To 26.1.2017 Jokerit - Avtomobilist Jekaterinburg

  • 16 061
  • 149

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Älkää nyt helvetti Heleniusta syyttäkö. Maalin edessä saa hääriä miten tahtoo. Kukaan ei siivoa. Paitsi varauksin Arturs ja Laju. PAPP on aivan junioritasoa.
Juurikin näin! Helge on ottanut monta sellaistakin, joiden maaliin mennessäkään ei olisi maalivahtia voitu syyllistää. Eniten Jokereissa kusee kenttäpelaajien meininki.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Meinasin päivällä painaa isosti vieraille, mutta jossain mieleni sopukoissa oli vielä pieni toivo, että Jokerit aloittaa tänään omat pleijarinsa. Noh, ei aloittanut, enkä myöskään betsannut kakkosta. Olisi pitänyt.

Tämä kausi oli tässä. Karsea sukellus joka kantilta katsottuna.

Minulla on periaate etten pelaa Jokerien tai Ankkojen matseja. Monesti naapurin kertoimet houkuttavat, mutta juuri se pieni toivo varsinkin kevätpuolella...
Ja olen myös varsin köyhä, en halua hävitä euroakaan, pienen tuntipalkan kirous...
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
DJlle plussat kerrankin, kun Nightmare alkaa soimaan. Tätä tämäKIN peli on ollut.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Jalosen haastiksen taustalla kuului kirosanoja...
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä noi vastustajat on illasta toiseen taitotasoltaan vaan niin PALJON parempia että huh huh. Siis Jokereiden perussyötöt liikaa eteen tai kun tulee kohdalle niin oho pomppaa lavan yli.

Vmp!
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Moro wanhoille tutuille pitkästä aikaa !

Kunnon Jokeri kannattajahan kirjoittaa vasta siinä vaiheessa kun kaikki on päin persettä. Nythän näin on eli voin kirjoittaa.

Olen nähnyt kaikki Jokerien pelit ja tänään taas ihmettelin. Mitä ihmettä on tehty väärin jos parempia vastaan pelataan hyvin ja "heikoille" hävitään ? Onko pelaajila liian hyvä ? Jortikka kehiin, perkele ;)
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Millä ihmeen näytöillä Helminen on tuolla? Miksi ihmeessä hän on ylipäätään ruvennut valmentajaksi?
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Millä ihmeen näytöillä Helminen on tuolla? Miksi ihmeessä hän on ylipäätään ruvennut valmentajaksi?
Eiköhän nämä pestit ole Kummolan saunassa jaettu. Jalonen toi selänpesijän mukanaan.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Hävettävä peli tänään.

Siis ei jumalauta. Pudotuspelipaikka on lipumassa ohi käsien, ja tällä tavalla neppaillaan kotona. Ei paljoa tiistain sulaminen sytyttänyt tai herättänyt, vaan tuo saatanan porukka oli tänään tuolla jalalla liikenteessä. Tällä kaudella on ollut ennätysmäinen pisteputki, Pietari on valloitettu ja isoilta viety säännöllisesti pisteitä. Silti ei edes pleijareihin ola menossa, ja tällaisia pelejä tulee säännönmukaisesti. Mä en vaan käsitä.
 

Ruutu8

Jäsen
Lauantaina varmaan mökki ääriään myöten täynnä, kun yksi kauden odotetuimmista jengeistä, verivihollinen Jugra tulee vieraaksi?

-ja nyt betsaan Jugralle, vaikka niiden kerroin olisi 1,05!!
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@bozik tervetuloa takaisin bandwagoniin. Onkin ollut tylsää ilman partaveitsen terävää kynääsi.
Kiitokset Metro ! Pikku hiljaa palaillaan. Paljon on tapahtunut ja ihan vielä en eläkkeelle pääse, sitten olisi aikaa kirjoitella.

Eipä tässä mitään, väliin hävitään ja väliin voitetaan, nyt lähinnä huolettaa joukkueen munattomuus. Meillä on ihan hyviä pelaajia, mutta miksi on niin vaikea tehdä maaleja ? Huippuäijät kuten Linus ja Mosse menetetään se on selvä, Iso duuni sitten ostaa uusia tykkejä. Tässä on epäonnistuttu ja nyt meillä on vähän EVVK joukkue.

Taistellaan nyt loppuun ja tutun biisin tavoin jos/mikä on kun ei taidot riitä, niin jollakin tsäkällä vaan pleijareihin ja sitten SKA kuoroon ;
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Öööö, kun kattoo näiden nimettömien jengien luistelutaitoa ja tasoa, miten jalat käy ja takaperinluisteluun käännytään helposti pienissä raoissa & kulmissa, ja jalat käy koko ajan. Kyllä luistelussa yleensä kuvastuu tahtotila, fyysinen kunto ja viitseliäisyys kaikkein näkyvimmin. Ja KHL:ssä on joka jengillä niin hyviä luistelijoita, että ero puolivaloin töitä tekeviin Jokereihin on silmiin pistävä. Pakeista genoway liikkuu mahtavasti, hyökkääjistä jokainen varmaan tietää ne muutamat nimet. Asenne ja urheilullisuus ovat kyllä mielestäni suurimmat yksittäiset syy-seuraukset, mihin yksinkertaistettu tapahtumasaraja "asenne->luistelu->tulos" kulminoituu. Pelikirja on toissijainen, niin kauan kun valmentaja ei saa ukoista 100% panosta irti. Toki huono pelitapa vaikuttaa pelaajien yrityksen määrään, mutta silti jalosen pelitapa ei pitäisi niin päin persettä olla, etteikö sillä systeemillä pelejä joskus voiteta kun jokainen antaa kaikkensa joka pelissä. Itse en jalosen viivekiekosta ja hitaista lähdöistä perusta yhtään, mutta kai tolla systeemillä pitäis vielä tulostakin syntyä, jos joukkue siihen sitoutuu ja antaa kaikkensa. Paskaa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös