• 709

Peltsi #18

Ilves
Ei tää Ässät-Ilves mikään huikea ottelu ole ollut.

Ei kyllä, mutta Ilvekselle kelpaa. Tasoissa viimeiseen erään vieraspelissä, nyt on paikka kääntää koko sarja.

Mutta on Ilveksen hyökkäyspeli ollut kyllä aika vaisua. Rautiainen-Laakso ykkösessä kohtuullisesti pelin päällä, Koivula koko ajan askeleen jäljessä. Kakkosessa D`Amigo on aivan yksin, Mustonen kaartelee laidoissa ja Kerä ei vaan toimi sentterinä. Kolmosessa Liuksiala on ollut koko pelin hyvin näkymätön. Oikeastaan vain nelonen on ollut ehjä kokonaisuus. Kyllähän tuossa näkee, että paljon on junnuja rosterissa, moni runkosarjan lopussa hyvin pelannut puristaa mailaa. Toivottavasti joku näistä pääsee kolmannessa erässä vauhtiin. Keräsellä eniten parannettavaa.

Satunnainen

Ilves
Tämän erän perusteella uskaltaa sanoa, että hitaat lähdöt eivät taida varsinaisesti olla Ässien vahvuusaluetta. Eivätpä kyllä niitä erityisesti tunnu suosivankaan, mutta siis kun sellainen tilanne tulee.

Janiz80

Porin Ässät
Unettavaa paskaa Porissa Ässien tolpan ja Ipan sen jälkeisen maalin jälkeen. Sataa tamperelaisten laariin tällainen, hyvin matsi heillä nyt hallussa.

No jos joku niin Ilves. Symppis jengi.

aceman81

Porin Ässät. Pesäkarhut.
Playoffit on aina playoffit. Mutta ei se Ässien pelillinen ilme toki sormia napsauttamalla mihinkään muutu. Koko kauden kuva.

Edelleen toiveena jotta Ässät matkaa Turkuun ens viikolla, mutta kun oon parin erän verran kattonut ohessa Kärpät-HIFK...no, sanotaanko että vähemmän yllättäen vie kiekottelussa, fyysisyydessä, tunteessa Porin peliä noin 90-10. En kaipaa typeryyksiä tai tappeluita, mutta tuo Ässien koulupoikamainen toiminta maalien edessä huvittavaa seurata. Ei oo oikein luonnetta.

madeOFspade

Ässät
Kuka Ässistä ottais vähän johtajan roolia tuolla kentällä...jonkun pitäis ottaa joukkue reppuselkään ja repiä tästä se voitto.

Pavlikovsky

TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Pelasiko vielä Matt Smith tuossa Ipan kauden 2001-jengissä? Siinä oli kyllä vuosituhannen puukäsi, jonka rinnalla joku Libor Ustrnul näyttäisi Larionovilta.

Derrick

SaiPa
Rantanen voitaisiin heti lähettää tilannehuoneeseen for good.

Crapbag

Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Nyt vasta näin Ilveksen tasoituksen kunnolla, kun livenä tilanne meni muksun hanuria putsatessa. Miksei nuo yleensä virkaintoiset linjurit viheltäneet saatana paitsiota, yleensä jokainen edes läheltä piti puhalletaan varmuuden vuoksi. Vaikeaa on Ässien hyökkäyspeli vaikka ilme muuten on ihan jämäkkä. Kuten sataan kertaan mainittu, melkoinen jumitus on päällä siihen hommaan

Ässät
Ilveksen Lehtonen ylipelaa ja Pata rupesi ihan oikein ylikorostetusti hakemaan riparikuteja saaden niistä pari maalipaikkaakin. Eiköhän me kolmannessa erässä tehdä se voittomaali jostain herkullisesta riparista.