Päivän positiivinen

  • 1 837 928
  • 8 796

ahal

Jäsen
Poimitaan plussat:
- nyt seura hereille: jokainen maksava katsoja voi tuoda kaverin mukanaan ilmaiseksi ja halli täyttyy sopivasti
- SaiPa osaa tehdä vielä maaleja, mutta ai auta kun omiin menee aina enemmän
- seuraavassa pelissä on Tuohimaan vuoro (sorry Jussi, voittomaali menee sun piikkiisi...)
- parkkipaikka tyhjenee nopeasti
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos Santanen ei kaivellut koko peliä muniaan ja otti pään välillä pois perseestä, niin luulisi, että Mönkäre jatkaa edustuksessa ja muualla kuin nelosketjussa.
Sinnehän se Mönkäre nelosketjuun oli pitänyt pudottaa, mutta oli silti positiivinen, ainakin tuon kaksi erää minkä jaksoi katsoa.
 

juice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
+ Vainikainen on taistelija!
+ Kaksonen on ottanut puoli askelta eteenpäin
+ Hamilton ja Massi palailee alkukauden formuun
+ Lady Fortuna oli puolellamme
+ Koponen jyräsi Bloodin kumoon
 
Viimeksi muokattu:

sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Hetken jo vakavissani ajattelin josko sitä vaikka hallille lähtisin, mutta onneksi jätin lähtemättä ...
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Trotterin ja Vainikaisen otteet tänään! Toivottavasti molemmat pelaisivat ensi kaudella SaiPassa jos kumpaankaan on enää tämän kauden jälkeen varaa.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Trotterin ja Vainikaisen otteet tänään! Toivottavasti molemmat pelaisivat ensi kaudella SaiPassa jos kumpaankaan on enää tämän kauden jälkeen varaa.
Trotter on kyllä melkoinen seppä tuon peliälynsä kanssa. Ja juu, Vainikainenkin on kyllä hyvällä asenteella.

Vainikaiseen nyt taatusti on varaa, mutta pahoin pelkään, että Trotter on kyllä Liigassa scoutattu hyvin ja jokin massiseura miehelle on pahvia jo tarjonnut.

Päivän positiivinen on se, että ollaan taas askel lähempänä Santasen potkuja. Jos siis nyt oletetaan, että sellaisia ikinä tulee. :/
 

ahal

Jäsen
Ei oo aikoihin ollu palstoilla näin vilkasta. Pitkään hiljaiseloa viettäneetkin ovat avanneet näppiksensä ja purkaneet tuntojaan. No täällähän se parhaiten onnistuu.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Mikkelissä voikin sitten keskittyä ryyppäämiseen...
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Voitto ja nollapeli! Kelpaa. Mielestäni meidän loppukauden mestaruus voisi olla jumbosijan välttäminen ja siitä kamppaillaan mitä luultavammin rakkaan vihollisen KooKoon kanssa.
 

ahal

Jäsen
En oo vielä nähnyt peliä, mutta otteluseurantakin oli vaihteeksi kiintoisaa seurattavaa. Massiseurat konttaa vuorollaan, ja sekös monia harmittaa. No meijän pojat päätti näyttää närhen munat vaasalaisille, pisteautomaatti mikä pisteautomaatti :). Harvinaista herkkua tällä kaudella. Joukkueeseen jääneille kavereille propsit kuitenkin voitosta ja KIITOS!
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Koskiranta pelasi ja johti oli joukkueen valmentaja.

Hienoa työtä myös Tuohimaalta ja kerrankin joukkueen tahtotila oli sitä mitä pitääkin.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Kylläpä teki höpöä nähdä ihan uusia ukkoja pelaamassa yritteliästä ja energistä peliä. Ei ihan oikeasti tule kaikesta huolimatta ikävä ikiflegmaattisen oloista Järvistä.

Hyvä pojat!
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, KiPa-90, KuPS, Valioliiga ja NHL yleisesti
Pelihän näytti ihan hyvältä. Varmasti teki nuorten itsetunnolle hyvää saada voitto välillä. Ja tottakai tuntuuhan se aina hyvältä, kun oma joukkue voittaa, vaikka meillä tämä tilanne on mitä on.
 

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Heh, pitäis useammin näköjään täyttää pitkäveto -ja viel SaiPaa vastaan. Moneen kuukauteen en ollu teht :D Mut jee voitto!
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Eilisessä pelissä silmään pisti nuorista erityisesti Kettunen, jolla oli tosi yritteliäs ote läpi pelin.
 

juice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
+++ Jäällä oli vihdoin joukkue!
++ Koskiranta. Äijä. Olen jo pitkään peräänkuuluttanut jatkosopparia. Kantaa joukkuetta, ansaitsisi olla kapteeni jos sellainen tarvittaisiin.
+ Hallikas! Heti valmis, syvä kumarrus vanhemmillesi. Näin yhden huonon ratkaisun (yritti nostaa väsyneenä jalalla kun olisi kannattanut laittaa kiekko liikkeelle), mutta tusina hyvää. Lähellä tehdä voittomaaliin.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Ei perkele että tuntuu hyvältä. Haluaisin uskoa, että tällä kaudella ei enää nähdä sellaista halutonta lipumista, mitä peli on enimmäkseen ollut.

Tämänpäiväinen peli näytti juuri sen, mitä tuosta on puuttunut koko kauden: se, että pelataan joukkueelle ja tehdään muutakin kuin ilmestytään paikalle ja nostetaan palkka. Haluaisin uskoa, että Viljakaisella on osuutensa siihen, että varsinkin nuorilla näyttää riittävän pelihuumoria ja energiaa.
 

ahal

Jäsen
Onhan tää ihan eeppistä, sanat meinaa loppua kokonaan. Tiedä vielä mitä tästä syntyy, kun muutkin pelailevat ristiin. No ei kuitenkaan keulita, hyvä kun saadaan täydet kentät edes loppumatseihin. Saattaa olla, että osa yleisöstäkin palaa vielä lehtereille, ainakin johonkin peliin. Hyvä pojat!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös