Tampa Bay Lightning 2016–2017 – Yzerplan

  • 92 994
  • 322

olza13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
Pitkästä aikaa tuli Hfboardsia luettua, Cooperin potkujen huutelu ei varsinaisesti yllättä kun sitä on toivottu melkein jokaisella kaudella, mutta näköjään aika moni toivoisi jotain tyhjennysmyyntiä... Tuli nyt vielä laskettua noita pisteitä, eli vissiin joku 1,35p pitäisi kerätä per peli. Vaikeata, mutta ei ihan täysin mahdotonta. Eli pohjalta pitäisi yhdessä illassa nousta liigan kärkijoukkueeksi, Stamkosin paluu voisi olla sopiva herätys tälle porukalle.

Onko Tampan seurajilla tietoa milloin Stamkosin pitäisi olla taas pelikunnossa?
 

BeAGM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Tappara
Aivan kuten täällä on jo moneen kertaan todettu, tämä kausi on mennyt alakanttiin. Varsinkin viime peli Arizonaa vastaan oli surullista katsottavaa. Maalivahtipeli ei ole oikein toiminut odotetusti, kun molemmat veskarit ailahtelevat vuoron perään. Bishopin viimeaikaisista peleistä on jäänyt laiska vaikutelma, tuntuu kun olisi pelannut joka pelin puolivaloilla.

Heikko puolustaminen on vaikeuttanut myös maalivahtipeliä. En ymmärrä, kuinka melkein kaikkien puolustajien kehityskäyrä näyttää alaspäin (Carle-syndrooma kenties?). Uskoisin, että emme olisi tässä tilanteessa, jos Stamkos viilettäisi kentällä. Niin ikään kaikki sarjaennakot Tampasta pitäisivät kutakuinkin paikkansa.

Noh ainakin tällä kaudella useampi pelaaja saanut näytönpaikan ja aika monella kaverilla menossa Syracusessa aika hyvä kausi. Gusevikin tällä hetkellä 4. KHL:n pistepörssissä, jos nyt joskus sattuisi NHL:n puolelle tulemaan niin olisi kyllä varmaan mahdollisuus saada aika seksikäs ketju kasaan. Gusev-Stamkos-Kucherov? :)

Onko Tampalla vielä yksinoikeus Guseviin? Minulla on ollut sellainen käsitys, että hänet olisi pitänyt signata viime kesänä, muuten hänestä tulisi vapaata riistaa muillekin joukkueille. En nyt muista tarkalleen, miten tämä sääntö menee, mutta verrataistapaus Vesey, joka varattiin samana vuonna oli vapaata riistaa, kun ei päässyt sopimukseen Nashvillen eikä Buffalon kanssa. Korjatkaa toki, jos olen väärässä tai selventäkää asiaa:)
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
@Bosco lla hajua miten nuo oikeudet säilyvät? Itse muistan ainakin lukeneeni, että Tampalla olisi vielä oikeudet Guseviin tuonkin sopparin jälkeen.
 

Rambonator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Porin Ässät
Eikös tämä Vesey ollut poikkeus sen takia kun on pelannut näissä yliopistosarjoissa? Eikös niissä ollut jotkut omat säännöt? Gusevin pitäisi minun mielestäni olla vielä Tampan "omaisuutta".
 

nabaloo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montréal Canadiens
Eikös Gusev ole samanlaisessa tilanteessa kuin Donskoi oli toissa kesänä? Elikkä jos oletetaan, että Gusev olisi tulossa NHL:ään ensi vuonna, niin sekä Donskoin että Gusevin tapauksissa olisi molemmissa kulunut draftista viisi vuotta ennen NHL-sopimuksen tekemistä. Floridaltahan olivat Donskoin oikeudet ainakin rauenneet, joten näinköhän olisi myös Tampan ja Gusevin kanssa. Kumpikaan ei ole kuitenkaan mitään yliopistoa pelannut, toisin kuin edellä mainittu Vesey, vaan ihan ammattilaispelejä Euroopassa, joten ovat sikäli ainakin minun ymmärrykseni mukaan samanlaisessa tilanteessa. Gusev oli tosin varauksen saadessaan kaksi vuotta vanhempi kuin Donskoi, mutta en tiedä vaikuttaako se jotenkin tässä tapauksessa.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
@Bosco lla hajua miten nuo oikeudet säilyvät? Itse muistan ainakin lukeneeni, että Tampalla olisi vielä oikeudet Guseviin tuonkin sopparin jälkeen.

Käsittääkseni Gusevin pelaajaoikeuksien raukeamiselle ei ole mitään tiettyä päivämäärää olemassa vaan Tampalla on oikeudet lähestulkoon ikuisesti.

Tässä ei mennä CBA:n artiklan 8.6 (d) (ii) kohdan mukaisesti (20-vuotiaana Euroopasta varattuihin olisi oikeudet kahden vuoden ajan tuon kohdan mukaan) muutamasta syystä:

1) Ensinnäkin Nikita Gusev varattiin jo kesällä 2012 eli ennen nykyisen CBA:n voimaantuloa, joten hänen pelaajaoikeuksiin pitäisi soveltua vuoden 2005 CBA. Vuoden 2005 CBA:ssa ei ollut yllä mainittua artiklaa vastaavaa sääntöä, vaan silloisen CBA:n mukaan Euroopasta varattujen kohdalla mentiin yleisemmän 8.6 (a) (ii) säännön mukaisesti joka antoi joukkueelle yksinomaiset pelaajaoikeudet kahden vuodeksi ajaksi varauksen jälkeen. Tämä todetaan myös vuoden 2013 CBA:n 8.6 (a) (iii) kohdassa, jonka mukaan ennen vuotta 2013 Euroopasta varattuihin soveltuu tuo 8.6 (a) (ii) kohta, joka on sisällöltään sama niin vuoden 2005 kuin vuoden 2013 CBA:ssakin.

Tällä nyt ei sinällään kuitenkaan ole merkitystä sillä kummankin säännön perussisältö on sama, eli oikeudet Guseviin niiden pohjalta olisi kahdeksi vuodeksi. Uudessa CBA:ssa nuo oikeudet Euroopasta varattuihin pidennettiin neljään vuoteen vain alle 20-vuotiaana varattujen osalta, mutta Gusev oli varauksensa hetkellä jo 20-vuotias joten tuo uuden CBA:n oikeuksien pidennys ei muutenkaan olisi soveltunut häneen.

2) Tuota kahden vuoden sääntöä ei kuitenkaan sovelleta Guseviin käsittääkseni siitä syystä että NHL:n ja KHL:n välillä ei ole mitään virallista siirtosopimusta (se toistensa sopimusten kunnioittamista koskeva MOU ei sellainen ole; enkä ole varma onko se enää edes voimassa?). Eli CBA:n pelaajaoikeuksien raukeamista koskevat säännöt varattujen pelaajien osalta voi tuosta syystä unohtaa. Koska liigojen välillä ei ole siirtosopimusta, kohtelee NHL sieltä varattuja pelaajia "defected statuksen" omaavina pelaajina. Tästähän käytiin NHL:n ja pelaajayhdistyksen välillä ihan oikeustaisteluja kymmenisen vuotta sitten, mutta NHL:n kanta muistaakseni jäi voimaan (pelaajayhdistys haastoi välimiehen ratkaisun, jossa hän otti NHL:n kannan, mutta ei se tainnut siitä enää miksikään muuttua) eikä uudessa CBA:ssa tainnut asia myöskään mitenkään muuttua.

"Defected statuksesta" on sitten omat sääntönsä CBA:n 10.2 artiklassa, mutta sieltä käytännössä seuraa se että Tampalla on Gusevin pelaajaoikeudet lähestulkoon ikuisesti. UFA-statuksen saavuttaminen kun nähdäkseni vaatisi sitä että velvollisuudet KHL-joukkuetta kohtaan lakkaavat (sopimus umpeutuu, tai puretaan tms.), NHL:n komissaari sen jälkeen erikseen vielä toteaa että kaikki velvollisuudet KHL-joukkuetta kohtaan ovat katkenneet ja laittaa pelaajan FA-listalle ja vielä ilmeiseti muutoin UFA-statusta koskevien sääntöjen tulisi täyttyä (eli olla käytännössä 27-vuotias 30.6 mennessä, mikä Gusevin kohdalla tarkottaisi kesää 2020).

Siinä on sitten paljon epämääräisyyksiä, joten helpointa lienee todeta tuon pohjalta että Tampalla on Gusevin pelaajaoikeudet käytännössä koko hänen pelaajauransa ajan (siis siihen saakka kunnes tekee ensimmäisen NHL-sopimuksensa, sitten mennään niiden sääntöjen mukaan).
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Tuo voisi olla myös yksi este sille, että Gusev koskaan tulisi Tampaan kun pitäisi sitten pelata huomattavasti pienemmällä summalla kuin KHL:ssä ja olisi vielä teoreettinen mahdollisuus joutua farmiin. Noilla näytöillä kun varmaan useamman miljoonan sopimuksen saisi KHL:stä.

Noh kiitoksia Boscolle kattavasta vastauksesta!
 

BeAGM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Tappara
Kiitoksia vaan selvennyksestä! On nämä siirtosäännöt joskus aika monimutkaisia varsinkin kun KHL ja NHL eivät ole missään tekemisissä keskenään.

Gusevin ohella mietin myös Valeri Nichushkinia, Ilya Sorokinia ja Evgeny Dadonovia, joilla on NHL-varaus. Tosin Dadonovin ollessa jo 27v, mutta eiköhän kaikki varmasti tule koittamaan vielä rapakon toiselle puolelle.

Paras kaveri Kucherov on varmasti iso bonus Gusevin Tampaan liittymiselle, mutta Gusev luonnollisesti vaatisi varmaan taattua pelipaikkaa ylhäällä.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Kiitoksia vaan selvennyksestä! On nämä siirtosäännöt joskus aika monimutkaisia varsinkin kun KHL ja NHL eivät ole missään tekemisissä keskenään.

Gusevin ohella mietin myös Valeri Nichushkinia, Ilya Sorokinia ja Evgeny Dadonovia, joilla on NHL-varaus. Tosin Dadonovin ollessa jo 27v, mutta eiköhän kaikki varmasti tule koittamaan vielä rapakon toiselle puolelle.

Paras kaveri Kucherov on varmasti iso bonus Gusevin Tampaan liittymiselle, mutta Gusev luonnollisesti vaatisi varmaan taattua pelipaikkaa ylhäällä.

Nichuskin ja Dadonov molemmat ovat pelanneet NHL:ssä tulokassopimuksensa ja sitten tulleet RFA-statukselle, mutta ovat jatkosopimuksen tekemisen sijasta siirtyneet takaisin Venäjälle. Kumpikaan ei ole "defected statuksella" vaan heihin soveltuu normaalit RFA ja UFA-säännöt. Eli saavuttavat UFA-statuksen 27-vuotiaina. Tuo tapahtui Dadonovin osalta jo viime kesänä eli Carolina menetti oikeutensa Dadonoviin viime kesänä ja Dadonov on UFA-statuksella. Stars puolestaan säilyttää Nichushkiniin RFA-oikeudet aina kesään 2022 saakka, jolloin tämä sitten saavuttaa UFA-statuksen 27-vuotiaana.

Sorokiniin soveltuu KHL:stä varattuna pelaajana, joka ei ole vielä tehnyt ensimmäistä NHL-sopimusta, sama kuin yllä sanoin Gusevista, sillä erotuksella että Sorokin varattiin uuden CBA:n aikana ja 19-vuotiaana eli normaalien sääntöjen mukaan silloin oikeudet säilyisivät neljä vuotta varauksesta, mutta siirtosopimuksen puuttuessa NHL käsittelee Sorokinia "defected statuksen" omaavana pelaajana kunnes tekee ensimmäisen NHL-sopimuksensa eli oikeudet säilyvät lähes ikuisesti siihen saakka.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Uudessa CBA:ssa nuo oikeudet Euroopasta varattuihin pidennettiin neljään vuoteen vain alle 20-vuotiaana varattujen osalta, mutta Gusev oli varauksensa hetkellä jo 20-vuotias joten tuo uuden CBA:n oikeuksien pidennys ei muutenkaan olisi soveltunut häneen.

Eikös Gusev ollut kuitenkin 19-vuotias varaushetkellä? Täytti toki parin viikon päästä 20 vuotta, mutta varatessa hän oli 19-vuotias. Ei sillä, että silläkään mitään merkitystä tässä olisi. Neljäkin vuotta olisi jo kulunut.
 
Viimeksi muokattu:

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Eikös Gusev ollut kuitenkin 19-vuotias varaushetkellä? Täytti toki parin viikon päästä 20 vuotta, mutta varatessa hän oli 19-vuotias. Ei sillä, että silläkään mitään merkitystä tässä olisi. Neljäkin vuotta olisi jo kulunut.

Ei ole merkitystä mikä on pelaajan todellinen ikä varaushetkellä vaan miten se ikä määräytyy CBA:n määritelmien mukaisesti ja niiden mukaisesti Gusev on 20-vuotias draftissa.

CBA 8.10 Age of Players. As used in this Article, "age 18" means a Player reaching his eighteenth birthday between January 1 next preceding the Entry Draft and September 15 next following the Entry Draft, both dates included; "age 19" means a Player reaching his nineteenth birthday by no later than September 15 in the calendar year of the Entry Draft; "age 20" means a Player reaching his twentieth birthday by no later than December 31 in the calendar year of the Entry Draft; "age 21" means a Player reaching his twenty-first birthday by December 31 in the calendar year of the Entry Draft; and "age 22" means a Player reaching his twenty-second birthday by December 31 in the calendar year of the Entry Draft.

Eihän CBA:ssa myöskään puhuta yhtään mitään 17-vuotiaista pelaajista vaikka viime kesänäkin Claytor Keller esimerkiksi oli 17-vuotias draftin tapahtumahetkellä. Eli tosiaan yllä mainitun artiklan mukaisesti määräytyy se pelaajan merkityksellinen ikä.

PS. Enkös minä kirjoittanut tuon lainauksessasi olleen tekstin pätkän eikä nabaloo?
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
PS. Enkös minä kirjoittanut tuon lainauksessasi olleen tekstin pätkän eikä nabaloo?

Kiitos. Noin sen ajattelinkin olevan, mutta otti vaan silmään tuo "oli 20-vuotias varaushetkellä". Mutta siis tosiaan tulkittiin 20 vuotiaaksi, vaikka oikea ikä olikin vielä 19.

Ja tosiaan Boscoa lainasin, ei mitään hajua miten tuo lainaus on tuollain tullut. Korjataan jos osataan.
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Oli kyllä taas niin munaton esitys Bostonia vastaan (3-4-kotitappio), että tässä voi alkaa veikata lyhyttä kautta. Ei tuollaisilla otteilla voida mitenkään vääntää 1,5 pistettä / ottelu -keskiarvolla viimeisiä 30 ottelua. Bishop myyntiin ennen deadlinea ja kaikista turhista kalliista pelaajista luopuminen oikeastaan hinnalla millä hyvänsä rasittamasta cappia. Garrison ja Callahan tosin eivät tule menemään kaupaksi edes vaihdossa ämpärilliseen kiekkoja.
 
Viimeksi muokattu:

Esgo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit pre KHL
Tampa pelaa itseään vahvasti ulos playoffseista.. Atlantin ollessa paskin divisioona teoreettiset mahdollisuudet toki on, mutta jos jengi on neljänneksi viimeisin koko liigassa ja jatkuvasti tulee turpaan kovimmilta haastajilta niin teoreettiseksi ne myös jäävät.

Mikä on Cooperin asema Tampassa? Luulisi pallin heiluvan, kun yksi suurimmista suosikeista kauteen lähdettäessä on jäämässä kokonaan ulos jatkopeleistä.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
En ole Cooperin potkujen puolella ollut aikaisemmin, mutta nyt kun siellä olisi teoreettisesti Hitcockin kaltainen nimi niin ainakin asiaa harkitsisin. Muista vapaista nimistä ei kyllä kukaan houkuta.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
En ole Cooperin potkujen puolella ollut aikaisemmin, mutta nyt kun siellä olisi teoreettisesti Hitcockin kaltainen nimi niin ainakin asiaa harkitsisin. Muista vapaista nimistä ei kyllä kukaan houkuta.
Eikös Hitch jäänyt eläkkeelle nyt suoraan? Toki ainahan päätökset voi perua, mutta mitenhän ukolla enää olisi virtaa tai intoa valmentaa?
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Eikös Hitch jäänyt eläkkeelle nyt suoraan? Toki ainahan päätökset voi perua, mutta mitenhän ukolla enää olisi virtaa tai intoa valmentaa?

Jep sen takia tosiaan teoreettiset mahdollisuudet. Pakkohan tuohon tilanteeseen on jotain keksiä, sen lisäksi että pakisto kusee niin nyt ei saada edes maaleja aikaiseksi. En sitten tiedä onko Callahanin ja Stamkosin uupumisella pukukoppiin noin iso vaikutus vai missä mättää, mutta pelaaminen vaikuttaa todella haluttomalta.

E: Babcock ei ainakaan näe Hitcockin lopettavan:

Babcock doesn't see Hitchcock retiring: 'Someone will be happy to have him' | theScore.com
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Masentavat otteet jatkuivat Ottawaa vastaan. 2-5-kotitappio. Mikä helvetti tota joukkuetta vaivaa?

Näen niin, että henkisesti porukalla on takki tyhjä. Kaksi viime kevättä vedetty todella pitkälle kevääseen, lyhyt kesäloma ja väsyneenä seuraavaan kauteen. Tämän nipun pitäisi olla yksi NHL:n nopeimmista joukkueista, mutta siitä ei ole kuin korkeintaan ajoittaisia viitteitä. Etenkin puolustuspään tason romahdus pl. Hedman, yhdistettynä haparoiviin maalivahteihin ja filppulamaisiin ei-lauota-mistään -hyökkääjiin.

Viime kerroilla Tampa Bay on pystynyt selviytymään Stamkosin pitkistä sairaslomista kunnialla, mutta nyt Boltsin romahdus alkoi käytännössä samalla hetkellä kun Stammer joutui pakkolepoon.

Alkukaudella lohkesi voittoja jopa surkeilla esityksillä. Olisiko niin, että siellä olisi hiipinyt hyvän olon tunne puseroon alkukaudesta. Pisteitä ropisi ja niiden eteen ei tarvinnut tehdä kaksisesti töitä.

Jotenkin tuntuu myös siltä, että Cooperin eväät alkaa olla syöty. Joukkue ei ole hänen hyppysissään. Sen huomaa hyvin siitä, että yksittäisissä peleissä saatetaan nähdä helvetin isoa vaihtelua tasossa. Mukaan mahtuu erinomainen 10-minuuttinen, mutta sitten seuraava kymppi vedetään aivan uskomattoman paskalla levelillä.

EDIT: Ja lisätään vielä sen verran, että Cooperin rahkeiden riittävyys mietyttää minua. Se yksi kuuluisa ottelusarja parin vuoden takaa, jossa Babcock vei Cooperia taktisesti 100-0, kääntyi vasta Game 7:ssä Boltsille, kiitos materiaaliylivoiman, Johnsonin ja Bishopin.
 
Viimeksi muokattu:

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Hitchcock mukaan kevääksi Cooperin tilalle ja tie Cuppiin on auki.
 

Bremberg#19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tampa Bay
Olipahan jännittävä peli.

Tampa pelasi 58 minuuttia helvetin hyvää ja kurinalaista jääkiekkoa ja paikat olisi ollut taas voittaa peli. Kumpikin molari oli aivan huikea ja ansaittu piste kummallekin.

Tuohon varsinaisen peliajan loppuun sattui pari aivan karmivaa virhettä, joista mielettömiä paikkoja Wildille.

-Palat pelaa kyllä aivan järkyttävän heikosti pelistä toiseen.

-Aloituksilla otettiin kyllä turpaan oikeen huolella.

-jatkoajalla Tampa on ollut jostain syystä aivan kamala. Hirveä kiire hakea ratkaisu ja kamalia kiekonmenetyksiä.

- Aivan kamalaa peluutusta jättää Point ilman jääaikaa jatkoajalla. Oli pelin paras pelaaja.

- myös rankut jäivät piippuun pahasti ja Vasi ylipelasi Koivun yrityksen.

- Helvetin vaikeasta pelistä äärimmäisen tärkeä piste. Henkisesti ja toki pisteellisesti voiton merkitys olisi ollut järkyttävän kova.

-Kucherov ja Drouin eivät kuulu samaan vitjaan 3 vs 3.

- Dotchin pelaa aivan käsittämättömän hyvin vaihdosta toiseen.

-Tänään hyyyvin pitkästä aikaa #6:lta erinomainen peli! Jalka liikkui ja otti tärkeitä syötönkatkoja ja blokkeja.
 
Siirsin tänne, ettei nimimerkki @Ni$pekt15 revi pelihousujaan.

Avaisitko hieman tätä ajatustenjuoksua? Saa kyllä Yzerman olla aika vahvassa kännissä jos jättää Slaterin Vegasin poimittavaksi.

En pidä Kökköä kummoisenakaan prospektina ja siksi en pitäisi hänen suojaamistaan ykkösprioriteettina tai yllättyisi jos jäisi ilman suojausta. Kun tuosta Hedmanin ja Strålmanin suojaavat, niin eipä sillä kolmannella puolustajalla niin isoa merkitystä ole suojaavatpa sitten Coburnin, Sustrin tai Kökkön. Garrisonin suojaamista tuskin edes harkitaan, mutta en tuolla sopimuksella kyllä Vegasiin ottaisikaan.

Sikäli mikäli Tampan hyökkääyksestä jää suojauksen yli tuota laatua, niin ei pitäisi olla mitään pelkoa Koekkoekin menettämisestä. Tai ehkä vain arvioimme hänen lahjansa täysin päinvastaisesti.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Koekkoek pelasi playoffeissa jo top4 pakin otteilla ja tämäkin kausi mennyt paremmin kuin vaikka Garrisonin. Coburn ja Garrison molemmat ylipalkattuja ja veteraaneja joten heidän suojaamisessa ei järkeä ole vaikka Coburnin mielellään tiimissä pitäisinkin. Garrison tosiaan voisi mennä istumaan vaikka poppareille.

Sustr ei ole edes väläyttänyt mitään muita taitoja kuin 6/7 pakin eikä hän ole assettina kovin arvokas. Koekkoek siis voi vielä iha hyvin lunastaa sen top4 pakin paikan ja hänellä on vielä useita edullisia vuosia edessä mikä on aika tärkeää nykyisin. Ikäähän on myös vasta 22v, eli mistään jo nähdystä lupauksesta ei ole kyse. Vastaavassa iässä Strålmanikin vielä ravasi farmin puolella. Et joo aika no-brainer nykyisessä tilanteessa Koekkoekin suojaaminen olisi.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Turhan paljon on jätetty noita jatkoajan pisteitä ottamatta ja Coloradoa vastaan meinasi taas käydä köykäisesti, mutta voitto sieltä kuitenkin tuli. Tampan pistepotti jatkanut kasvamistaan näiden säälipisteiden takia aika tasaisesti ja tällä tahdilla ei vieläkään olla playoffeihin menossa vaikka tuosta nyt Boston tai vaikka Ottawa pudottaisi pallon kokonaan. Florida, Islanders ja jopa Boston ovat onnistuneet kääntämään kelkkansa muutoksilla, Tampa voisi olla nyt suoralla jatkopaikalla jos jotain muutoksia olisi tehty, mutta ilmeisesti luotto säilyy Cooperiin ja pukukoppiin noin muutenkin. Hirveän haluttomalta se pelaaminen kuitenkin näyttää melkein jokaisessa pelissä kun pitäisi taistella hampaat irvessä. Noh, nyt pitäisi sitten ainakin seuraavat 10 peliä voittaa jos halutaan toivoa pitää yllä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös