• 380 073
  • 3 460

Matza187

Jokereiden kenties pahin uhkaaja pudotuspelipaikan suhteen, eli Slovan Bratislava, pelaa parhaillaan kotonaan Lokomotivia vastaan.
Tilanne oli kahden erän jälkeen 2-0 Slovanille, mutta Brandon Kozun tuonut kahdella maalillaan Lokomotivin tasoihin, kun peliä on n. 3 minuuttia vielä jäljellä.

Matza187

2-2 -tilanteessa mennään jatkoajalle, joten ainakaan täyttä pistepottia Slovan ei tänään ota.

Matza187

Slovanille voitto rankkareiden jälkeen, joten ero Jokereihin nyt 2 pistettä. Jokereilla toki yksi peli vähemmän pelattuna.

Matza187

Sochi saamassa ainakin pisteen, kun Torpedo-Sochi -ottelu menee jatkoajalle tilanteessa 1-1

Matza187

Sochi voittaa lopulta rankkareilla 2-1, eli ero Jokereiden ja Sochi välillä on nyt 3 pistettä, kun Sochilla on yksi peli vähemmän pelattuna.

Captain K

Tampereen Ilves
Huikea matsi menossa Metallurg Areenalla, kahden tämän kauden parhaan jengin välillä. Ensimmäinen erä oli kyllä niin upeaa ja avointa peliä että taulussa voisi olla jo vaikka 4-5 maalia. Noh vikaan minuuttiin nämä sankarit sitten heittivät häkit molempiin päihin, eka vähän Datsyuk-magicia ja sitten Chris Lee vastahyökkäyksestä toiseen päähän.

Matza187

Mozjakinille tänään hattu tuossa pelissä, SKA silti parempi jatkoajan jälkeen 4-5.

Matza187

Ottelu edelleen kesken ja voittolaukaukset juuri alkamassa.
Katsos vaan, livescore ehti jo kertoa Gusevin tehneen 4-5 -maalin SKA:lle, mutta ilmeisesti hylätty. Magnitka vei näköjään pisteet rankkareilla.

Matza187

Varmaan ensimmäinen kerta, kun pitää oikeasti olla Torpedon puolella jossakin ottelussa.

Striimi auki ja samalla Daugavins iskee Torpedon tasoihin (1-1) Sochia vastaan, kun avauserää kolmisen minuuttia pelaamatta.

Ergie

Helsingin Jokerit
Svenssonilla imurimoodi päällä ja ZSKA-Spartak ensimmäisen erän jälkeen jo 5-1. Moskovaan vie siis Jokereiden tie tiistaina

gcz_

JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Moskovan toisessa ottelussa pelataan vielä, 2. jatkoerä käynnissä ja peli 0-0. Skudra vetää tuttua roolia tuomareille mussuttamisen kanssa ja vihellysten jälkeen heitellään puolin ja toisin pikkusikaa, tosin Torpedo on tässä enemmän aloitteellinen. Hieno ottelu!

gcz_

Karpov ratkaisi Dynamolle. Uskoisin, että Dynamo on se joukkue, joka voi lännessä laittaa kunnolla SKA:lle tai CSKA:lle kampoihin. Huikea kumiukko maalissa ja viisikkopeli ehkä KHL:n parasta.

Ushuaia

Magnitkan ja Kunlunin välinen ottelu on ollut toistaiseksi varsin mielenkiintoinen. Ennen kohta alkavaa kolmatta erää tilanne on 3 - 3. Matsi tulee muuten Viasatilta Kainulaisen selostamana.

Captain K

Jep jännitystä oli ihan viimeiseen asti, mutta tänään taas Magnitkan tehomiehenä kukas muukaan kuin... Oskar Osala :D Miehen ensimmäinen hattu kaiketi KHL:ssä ja aika makoisaan paikkaan. Täytyy sanoa kun nyt muutaman pelin olen nähnyt Magnitkalta missä Santala on pelannut, niin mielestäni vauhti ei enää kyllä ihan riitä KHL kaukaloihin. Ihan hyvää perus tekemistä, ja hyvä ottaan aloituksia mutta siinäpä se. Ei oikein mielestäni mitään kakkosketjun kamaa Magnitkan tasoisessa jengissä.

KHL:n pleijarit jatkuvat lännen konferenssissa. Seurannassa Dynamo-Torpedo -ottelu Viasatilta. Nolla nollaa mennään toistaiseksi, sarja on katkolla moskovalaisille. Onko muita palstalaisia kyttäämässä tapahtumia?

Green Derbyssä Ak Bars johtoon 5 vs 3 -yv:llä. Pelitapahtumiin nähden ansaittu johto, mutta jäähyistä toinen ehkä vähän köykäinen. Toki tuomarinahan on Jokereidenkin otteluista tuttu Roman "vihellettävissä" Goffman.