Vedonlyöntivihjeet

  • 3 095 426
  • 15 055

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Toisaalta tähän löytää kyllä vastakkaisiakin perusteluja. Dallas vieraissa tehnyt 2,38 maalia per peli. Dallasille back-to-back jonka lisäksi neljäs peli viiteen vuorokauteen. Ja 30-40 maalia kaudessa tekevä Jamie Benn pois.

Joo, eipä ollut lähelläkään. Itseltä oli mennyt tuo Bennin tilanne ohi, kun löytyi nimi kuitenkin vielä dailyfaceoffista, kun katsoin.
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ampumahiihto naiset takaa-ajo: Fialkova-Hammerschmidt 1 kerroin 2.00 BET365

Lähtevät kahden sekunnin sisään. Fialkova eilen nopeampi hiihdossa ampuen kolme sakkoa. Maren kaksi sakkoa.

Ammunta: Fialkova makuu 81% ja pysty 79%
Hammerschmidt 79% ja 74%

Kontiolahdella nousukuntoinen Fialkova oli takaa-ajon viides jääden kärjelle vain 23.9s. Hammerschmidt saman kisan 16. neljällä sakolla 1:12.3 kärjestä.

Parempi ampuja, tällä hetkellä paremmassa hiihtokunnossa oleva ja edeltä lähtevä Fialkova on saatu tähän pariin altavastaajaksi.

Edit: Viime takaa-ajossa Fialkova oli noin 1:20 nopeampi.
 
Viimeksi muokattu:

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Pieniä ajatuksia Erä-Akatemia-Welhot peliin. Welhoilla takanaan kolme helppoa ottelua. Kaksi Vaasaa ja ensimmäinen ottelu Akatemiaa vastaan. Palloa on hallittu siinä määrin, että puolustusta ja maalivahtia ei ole päästy testaamaan ollenkaan. Tänään pelinkuvan uskon olevan hieman erillainen, vaikka Welhot tätäkin ottelua tulee viemään.

Welhoilta pois tai ei ainakaan täydessä pelikunnossa monipuolinen pakki Riku Tuononen. Maalissa pelaa vasta äskettäin 17v täyttänyt Kosti Jolkkonen. Vielä Kostia ei ole päästy testaamaan näin kovissa peleissä ja tuossa näen Akatemian iskun paikan.

Veikkauksen kerroin 3.30 kotivoitolle on ehdottomasti ylikerroin. Nordic 2.85 lähempänä totuutta. Itse arvioisin tuohon väliin. Akatemialta pois kaikki kauden kovimmat tykit, jotka jatkoivat kauttaan EräViikinkien kanssa liigassa.

Suositus pieni panostus! Ja vielä kerran pieni panostus! Näen vain pienen yllätys mahdollisuuden paikan ottelussa.
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tuosta SalBa-LaSB pelistä voisi kirjoitella joku enemmän tietävä. Veikkaus niin vahvasti erilinjoilla muiden kanssa.

SalBa Veikkaus 2.20, muut maksimissaan 1.85. SalBa pelasi hyvän loppukauden ja voitti molemmat keskinäiset kaudella. LaSB minulle hyvinkin tuttu seura, mutta SalBa:sta en kyllä tiedä yhtään mitään. Ei siis mikään vihje, vaan kaipaisin vähän pohjustusta. Joku vinkkasi sen SalBa- Oilers pelin.
 
Hirvonen siis lähtisi neljä sekuntia Herolaa ennen ladulle eli käytännössä olisivat samassa letkassa jo ekojen satojen metrien aikana. Tuossa tilanteessa lähtökohta on minusta se, että Ilkka voittaa Eeron jopa 70-75 prosentin todennäköisyydellä.
Olikin jo laskenut tuo Herolan kerroin 1,57:ään joten en nyt ole varma kannattaako enää. Tai voisi kai sitä, kun Hirvonen ei pienessä mäessä ole parhaimmillaan muutenkaan, eikä hiihdossa ole sellainen että loppukiri irtoaisi. Ennemminkin sellainen eleetön liukuja, toisin kuin Herola.

Huomasin tuolla Coolbetillä että eilisen kisan kakkosen Braisazin voitto Laukkasesta on 1,60, kun bet365 on 1,53 ja Unibet 1,40. Tein talletuksen ja sai 333 panosta tuohon, millä saisi 200. Braisaz on jatkuvasti ollut kärkisijoilla, ja nyt kun on neljä ammuntaa niin helppo ennustaa Laukkasen ampuvan muutamia huteja, ehkä montakin. Mutta toisaalta hyvä jos hän ampuisi kaikki taulut alas.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Schonachiin muuten luvattu huomiseksi Forecan mukaan 8 m/s tuulta ja vesisadetta. Voi pitää siis verrattain todennäköisenä skenaariona sitä, että yhdistetyn mäkiosuus perutaan ja hiihto-osuudelle lähdetään tämän päivän varakisan perusteella. Seuraavassa linkki varakisan tuloksiin: http://medias1.fis-ski.com/pdf/2017/NK/4139/2017NK4139PCR.pdf
Kiitoksia tästä, pitikin poistaa viesti, ettei porukka häviä miljoonia Kircheiseniin.

Varakisan todennäköinen käyttöön otto (samat ennusteet näyttivät nytkin olevan voimassa) tekisi kyllä Fabian Riesslestä houkuttelevan nimen. Hän lähtisi vain 18 sekuntia ykkösenä starttaavan Wataben perään, mikä ei olisi Fabianille ero eikä mikään, koska on Rydzekin ohella koko kiertueen kovin hiihtäjä. On myös hyvä kirimies, kirikykyä tarvitaan lopussa kun oletettavasti siinä joutuisi taistelemaan ainakin Rydzekiä (lähtisi neljä sekuntia Riesslen jälkeen) vastaan.

Nordicbet tarjoaa Riesslen voitolle 8 kertoimen.
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Susan Dunklee podium Yes kerroin 5.00 BET365. Pafilla kerroin 2.75.

On hyvässä hiihtokunnossa ja nopea ampumaan. Toivotaan nyt edes säädyllistä ampumista, niin paikka kolmen sakissa hyvinkin mahdollinen. Kärjessä on epävarmoja ampujia tai heikkoja hiihtäjiä. Tänään tullaan takaa palkinnoille asti.
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vahvat komppaukset Mikon vihjeille naisten kisaan!

On selvää, että tuloslista menee jo uusiksi. Laitetaan vielä yöllä vihjattujen lisäksi Eckhoff TOP-3 7.00. Kyse on nyt vain siitä, osuuko Eckhoff tauluun. Eilen ei osunut. Jos osuu, niin pallilla on.

Kärkikolmikko tänään: Braisaz, Eckhoff, Dunklee. Järjestykseen en ota kantaa.
 
Viimeksi muokattu:

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Schonachissa ainakin yritetään viedä varsinainen hyppykierros läpi, tämähän (voi) muuttaa tilannetta.
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Letkat ja moukarit esiin!

Karhut-NJ 1 Veikkaus kerroin 1.55

Kertokoon Karhujen kaverit lisää perusteluja. NJ:n eväät on syöty. Kauteen saa olla erittäin tyytyväinen jo nyt. Karhut marssii sinne minne kuuluukin. Eilinen peli päättyi Karhulle 2-9. Ottelu olisi ollut vieläkin selvempi, jos Karhut eivät olisi ottaneet jalkaa kaasulta. Materiaalissa merkittävä ero Karhujen eduksi. Siinä ei nyt auta Palomäki ja Kivipeltokaan. Olisin pelannut itse 1.40 kertoimella.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Joopa joo.

Luojan kiitos poistin sen Kircheisen-vinkin, päin helvettiähän se hyppäsi. Riessle ei päässytkään hyödyntämään hyvää varakisaansa, ei sitten yhtään, jäätyään puolitoista minuuttia varsinaisessa kisassa.

Herola jäi aivan tuhottomasti kärjestä ja siihen Hirvoseenkin on yli minuutti matkaa, se kuulostaa aika paljolta.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Herola jäi aivan tuhottomasti kärjestä ja siihen Hirvoseenkin on yli minuutti matkaa, se kuulostaa aika paljolta.

Jep, ei mennyt yhtään käsikirjoituksen mukaan. Vaatii pientä ihmettä, että Ilkka näistä asetelmista nousee Eeron edelle. Toki keli on hidas ja sinällään mahdollistaa isommat erot ladulla, mutta rajansa kaikella.

On se jotenkin koomista, että Herola hyppää kauden paskimman kisahyppynsä juuri silloin, kun hänen puolestaan laittaa rahaa likoon.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Varovainen vihje, panostus kannattaa pitää maltillisena:

SaPKo - KeuPa HT 2 (Veikkaus 7,20)

Veikkaukselta tähän melko käsittämätön markkinatoppi, itse arvioisin kertoimen sinne ~4-5 paikkeille. Joukkueiden tasoero ei todellakaan ole näin suuri. Vaikea kuvitella, kuinka tällaiseen kertoimeen on oikein päädytty. Runkosarjan päätöskierroksella SaPKo ja KeuPa kohtasivat Savonlinnassa viime lauantaina ja tuolloin KeuPan kertoimet pyörivät ~4 tuntumassa.

Nyt SaPKon kokoonpanossa on kuitenkin tapahtunut merkittäviä muutoksia, sillä Mestiksen yhden kauden maaliennätyksen iskenyt Jonatan Tanus on poissa kokoonpanosta, kuten myös tuon superketjun sentteri Joona Monto. Sarjan kaksi aikaisempaa ottelua ovat olleet tuloksen valossa tasaisia, molemmat ratkesivat SaPKolle maalin erolla. Pelillisesti SaPKo on ollut toki niskan päällä, mutta kun Mestiksen parhaasta ketjusta on kaksi syömähammasta pois, ei tämä voi olla näkymättä.

Eilen pelattiin yli 90 minuuttia, joten tänään nähdään väsynyttä peliä, eikä varmasti kovin paljoa maaleja. Tuostakin lasken pienen edun KeuPalle, kun pääsivät suoraan pelin jälkeen nukkumaan, toisin kuin SaPKo, joka oli Savonlinnassa joskus aamuyöstä. SaPKo lähtee ennakkosuosikkina, mutta ei todellakaan näin suurena, KeuPa voittaa vähintään kerran viidestä varsinaisella. KeuPa+1 antaa puolestaan 3,10 (Veikkauksella) joka sekin on aika paljon liikaa, väsynyt ja vähämaalinen tasuri ei varmasti ole kaukaa haettua.


Ketterä - Hokki 2 (Veikkaus 2,25)

Tähänkin Veikkaukselta markkinatoppi. Hokin kausi on ollut katastrofi, täydellinen pannukakku. Viime kauden finalistijoukkue vahvisuti täksi kaudeksi ja lähti kauteen suurimpana mestarisuosikkina, mutta lopulta onnistui pupeltamaan itsensä karsintoihin. Eilen Hokki hävisi kotonaan JYP Akatemialle, joten tänään alkaa olla pakkovoiton paikka. Materiaaliero tässä on suhteellisen suuri, Hokin kuuluisi pelata tällä hetkellä ihan muita pelejä.

Ketterän 32 ottelun voittoputki puolestaan katkesi eilen Iisalmessa, kun kotijoukkue nöyryytti sitä 6-2. Ketterän materiaali on käytännössä ainakin melkein Mestis-tasoa, mutta suurin ero tulee pelinopeudessa. Ketterä on pelannut koko kauden hidastempoisia pubijoukkueita vastaan, kun taas Mestiksestä tulevat rutinoituneet seurat ovat koko kauden pelanneet tiukkoja ja kovempitempoisia otteluita. Ketterä pääsee varmasti paremmin mukaan peleihin, mitä pidemmälle karsintasarja etenee, mutta nyt vastus taitaa olla liian kova.

Jos nämä pelit ratkottaisiin paperilla, voisi Hokin julistaa jo voittajaksi. Takalukko on kuitenkin joukkueessa kova, kun jo pitkään se on hallinnut pelejään, mutta kiekko ei vain uppoa maaliin. Tästä syystä suosittelen myös tässä pitämään panostuksen maltillisena. Hokin karmaiseva vire saattaa suistaa sen jopa Suomi-sarjaan, mikä olisi yksi kaikkien aikojen yllätyksistä, ellei jopa suurin mitä kotimaisessa kiekkoilussa on todistettu. Katsotaan kuitenkin jos tuo joukkue alkaisi vihdoin pelaamaan edes lähellä tasoaan.
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Naisten takaa-ajo klo 13:45

Voittaja
Braisaz 6.00


TOP-3
Braisaz 2.50
Eckhoff 7.00.

3. Braisaz +1.01,4
18. Eckhoff +2.48,7

Eipä nämä nyt oikein sujuneet. Erikoinen oli naisten kisa. Yhtäkkiä aivan täydellisiä sulamisia ampumapaikalla. Braisaz ampui neljä ohi ja Eckhoff kuusi. Mikon vihjaama Dunklee ampuikin sitten kymmenen (10), kyllä luitte oikein, ampui kymmenen ohi. Ja se Fialkovakin meni ampumaan viimeisellä pystyllä neljä ohi ja hävisi lopulta Hammerschmidtille. Huh huh, minkälaista kakkaa. No, Braisaz oli kuitenkin kolmas ja siitä sentään osuma.
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Miesten kisaan vielä yksi haku. Alkaa klo 16.00.

Lindström lyö Anevin 2.11 Pinnacle

Lindström lähtee kaksi sekuntia ennen Anevia. Lindströmillä ammunta 85%, Anevilla 90%. Eilen Lindström löi Anevin ammuttuaan yhden sakon, kun Anev ampui nollat. Lindströmin hiihtovauhti on huomattavasti parempaa. Lindström saa aivan huoletta ampua yhden sakon enemmän kuin Anev. Anevin paras vire on mielestäni myös takana, oli MM-kisoissa hyvä. B365 Lindström lyö Anevin vain 1.83. Otin kohtuu isolla Pinnyn kertoimen.
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Taas kerran jos Partisaaneilta ei puutu puolen joukkuetta niin +8 Cedevitaa vastaan on aivan älytön linja.

Kokoonpanot tlee tuossa 19:45 paikkeilla ja mahdollinen vihje sitten

Myös Gulls-Vilpas mahdollinen vihje tuossa 16:45

E: Gullsiin ei vetoa kun Salon takamies pelaa
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Partizan +8 1.79

60%
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös