kemiläinen - Eronen/Rantakari
Lassila

Etenkin yksi hyökkääjä tuottaa vaikeuksia, varmaa on vain se että todennäköisesti tulen päätymään siihen huonoimpaan vaihtoehtoon. Puolustuksessa houkuttelisi ottaa Kemiläinen-Rantakari -kaksikko, mikäli Tappara yv-maalin tekee, niin hyvällä todennäköisyydellä jompikumpi on maalissa mukana. Eronen puolestaan pelasi hyvän sarjan Kärppiä vastaan ja on suuressa roolissa HIFK:lla, paha.

Huomiselle kierrokselle sitten 2 hyökkääjää, toinen puolustaja sekä maalivahti vaihtoon.

E: Päädyin Teemu Nurmeen sekä Teemu Eroseen. Siitä vaan sitten Rantakaria, Raskia ja Puustista kentälliseen niin johan alkaa pistetili ropisemaan :)
Ei piru, ensimmäisen erän jälkeen näytti jo hyvältä tuo valinta, kun Nurmi sai Kemiläisen yv-maaliin syöttöpinnan. Toisessa erässä sitten Rantakari tekee 5v5-pelissä maalin ja perään Rask nappaa syöttöpisteen 5v5 -pelissä. Legendaarisia nämä kahden väliltä arpomiset, aina väärinpäin :D

Noin muuten on tulossa kyllä hyvät pinnat, siltä ainakin näyttää kun puolet peleistä on pelattu. Mutta jos olisin päätynytkin Rantakariin ja Raskiin, niin tässä olisi mahdollisuus aivan huippupisteisiin..

E: Joo-o, 31 pinnaa olisi tullut enemmän Rantakari-Rask -kaksikolla.. Ei toki yllättänyt, että väärän valinnan tein, mutta että yli 30 pistettä meni nyt sinne. Meni kyllä heti kättelyssä maku tähän jaksoon.
 
Viimeksi muokattu:

HockeyForLife

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild
Klassinen viime hetken muutos kokoonpanojen tullessa.. Virta + Setänen kombo vaihtui Lassila + Nurmi -yhdistelmään ja 30 pinnaa takkiin heti avauskierroksella.

Paniikkivaihtoja ei kuitenkaan viittisi alkaa tekemään, kun ilman lisävaihtoja pelaa... Eli Lassilan kohtalo kiinnostaa. Kukaan ei varmaan 100% tarkkuudella osaa sanoa, mutta kumpikan Tapparan maalilla aloittaa 2. pelissä?
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Tai sitten Tapola on kaukaa viisas ja tietää, että Kivi luulee Tapparan aloittavan Hracovinalla.

Itse luotan Olkinuoraan. Siinä on mies makuuni.
Mulla oli viime jaksossa Tukkola kun veti hyvin. Meni vain hermo kuin max 2 peliä pelaa sama mokke. Melkein joka peliin tuo mokke vaihutuis paitsi 2 peliä taisi Olkinuora pelata jopa putkeen sitten.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Tää on kyl vaikee peli.

Aina. Sama. Juttu.

Ketä miettii, mut ei ota - tehoilee. Ja sama toistepäin.
Täysin sama. Eilen Nurmi-Eronen -kaksikko vei voiton Rask-Rantakari -parivaljakosta ja 31 pistettä tähän. Tänään sitten puntaroin Nättisen ja Tavin välillä, päätyen tietysti ensin mainittuun, 13 pinnaa tähän. 44 pistettä siis mennyt kahden ensimmäisen kierroksen aikana tuollaisiin kahden välillä valintoihin, voisivatko joskus edes kääntyä oikeaan suuntaan.

Pahinta tässä on se, että menee motivaatio koko jaksosta kun alkaa ynnäilemään joka kierroksen jälkeen tuon 44p sinne pistemäärään ja katsoo kuinka korkealla olisi jne. Tällä hetkellä olisin kimpan reilussa kärjessä jos kaikki kolme edellämainittua olisi osuneet.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Vittu mikä alku. Huimat 29 pistettä kasassa.

Onneksi välierissä riittää kun on kolme vaihtoa jäljellä, että saa finaaliin täyden miehityksen.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Tämähän on alkanut sujua tukkoisen alun jälkeen. No joskus rullaa mullakin, mikä on aika harvinaista herkkua.

Tällä hetkellä, viiden pelikierroksen jälkeen paras kenttäni löytyy kokonaiskisassa peräti sijalta 52. mikä on aikas hieno sijoitus itselleni. Toiseksi paras kenttäni on puolestaan vain sata sijaa huonommin sijoittuneena eli löytyy sijalta 152.

Nyt pyyhkii hyvin ja täytyykin nyt hehkuttaa kun vielä ehtii. En usko, että nuo kentät tulee loppuun asti ihan noin korkeilla sijoilla pysymään.

Tai olisihan se hienoa jos pysyisi ja vaikka tulisi vielä vähän parannustakin niin nousisi vaikka palkintosijoille saakka. Koskaan en nimittäin ole voittanut mitään palkintoa tästä kisasta vaikka läheltä piti-tilanteita on muutama historian aikana ollutkin.

Paras kenttäni saalisti viime kierroksella eli eilen pisteitä 75 kappaletta ja näistä valtaosan ansaitsivat kentälleni kaksikko Ipa-maalivahti Antti Lehtonen ja HPK-pakki Joonas Lehtivuori.

Eniten tällä hetkellä huolettaa noiden vaihtojen määrä. Riittävätkö ne koko jakson ajan, kun ensimmäiset kierrokset söivät vaihtoja aika paljon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös