Jokerit 2016–2017 – Jukka Jalosen esiinmarssi

  • 322 516
  • 1 361

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kertokaa nyt joku mitä se Gymer tekee kentällä niin hyvin, että pitäisi laittaa Salmisen edelle ja siitä olisi oikeasti hyötyä pelien voittamisen kannalta. Kaikki kunnia Gymerille, mutta on tällä hetkellä vielä täysi raakile ja peluutus on vain ja ainoastaan sijoitusta tulevaisuuteen, jonka kautta toki mahdollisen peluuttamisen ymmärtäisin. Jos motiivina on minkäänlainen menestyminen tai pelien voittaminen tänä keväänä, ei Gymer ole todellakaan vastaus kysymyksiin. Pelaajan tämänhetkinen upside on pysyä vauhdissa mukana. Salmisellekin toki vauhdissa mukana pysyminen on pelkkää tuskaa tällä hetkellä, mutta upside on ihan hieman eri tasolla.

Sitä taas en ymmärrä, mitä haetaan Salmisen peluuttamisella 10-13min pelissä. Siitä ei ole tullut yhtään mitään, eikä siitä tule loppukaudellakaan yhtään mitään hyvää. Kunnolla peliaikaa tai katsomoon. Siitäkään huolimatta Gymer ei ole mikään ratkaisu tai parannus Salmiseen tämän kauden osalta.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Salmisellekin toki vauhdissa mukana pysyminen on pelkkää tuskaa tällä hetkellä, mutta upside on ihan hieman eri tasolla.
Salmisen upsidet on nähty. Piste. Sijoitus tulevaisuuteen on siis paljon kannattavampaa, kuin tuon "upsiden" peluutus.
Kunnolla peliaikaa tai katsomoon.
Jalosella on pupu pöksyssä, kun pelkää työpaikkansa puolesta. Siksi isoimmat palkkapussit pelaa ja siten hän kuvittelee voivansa mennä pelaajien selän taakse piiloon. Koska ne floppas. Samalla tavalla Jalonen on flopannut peluuttamalla jo ennen jauden alkua kiinnilyötyjä unelmaketjuja, vaikka mikään ei toimi. Parhaana esimerkkinä jäätävillä tehoilla seilaava 2 ylivoima. Jos MM-Jalonen ja Raipe halutaan pitää organisaatiossa, niin B ja C on oikea osoite. Lisäisi junnujen imua narreihin ja lakkaisivat sotkemasta edustuksen peliä. SKA ja CSKA peleistä tiedämme, että osaa noi kun sattuu nappaamaan ja Jalonen sekä Raipe on saaneet minimoitua nappaamisen. Suoritus sinänsä.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Edelleen täytyy ihmetellä sitä, kun käytännössä mikään ketju ei toimi kunnolla ja pelistä toiseen tulee turpaan, niin silti vaan mennään samoilla koostumuksilla. Ei edes yritetä mitään tai kokeilla muuttaa mitään mikä saattaisi herättää pelaajia, hakataan vaan päätä seinään. Ilmeisesti tämä kausi siis on jo luovutettu valmennuksenkin osalta.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Se on ihan täysin totta, että Gymer on pelannut muutamassa pelissä todella pirteästi syksyllä. Samaan aikaan kuitenkin Frankin Jokeri-taustaisuus ehkä sumentaa joidenkin arviointikykyä. Varsinkin Mäkisten kohdalla tämä on näkynyt erityisesti, koska nämä ovat 95% vaihdoista vain selviytymässä kentällä.

Kaikkien hehkuttama Gymer on kuitenkin tehnyt Mestiksessä vain 22 peliin tehot 3+5 eli kiekolliseksi pelaajaksi profiloitava junnu ei ole Mestikseenkään pystynyt mitään suurta dominointia tekemään. Ja keskitason Mestis-pelaajasta on aika pirun iso hyppäys KHL:n vakiokokoonpanoon järkeville minuuteille.

Ja tämä tekstini ei muuta sinällään sitä faktaa mihinkään, että Salmisen voisi heittää korvista ulos Jokereista.
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kaikkien hehkuttama Gymer on kuitenkin tehnyt Mestiksessä vain 22 peliin tehot 3+5 eli kiekolliseksi pelaajaksi profiloitava junnu ei ole Mestikseenkään pystynyt mitään suurta dominointia tekemään. Ja keskitason Mestis-pelaajasta on aika pirun iso hyppäys KHL:n vakiokokoonpanoon järkeville minuuteille.

Tehnyt tehot 8+4, jotka eivät kovin ihmeelliset ole, mutta viimeiseen viiteen Mestis-peliin niistä on tullut seitsemän (5+2=7) tehopistettä. Ollut ainakin näkemissäni peleissä osittain dominoiva Mestiksessä, ja pelasi myös tänään hyvän ottelun Astanaa vastaan Kohelossa. Muutenkin yksi koko kauden parhaista nelosketjuesityksistä.

Lähde tilastoihin: SJL Tilastopalvelu
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Tehnyt tehot 8+4, jotka eivät kovin ihmeelliset ole, mutta viimeiseen viiteen Mestis-peliin niistä on tullut seitsemän (5+2=7) tehopistettä. Ollut ainakin näkemissäni peleissä osittain dominoiva Mestiksessä, ja pelasi myös tänään hyvän ottelun Astanaa vastaan Kohelossa. Muutenkin yksi koko kauden parhaista nelosketjuesityksistä.

Lähde tilastoihin: SJL Tilastopalvelu

Okei ei pidä siis selvästi luottaa Eliteprospectin tilastoihin Mestiksen osalta. :)

12. Frank Gymer (F) 22 5 3 8 18 1

Hyvä kuulla, että pelasi tänään hyvän pelin. Jäi valitettavasti itseltä väliin, kun sattuu ikävästä duunipäivän keskelle eikä kiireisenä päivänä kerennyt paljon puhelimesta katsella.

Linkki vie Frank Gymerin tilastoihin Eliteprospectin sivuilla.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänään pomppi Jokereille. Tällaisia pelejä on nähty tällä kaudella ziljoona. Jokereilla kiekonhallinta, vastustajan ykkönen rakentaa pahoja paikkoja. Tänään siniviivakudit jäivät blokkaajien syndeihin ja Zapolski napsi muutaman tosi pahan. Toisena iltana vastustaja olisi naulannut neljä ja napannut pinnat.

Hishon on vähän löytänyt peliään ja kenttä ei ole aivan tuuliajolla. Sen sijaan Porilaiset (maalista huolimatta) ovat tällä hetkellä heikoin lenkki. Ongelma on että Joensuu ei oikein ehdi, Salminen (vaikka tänään olikin pirteämpi) tarvitsee kiekottelukaverin ja Niemi on niin hidas ja ei KHL sentteri että ei hyvää päivää.

Nelonen oli tänään pirteä. Gymerin vauhti ja kiekollisuus selvästi auttoi Marjamäkeä. Sekä Gymer että Rautanen toivat kentälle vauhtia ja mielikuvituksellisuutta pelkän puurtamisen sijaan. Jo sen takia peli näytti raikkaammalta. Toivottavasti voittanutta kokoonpanoa ei vaihdeta (paitsi Niemi ulos, Talaja sisään, O'Neill keskelle ja sit kaikki kentät uusiksi).
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Siis miten käsittämättömän pihalla saa olla, etta peluuttaa Marko Anttilaa kahdessa kentässä? Vaikka Make on kieltämättä hyvin esiintynitkin, niin hän on parhaimmillaan suht pienellä peliajalla, jolloin jalka riittää. Nyt tuplasi kahdessa kentässä, ja jalka ei riittänyt kolmannessa erässä yhtään mihinkään.

Voi herranjumala.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olihan taas hajuton ja tunteeton esitys Jokereilta. Jos voi yhtään kliinisempää ja tunneköyhempää peliä pelata, niin kertokaa mulle se joukkue. Ja viimeiset 10 min täysin paskat housuissa taas kerran. Pelin hallinta oli pitkälti osin näennäistä. Laukauksia tuli kyllä ensimmäisessä erässä, mutta hyviltä maalipaikoilta aika lähellä nollaa. Tunteettomuutta korostaa hyvin Hishonin kolaaminen. Ketjun pienimmän kaverin oli taas lähdettävä edes etäisesti muistuttamaan vastustajaa, vaikka meidän kaveri vedetään törkeästi levyksi. Iso ja ilkeä Lauridsen vaan puhalteli muniin ja pysyi kaukana, vaikka olisi pitänyt hanskat lentää Hartwallin kattoon ja rynnätä pää kolmantena jalkana taklaajan perään. Ja mikä ihme Reginiä tänään vaivasi? Jatkuvasti pelissä aivan kuutamolla.

Ainiin, onneksi meillä on kuitenkin Gymer, kun Kurri ei viitsinyt satsata täyteen kokoopanoon. Nyt onkin vielä kokonaiset 22 pelaajaa jäljellä loppukaudeksi, joista niistäkin Jormakka ulkona toistaiseksi. Saadaankohan playoffien ensimmäisen kierroksen kaikkiin peleihin edes täyttä kokoonpanoa kasaan? Jos toi munaton sakki siis niihin peleihin edes pääsee.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Mielenkiintoinen poiminta Hishonin pari päivää vanhasta haastattelusta:

Have you had to change your style at all playing in Europe?

Big time. Before coming to Europe I had the mindset; “hockey is hockey, big ice, small ice – it’s not going to change anything.” I was wrong. The KHL is a straight 1-4 trap league, almost every single team plays the same way and it makes it really hard to create any offence off the rush. The other big difference is the way players turn offensive situations into 1 on 1s. In North America we are taught to support the puck and create little triangles all over the ice to utilize give and go plays. Some Russian teams still seem to use that technique but the majority of times we are being told to go to the net and leave the guy with the puck to win his 1-on-1 battle. It’s been a very challenging adjustment but I feel I’m learning every day.

Siinä missä Erkka toitotti koko ajan, että 1v1 pelaamisella ei tässä liigassa meidän materiaalilla pärjätä, niin Jalonen on eri mieltä. Ja pahasti skutsissa. Mä näen tossa viimeisessä kappaleessa koko kauden pähkinänkuoressa. Siinä missä aikaisemmilla kausilla kiekko liikkui ja pyrittiin kombinaation puhkomaan reikiä kaveriin, niin nyt näen hävittyjä 1v1:ä, kenties liiallisen ahneuden vuoksi huonossa puolustusvalmiudessa olevia huonosti sijoittuneita ja syöttövarjossa olevia ketjukavereita, paljon ylivoimahyökkäyksiä ja 160 päästettyä maalia kun itse ollaan tehty joku kolme kertaa vähemmän..
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eka erä tänään erinomaista pelaamista. Tokan alussa sitten Hishon töötättiin kesälomille ja peli meni sekaisin kuin seinäkello. Kolmas erä oli jo niin hirveän näköistä rimpuilua ettei mitään rajaa, miten voi joukkue unohtaa yhden erätauon aikana täysin miten jääkiekkoa pelataan?

Ja vaikka Jalonen syytä pelaajien jännittämisen niskoille Viaplaylla heittikin niin valmennuksella on vastuu luoda ilmapiiri jossa voidaan pelata voittavaa kiekkoa yhden maalin johtoasemassakin. Tai ei ainakaan herranjumala aleta jarruttamaan heti kolmannen erän alussa!?!?
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olihan taas hajuton ja tunteeton esitys Jokereilta. Jos voi yhtään kliinisempää ja tunneköyhempää peliä pelata, niin kertokaa mulle se joukkue. Ja viimeiset 10 min täysin paskat housuissa taas kerran. Pelin hallinta oli pitkälti osin näennäistä. Laukauksia tuli kyllä ensimmäisessä erässä, mutta hyviltä maalipaikoilta aika lähellä nollaa.

Mitä ihmettä? Piti tulla kommentoimaan, että huikea matsi tänään, jossa molemmilla joukkueilla näytti olevan panosta. Ska-pelien ohella kauden viihdyttävintä kiekkoa omasta mielestäni. Vika kymppi oltiin kyllä köysissä, se pitää tietysti myöntää.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitä ihmettä? Piti tulla kommentoimaan, että huikea matsi tänään, jossa molemmilla joukkueilla näytti olevan panosta. Ska-pelien ohella kauden viihdyttävintä kiekkoa omasta mielestäni. Vika kymppi oltiin kyllä köysissä, se pitää tietysti myöntää.

Mä oon tällä kaudella kohtuullisella menestyksellä keksinyt parempaa ajanviettoa kuin ton munattoman lauman pelien katsomista paikan päältä, joten siksi ehkä ollaan eri linjoilla. Viasatilta on noita tullut katseltua, mutta odotin livenä aistivani edes vähän enemmän tunnetta pelistä kuin tv:n välityksellä. Jos toi oli tunnetasoltaan kauden parhaita pelejä, niin onneksi olen ymmärtänyt käyttää aikaani muihin asioihin kuin hallissa istumiseen.

Eka erä oli toki tänään paras Jokereilta, mutta ei siellä suuresta laukausten lukumäärästä huolimatta ollut 1-2-sektorin maalipaikkoja juuri yhtään. Vetoja laidoilta ja viivalta ja joskus ehkä joku noista pomppii sisään, mutta ei ne mitään varsinaisia maalipaikkoja ole. Neftehimik pelasi kohtuullisen fiksusti ekan erän antaen Jokereitten päästää höyryjä ulos ja hallita peliä näennäisesti keskialueella ja hyökkäysalueen laidoilla pitäen tiiviillä viisikolla Jokerit poissa hyviltä maalipaikoilta.

Yhteen asiaan tuli tänään myös korostuneesti kiinnitettyä huomiota. Minkä helvetin takia toi kädetön nelosketju oli niin usein hyökkäyspään aloituksissa kentällä ja leikki hyökkäävää ketjua? Yhden tuon ketjun ylipitkän ja ylihyökätyn vaihdon seurauksenahan kolahti ensimmäinen tasoitusmaali omiin. Puolustuspään aloituksiin Wirtanen ja pojat, kiekko omille, suunta vastustajan päätyyn rynnien, kiekko maalille josta hyökkäyspään aloitus, jolloin kädelliset pelaajat kentälle. 5min ylivoimassa Gymer-Anttila ja kumppanit veteli pitkälti toista minuuttia. Miksi??
 

Tartu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KHL
Mä oon tällä kaudella kohtuullisella menestyksellä keksinyt parempaa ajanviettoa kuin ton munattoman lauman pelien katsomista paikan päältä, joten siksi ehkä ollaan eri linjoilla. Viasatilta on noita tullut katseltua, mutta odotin livenä aistivani edes vähän enemmän tunnetta pelistä kuin tv:n välityksellä. Jos toi oli tunnetasoltaan kauden parhaita pelejä, niin onneksi olen ymmärtänyt käyttää aikaani muihin asioihin kuin hallissa istumiseen.

Eka erä oli toki tänään paras Jokereilta, mutta ei siellä suuresta laukausten lukumäärästä huolimatta ollut 1-2-sektorin maalipaikkoja juuri yhtään. Vetoja laidoilta ja viivalta ja joskus ehkä joku noista pomppii sisään, mutta ei ne mitään varsinaisia maalipaikkoja ole. Neftehimik pelasi kohtuullisen fiksusti ekan erän antaen Jokereitten päästää höyryjä ulos ja hallita peliä näennäisesti keskialueella ja hyökkäysalueen laidoilla pitäen tiiviillä viisikolla Jokerit poissa hyviltä maalipaikoilta.

Yhteen asiaan tuli tänään myös korostuneesti kiinnitettyä huomiota. Minkä helvetin takia toi kädetön nelosketju oli niin usein hyökkäyspään aloituksissa kentällä ja leikki hyökkäävää ketjua? Yhden tuon ketjun ylipitkän ja ylihyökätyn vaihdon seurauksenahan kolahti ensimmäinen tasoitusmaali omiin. Puolustuspään aloituksiin Wirtanen ja pojat, kiekko omille, suunta vastustajan päätyyn rynnien, kiekko maalille josta hyökkäyspään aloitus, jolloin kädelliset pelaajat kentälle. 5min ylivoimassa Gymer-Anttila ja kumppanit veteli pitkälti toista minuuttia. Miksi??
Mun mielestä wirtasten hyökkäyspään minuuteja kasvatti melkolailla näkymätön ja toimimaton kolmosketju. Pihlström vahvasti teipatulla nilkalla ei oikein riittänyt sentterin tontille, ainakaan tänään. Lisäksi nelonen oli vahva hyökkäyspäässä luoden useamman hyvän maalintekopaikan ottelussa. Miinuksena ehkä toi pakkien kompuroivan pelin seurauksena tullut vastustajan avausmaali.
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mä oon tällä kaudella kohtuullisella menestyksellä keksinyt parempaa ajanviettoa kuin ton munattoman lauman pelien katsomista paikan päältä, joten siksi ehkä ollaan eri linjoilla. Viasatilta on noita tullut katseltua, mutta odotin livenä aistivani edes vähän enemmän tunnetta pelistä kuin tv:n välityksellä.

Mulla oli tänään toinen kerta hallilla tällä kaudella – viasatiin olen myös itse tyytynyt ja monet pelit olleet tällä kaudella täyttä kuraa, siksi yllätyin tänään siitä, että Jokeripelaajat näyttivät omiin silmiini kyllä yrittävän. Mä en tänään löytänyt sitä virkamiesmäisyyttä, jota niin monessa pelissä tällä kaudella on ollut.

5min ylivoimassa Gymer-Anttila ja kumppanit veteli pitkälti toista minuuttia. Miksi??

Tätä myös ihmettelen. Mun mielestä Anttila ei tuohon joukkueeseen oikein sovi. Olisiko Gymer ollut jäällä sen takia, kun O'neill istui kakkosta boksissa?
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänään taas palattiin normaaliin päiväjärjestykseen, jossa Gymer oli huomattavasti vaarallisempi ja parempi kuin Salminen. Toistaalta surullista, toisaalta miellyttävää.
 

faro

Jäsen
Tänään taas palattiin normaaliin päiväjärjestykseen, jossa Gymer oli huomattavasti vaarallisempi ja parempi kuin Salminen. Toistaalta surullista, toisaalta miellyttävää.
Eri mieltä. Salminen pelasi tänään ihan hyvin. Pääsi paikoille ja lisäksi sai pari syöttöpistettä. Niemen kanssa tuntuu yhteispeli löytyvän ja se on poffeja ajatellen hyvä asia.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Eri mieltä. Salminen pelasi tänään ihan hyvin. Pääsi paikoille ja lisäksi sai pari syöttöpistettä. Niemen kanssa tuntuu yhteispeli löytyvän ja se on poffeja ajatellen hyvä asia.

Salminen oli kaksi ekaa erää varsin hyvä, tai ainakin parempi kuin on valtaosan tän kauden peleistä ollut mutta kun Jokerit 3.erässä lähinnä vain peruutteli katsosi Salminen kokonaan kuvasta, tosin sen verran voidaan puolustaa Sakarin esitystä että eihän Salmisen vahvuudet edes pitäisi olla puolustamisessa.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Muutamia huomioita maailmanmestarikoutsista:
-koko kautena ei ole ollut 2 ylivoimaa ja 2 ja 3 kenttä olleet lähinnä nauttimassa palkkaa
-asian korjaamiseksi tehty hyvin vähän ketjukokeiluja, vaikuttaa että ketjut lyötiin lukkoon jo ennen ensimmäistäkään treeniä ja siin on pysytty
-huonoa työtä

-pelisuoritukset ei vaikuta vastuuseen paitsi Genowayn kohdalla ja maailmanmestarikoutsi onkin saanut ykköspakin pään jumiin poffien kynnyksellä (noilla kahdella ei taida kemiat kohdata) Genowayn kyykytys jatkui myös eilen
-Gymer ja alkukauden Rautanen olisi ansainneet lisää peliaikaa, mutta Jalosen älli riittää vain katsomaan pelaajien tilinauhoja ja sitä kautta päättelemään suorituksen tason
-huonoa työtä

-ehjät 60 minuuttiset on mm-Jalosen alaisuudessa loistaneet poissaolollaan
-Jalonen ei osaa luoda joukkueeseen hyvää ilmapiiriä ja peli on sekä väkinäistä että pelokasta, etenkin johtoasemassa
-huonoa työtä

-hyökkäyspeli on armottoman tehotonta, laukaisu% lienee jossain 5 tienoilla, kun 10% on hyvän ja huonon rajapyykki
-tästä menee osa toimiston ja osa Jalosen piikkiin
-molemmilta huonoa työtä

Jarille vinkki: Jokerit tarvitsee valmentaja ja nyt on ostettu meriittejä. Jalonen ja Helminen hiuksista piip ja uutta matoa koukkuun. Jalonen on nähty.
 

Perreault85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
En tiedä astunko miinaan vai mihin pommiin, mutta korjataan vähän.

Muutamia huomioita maailmanmestarikoutsista:
-koko kautena ei ole ollut 2 ylivoimaa ja 2 ja 3 kenttä olleet lähinnä nauttimassa palkkaa
-asian korjaamiseksi tehty hyvin vähän ketjukokeiluja, vaikuttaa että ketjut lyötiin lukkoon jo ennen ensimmäistäkään treeniä ja siin on pysytty
2 ylivoima on ollut koko kauden, ei vain kovin tehokas. Lajunen tainnut tehdä eniten maaleja 2.yv:n osalta. 2. ja 3. ketjujen puutteeseen vaikuttaa aika vahvasti pelaajien taso. Hishon ei näytä KHL-tason 2.sentteriltä. Niemi kelpaa neloseen. Seuraus: 1 1.ketjun sentteri, 2 nelosen senaa ja Hishon. Niemi voisi juuri ja juuri täyttää 3.sentterin paikan joukkueessa, muttei pitäisi olla tulosvastuussa.

-pelisuoritukset ei vaikuta vastuuseen paitsi Genowayn kohdalla ja maailmanmestarikoutsi onkin saanut ykköspakin pään jumiin poffien kynnyksellä (noilla kahdella ei taida kemiat kohdata) Genowayn kyykytys jatkui myös eilen
-Gymer ja alkukauden Rautanen olisi ansainneet lisää peliaikaa, mutta Jalosen älli riittää vain katsomaan pelaajien tilinauhoja ja sitä kautta päättelemään suorituksen tason

Genowayn kohdalla tosiaan heikot suoritukset vaikuttaneet vastuun vähentymiseen. Mutta. Perättäisin sanoin: niin ne huonot otteet on vaikuttaneet muidenkin pakkien osalta peliajan vähenemiseen ja vastaavasti hyvillä otteilla peliaika on kasvanut! Hyökkääjien kohdalla sitä ei niin ole tapahtunut. Ai miksi? No, ei ole ollut ketään laittaa tilalle.

Jarille vinkki: Jokerit tarvitsee valmentaja ja nyt on ostettu meriittejä. Jalonen ja Helminen hiuksista piip ja uutta matoa koukkuun. Jalonen on nähty.

Varmasti näin kävisikin, jos Virmasen Matti olisi vielä johdossa. Kyllähän tuo joukkue ensisijaisesti tarvitsee sen 2.sentterin ja maalintekijän. Jatkuvuuden kauttahan joukkuetta kannattaa rakentaa, eikä siten, että joka kausi ollaan valmentajaa potkimassa.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
2 ylivoima on ollut koko kauden, ei vain kovin tehokas.
Oivalsit kuitenkin pointin.
. 2. ja 3. ketjujen puutteeseen vaikuttaa aika vahvasti pelaajien taso.
Olet oikeassa. Jalonen ei kuitenkaan ole yrittänyt mitään vaan seilannut paskaan välittämättä periaateella näillä mennään ja mitään en muuta.

Hishonilla ei ole sijaa KHL-narreissa, liigassa vois mennä, mutta ei sielläkään kärkikentissä. Puutteellinen peliäly. (No nyt voi olla jo urakin paketissa, paranemisia Hishonille.)
Hyökkääjien kohdalla sitä ei niin ole tapahtunut. Ai miksi? No, ei ole ollut ketään laittaa tilalle.
Gymeri on pelannut järjestään paremmin kuin 2 ja 3 suuret nimet. Olkoonkin että on usein katollaan. Myös Mäkisten kortit on jätetty katsomatta. Kun tulee 4 isoa floppia ja typerys siellä penkin takana vain syljeskelee kattoon, niin huonoa valmentamista.
Varmasti näin kävisikin, jos Virmasen Matti olisi vielä johdossa. Kyllähän tuo joukkue ensisijaisesti tarvitsee sen 2.sentterin ja maalintekijän. Jatkuvuuden kauttahan joukkuetta kannattaa rakentaa, eikä siten, että joka kausi ollaan valmentajaa potkimassa.
Jep. Neljä isoa floppia pitää paikata ens kauteen ja ne paikkaajat pitää olla tulosyksiköiden kavereita. Samalla ovenavauksella kuin Hishon, Salminen ja Niemi ulkoistetaan, niin saa lähteä myös Jalonen ja Helminen. Kaikki heikot lenkit pihalle. Keräsen seuraksi ipaan.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Gymeri on pelannut järjestään paremmin kuin 2 ja 3 suuret nimet. Olkoonkin että on usein katollaan. Myös Mäkisten kortit on jätetty katsomatta. Kun tulee 4 isoa floppia ja typerys siellä penkin takana vain syljeskelee kattoon, niin huonoa valmentamista.

Millä sä perustelet tuota Gymerin parempaa pelaamista kuin "2 ja 3 suuret nimet"? Pelkästään sillä miltä peli näyttää silmiin? Kyllähän Gymerissä potentiaalia on ja ihan kivaa pikkunäppärää taitoakin, mutta älä nyt sentään viitsi tulla kertomaan, että on ollut parempi kuin noi isommat nimet. Sehön luonnollisesti tarkoittaisi, että Gymer voisi ottaa heidän paikkansa kärkiketjuissa ja hoitaa sen paremmin kuin nykyiset pelaajat ovat roolinsa hoitaneet. Mihin tämä perustuu? Loppuviimein Gymerhän ei saa juuri mitään konkreettista aikaan kentällä ja myös on tosiaan selällään aika jatkuvasti. Tämä mitenkään vähättelemättä Gymeriä, koska onhan sitä nuoruuden intoa kiva katsoa ja kehityksen takia hyvä, jos saa peliaikaa. Mutta pieni realismi olisi välillä paikallaan. 15 peliä 1+1. Jos nyt verrataan vaikka sun ajoittain erittäin perustellusti haukkumaan Salmiseen, jolla esimerkiksi viimeiseen 7 peliin tehot 1+4 ja eilen oli Jokereitten paras hyökkääjä. Ei nyt kyllä vaan mene läpi ainakaan mulle, että Gymer pelaa paremmalla tasolla. Tai ehkä me vaan katsotaan ihan eri pelejä ja eri tilastoja ja mikäli niin on, niin kerrotko siitä sun näkökulmasta ja isommasta hyödystä Gymerin kohdalla vähän tarkemmin. Salminen, Huhtala, Joensuu, Anttila, O'Neill, Jormakka, Niemi, Pihlström menevät kaikki Gymerin edelle ihan peliesityksienkin puolesta tällä kaudella, vaikka alisuorittaisivatkin.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pelkästään sillä miltä peli näyttää silmiin?
Niin me amatöörit peliä arvioidaan.
mutta älä nyt sentään viitsi tulla kertomaan, että on ollut parempi kuin noi isommat nimet.
Salminen, Niemi ja Hishon on huonompia.
Sehön luonnollisesti tarkoittaisi, että Gymer voisi ottaa heidän paikkansa kärkiketjuissa ja hoitaa sen paremmin kuin nykyiset pelaajat ovat roolinsa hoitaneet.
Juuri näin. Sait juuri papukaijamerkin
Mihin tämä perustuu? Loppuviimein Gymerhän ei saa juuri mitään konkreettista aikaan kentällä ja myös on tosiaan selällään aika jatkuvasti.
Mikä on enemmän positiivista kuin em "kiekkoilijat" saa aikaan.
Ei nyt kyllä vaan mene läpi ainakaan mulle, että Gymer pelaa paremmalla tasolla.
No eihän Gymerin korttia ole edes kunnolla katsottu. Jämäminuutit ja esim pääsi kerran eilen pyörittää YV:tä, jolloin oli vaarallisimman näköistä YV:tä koko ottelussa. (No eilen yv peluutus oli aivan jäätävän paskaa esim kätisyyksien osalta.) Ainoa jokeri, joka uskalsi haastaa puolustusta ylivoimalla oli Gymer.
Tai ehkä me vaan katsotaan ihan eri pelejä ja eri tilastoja ja mikäli niin on,
No ainakin eri tavalla.
Salminen, Huhtala, Joensuu, Anttila, O'Neill, Jormakka, Niemi, Pihlström menevät kaikki Gymerin edelle ihan peliesityksienkin puolesta tällä kaudella, vaikka alisuorittaisivatkin.
Salminen ja Niemi ei mene edelle, Huhtala siinä ja siinä.
.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös