Ti 24.1.2017 Jokerit - Barys Astana

  • 11 407
  • 103

Perreault85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Tuomarilinja oli huono, mutta sitten Joensuukin otti niin turhan jäähyn, että ihan turhaan siellä meuhkasi. Pelin tasoitusmaalia edelsi paha virhe: Lauridsen saa kiekon omassa päädyssä, hyökkääjät vaihtaa, pitäisi pelata viivelähtö. Lauridsen nostaakin kiekon punaiselle ja siitä päätyyn. Seuraus? Kiekko vastustajalle, joka pääsee hyökkäämään ja tekemään maalin. Ei noin vain voi pelata voittavaa lätkää. Toivottavasti tilanne käydään läpi kaikkien pakkien kanssa ja viisastutaan, ettei vastaavia hölmöyksiä enää nähdä.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuomareista huolimatta tuo oli itse sössitty peli. Eka erä oli loistava, toka kohtalainen ja vikassa käsijarru päälle ja lahjoittamaan pisteitä pois.

Tää oli muuten uusi linja, sillä yleensä narrit saa jäähyn kaikesta mahdollisesta, mutta nyt ei vihelletty edes niistä mistä on pakko vastustajalle. Onneksi viholliset eivät käyttäneet tilaisuutta sikailla meidän poikia jäsenkorjaamoon.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Jälkiviisaasti facekirjoitukseni eliseltä:"Tänään vastassa Barys Astana, jolla alla pari voittoa ja kova ykkösketju. Jokereiden kerroin 1.80 ei nappaa ollenkaan, joten perinteisellä tyylillä X ja kertoimella 4,55 menään. Jos Jokerit jatkaa perinteisellä tyylillä eli huippumatsin jälkeen fleguillaan, niin kakkonenkin (3,35) on täysin mahdollinen. Jokereilla siis alla kaksi voittoa Pietarin SKA:sta ja viisi kertaa turpaan rupusakeilta. Viimeiset hetket heräillä."
Jokereilla oli mahdollisuus tappaa peli ensimmäisessä erässä ja mennä 4-2 johtoon vikassa, mutta sen (O´Neilin ?) missin jälkeen peli oli tuttuakin tutumpaa kökköä. Eilen oikeasti vitutti pitkästä aikaa hallilta poistuessa, vaikka pelikassa (jo ties monenko ristin ansiosta tällä kaudella) kasvoikin. Mitään Jalosen analyysejä (lue: itkuja) en ole jaksanut edes lukea.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös