To 16.2.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 40 396
  • 488
Tila
Viestiketju on suljettu.

Eeyore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Repo käy kyllä todella kuumana joka tilanteessa. Oli lähellä jonkun ennustama 2-3 maalikin.
 

keskipohja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Spårt joka ei vielä ole olemassakaan.
Ehkä kaikkein törkeintä Sportin tapauksessa on se,että noille hiihtelijöille maksetaan tavallisen ihmisen kannalta aika hyvää palkkaakin tuollaisesta muniin puhaltelusta.....saatikka mitä lukutaidottomalle Valtoselle maksetaan.
 

BussiKUSKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
kävelkää kotiin saatanan paskat.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
KIITOS SAIPA
16.2.2017
18:30-20:49
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Vittu mitä paskaa tämä ilta. Kärpät palasi tasolleen ja Tapparakaan ei voittanut ainakaan varsinaisella. Eiköhän ne kiusallaan voita jatkoajalla.
 

heki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
En puolustele Kemiläistä mutta kyllähän tossa oli Tyrväiseltä vähän Hamletin roolia mukana, Niin kovaa miestä on mutta kun hänen tyylillä häntä otetaan niin sit ollaan niin neitiä niin neitiä.

Eli Tampereella on neitimäistä se, että ruman taklauksen jälkeen haluaa puolustaa itseään vaikka tanssimalla - okkei! Ei siinä mitään, tulipa tämäkin selväksi.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
"Sarjan pökäleet" kurmoottivat vaasalaisia oikein kuuden pisteen arvoisesti. Kiusaajan rooli tässä vaiheessa kautta, kun ei ole muutakaan, sopii ainakin meille saipalaisille. Tosin KK jos jatkaa tuota menoa, niin tulee vielä ihmeellinen loppu.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Enpä ole koskaan ollut varmempi pitkävetolappuni puolesta kuin ennen tätä iltaa, helpot rahat kannattaa aina poimia pois kuleksimasta! Satasella SaiPaa ja kukkaro kiittää.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Ottamatta kantaa Tyrväisen taklaukseen, niin tuo Kemiläisen selvä kosto oli sikäli torso, koska se ei juurikaan osunut edes Tyrväiseen, mutta isolta mieheltä meni saman tien jalat veltoksi.

Eiks tyrski ollut niitä äijiä jotka eivät turhia makoile.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös