Positiivisuusketju

  • 840 186
  • 3 832
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Ylitettiin muuten täniltasella voitolla viime kauden pistesaalis (87). Nyt vaan kaasu pohjassa loppuun asti ja runkosarjan päättyessä pistesaalis olisi ihannetilanteessa 94-95 pisteen paikkeilla. Tuon uskoisin riittävän kuudenteen sijaan. Viime vuoden kutonen Lukko keräsi juurikin 94 pistettä.

Suurin kehitys viime kauteen verrattuna on kuitenkin ollut maalisuhde joka oli viime kauden päätteeksi 145-171 ja tällä hetkellä kun kolme peliä on jäljellä se on 149-141. Puolustuspelaaminen on siis parantunut huomattavasti tällä kaudella.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
-Juvoselta ihan helvetin hyvä peli tänään pitkästä aikaa!
-Tyrväisen kehitys pelaajana.
-Tehtiin pitkästä aikaa ylivoimamaali joka oli lopulta aika ratkaiseva.
-Ei tarvi kohata JYPiä puolivälierissä!
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kaikki kääntyi oikein päin sitten lopuksi.

KalPa vielä valikoitui vastustajaksi. Tästä on hyvä lähteä playoffeihin ja sulattaa Kalpa jälleen kerran.
 

Ankkakaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kaikkien lukuisten käänteiden ja vaiheiden jälkeen jotenkin ollaan kuudentena ja päästään pelaamaan puolivälieräsarja KalPaa vastaan. Tämä kyllä maistuu!
 

LKKK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ei ois voinut paremmin mennä! Joo TPS vielä parempi, mutta kyllä 7.sija olisi ollut ollut huonompi kokonaisuutena. Hieno venyminen 1.ketjulta.
 

IcyPredator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, 49ers
Viikko huilia. Erittäin tärkeä juttu, kun takana 4 peliä 6 päivään ja muutenkin valtava kuorma ykkösjätkillä. Toivotaan että viikossa parsitaan myös Hodgie, Kousa ja Blood jonkinlaiseen pelikuosiin.
 

LKKK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Todella hyvin kääntyi KalPalle kun vastaan asettuu pElicans, tuo pieni lintupolo betonin ja radiomastojen katveesta. Nautinnollinen revanssi tulossa, pää ylhäällä klonkkulauma - koko sarja tulee!

Jo se että käyt kirjoittamassa tänne tuon, kertoo siitä kuinka epätoivoisia olette jo nyt. ;-)
 

Metro4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raitin Raukka, Pulu, STL, Töölö, HyRi
Tän jengin elämänlanka riippuu SopasVilin päivästä. Joko kaadutaan tai voitetaan, riippuen siitä, miten taikuri saa syötöt lapaan.

Hotsman vois myös alkaa pelaamaan nyt kun oikeat pelit alkaa.
 

BileTooth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kaikki meni täydellisesti. Vielä kun saataisiin Blood, Kousa, Lassen ja Hodgman täyteen kuntoon, kevät voi olla vaikka kuinka pitkä.
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Todella hyvin kääntyi KalPalle kun vastaan asettuu pElicans, tuo pieni lintupolo betonin ja radiomastojen katveesta. Nautinnollinen revanssi tulossa, pää ylhäällä klonkkulauma - koko sarja tulee!

Höpön ja löpön. Ei taida siellä Kuopiossa olla edes montaa jotka oikeasti uskovat siihen että Kalpa voittaa 4 kertaa Pelicansin tosipeleissä..Ei edes Kalpan joukkueen sisällä, mutta tämä nyt on väärä ketju puida tuota ottelusarjaa. Hieno kevät tulossa!
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Täytyy ihmetellä, että tähän ketjuun saa kirjoittaa. Monta kertaa näytti siltä, että itse pilattiin mahdollisuudet kuuden joukkoon, mutta onneksi muutkin sulivat ratkaisevilla hetkillä. Tänään näin vain kolmannen erän ja olihan siinä yritystä varsinkin tasoituksen jälkeen. Tauko tulee todella tarpeeseen!

KalPa on lähestulkoon parasta, mitä voi toivoa. Toki TPS on ollut runkosarjassa Pelicansille sopiva, mutta uskon silti KalPan olevan playoffeissa helpoiten kaadettavissa. Ei helposti todellakaan, mutta täydet mahdollisuudet siiihen on.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
KalPa sopii hyvin. Nyt niitä helvetin kovia taklauksia (puhtaita). Siinä on lääke Kuopion salibandyporukkaa vastaan.

Ei ainakaan sitä vieraissa tyypillistä 0-5 trappia;)
 

Liito

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kai sitä voi pitää ihan positiivisena, että kylläpä Pelicans ja koko Liiga toi melkoisen jännitysnäytelmän aina runkosarjan viimeisille minuuteille asti.

Näin faninkin kannalta erittäin tärkeä lepotauko. En muista milloin olisi viimeksi ollut näin paskana runkosarjan lopun peleissä.

Nyt vaan taas turkoosi hurmos päälle ja voidaan mennä oikeasti pitkälle! Kunhan saadaan vemppakaverit parsittua edes jotenkin kentälle niin päästään niistämään Sebua ja kumppaneita Hakametsään.
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Sija 6. Minimitavoite saavutettu, tyylipisteitä ei onneks jaeta sen saavuttamiseksi, mutta kyllähän ton sijan saavuttamiseen on pakko olla tyytyväinen ihan vaan katsomalla pelaajien pelattujen pelien määrää. Juhani Tyrväinen ja Hannes Björninen ainoat täydet pelit pelanneet. 50 matsin ylittäneitä pelaajia Jullen ja Hanun lisäksi 5 kappaletta.

Noihin lukemiin nähden olen hyvin tyytyväinen. Nyt saatiin vieläpä se mieluisin vastustaja puolivälieriin. Kilpeläisellä on jarruraitaa kalsareissa edelleen pohtiessaan Leimun viimekeväisin viivalämäreitä. Kousa, Blood ja Hodgman saataneen mukaan kaikki, viikon lepo siinäkin mielessä on kun laittaisi rahaa pankkiin.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllähän tää meni kuitenkin kun isä äitiin.

Mahtava fiilis. Viikon saa ladata akkuja ennenkun on taas ihan hermoraunio. Kyllähän vahvistunut Pelicans niistää KalPalta sen neljä voittoa tänä keväänä.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Hieno runkosarja takana ja upea 6. sija siitä palkintona. Todella hyvät asetelmat lähteä kultamitalijahtiin. Kiitos Pelicans! Karmeasta loukkaantumisten määrästä huolimatta päästiin näin korkealle. Toki nyt lopussa tarvittiin tuuria, että kaikki natsasi viimeisissä peleissä kohdilleen vielä sitäkin myöten, että ei jouduta pahinta mahdollista vastusta eli JYPiä vastaan puolivälierissä. Täytyy aina muistaa, että kaikkia joukkueita ei tarvitse voittaa ollakseen mestari!
 

Puupaavola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat
Hienoa aikaa tämä kevät.Jos jätkät saa saman hurmoksen ku viime vuonna niin "meitä" ei pysäytä kukaan.Sankoin joukoin hallille joka peliin.Millos liput myyntiin???
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kuutossija saavutettiin lopulta ylivoimaisella piste-erolla Ässiin ja Kärpätteihin.

Kyllä tulee hyvään saumaan vähän lepoa. Toivottavasti jokunen ukko palaisi sairastuvalta ja uusia sinne ei siirtyisi.
 

Henriq

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Lainaus toisesta ketjusta:
@Smitty#41:
Haistakaa vittu! En seuraa säälejä jos (kun) sinne joudutaan. Ihan sama miten puppeloitte siellä, ei enää kiinnosta.

Mikä tunnetila !!
Itsellänikin vaikea seurata näitä ratkaisupelejä, mutta tuollaisesta mukanaelämisestä voin vain uneksia.

Voin vain toistaa aiemman vinkkini tuleviin poffeihin: Petun joukkue ei luovuta. Ikinä.
 

Rapala

Jäsen
6. sija. Reilu viikko aikaa levätä ja kuntouttaa loukkeja. 2 helvetin hyvää maalivahtia. Ketjun Erkinjuntti-Tyrväinen-Sopanen kokoaminen (pakonkin edessä) takaisin yhteen ja matsin ratkaiseminen tärkeimmällä hetkellä. Lassenin paluu. Leimun pelikunto. Turkoosi kevät.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös