Edmonton Oilers 2016–2017

  • 317 586
  • 940

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Tuohon se Pouliotin 0+2, no mutta selkeät kevään merkit ilmassa kun Eberle, Pouliot ja Nuge alkaa heräilemään myös hyökkäyssuuntaan. Niin ja pitäähän myös mainita, että tuo olikin sitten Oilersille ensimmäinen season sweep Flamesista 31 vuoteen (tuli samalla pre-season ja se junnu voitotkin). Samalla Oilersilla on nyt 49 peliä pelattuna ja ovat 10 pisteen päässä viime vuoden saldosta, joten jos ei nyt parannusta tule niin jo on kumma.

Taisi olla itse asiassa ensimmäinen season sweep koko seuran historiassa. Niin ainakin noissa NHL-videokoosteissa kerrottiin.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Vähän katkonaisesti lasten aamutoimien ohessa katsoin peliä toisen erän puolivälin paikkeilta eteenpäin. Ei kai siitä nyt hirveästi voi negatiivista löytää jos voittaa Ankat vieraissa 4-0. Parannettavaa tietenkin löytyy aina kuten se, että mielestäni vähän passiiviseksi meni kolmannessa erässä. Mutta se voi olla ihan väärä mielipide kun tuloksena kuitenkin nollapeli Talbotille, joka ilmeisesti ainakin pelin alkupuolella (jota en nähnyt) oli isossa roolissa pitämällä vastustajan nollilla.

Ekassa maalissa ykkösketjun tutkapari iski jälleen. Draisaitl nappasi kiekon hyökkäysalueella, käytti sitä McDavidilla ja toisella yrityksellä sai vedon ohi Bieksasta.
Toisessa maalissa vähän sekaketju jäällä. Slepyshev piti hienosti kiekon hyökkäysalueella ja Lucic sai sen haltuun. Keskellä jättösyöttö vaihdosta tulleelle RNH:lle, joka veti pakin tekemän maskin takaa maalin.
Ja kolmannessa Kassian-show. Hienosti polki irtokiekon perään, laittoi Ducksin pakit, tai lähinnä Vatasen, kahville ja rystyltä sisään.
Neljännessä jälleen Draisaitl. Nopea syöttöpeli McDavidilta viivaan Sekeralle, tältä viivasta kulmaan Maroonille (EDIT: Itseasiassa Draisaitlille syöttö ja tämä ohjasi sen Maroonille) ja tältä jatko maalin edustalle Draisaitlille.

Condors hävisi niukasti 3-2 Reignille. Vastassa oli siis todella kova jengi, mutta hyvin ilmeisesti taistelivat. Voittomaali tuli ylivoimalla kolmannessa erässä. Condorsin maalintekijät Fayne ja Beck. Gustavsson 30/33.

EDIT: Kärkiketjut olivat muodossa Hamilton-Platzer-Puljujärvi ja LaLeggia-Currie-Beck. Currien ketju oli jäällä molempien tehtyjen maalien aikana vaikka lähinnä Faynen hyvä pelinluku ja yksilösuoritus tuotti ensimmäisen maalin. Takaiskut tasavajaalla Currien ketjulle (pl. Beck) ja toinen sitten Platzerin ketjulle. Niin ja ratkaisu tosiaan ylivoimalla.

EDIT2: Ja Oilersin osalta toki hyvä, että oli tällainen vähän selvempi peli, niin pystyivät peluuttamaan tasaisesti ja ehkä vähän säästelemään tämän päivän Sharks-otteluun. Ensimmäisten tietojen mukaan Talbot pelaa senkin, mikä varmaan olisi ihan järkevää kun ei tässä pelissä joutunut mihinkään mahdottomaan rumputuleen vaikka loistavia torjuntoja joutuikin ottamaan.
 
Viimeksi muokattu:

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
All-Star -tauko alkoi ja Oilers on divisioonan kärjessä olevan Sharksin kanssa tasapisteissä (yksi peli vähemmän). Edellisen kerran näin hyvä sijoitus divisioonassa tässä vaiheessa on ollut kaudella 89-90.
Ja mikä parasta, peräkkäisinä iltoina pelit Kaliforniassa divisioonan kärkikaksikkoa vastaan ja voitot molemmista. Kai tästä voi jo vähän nauttia.

Eihän se nyt mitään kaunista ollut ja Talbotia saa kiittää taas koko joukkue, mutta voitto kuitenkin. Sekeralle kaksi osumaa, Caggiula karkasi kiekonriiston jälkeen läpiajoon ja McDavid naulasi tyhjiin neljännen. Hienoa myös se, että McDavidia lukuunottamatta koko joukkue saa levätä viikonlopun. Erityisesti Talbotin kannalta omasta mielestäni hyvä homma vaikka kyllähän hänet peliesitysten perusteella olisi pitänyt ottaa mukaan viikonlopun höntsään.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Kyllä on melkoinen täyskäännös tapahtunut reilussa vuodessa. Viime keväänä ei olisi voinut kuvitellakaan Oilersin keikkuvan divisioonansa kärjessä. Maistuu kyllä niin pitkän taapertamisen jälkeen.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Condorsille 6-3 voitto Starsista. Gustavsson pelasi taas ja vähän ihmettelen peluutusta. Siis luonnollisesti pudotuspelipaikasta haluavat taistella loppuun asti eikä se piste-ero mitenkään mahdoton olekaan. Mutta Ellis on kuitenkin se veskari, jonka kehittyminen on organisaation kannalta tärkeää. Gustavssonia ei tämän kauden jälkeen tarvitse enää katsella. Tänään toki samat jengit kohtaavat uudestaan eli kaipa Ellis tänään pelaa.

Reinhart ja Hamilton tekivät kaksi maalia mieheen. Lisäksi kertaalleen osuivat LaLeggia ja Russell. Kahden syöttöpisteen miehinä Oesterle, Platzer ja Chase. Puljujärvi oli kahden kolmannen erän alussa syntyneen ylivoimamaalin aikana jäällä ja sai toiseen niistä syöttöpisteen. Tasakentällisin yksi takaisku, joten tehotilastoon yksi miinus.

AHL:ssäkin tämän päivän jälkeen All-Star -systeemit sunnuntaina ja maanantaina.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Stars kaatui toistamiseen, nyt maalein 4-2. Ellis pelasi ja torjui 44/46 laukausta. Maalit tekivät Allen, Sallinen, Currie ja Hamilton. Faynelle 0+2. Puljujärvellä oli alkuun myös 0+2, mutta toinen syöttöpiste putosi tarkistuksen jälkeen pois ja taas siis pelistä "normaali" 0+1. Puljujärven syöttöpiste tuli Sallisen maaliin. Siinä Puljujärvi veti ja Sallinen ohjasi maaliin heti Sallisen voittaman hyökkäyspään aloituksen jälkeen.

Sallisella nyt viimeisissä kahdeksassa pelissä 2+2 kun koko kaudelta (35 peliä) 4+2. Tietenkin nyt on vastuuta alkanut tulemaan enemmän kun Khaira ja Lander puuttuvat edestä.
Puljujärvellä yhdeksässä pelissä 2+5.
 

M.88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oilers, Pepo HC
Nonnii, tähdistöhöntsäily on saatu läpsyteltyä ja oikeet pelimatsit jatkuu.
Nyt kun GM:t olivat varmasti jollain tavalla tekemisissä viikonlopun aikana, niin olisikohan siellä sovittu alustavasti jotain treidejä?
Huhuissahan on liikkunut että Iginlaa haviteltaisiin Edmontoniin siirtojen takarajalla, mutta mitä olisi antaa vastineeksi?
Ulospäin olisi lähdössä vähemmän yllättäen Pouliot sekä Hendricks.
Eikä RNH ja Eberle huhut ole vieläkään hävinneet.
Ja omassa mielessä olen pyöritellyt Davidsonia, luultavasti Las Vegasin kiikarissa laajennusta silmäillen. Olisiko kannattavaa treidata, vai ottaa riski laajennusdraftissa?

Edit. Tässä tuli pyöriteltyä sellaista ideaa että laajennusdraftissa Oilers luultavasti suojaa 7-3-1 malliin pelaajat.
Talbot
Sekera
Larsson
Klefbom
Draisaitl
Lucic
RNH
Eberle
Maroon
Letestu
Kassian (riippuen tekeekö jatkoa) tai Khaira.
Laajennusdraftin jälkeenhän tuossa voisi olla hyviä kauppakumppaneita esmes Flyers: Eberle - Gudas+jotain. Kuitenkin puolustushan se on mitä pitäisi vahvistaa, ja Flyersilla taas hyökkäys on se vähemmän vahva alue.
Jotenkin on sellainen fiilis että se Chiarellin mainostama 18 kuukauden pelaajiston muokkaus ei ole vielä valmis, vaan kauppoja tullaan näkemään.
 
Viimeksi muokattu:

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Oilers ei vielä palannutkaan tauolta. Toki vastassa Wild joka nyt muutenkin on hyvä joukkue ja lisäksi Oilers ei heitä ikinä voita. Mutta olihan se silti vähän vaisua.
Russell oli ainakin ihan lomatunnelmissa. Ensimmäisessä maalissa yritti ottaa viivalta tulleen kiekon hanskalla alas, mutta se putosi suoraan Stewartin lapaan. Sitten oli ihan lapanen kun Graovac tuli ohi ja kävi tekemässä maalin.
Toisessa maalissa Russell ja Draisaitl yksissä tuumin kävivät laidassa menettämässä kiekon Koivulle ja samalla kun Sekera ilmeisesti oletti liikaa, että tuo kaksikko saisi kiekon itselleen, jätti Zuckerin vapaaksi maalin eteen.
Kolmannessa Russell yritti katkaista oman maalin takana rännikiekon muttei ylettynyt siihen. Eikä myöskään enää mitenkään ehtinyt estämään Pominvillen syöttöä. Maalin edessä Hendricks jätti Parisen vapaaksi ja yritti katkaista syöttöä huonolla menestyksellä.
Neljännessä Russell ensin omasta päästä yritti avata löysällä nostolla siniselle omille hyökkääjille, mutta Granlund sai mailan väliin. Granlundilta syöttö keskelle Graovacille ja Russell iskee tähän kiinni. Graovac syöttää takaisin laitaan Granlundille ja jatkaa kohti maalia samalla kun Russell kurvaa rauhallisemmille vesille. Granlundilta kiekko takaisin Graovacille, jolla on helppo homma laittaa sisään. Olihan se nätti syöttöpeli Granlundilta.
Viidenteen Russell ei päässyt vaikuttamaan. Jäähyltä tullut Stewart sai kiekon ja pääsivät 2-1 hyökkäykseen. Stewart veti itse b-pisteeltä Brossoitin längistä sisään. Brossoit otti tuon omaan piikkiinsä.

Ja kyllähän Russell itsekin pelin jälkeen totesi, että häneltä oli aivan karmea peli. Normaalistihan toki Talbot on hoitanut pari-kolme tuollaisista paikoista mistä Wild maalinsa teki. Mutta nyt ei ollut se päivä. Brossoit tuota yhtä takaiskua lukuunottamatta pelasi ihan vahvasti. Tai meni toinenkin, mutta sitä ei edes haaston jälkeen hyväksytty.

Ei kai tuosta voi muuta sanoa kuin että eteenpäin ja kohti torstain peliä Nashvillessä.
 

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Oilers teki sitten pitkästä aikaa kaupan ja vanha Oil King Mitch Moroz vaihtui toiseen vanhaan Oil Kingiin Henrik Samuelssoniin. Eipä tuosta nyt voi oikein muuta sanoa, kuin että molemmille vähän uutta alkua ja Samuelsson pystyy pelaamaan sentterinä, joten haettiin samalla syvyyttä tuolle osastolle. Samuelssonilla oli hyvä ensimmäin kausi AHL:ssä ja nakuttelikin 68 pelissä 40 pistettä, mutta sitten onkin tulleet nuo tehot roimasti alaspäin mutta suurinpana syynä taitavat olla nuo loukkaantumiset.

Edmonton Oilers

✔@EdmontonOilers

The #Oilers have acquired forward Henrik Samuelsson from the@ArizonaCoyotes in exchange for forward Mitchell Moroz.
 

M.88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oilers, Pepo HC
Oilers teki sitten pitkästä aikaa kaupan ja vanha Oil King Mitch Moroz vaihtui toiseen vanhaan Oil Kingiin Henrik Samuelssoniin. Eipä tuosta nyt voi oikein muuta sanoa, kuin että molemmille vähän uutta alkua ja Samuelsson pystyy pelaamaan sentterinä, joten haettiin samalla syvyyttä tuolle osastolle. Samuelssonilla oli hyvä ensimmäin kausi AHL:ssä ja nakuttelikin 68 pelissä 40 pistettä, mutta sitten onkin tulleet nuo tehot roimasti alaspäin mutta suurinpana syynä taitavat olla nuo loukkaantumiset.

Tälle treidille varovainen yläpeukku, rightin sentteri oli hyvä saada organisaatioon, tämän hetkinen tilanne kun on Letestu-Platzer-ei ketään. Vaikka Samuelsson onkin enemmän laituri, ja jos en väärin muista niin pelannut oikealla, mikä sekin on plussapuoli.
Ja eikös Moroz varattu aikoinaan kierros tai kaksi "liian aikaisin"?
 

Eugene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, SaiPa, Ketterä
Tälle treidille varovainen yläpeukku, rightin sentteri oli hyvä saada organisaatioon, tämän hetkinen tilanne kun on Letestu-Platzer-ei ketään. Vaikka Samuelsson onkin enemmän laituri, ja jos en väärin muista niin pelannut oikealla, mikä sekin on plussapuoli.
Ja eikös Moroz varattu aikoinaan kierros tai kaksi "liian aikaisin"?
Itse tykkään myös Samuelssonin hankinnasta. Toivottavasti saa uransa taas nousukiitoon. Moroz joo tosiaan omankin muistikuvan mukaan oli näitä "liian aikaisin" varattuja pelaajia. Toki noista on myös Sebastian Aho yksi esimerkki, että voi osuakin kun varailee "liian aikaisin".

Iiro Pakarisen paluu myös lähellä, on laitettu Bakersfieldin puolelle hakemaan vauhtia loukkaantumisen jälkeen. Conditioning stint vai millä termillä noita kutsutaan.

Jäänyt omat postailut ja pelien katselut vähemmälle (nollaan) intin takia, joten pakko kiittää arvon palstaveljiä siitä, että jaksatte kirjoitella Oilersin otteista tänne. Nyt mennään tosiaan kolmen matsin tappioputkessa, mutta eihän tähän kauteen voi muuta kuin olla tyytyväinen jo tässä vaiheessa. Hyvä valinta myös alkukauden otteiden perusteella heittää se Pulju vihdoin Bakersfieldiin ja nostaa Slepyshev yläkerran rosteriin. Ainakin syyskauden peleissä Slepyshev oli aina pirteä ja toi energisyyttä peliin, sama ilmeisesti jatkunut nytkin.
 

M.88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oilers, Pepo HC
Khaira ja Benning laitettu IR:lle, Oesterle ja Reinhart kutsuttu ylös. Toivotaan että Reinhart alkaisi täyttämään niitä odotuksia mitä oli hankinta hetkellä.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Tappioputki katkesi. Olihan Oilersilla taas paikkoja varsinaisella peliajalla ja jatkoajallakin, mutta eivät näköjään osaa tehdä maaleja. Onneksi Draisaitl sitten rankkareilla onnistui tekemään yhden.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Lander. Oesterle ja Reinhart lähetettiin Condorsiin. Ilmeisesti nyt, kun joukkueella on viiden päivän tauko menossa heille haluttiin antaa peliaikaa.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Influenssa iski viime viikolla enkä pystynyt muuten Oilersin pelejä seuraamaan kuin tulokset katsomaan. Nyt alkaa pikkuhiljaa taas elämä voittamaan.

Lander. Oesterle ja Reinhart lähetettiin Condorsiin. Ilmeisesti nyt, kun joukkueella on viiden päivän tauko menossa heille haluttiin antaa peliaikaa.
Varmasti juuri näin. Ja Condors tarvitsee jokaisen pisteen pudotuspelipaikan saavuttakseen, joten sinne on hyvä saada apuja aina kuin mahdollista. Lauantaina pelasivat taas viidellä pakilla, joten Oesterle ja Reinhart tulevat varmasti tarpeeseen. Puhumattakaan Landerista.

Samuelssonin hankinta oli ihan mielenkiintoinen veto. Tosiaan hyvin itsekin muistan (vaikken noihin varattavissa oleviin pelaajiin yleensä hirveästi perehdy) miten sitä silloin puhuttiin, että Oilers olisi hänet halunnut. Ja tulihan sitä Oil Kingsin Memorial Cup -taivaltakin silloin vajaa kolme vuotta sitten seurattua, joten siitäkin tuttu kaveri. Mutta eihän se ura ihan lentoon ole vielä lähtenyt. Toki loukkaantumiset siihen isona syynä.

Condors on nämä kaksi edellistä peliä pelannut ketjuilla
Pakarinen-Sallinen-Puljujärvi
LaLeggia-Currie-Beck
Hamilton-Samuelsson-Russell
Allen-Platzer-Chase

Tuossahan ei mikään iso asiantuntija tarvitse olla huomatakseen, että nyt on yritetty hakea kolmea ketjua, joka pystyisivät maalintekoon. Viikonloppuna ei mitään maali-iloittelua ollut tuloksena. Ensimmäisessä pelissä Heatia vastaan ensimmäinen maali ylivoimalla ja toinen jatkoajalla eli normaaliketjut eivät tehneet yhtään. Toisessa pelissä sitten LaLeggia ja Beck tekivät maalit. 2-1 voitot kuitenkin molemmista peleistä.

Mielenkiintoista nähdä mitä tänään tapahtuu kun Lander on mukana. Pitääkö Fleming laituriparit ennallaan ja järjestelee vain sentterit sopivasti vai mitä tapahtuu. Laitetaan Lander sitten mihin tahansa noista kolmesta ylimmästä ketjusta, niin uskon tulosta tulevan. Varmin ratkaisu olisi tietenkin laittaa LaLeggian ja Beckin väliin koska siinä olisi molemmilla laidoilla hyvää tulosta tekevät laitahyökkääjät. Toisaalta jos haluaisi suomalaisista vähän tehojakin irti, niin Lander voisi olla siihen avain.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Puljujärvi onnistui nyt tekemään 1+1, mutta Condorsille 4-2 tappio Gullsia vastaan. Laukausmäärien perusteella ihan ansaittu tappio tosin. Puljujärvi karkasi toisessa erässä läpiajoon ja teki 2-1 kavennuksen ja sitten kolmannessa erässä sai syöttöpisteen Landerin ylivoimamaaliin. Ketjut muuttuivat siten, että suomalaiset jatkoivat yhdessä ja ykkösketjuksi kasattiin tuttu tehoketju Hamilton-Lander-Beck. Tai sellaisilla ketjuilla ainakin peli alkoi.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Ja Puljujärvi osui jälleen, nyt Pakarisen syötöstä, mutta Condorsille 2-1 tappio Reigniä vastaan.

Ketjuja oli taas ruuvattu uuteen uskoon:
Pakarinen-Lander-Puljujärvi
LaLeggia-Currie-Beck
Hamilton-Sallinen-Russell
Allen-Platzer-Rechlicz

Pakkiparit:
Oesterle-Fayne
Simpson-Musil
Fraser-Aneloski
Mistä toki pomppaa silmään, että Reinhart ei ollut kokoonpanossa. Lieneekö sittens sairaana tai joku vamma kyseessä.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Herätys Oilers! Tätä menoa ei hyvä heilu. All Star-tauon jälkeen vain yksi voitto. Viime yönä tuli Blackhawksilta 5-1 takkiin. Nyt on joukkueen kyllä skarpattava ja paljon.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Hyvän pelin pelannut Lander laitettiin eilen alas ja Pakarinen nostettiin ylös kuntoutusjaksolta. Edelleen se on jännä miten Landerin ongelmana pidetään heikkoa luistelua, mutta silti huonompi luistelija Hendricks pelaa. No, samapa tuo nelosketjun laidassa toisaalta on. Ja ketjuthan olivat harkoissa:
Maroon - McDavid - Eberle
Lucic - Draisaitl - Slepyshev
Caggiula - RNH - Kassian
Pouliot - Letestu - Hendricks

Condors painaa tukevassa syöksyssä alaspäin. Neljä tappiota putkeen (yksi niistä tosin vasta jatkoajalla). Eilen tuli Gullsilta 4-0 takkiin vaikka Ellis 41 laukausta torjuikin. Puljujärvihän on pelannut ihan pirteästi viime aikoina ja tehnyt mukavasti maaleja. Eilisiä ketjuja ei itselläni ole tiedossa, mutta Pakarinen ei enää pelannut ja Lander ei vielä ehtinyt alas. Aloitusketjuna oli Hamilton-Currie-Beck. Kolmannen takaiskun aikaan Puljujärvi oli jäällä samassa ketjussa Russellin ja Sallisen kanssa. Ja viimeisen takaiskun aikaan jäällä oli Rechlizc-Samuelsson-Christoffer. Jolloin jäisi vielä yhteen ketjuun Chase-Platzer-Descheneau. LaLeggian pelaamattomuuden syystä ei itselläni ole tietoa. Samoin Reinhart puuttui jälleen ja lieneekö siihen syynä edellisen pelin -3.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Pakarinen aktivoitiin IR:ltä ja pelaa tänään kauden ensimmäisen pelinsä.
Pouliot loukkaantui harjoituksissa.

Chiarelli ainakin väitti ettei lähde hakemaan rentaleita siirtorajalla. Sanoi joukkueen kuitenkin ansaitsevan vahvistusta. Niin ja ylivoimapakkia ei ole tähtäimessä. Mutta nämähän nyt ovat näitä puheita.
Toki itse toivon että nämä toteutuvat. Ei tuo joukkue ole sillä tasolla että kannattaisi lähteä vielä keulimaan.
 

M.88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oilers, Pepo HC
Hienosti meni orastava tappioputki poikki Arizonaa vastaan. Klefbomille mukavat 1+2, Maroonille kauden kahdeskymmenes maali ja Pakariselle kauden ensimmäinen ottelu ja hyvän maalineduspelaamisen jälkeen syöttöpiste.
Myös Draisaitl ja Letestu nappasivat useamman pisteen. Ja kapteenille syöttö myös.
Vähän helposti livahti Hanzalin laukaus Talbotilta.
Hyvä että voittivat, josko tästä taas uuteen nousuun, kun pelit ovat vähän takkuilleet tähdistö viikonlopun jälkeen.

Tuosta Chiarellin lausunnosta ettei olisi rentalien perässä, ehkä ihan hyvä vielä tänä vuonna. Ei mopolla moottoritielle kuitenkaan.
 

M.88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oilers, Pepo HC
Flyersia vastaan taas maistuva voitto.
Usamman tehopisteen peli herroille RNH, Eberle ja pappa Hendricks (kaikille 1+1) ja kapteenille 1+2.
Olisikohan lähestyvä siirtotakaraja saanut Hendricksille virtaa peliin, kun on pisteitä alkanut tulemaan?
Klefbom ja Draisaitl tekivät loput kaksi maalia.

Gudasin ja Simmondsin maaleissa lievästi löysää pelaamista ja kaveri rokotti heti.
Manning sai pariin otteeseen kyytiä pelin aikana, ensin Lucic antoi keppiä ja myöhemmin pelissä Maroon näytti että nyrkeilläkin osaa tehdä tulosta. Eiköhän nuo ole vielä peruja siitä viime kauden McDavidin loukkaantumiseen johtaneesta tilanteesta ja tämän kauden alun lausunnosta pelin aikana ettei olisi ollut täysin vahinko.

Itse kun olen elänyt koosteiden varassa niin onko pelejä katsoneilla heittää syvempää analyysia Maroon-McDavid-Eberle ketjun pelistä? Tulosta on nyt ainakin tullut parissa pelissä ketjun kasaamisen jälkeen, mutta onko ollut minkä näköistä tekemistä?

Ainiin ja se tärkein: Oilersille tuli nyt täyteen viime kauden pisteet, pelejä on jäljellä kuitenkin vielä 24. Peli on parantunut huomattavasti.

Ja Pakarisen Iiro painaa piste per peli tahdissa :)
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Blackhawks vastassa ensi yönä vieraskiertueen aloituspelissä. Oilers lähtee otteluun samalla kokoonpanolla, millä on Coyotes ja Flyers kaadettu. Hawks on viettänyt lepoviikkoa, joten nyt olisi hyvä sauma maksaa kalavelat viimeisessä runkosarjakohtaamisessa.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Nostetaanpa ketjua, kun tässä on kuitenkin pelejä ollut aika tiuhaan. Vieraskiertue jatkuu ensi yönä Nashvillessa. Tähän mennessä Oilers on voittanut kaksi ja hävinnyt kaksi. Capsia vastaan joukkueen esitys oli erinomainen muttei ihan riittänyt voittoon asti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös