Madness!
Tuota voisi sanoa jo väkisin tehdyksi maaliksi. Suoranta ja 2-1.

rama

Ässät, Habs, FC Jazz-j, Newcastle United
SaiPa-pakki yritti vielä ovelasti kaataa maalin, mutta ei sekään ihan onnistunut.

Crapbag

Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Simon siittiöitä voisi siirtää pari miljoonaa muutamiin muihin Ässäpusseihin niin peleissä tapahtuisikin jotain. Tarviikohan Kerälän ketjun käydä pelin jälkeen suihkussa?

k0l1kk0

JYP
Nuista ku annettas aina jäähy, eikä vaan sillon tällöin.

Laitela

SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Ei kestä tuolla joukkueella loppuun asti, ei voikaan, mutta surkeaan tilanteeseen pääädytty. Pyllistys ja paskannus maksaville asiakkaille koko kausi.

Domi28

Ässät, Maple Leafs, Liverpool

Roku

Rauman Lukko
57.57 Vahalahti 3-0 Lukolle, Tiivola syötti.

Ja nyt sitten saatana nuo viimeiset 2.03 pelataan niin että Kaapo saa sen nollapelin minkä ansaitsee.

Don Sputnik

SaiPa, Liverpool
Vittu SaiPa häviää aina nää jatkoajat. SaiPa suli sitten lopussa. Tosin vähän kyseenalainen toi voittomaali, joku ois voinu tosta antaa jäähyn Suorannalle...

RaikkA

Ässässäsäsä
Meillä olisi joukkueessa kaksi Suorantaa, jos Ojamäkeä kiinnostaisi vähääkään.

Lukko
Lukko on ylivoimaisesti huonoin joukkue mies muistiin joka vierailee Vaasassa, mutta silti Sport onnistuu jäämään tänäänkin ilman maalia. Saatana, mitä sementtiranteita koko joukkue täynnä. Ykkössektorin maalipaikat noin 25-1.

Joo. Vaikea kuvitella, että surkeampaa esitystä Liigatasolla voisi enää olla. Surullista täässä on se, että valmentaja ja pelaajan edustaja pitänevät illan esitystä ihan hyvänä. Kuvaus pelistä lienee tasoa: "ensimmäinen ja toinen erä oli tasaisia vaikka vastustaja sai enemmän maalipaikkoja. Erätauolle mentiin ansaitusti johdossa. 3. erä oli meidän hallintaa. Puolistettiin hyvin.".