RIP-ketju

  • 2 900 051
  • 11 680

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
RIP Punaisen kupin keksijä. Itse en tuota ole vielä käyttänyt, mutta mitä ilmeisimmin käyttöä syystäkin on.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Boston Bruinsin #15 Milt Schmidt, on kuollut eilen keskiviikkona. Ikää herralla oli mukavat 98 vuotta.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Boston Bruinsin #15 Milt Schmidt, on kuollut eilen keskiviikkona. Ikää herralla oli mukavat 98 vuotta.

Herttileijaa, vaikka nimi kuulosti täysin oudolta, niin nopsaa luin ton ekan osan lauseesta ja ajattelin että siellä on joku Bostonin nykyinen pelaaja delannut. Hyvä että luin sitten loputkin =)
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Kinder-munan kehittäjä avasi viimeisen yllätyksensä. RIP.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
R.I.P ensimmäinen varsinainen tyttöystäväni vuosikymmenten takaa. Ja vasta pari vuotta sitten oltiin hänen veljensä ja vanhan nuoruuden ystäväni hautajaisissa.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näyttää olevan lähes valtakunnan ykkösuutinen poismenosta mutta mulla lyö tyhjää että mistä hänet pitäisi tuntea...
Se taisi olla se tyyppi joka julkisuuden 15 minuuttiaan ansaitsi kun mielensä niin pahoitti kun joutui näkemään vauvan imetystä...
 

Hangon keksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
RIP hänen sielulleen ja voimia omaisille.

Kertokaas joku fiksumpi ja sivistyneempi kuka hän muuten oli? Näyttää olevan lähes valtakunnan ykkösuutinen poismenosta mutta mulla lyö tyhjää että mistä hänet pitäisi tuntea...
Niitti tunnettiin asiantuntijana esimerkiksi ohjelmista Suomen huippumalli haussa ja Vuosia nuoremmaksi. Suhteellisen isot katsojaluvutkin noilla ohjelmilla oli mutta jos niitä ei katsonut niin ei välttämättä herraa tuntenut.

Niin ja rauha hänen muistolleen.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Eno menehtyi tänään sydänkohtaukseen viisikymppisenä. Ei mitenkään erityisen läheinen, mutta tietyllä tapaa lapsuuteni sankari, sellainen villi ja vapaa poikamiestyyppi pitkään, jonka moottoripyörästuntteja ja tarinoita pyörämatkoilta tuli kuunneltua ihaillen alakoululaisena. Hyvillä fiiliksillä tuo tuli edelleen juttelemaan silloin harvoin kun aikuisiällä häntä näin. Vaan näin tämä menee, äidin puolelta kahdeksasta sisaruksesta jäljellä neljä. Yksi tapettiin kolmekymppisenä, yksi kuoli sydänkohtaukseen nelikymppisenä, yhden vei viina viisikymppisenä ja nyt tämä. Hiukan on suruisa olo, ehkä eniten äidin puolesta. Tai jostain.

Kepeät mullat, Pena.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Hoivatkaa, kohta poissa on veljet,
Muistakaa, heille kallis ol' maa.
Kertokaa lasten lapsille lauluin,
Himmetä ei muistot koskaan saa!


RIP Armas Ilvo
 

Korppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Entinen Englannin maajoukkueen ja Watfordin kautta aikain menestyksekkäin manageri Graham Taylor on menehtynyt. Kuollessaan hän oli 72-vuotias.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Miguel Ferrer eli Twin Peaksin Albert Rosenfeld. Nyt en ole lainkaan seurannut onko Albert mukana Twin Peaksin uusissa jaksoissa. Toivottavasti on sillä eihän Twin Peaks ole mitään ilman Albertia.

Ferrer oli tuttu toki myös esim. Robocopista. Rauhaisat levot näyttelijälle.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Minullekin Ferrer luonnollisestikin tutuin Twin Peaksin perin veemäisen, mutta toisaalta ymmärrettävän Rosenfeldin roolista, veti homman mainiosti purkkiin ja Robocopista myös, toki. Siinäkin hyvä rooli. Jos tarvittiin nilkkimäistä tyyppiä, oli Ferrer varma valinta. Vimeimmäksi jäi mieleen niinikään lusmun varapresidentin rooli Iron Man 3:sta, vaikka aika pieni rooli olikin.

Kyllä on poistuma suurta näissä persoonallisissa näyttelijöissäkin, eikä Ferrerkään vielä ollut mitenkään ikäloppu.

Nyt en ole lainkaan seurannut onko Albert mukana Twin Peaksin uusissa jaksoissa. Toivottavasti on sillä eihän Twin Peaks ole mitään ilman Albertia.
Ainakin muropaketti.com:n uutisen mukaan Rosenfeld tekee esiintymisen Twin Peaksin kolmannella tuokkarilla ja Ferrer ehti kuvata osuutensa sarjaan.
 
Viimeksi muokattu:

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Ei helvetti. Ferrer oli hienoimpia näyttelijöitä ikinä. Kevyet mullat.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Timo T.A. Mikkonen liittyy tähän ketjuun. Voimia perheelle.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Timo T.A. Mikkonen liittyy tähän ketjuun. Voimia perheelle.
Ei jumankauta. Töistä lähtiessä vilkaisin puhelinta niin Ilta-Sanomien widget kertoi että Timo T.A on saattohoidossa, mutta en sitten sen tarkemmin klikkaillut uutisia auki. Noh, äsken sitten Kymmenen uutisissa Maikkarilla kerrottiin että äsken tulleen tiedon mukaan Mikkonen on kuollut. Olihan tuo toki odotettavaa tuon saattohoitouutisen jälkeen, mutta tulipa silti aika pian tuo tieto.

Ikävä homma, vaikka persoona jakaakin mielipiteitä. Pitkäänhän mies oli huonossa kunnossa, aivoinfarktin sai reilusti yli viisi vuotta sitten ja eikä mies siitä enää millään muotoa toipunut. Eipä se katso aikaa eikä paikkaa, Mikkonen taisi kuitenkin olla aika hyvässä kunnossa, eikä tuolla sen infarktinn tullessa ollut ikää kuitenkaan kuin 64 vuotta. 70 olisi tullut mittariin kesällä.

Keppeet mullat.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Voimia perheelle. Odotettavissa ollut tapahtuma, mutta silti tuntuu jotenkin uskomattomalta, että vielä 2010 mies oli elämänsä vedossa.
RIP.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Kova oli taistelu koko perheellä Timo TA:n sairastumisen myötä ainakin mitä Nina Mikkosen haastatteluista sai lukea. Levätköön mediapersoona rauhassa. Vaikkakin kiistelty ja hieman hupiakin herättänyt hahmo oli kyseessä, niin kyllä minä häntä legendaksi ja ammattitoimittajaksi kutsuisin. Hän oli tätä vanhaa polvea, jonka toimittajat pystyi heittämään melkeinpä juttuun kuin juttuun. Lisätään tuonen satoon myös maanantaina menehtynyt Suomen vanhin ihminen, 110 vuotias Helvi Kärki.
 

MegaForce

Jäsen
Kepeät mullat, Timo T.A Mikkonen. Itsekin vain saattohoitouutisen tänään aikasemmin luin, mutta ajattelin hänen vielä muutaman kuukauden sinnittelevän. Toisaalta ehkä parempi näin. Voimia perheelle.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Asento! Hattu - päästä! Päästä irti, Jani Nieminen, kuuletko?!

No niin, otetaans uudestaan.. Asento! Lepo! Katse oikeaan - päin! Hei! Sanoin katse oikeaan päin, en "kyyhötä silmät kiinni rullatuolissa", tottele, tai.. no, eipä sillä enää niin väliä. Käsi lippaan, majuri ja vanha siviilipalvelusmies on poistunut keskuudestamme. Asento! Lepo! Asento! Tunkeudu kutsumattomana vieraana kertausharjoituksiin tärkeilemään - mars! Jupiter jupiter! Silmät kiinni NYT, jalasta kiinni NYT! Vasen, vasen, vasen kaks kolme aivoinfarktia, vasen, vasen, vasen kaks kolme!

Lepää rauhassa, Timo T.A. Mikkonen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös