Rauman Lukon urheilutoimen-/urheilujohtajan kartoitus

  • 67 259
  • 347

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Ehkä johdon kasvattamisen?

Siihen miksi kaikki (urheilullinen menestys) valui hukkaan on helppo vastata. Koska Lukolla ei ole urheilullista strategiaa.
 

1963

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
En tiedä, miten Lukko onnistui vuodessa valuttamaan koko RD:n kasvatusprojektin hukkaan.

Katso Lukon hallituksen nimilistaa ja mieti miksi kyseiset henkilöt on valittu sinne. Onko kyseessä pätevimmät ja älykkäimmät henkilöt vai onko joku muu seikka vaikuttanut valintaan. Tähän pitkälti kiteytyy Rauman Lukon ongelmat. Pieni talousalue ja kellään ei ole rohkeutta puuttua asiaan. Täällä on aina valittu kalakavereita tai sukulaisia johtoryhmään.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Minkä KASVATUSprojektin?

Kyllä tuo Lukko minulle on viimeiset neljä kautta ihan varteenotettavalta menestysorganisaatiolta vaikuttanut, paljon enemmän kuin sitä ennen. Tämä siis vaan oma mielipide. Kyllä ainakin Teemu Nurmi meille täällä Tampereella kelpaa, melkoiseksi pelimieheksi kasvanut Raumalla.
 

luotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
Oma veikkaukseni urheilutoimenjohtajaksi on Kimmo Kapanen. Mitään tietopohjaa tälle arvaukselle ei minulle ole, mutta jotenkin vaan sopisi kuvioon eli lähtee Kalpasta ja on tottunut työskentelemään Pekka Virran kanssa.
 

Lugu63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kimmo Kapasesta oli Savon Sanomissa tässä jokunen viikko sitten, että aloittaa tämän kauden jälkeen maalivahtien agenttina jossain agenttitoimistossa ja muuttaa pääkaupunkiseudulle tms.

Joten tuskin ainakaan Kapanen on UTJ.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Länskäri kertoo klo 00.01 ehdokkaat urheilujohtajaksi. Aikainen herätys aamulla, joten tuon uutisen jälkeen voi jäädä yöunet vähille. Veikkaus: Vanhatalo, Laiho ja Vuori.

E: Eetu Setäsen mukaan Lukkofanien pahoinvointi senkun jatkuu yöllä. Voi olla läppääkin, mutta joku pätevän oloinen ehdokas olisi erittäin positiivinen yllätys.
 

Lugu63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Länskäri kertoo klo 00.01 ehdokkaat urheilujohtajaksi. Aikainen herätys aamulla, joten tuon uutisen jälkeen voi jäädä yöunet vähille. Veikkaus: Vanhatalo, Laiho ja Vuori.

Olen alkanut viime vuosina sisäistämään, että rakas Lukkomme kykenee tekemään ja möläyttämään lähes kaikkea mahdotonta, mutta tämä, että tämän juhlakauden suurimmat saatanan suharit olisivat ehdolla tärkeimpään virkaan koko seurassa, on jo sellainen saavutus toteutuessaan, että en vie senttiäkään ensi kaudella Äijänsuolle.

Mikäli tästä kolmikosta joku on edes ehdolla kyseiseen pestiin niin pelkästään se asettaa JÄLLEEN KERRAN koko seuran uskottavuuden samalle tasolle kuin kasa paskaa.

Edit: Tietysti jos Lukko tykkää hassata 2,7miljoonaa tuollaisiin Liedeksillä höystettyihin rupusakkeihin ja taistella joka kausi uskottavasti sijasta 12. niin tuossa kolmikossa on potentiaalia.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tomi Lämsä on juuri sellainen määkivä lammas, varmasti hallituksen mieleinen. Ja Juha Vuorenhan nyt kaikki tietää.

Ei vittu.

Lisättäköön vielä että tottahan se Vuori on joka paikan saa, kun kerran "sille jo palkkaakin maksetaan"

Ei vittu toistamiseen.

Se hyvä puoli tuossa tietysti on että kumpikaan ei hae valmentajaksi.
 

Lugu63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Miten tämä vittu voi olla edes mahdollista?

Juha Vuori vetää adjutantteineen seuran niin syvälle suohon, ettei ole vuosikymmeniin nähty. Kenkää tuli - ansaitusti.

Vajaa puoli vuotta myöhemmin Rauman Lukko on palkkaamassa Juha Vuorta takaisin, urheilujohtajaksi, päävalmentajan esimieheksi ja koko organisaation urheilullisen puolen suunnan näyttäjäksi.

VAIN RAUMALLA. EI TÄMÄ OLE ENÄÄ TODELLISTA.
 

Ministeri

Jäsen
Mielenkiinnolla seurasin, että ketkä ovat ehdokkaat.
Olisiko Lämsä sittenkään niin huono vaihtoehto? Ei mielestäni.
Vuoren valintaa en ymmärtäisi.
 

Darthjosku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Nashville Predators
Lämsälle vielä voisinkin mahdollisuuden antaa mutta Vuori ei missään helvetin nimessä takaisin organisaatioon.
 

Ministeri

Jäsen
Lämsällä on kuitenkin kokemusta aika paljon, vaikka nuori onkin. Ja ihan todellisten alan huippujen kanssa, esim. Erkka ja Keklu.
Ei olisi välttämättä huono tuossa hommassa.
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Vai olisiko vaan, että Juha Vuorelle annettiin väärä virka.

Vuorihan on aika pitkälti ollut scouttaamassa kaikki Lukon hankintoja niin Uraman kuin Dufvan aikana.

Se on selvää, että päävalmentajaksi hänestä ei ollut mutta tämä virka voisi toimia.

Vuori on Lukon nykyisen johdon vuosia tuntema ja on erittäin pätevä valmentaja, ei päävalmentaja mutta valmentaja. Siihen lisätään hyvät suhteet ja tatsit scouttaamiseen niin miks ei.

Lämsästä tulee mieleen, että on hyvilläkin nipuilla voinut ryssiä (Kevät 2013). Mutta varmasti on muutaman välivuoden aikana saanut uusia näkemyskiä kiekkoon ja sen johtamiseen.

Kumpikin käy, mutta se on selvää että molemmat on pettymyksiä kun aluksi odoteltiin Erkkaa tai muuta vastaavaa kovan statuksen miehiä pelastamaan organisaatio.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Olisi myös kiinnostava tietää miten kovia seppiä on karsiutunut rekryn alkuvaiheessa, jos nämä kaksi ehdokasta ovat päässeet loppusuoralle.

Ja kun ehdin jo hekumoida jostain Erkka Westerlundin tai Juha Junnon kaltaisista nimistä. Tai sitten tällaisilla tekijämiehillä oli palkkapyynnöt vedetty niin ylös, että otetaan mieluummin joku vähempään liksaan tyytyvä puuhastelija UTJ:n hommiin.

Lämsästä oli muuten ihan viikko pari sitten juttu Urheilu- tai Tulosruudussa. Jotain siinä kyseltiin paluusta kiekkohommiin ja hieman salamyhkäiseltä mies vaikutti. Ehkä kuitenkin mieluummin Lämsä kuin Vuori.
 
Viimeksi muokattu:

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Niitähän ei koskaan tulla julkistamaan, jotka hakemuksensa jättivät mutta tippuivat rattailta ennen loppusuoraa, mutta kyllä mä ihmettelen jollei siellä joukossa ole ollut erään Aurinkokuninkaanakin tunnetun Kiekkoleijona #79:n nimeä. Veikkaan että se hakupaperi on ensimmäisenä tippunut toimiston postiluukusta.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Olisikohan parempi jättää virka täyttämättä, jos ei tuon parempia nimiä ole löytynyt? Aikalisä ja uusintahaku ehkä loppuvuonna.
 

Irtolapa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Niämise Ville, Gill,Forss ja Pospisil
Eihän tämä ole totta, eihän. Ei tainnut riittää yksi sukellus vaan tarvitaan ainakin kaksi että jopa Lukko ymmärtää alkavansa tekemään oikeita päätöksiä. Ja tuo Rajala saisi painua h.... v...n
 

Lugu63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vuorihan on aika pitkälti ollut scouttaamassa kaikki Lukon hankintoja niin Uraman kuin Dufvan aikana.

Kyllä,varmasti oli. Se oli sitä aikaa kun hankinnoissa oli joku vitun tolkku.

Kyllä noista Liedeksistä ja Mäkisistä näkee Vuoren scouttaustatsin.

Muutenkin 2,7miljoonaa tuohon tämän kauden rupusakkiin kertoo kaiken tärkeimmän Vuoren taidoista.
Ei jatkoon, keräilkööt kiekkonsa muualla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös