Positiivisuusketju 2016–2017

  • 152 518
  • 679

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Peli ollut viimeajat täyttä paskaa, vastassa runkosarjan voittaja ja kauden ennätysyleisö. Ja näistä lähtökohdista huolimatta voitto. Ehkä kauden makein tähän mennessä jopa.

Aivan ylivoimaisesti arvokkain ja vaikuttavin voitto!

- Lauantai-ilta
- Vastassa runkosarjan ykkönen
- Kolme kärkilaituria sivussa Tepsiltä
- Tappioasemasta voittoon!
- Tappioputki poikki!
- Ennätysyleisölle VIHDOIN arvoisensa ottelu ja lopputulos
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
- Voitto runkosarjan ykkösjoukkueesta.
- Yleisömäärä (+10k!), hienoa turkulaiset!
- Tomi Kallio, ei vaan voi mitään.. Aivan pakko saada jatkamaan vielä vuoden verran!
- Oskari Setänen napsi tärkeät torjunnat tarvittavissa paikoissa.
- Alivoima oli tänään hyvää, pelasi niin kuin kuuluukin, joskin Tapparan ylivoima ei ollut todellakaan parhaimmillaan.
- Martin Berger! Tästähän on kehittymässä helvetin hyvä pelimies meille!
- Tunnetaso kaukalossa ja katsomossa.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Varsin makea voitto tosiaan, sanoisinko jopa suorastaan hunajainen. Mutta jos on Tepsin edellisissä tappio-otteluissa välillä hieman näkynyt se, että vastustajalla on ollut enemmän panosta niin tänäänhän tuo vasta näkyikin kentällä, että Tapparalla ei ollut oikein mitään panosta. Niin oli sellaista aavistuksen puolivillaista tekemistä vierailta koko ottelu ja etenkin kolmas erä. Toki hieno ja tärkeä voitto silti Tepsille, mutta ei tämä ottelu nyt muuttanut kevään näkymiä yhtään sen enempää positiivisiksi kuin mitä edelliset ottelut olivat muuttaneet niitä negatiivisiksi.
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä voitto sarjakärjestä tuollaisen yleisömäärän edessä pistää hymyilyttämään. Jäi varmaan jokaiselle katsojalle sellainen tunne, että tännehän kannattaa tulla jatkossakin. Lisäksi se välierien kotietu on yhä omissa käsissä.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olihan tärkeä voitto sekä henkisesti että sijoituksen kannalta. Berger täytyy kyllä itsekin nostaa esiin, kehittynyt todella paljon kaikilla osa-alueilla ja näemmä hanskatkin lähtevät tarvittaessa!

Vielä kun siihen viimeistelyyn saisi vähän tehokkuutta, mutta kai se sieltä vielä tulee.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Ihan se ja sama oliko Tapparalla isoin vaihde silmässä tässä pelissä. Tämä oli mentaalipuolelle valtava voitto Tepsille ja hauiksen näyttö muulle liigalle, että TPS on taas mukana pelissä. Kiitos joka jätkälle!
 

Nauha

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kolmas erä oli aika makia, Tepsi pisti hirveällä energialla Tapparan ahtaalle. Kahden aavistuksen uneliaan erän jälkeen kolmas erä oli oikeinkin viihdyttävää kiekkoa.

Tärkeä voitto pisteiden ja itseluottamuksen kannalta. Kyllä tämä loi uskoa pudotuspeleihin taas hieman, sillä tämä oli mainio tasonnosto torstaista.

Tapolan itku maaleista huvittaa. Meni tunteisiin näköjään.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toki hieno ja tärkeä voitto silti Tepsille, mutta ei tämä ottelu nyt muuttanut kevään näkymiä yhtään sen enempää positiivisiksi kuin mitä edelliset ottelut olivat muuttaneet niitä negatiivisiksi.

I beg to differ. Mielestäni peli osoitti että TPS tulee paikalle kun panos on riittävä. Virtanen vielä ennen peliä toisti Kallion teesin, että viime peleissä Tepsin keskittyminen ei ole ollut kohdallaan vaan ajatukset jo jatkossa.

Vaikea uskoa että TPS ei ole hereillä kun sarjat alkaa. Runkosarjan loppusijoituksesta huolimatta. Vastukset on kuitenkin sitä luokkaa, että tässä voi käydä ihan miten vaan. Hienoja sarjoja tulossa!
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tehkää nyt sille Bergerille jo 5 vuoden jatkosopimus. Ei ole mikään kaukalon isoin pelaaja, mutta ei ota yhtään taka-askelta. Tykkään ja niin muuten tykkäs 10tuhatta muutakin.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Täytyy nostaa hattua kaikille paikanpäällä olleille, tunnelma oli läpi pelin upea ja varmasti oli vastustajalle v-mäinen paikka pelata, kiima alkaa nousemaan kevättä kohden, hienoa.
 

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tunnelma oli kyllä varsinkin kolmannessa erässä loistava. Tuli nostalginen fiilis, kun 5min ennen ottelun alkua tuli paikalleen ja näki jo liki täyden katsomon.

Erittäin tärkeät pisteet ja loistava kolmas erä! Kaksi erää pelattiin näennäisesti hyvin, mutta vähän tappiota peläten. Henkisesti ja myös sarjasijoituksen kannalta äärimmäisen tärkeät pisteet!

Karvosen ketjulle erityismaininta. Selin kehui myös ansaitusti poikia. Väyrynen ja Nieminen aiheuttivat päätypelillään ja karvauksellaan joka vaihdossaan painetta Tapparan päätyyn.
 

Pirkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
+ Liigan kauden ennätysyleisö, jota mikään muu joukkue ei pysty rikkomaan edes POffseissa.
+ 20 min erätauot. Ehtivät papat hieman enemmän huilata ja katsojat käyttää rahojaan
+ Viimeisessä erässä huikea tunnelma. Suuri kiitos siitä kuuluu fanikatsomolle. Negapetterit olivat kai jääneet kotiin lyömään vetoja Tepsiä vastaan.
+ Tappioputken katkaiseminen kukistamalla sarjakärki
+ Draaman kaari tappioasemasta voittoon. Vieruskaverini sanoin "tällaisia lätkämatsit pitäisi aina olla"
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Negapetterit olivat kai jääneet kotiin lyömään vetoja Tepsiä vastaan.

Huoh. Jaksoit sitten kaataa tätä paskaa positiivisuusketjuunkin. Kukas sun muroihin on kussut?

Pakko tosiaan vielä kehaista kolmosta, eli Karvosta, Väyrystä ja Niemistä. Hienosti saivat painopisteen aina Tapparan päätyyn ja sitä kautta flown Tepsille. Sinänsä tehottomuus on kroonista jätkillä, mutta pelkkä pörrääminenkin voi joskus riittää.

Tapparalle ei loppujen lopuksi montaa paikkaa annettu.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Jos ensi viikolla saadaan vielä Spinakin takaisin niin variaatiota riittää. Erittäin hyvä nousu Tepsiltä voittoon. Nyt satunnainen katsoja ei poistunut pettyneenä. Ketään ei jätetty kylmäksi. Kyllä oli paikkoja kärkijengiä vastaan, mutta riittävä sitten tehtiin. Pari olisi voinut upota vielä vaikka vahingossakin. Myyttejä murrettiin. TPS voittaa top4-joukkueen yli 10k katsomon edessä. Koska on viimeksi muuten näin käynyt?
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Oli hyvä peli, vahvaa tekemistä molemmilta joukkueilta. Se, mikä pisti silmään oli jokaisen pelaajan valmius tilanteeseen. Te pelasitte jo poff kiekkoa.Tapparan vahvuus näkyi siinä, ettei heillä ollut oikein panosta Toivotan myös teille hyvää play off- kevättä.
 

xAnZax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tiputaan neljänneksi, niin ei voi tulla ainakaan pelicans vastaan ekoilla kierroksilla. Ehkä tämä olikin suunniteltu juttu.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
T.Koskiranta on jatkamassa Saipassa näillä näkymin (hymiöitä).

Thorellista ei (vielä) huhuja SHL tai KHL.

Bergeristä on tulossa pakki Liigaan.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Savilahje-Napanderin esitys eilen oli lupauksia herättävä. Oli meidän parhaita pakkeja Tallinderin jälkeen.
Täytyy kompata, Ekat pelit näytti siltä että Malmi-Olli oli tehnyt paluun pakistoon mutta on kyllä viime matseissa parantanut paljon.
 

Saske

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks
Pärre oli kyllä näkyvä. Toivottavasti yltää samalle tasolle kuin 2014 keväällä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös