La 25.2.2017 Jokerit - TsSKA Moskova (GAME 3)

  • 14 524
  • 135

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
TsSKA on ollut jäätävän tehokas tänään. Zapolski ei ole voinut kummallekaan maalille mitään. Onneksi Jokerit kavensi ylivoimalla ja on näin hyvin pelissä mukana. Tänään on pystytty hyökkäämään eikä TsSKA ole pystynyt sulkemaan keskialuetta. Kyllä tässä kaikki ainekset on nousta ja kaventaa sarja. Taistele Jokerit!
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Studiogurut tietävät, että yyveellä kannattaa laukoa. On ne professoreja. Enää tarttis jonkun kertoa se Jokereiden ylivoimakentällisille.
 

Perreault85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Jokerit voisi paineistaa vielä kovempaa tietyissä tilanteissa. Pelin puolen pakki voisi ajaa kovemmin vastaan HAPPissa, silloin kun hyökkääjä paikkaa. Toki näin monesti tehdään, mutta pakeilta parempaa reagoimista.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No onhan toi nyt aika ihmeellistä, että kuuluttajan pitää kerjätä aplodeja yksittäisiin pelitapahtumiin. Spontaanius olisi kivempaa ja jotenkin niin paljon luonnollisempaa.
"Ja nyt läpsytelkää niitä läpyttimiä, Jokerit pyörittää peliä hyökkäyspäässä." Mikä ettei?
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Noniin, Huhtalalta kylmä viimeistely ja peli tasan. Joensuulta hetkeä ennen taas aivan typerä jäähy.
 

arpa80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tasan..mutta vittua noita moskovan makoilijoita, ei ollut kyllä Joensuun jäähy jäähynpaikka..mutta onneks karms oli nyt pitsi noille.
 

roctum

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Markus Hännikäinen
Siinä oli väärä vaihto CSKA:lta ylivoimalla. Viitisen sekuntia oli kuudes äijä kentällä, ennen kuin luikki vähin äänin vaihtoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös