Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 280 972
  • 7 387

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jonkun verran herran otteista tietävänä, voin kertoa että kyseessä on todellinen luupää (Tikkasen luonne kaukalossa), huippu-urheilija kaikin puolin, jolla kaiken lisäksi on myös riittävät taidot nousta roolissaan ihan kansainväliselle tasolle. Hiukan kun ikä ja kokemus viilaavat liikoja karstoja niin vain "taivas" on rajana.

Kaiken lisäksi kyseessä on todella viihdyttävä pelaaja, joka sinällään sopii Vantaan haalareihin vallan mainiosti.

Tekisi mieli jopa sanoa että Leo Komarov-mainen urakaari ei hämmästyttäisi mua pätkääkään.

Kadehtien onnitellen Kiekko-Vantaata.

Patrik Moisio ja Leo Komarov mainittu samassa yhteydessä. Mahtavaa settiä.
 
Mielestäni aika loistava heitto, eli melko kuiva ja raju pers'raiskaus, vaikka onkin lainattu vähän valikoiden:

Mitä ilmeisimmin Quebecin ampujat edustavat rauhanuskontoa...
Tähän on helppo yhtyä, nettiaikana tyhjiö täyttyy spekulaatiolla ja tietoisella harhaanjohtamisella. Tämäkin palsta käy siitä esimerkiksi.
Harvinaisen rohkeaa itsekritiikkiä tässä nähtävillä. Onnittelut!
 

Blöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
@kahden suunnan sentteri Oman virheen tunnustaminen siis on "kuiva ja raju pers'raiskaus". Jaha. Edistänee keskustelukulttuuria palstalla tämäkin.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jos olet saunassa ja joku (mies tai nainen) pyllistää siellä esim. lisätäkseen lisää puita tai ottaaksen lisää löylyvettä niin ajattelet siellä lauteilla että perkele en katso kun tuo pyllistää. Persereiän lumous on kuitenkin niin suuri että sinun on pakko katsoa sitä pyllistävää persereikää.

IFK:n kohdalla on kyse ihan samasta asiasta.

No nyt!
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Nimimerkki Sleep tiivistää 2000-luvun jääkiekko-ottelutapahtuman. Kiitos tästä.

Kuten Gigantti Pregamessa sanottiin tästäkin Yale Doormanin tarjoamasta lauantai kamppailusta olisi pakko saada kolme pistettä ja tappioputki katki. Kuitenkin kun Yale Doorman lauantaimatsin Sjöbergin tarjoaman aloituskiekon toi Specsavers HIFK juniori, oli vähän pelkoa perseessä. Gigantti tuotepalkintoon asti peli näytti varsin mallikkaalta maalin ansiosta ja mentiin johdossa toiseen erään ja Petoklubi by Samsungissa KOFF kalja virtasi. Toiseen erään tultiin Kyocera Document Solutionit vilkkuen ja tehtiinkin SAKO 2-0 maali ja peli näytti loksahtavan meille. Kuitenkin Lukko tuli urkurin säestämänä jo tasoihin toisen erän alkaessa jotenka kolmatta LVI juhani niemi erää jouduttiin taas odottamaan pelonsekaisin tuntein. Niinhän siinä sitten kävi. Kuten L'Oreal Men Expert Postgamessa todettiin, johto menetettiin taas ja kiekko lähes hakeutui omasta tahdostaan maaliin. Enää ei Apollo Night Club Mansku 16 lämmittänyt palkinnonvoittajankaan mieltä. Breivinin matsiraportista voi lukea virallisen oksennuksen. Saa nähdä kuka HIFK TAG Heuer kellon omaava pukumies tästä laitetaan sivuun.

Tulin kotiin ja tajusin ettemme ole enää seuralle faneja, olemme asiakkaita.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Play off-kevään lähestyminen ja nyt käynnissä olevat tärkeät pelit saavat intoutumaan monet niistäkin, joita pitkä syksy ja lukuisat pelit ja urheilutapahtumat ovat ehkä päässeet väsyttämään.

Keskiviikko illan Jukuri-matsin ei välttämättä pitäisi kiinnostaa ollenkaan, mutta onneksi tämän kauden otteet ovat tehneet siitä merkityksellisen. Aion varmasti tarkistaa illalla teksti-tv:ltä tuloksen.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
@Squit n luonnehdinta Antti Pennasesta ansaitsee tulla mainituksi tässä ketjussa:
Selkä on leveä, ehkä hiukan neliskulmainen, mutta valmis kantamaan joukkueensa kohti horisonttia. Kämmenet ovat isot ja kuluneet, perunannostajan työkalut. Asentoa voi kuvailla rautakankimaiseksi, mutta minä sanoisin että se on kuningaspingviinimäisen jalo. Jalkovälissä kun haudotetaan munaa tai lämmitetään jälkikasvua, eli jäykkyys on vain isällistä uhrautumista. Kuningaspingviini uros on se joka hautoo munaa, samalla kun Toivan.. eikä kun siis naaras on kalassa. Se on tiimwörkkii perkele. Mutta jottei homma mene aivan vakavaksi, niin kyllä sieltä usein hymynkarekin saadaan aikaan ja sepäs vasta on oiva hymy. Hymynkaaren kun saa aikaan, niin ne isot poskipäät tuoksuu kanelipullalle, lähettäen samalla kaipaavan valon jostain lapsuuden muistoista.

Antti pantti neliskantti matkalla maailman ääriin.
"Kaipaava valo jostain lapsuuden muistoista" on runollisinta Jatkista aikoihin. Hyvä Kerho!
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Kun moraalisesti konservatiiviset ihmiset leimataan homoseksuaalisuutta koskevien mielipiteidensä perusteella "moraalisesti jälkeenjääneiksi", "vihapuhujiksi", "oikeistofanaatikoiksi" tai "suvaitsemattomiksi", onko haittaa?
Ei ole haittaa, hehän ovat juuri kaikkea tuota.
He ain't heavy, he's my brother.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
JYP-osiossa SergeiK letkauttaa kyllä aika hyvän anaalyysin Mikko Luoman loukkaantumiseen johtaneesta tilanteesta. Kyseinen osuma: Goal big hit on Mikko Luoma! (26.2.2017) - YouTube

Tuolla maalikehikolla ei ole kyllä mitään kunnioitusta kenttäpelaajia kohtaan. Selvästi kehikkö näki ettei Luoma ole valmiina ottamaan hittiä vastaan mutta silti vei taklauksen loppuun

Videolta näkee ajassa 0:29 selvästi miten kehikon taklaus suuntautuu ylöspäin kun maalitolpat pumppaavat selvästi ylöspäin. Hakee päätä mutta osuukin rintakehään.

Lisäksi Luoma oli kiekoton. Vähintään kolme peliä veikkaan kieltoa maalikehikolle.

Kertoo jotain italialaisesta (?) kiekkokulttuurista ettei spagetteista kukaan tullut puolustamaan osuumaa saanutta joukkuetoveriaan. Itse olisin repinyt verkkoon reiän.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Tämä yllätti kyllä puun takaa tuolla junttiketjussa:
Mun nainen piereskelee, käy paskalla ja kusella niin, että vessan ovi on sepposen selällään. Vielä jopa nauraa kaiken päälle kun paheksun. Elänkö sittenkin savolaisen miehen kanssa...? Ei sillä kuitenkaan kulliakaan ole. Vittu, että hämmentyy aina kun tulee tänne Jatkoaikaan.

Ei sitä kullia ole ollut enää aikoihin.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Tämä oli kyllä hauska höpötys:

Ilves on ollut aina olemassa. Kuningas Raipe XLII perusti Tampereen. Ensimmäiset asukkaat olivat Ilveksen fanipaitojen myyjiä. Kauppa kävi ja asiakkaita tuli ostoksille aina Amurista asti. Se ei ollut ihme, sillä Ilves voitti kaikki mestaruudet. Keväällä 1918 kaikki kuitenkin muuttui. Kenraali Manngårdin joukot marssivat Takojankadulle ja ostivat Ilveksen. Alkoi satavuotta kestänyt aika ilman mestaruutta.

Oma isoisänisoisänisoisänisoisänisä muutti Mouhijärveltä Hervantaan noin 250-vuotta sitten, kun Tammerkosken varressa sijainneet Ilveksen fanipaita tehtaat tarvitsivat kokoajan lisää ruotsinkielistä työvoimaa. Isoisäni ja isäni alkoivat kannattaa 1955-kesällä puskista tullutta Tapparaa, koska kokivat olevansa hervannan mouhijärveläisiä. Myös isoisänisä olisi varmaan alkanut Tapparan kannattajaksi, mutta Kenraali Manngårdin joukot olivat ampuneet hänet keväällä 1918 mouhijärven hervantalaisena, koska hän ei ollut ymmärtänyt närpiötä.

Edit:

Lähteet: Santtu Silvennoinen & Från Måuhijärv till Herwanda - suku saaga
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Valitettavasti tämä ei ole yhtään niin hauska kuin voisi kuvitella, mutta nauratti allekirjoittanutta oikein urakalla. Ei siis mille naurat juuri nyt ketjun tasoa, vaan parempi laittaa tänne. Koska perusteettahan some on aina oikeassa. Muistakaa siis hävetä, onhan some sanonut muuta. Tässä vedeltiin jo nyt niin paljon yli sen tason millä pääsisi sinne "mille naurat juuri nyt ketjuun", tämä on lähinnä kirja kamaa.
Hävettää vähän näiden kirjoittelijoiden puolesta, jotka tänne aina suomalaisottelijoiden kamppailessa ilmestyvät ja kirjoittavat ihan naurettavaa paskaa ikään kuin tietäisivät jotain lajista. Mitä nyt matsin jälkeen seurasin somesta kamppailusivustojen päivityksiä, niin ihan mukavia kehuja saivat kummatkin ottelijat ja yleinen konsensus oli, että tämä olisi voinnut yhtä hyvin mennä Makwanille.
Onneksi ne siellä somessa on aina oikeassa ja hävettää nää jotka ei tässä somessa olleet.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
NHL:n rottailuketjuun oli laitettu videota melko mulkusta tempusta. Siihen oli tämmönen vastaus sitten laitettu:

Doughty esitti aikamoisen kuolevan joutsenen. Tilanne lähti liikkeelle, kun Doughty luistelee suoraan kohti Tkachukin olkapäätä ja esittää sen jälkeen Oscarin arvoisen filmin. Tkachuk näkee että Doughty tulossa suoraan selkään ja nojaa taaksepäin jotta ei lentäisi laitaapäin.

Paljon pahempi oli Pearsonin kyynärpää päähän tilanteen jälkeen, mutta kun ei tehty kuolevaa joutsenta

Naurahdin eka että olipa hyvä imitointi totaalisen kujalla olevasta fanipojasta, mutta kun katoin kaverin suosikkijoukkuetta ja muita viestejä niin hän varmaan oli tosissaan. Sitten nauratti vähän enemmän. Ei helvetti, Calgaryn kaveri lyö melko käsittämättömällä tavalla kyynärpäällä kupoliin, niin se on Doughtyn vika kun tulee murhanhimolla selkään ja vetää Oscarin arvoiset kuolevat joutsenet kun raukka-Tkachuk vaan yrittää suojella itseään halvaantumiselta vähän nojaamalla taaksepäin.

Onkohan se kuitenkin vitsailemassa tossa? Eihän toi nyt voi tosissaan kirjottua olla? Vai onko? Hahhah, onko oikeesti?! Hahahhahh!! Ei saatana en mä tiiä!! Hahahhahh!
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nytpä tulee spämmiä, mutta pakko nämäkin laittaa. NHL-osiossa nimimerkki Defensefirst jotain kipuili, ja lähdin tarkistamaan että olikos tämä se kaveri joka ennusteli että Laine tekee tällä kaudella NHL:ssä alle 5 pistettä. No olihan se, mutta sattumalta sama kaveri oli muitakin varsin paikkaansa pitäviä profetioita julistellut:

Vähän jäi epäselväksi mistä kaudesta on kyse. Vastasin 0-19 koska oletan että keskustellaan ensi kaudesta sillä suurimmalla osalla palstan kirjoittajista on niin valtavilla sinivalkovahvuuksilla olevat lasit. NHL:ssä Laine tekee alle 5 pistettä. AHL:ssä tehopisteitä kertyy ensi kaudella 50-70.

Tosin Laine on tulokaskelpoinen vielä kaudella 2017-18 ja niitä pisteitä on vaikea veikata joten voin muuttaa vastausta ensi kauden jälkeen.

Sebastian Aho ei ole vielä ex-liigapelaaja. Voi aivan hyvin tulla harrastekiekkoileen Kärppiin häntä koipien välissä harjoitusleirin jälkeen.

Mistä tietää että on kesä? Suomipoikafanit odottavat Granlundin läpimurtoa joka tapahtuu seuraavalla kaudella.

Eiköhän se Granlundin taso ole jo nähty, ei millään jaksaisi lukea taas koko kesää siitä kuinka Granberg on treenannut heikkouksiaan ja on varmasti top-6-tason pelaaja syksyllä.

Oikeasti nämä kolme viestiä tuli tuolta ihan randomilla vastaan, ja kaikki ennustukset menneet ihan päin helvettiä! Tääkin jo vaatii kyllä taitoa että vetää näin totaalisesti vihkoon. Toivottavasti kaveri ei sentään vetoja näistä ole lyönyt.


Hetkinen..


Defensefirst kirjoitti:
Minä väitän että Patrik Laine pelaa alle 41 ottelua NHL:ssä ensi kaudella. Panos: 100€ Aika moni suomipoikafanit tuntuu kaavailevan Lainetta Jetsin ykköskenttään joten luulisi jonkun tarttuvan?
 

Defensefirst

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Gylfi Sigurdsson
Nytpä tulee spämmiä, mutta pakko nämäkin laittaa. NHL-osiossa nimimerkki Defensefirst jotain kipuili, ja lähdin tarkistamaan että olikos tämä se kaveri joka ennusteli että Laine tekee tällä kaudella NHL:ssä alle 5 pistettä. No olihan se, mutta sattumalta sama kaveri oli muitakin varsin paikkaansa pitäviä profetioita julistellut:







Oikeasti nämä kolme viestiä tuli tuolta ihan randomilla vastaan, ja kaikki ennustukset menneet ihan päin helvettiä! Tääkin jo vaatii kyllä taitoa että vetää näin totaalisesti vihkoon. Toivottavasti kaveri ei sentään vetoja näistä ole lyönyt.


Hetkinen..

Lainetta koskien vastasin jo hänelle varattuun ketjuun.

Huomauttaisin että olen ollut Granlundin läpimurrosta keskusteltaessa oikeassa 4/5 hänen NHL-urallaan. Aika hyvä osumaprosentti mielestäni, vai oletko eri mieltä?

Sebastian Ahosta tuli oltua väärässä, en olisi uskonut hänen koskaan nousevan NHL-pelaajaksi. Hän yllätti kyllä minut positiivisesti ja nosta hattua kaverin pelisilmälle vaikka aika suuria puutteita vielä onkin.

Pitäisikö perustaa ketju jonne aletaan kaikkien ennustuksia keräämään? Sinähän voisit sen perustaa kun se tuntuu olevan hauskaa? Minulla ei ole mitään ongelmaa myöntää olleeni väärässä.

Mutta voisit tarkastella sitä viestihistoriaa, siellä on aika paljon paikkansapitäviä ennustuksia. Itseasiassa enemmän kuin pieleen menneitä.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pitäisikö perustaa ketju jonne aletaan kaikkien ennustuksia keräämään? Sinähän voisit sen perustaa kun se tuntuu olevan hauskaa? Minulla ei ole mitään ongelmaa myöntää olleeni väärässä.

Mutta voisit tarkastella sitä viestihistoriaa, siellä on aika paljon paikkansapitäviä ennustuksia. Itseasiassa enemmän kuin pieleen menneitä.

En minä enempää jaksa sinun viestejäsi kaivaa tai alkaa jotain ennustuskoostetta laatimaan. Katselin vain tuolta sinun historiastasi että olitko se nimimerkki joka ennusti Laineen tekevän alle 5 pistettä, ja tuon viestin välittömässä läheisyydessä oli myös nuo Aho ja Granlund -ennustukset jotka menivät niin kovin, kovin vihkoon nekin, että se oli minusta hauskaa.

Toki myönnän itsekin että sekä Aho että Granlund ovat tällä kaudella yllättäneet positiivisesti minutkin, ja minä sentään olen palstan Nostradamus, lue vaikka lehdistä jos et muuten usko: Uusi Nostradamus « Antti Munnukka
 

Yö-Orava

Jäsen
Minulla ei ole mitään ongelmaa myöntää olleeni väärässä.
Mulla ei oo mielenkiintoa tai aikaa lähteä viestihistoriaasi kaivamaan, mutta onhan se ylle lainatun valossa mielenkiintoista, jos ja kun olet aikoinaan yhtä suu vaahdossa ympäri palstaa paukuttanut Granlundin NHL-urasta pommia ja saatkin tälleen mukamas itselles ja meille muille mahdollisimman rehellisenä jonkun kummallisen 80% keinotekoisen osumaraten tuosta ennustuksesta, vai?
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Nännimäinen kiteyttää Tampereen paikallistaiston ehkä hivenen kärjistäen.
Onneksi tämä alkaa jo kohta. Itse otteluissa ajattelin keskittyä seuraaviin asioihin. Ketjun perusteella aika moni muu toimii samoin.

- kumman kuuluttaja on ärsyttävämpi?
- kummalla on paremmannäköiset cheerleaderit?
- kumman kannattajia hallissa on lukumääräisesti enemmän?
- kumman kannattajia hallin lähistöllä on lukumääräisesti enemmän?
- kumman kannattajat näyttävät junttimaisemmilta?
- montako mestaruusviiriä löytyy, miltä vuosilta ne ovat ja kuinka ne on ripustettu?
- kumman maskotti on hölmömpi?
- kummalle huudetaan enemmän?
- kummalle huudetaan kovempaa?
- kumpaa kannustetaan paremmilla lauluilla?
- kuinka rullap pyärii?
- kumman kannattajat vaikuttavat ylimielisemmilta?
- kummalla on enemmän jäädytettyjä pelinumeroita?
- mistä kannattajat ovat peliin tulleet?
- kumman tarroja löytyy parkkipaikalta olevista autoista enemmän?
- kumman tarroja löytyy parkkipaikalla olevista premium-autoista enemmän?
- kumman fanikaupasta ostetaan enemmän tavaraa?
- kumman kannattajilla on isommat pippelit (älkää ihmetelkö siinä pisuaarilla)?
- kumman peleissä soi paremman musiikit?
- kiinnostaako Peksiä?

Tulos katsotaan sitten kotona teksti teeveen sivulta 221.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Sebastian Ahosta tuli oltua väärässä, en olisi uskonut hänen koskaan nousevan NHL-pelaajaksi. Hän yllätti kyllä minut positiivisesti ja nosta hattua kaverin pelisilmälle vaikka aika suuria puutteita vielä onkin.
Parrankasvu (haittaa katu-uskottavuutta pleijareissa, mikäli Canes sinne yltää) on selkeä heikkous. Mikä muu?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös