• 46 744
  • 597

L. Paraske

Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Oulussa Pelicans oli selvästi niskan päällä avauserässä tässä helvetin tärkeässä ottelussa. Vituttaa. Kaikki tyynni.

kende

sport
Ei tätä kyllä millään tee mieli katsoa. Aikamoista henkistä kidutusta katsoa noin huonostiorganisoitua ja ahdistunutta peliä kuin Sport nykyään pelaa. Itseasiassa pelannut koko oikeastaan kauden. Aina peli omassa pyörii omassa päässä hiukan vaarallisemmin. Sport otti alkukaudella aivan maksimaalisella prosentilla niitä vierasvoittoja, mitä pelinkulullisesti kuunaan oli mahdollista.

Onneksi Nessu tekee kyllä tänään, jos paikan saa, joten Sportin maalimäärä tässä kotiottelussa voi jopa olla kaksi. Olen silti aika varma, että peli päättyy 1-3/4.

Torsti

Tappara
Olipa hyvä erä Ilvekseltä. Yhtä päätyä täysin.
Tappara tuli jälleen kerran katsomaan mikä taso tänään riittää. Sitä ei vielä onnistuttu löytämään, vaan Ilves vei tapahtumia aktiivisuudellaan. Toiseen erään vähän röyhkeyttä ja Ilveskin joutuisi rikkomaan jäähyn arvoisesti. Nyt on tyydytty ne harvat kerrat hyökkäyspäädyssä jäämään siihen kaverin otteeseen.

Kostas

Vaasan Sport, KooKoo
Eka erä kyllä ihan täysin IFK:lle. Sportilta melkoista selviytymistä, mutta tuntuu että isolla osalla pelaajia se kypärä puristaa kuuppaa ihan helevetisti tällähetkellä.
Ei auta kuin toivoa että tokassa erässä puristus lakkaa ja aletaan pelaamaan.

12961

Ok. Mutta ei TPS ole huono ollut, vaan nopeasti ja vaarallisesti hyökkäävät. Täysin tuuri oli eka maali.

Eka reilu kymppi näytti siltä kuin vierasjoukkueella olisi ollut painot jaloissa. Liekö eilisen pelin hapot lähteneet liikkeelle vasta sen jälkeen, peli tasoittui huomattavasti.

everon

Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Pitää olla vaasalainen masokisti katsoakseen pelin loppuun. Toki tätähän tämä on ollut marraskuusta lähtien.

JYP, Detroit Red Wings, Manchester United
Nää on pahoja ollut nämä 2-0 johdot KalPaa vastaan ekan erän jälkeen. KalPan erä ehkä hieman ja kaikki paikat käytettiin, joten jopa hieman pahalta vaikuttaa.

Epätietoinen

Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Tulisipa kyllä mielenkiintoinen puolivälieräsarja mikäli Ilves itsensä taistelisi puolivälieriin. Ilves näyttää pärjäävän Tapparalle aika hyvin tällä kaudella.

bebeto

Tappara, Ylöjärven Ryhti
Ilves oli hyvä, Tappara ei. Ennen ottelua kapteeni Peltola sanoi että pitää olla valmis kamppailemaan, eivät olleet. No näitä on nähty ennenkin eikä lihava leidi ole vielä suutaan avannut.

Squit

HPK ja KaMa

Hyvin tyypillinen eka kymppi rinkelillä. Kotijoukkue tulee sen ekan kympin aika usein vahvasti. Tänään ekaa kertaa tuli jopa kaksi maalia, yleensä ei ole tullut ja sen takia ollaan vähän maaleja tehty. Nyt kerrankin pomppi ja siinä ekassa maalissa pomppi oikein kunnolla.

Jaaku

KalPa
KalPa aikoo tänäkin iltana tyytyä pommittamaan vastustajan maalivahtia sen sijaan että tekisi maaleja. Torjunnat 11-5 ensimmäisen erän jälkeen.

Altec

Enemmän yritystä ja tunnetta kuin koko kaudella yhteensä. Ei ole vissiin huhut huonosta joukkuehengestä olleet ihan perättömiä.
Jep, siltä vaikuttaa. Siellä mennään tilanteet tällä hetkellä loppuun. Äijien naamoilla myös hymyä näkyvissä.

Borre

Tappara
Ei ole Tapparan maalivahti- ja puolustuspeli tasolla, jolla mestarisuosikilla pitäisi olla.

Jos Tappara laskettelee tällaisellä läpsyttelyllä runkosarjan loppuun, puolivälieristä tulee helvetin hankalat.

Onhan Tappara näistä ennenkin noussut, mutta peli ei ole viime aikoina kehittynyt mihinkään.

Uniquewn

TPS, Calgary Flames
Tarkoitin Tepsiä. Ennen eilistä peliä TPS huilasi viikon. Eli ei voi olla bensa loppu, vaikka eilen oli peli.

No ei se loppu olekaan. Tai siis mielestäni aika rajusti sanottu, kun vastassa on laatunippu ja hyvä kotiputki takana. Melko tasainen eka erä, mitä nyt TPS teki varmaan koko kauden epäonnisimman oman maalin, muuten olisi 1-0. Kyllä siinä paikkoja Tepsilläkin oli, joten en ymmärrä ainakaan vielä väitettä bensan loppumisesta.

E: Aika huumoria muuten, että siihen ekaan maaliin saatiin kaksi syöttöpinnaakin.

rinne

Tappara
Ostakaa lisää parempia pelaajia.

Ilves-Tappara puolivälierä olisi kyllä parasta.
Nääh.

Mutta Tappara-Ilves puolivälieräsarja olis siisti kyllä.

Ilvekseltä toki hyvä erä, mutta eihän tuolla Tapparan jätkillä taas ihan ollu täysin latautuminen putkeen mennyt. Miten tää on niin vaikeeta näihin paikallispeleihin syttyminen aina joukkueelta? Ei ole ihan ensimmäinen kerta, kun menee hiukan paikallispelin alku ohi tuolta kirvesrintaiselta joukkueelta...

keskipohja

Se Spårt joka ei vielä ole olemassakaan.
Melkoinen onni Hifkillä ,että vastassa nyt on Sport.
Kaikki muut joukkueet todennäköisesti olisivat jo pari kertaa heitä virheistä rokottaneet vaan ei Sportin puukädet kautta puupäät!

odwaz

Kepa ja Pena
Perustan väitteeni ihan puhtaasti siihen karttaan joka on liigan sivuilla mutta se HPK:n eka maali on tullut sellaisesta paikasta ettei voi olla totta.
Ei kannata liikaa vetää johtopäätöksiä laukaisukartasta. Pomppumaali, ei se mikään hirmuinen imaisu ollut. Kiekko kulki jotakuinkin reittiä Hagman -> Georgiev -> Ahtola -> Tallinder -> Eronen -> Georgiev -> maali. Ei ehkä ihan tarkka, mutta suurin piirtein.

Ipa, ipa, ipa, ipaa...
No Tappara puhalteli munakuppeihinsa ekan erän... jatkakoon samaa menoa, mulle kelpaa.. mutta tosiasiassa taitaa tulla vähän kovemman asenteen porukka jäälle toiseen.

Le Banner

Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105

Hienoa, että IFKlla on joskus onneakin. Tosin 40min pitäisi vielä onnen kestää.

odwaz

Hyvin tyypillinen eka kymppi rinkelillä. Kotijoukkue tulee sen ekan kympin aika usein vahvasti.
Mistäs kohtaa menneitä vuosikymmeniä arvoisa Squit kirjoittelee?