Vitutusketju

  • 1 344 454
  • 7 504

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pisteitä saadaan vain kabinettipäätöksillä Liigaan nostetuilta divariporukoilta, mutta systemaattisesti oikean Liiga-joukkueen vieraillessa Lappeenrannassa vastustajan valmentaja pyytelee pelin jälkeen aina anteeksi, kun vietiin taas kolme pistettä bussilla pois Kisapuistosta. Tälle tilanteelle voi ainoastaan nauraa. Vituttaisi, jos pisteitä ansaittaisiin, mutta ei tuolla pelillä voi mitään olettaa saatavan.

Voittaminen on ykkösjuttu, mutta se ei Mestis-tason pelaajilla ja 7-divaritason valmentajilla tule luonnistumaan. SaiPan onni on, että Raumalla vedettiin syystä tai toisesta vielä pahemmin vihkoon. Materiaalia katsoessa on hämmentävää ajatella, miten se on mahdollista.

Ensi kaudeksi pitää koko valmennuksen vaihtua ja noin puolten näistä sysipaskoista pelaajista. Veikkanpa, ettei tehdä MITÄÄN. Onneksi Ketterän miehet voivat käydä satunnaisesti dominoimassa.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Heti kun tuli vähän kovempi jengi, SaiPaa vietiin 55min kuin litran mittaa. Eka 5min pysyttiin vauhdissa, sit se oli siinä.

Vituttaa, että vaikutti lisäksi siltä, että jypin ei tarvinnut edes pelata täysillä, kunhan ilmestyivät kaukaloon. Kertoo SaiPan nykytouhusta. Ja alkaa myös vituttaa se, että seurajohto ja Ek ei reagoi mihinkään mitenkään! Ei vittu edes kommenttia tule! No oli siellä se yks hikinen haastattelu joku viikko sitten, ei muuta...Ilmeisesti ajatellaan, että vituiks menee, joten antaa mennä sitten oikein kunnolla, kliffaa hei!!
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mestis SaiPa:

1 Kalju Santanen
Reilu kourallinen paskaa
Ripaus juoppoa avustamaan
1 Ek

Ek s se olis sit siinä.

Antaa muhia hetken ei tartte mitään tehä valmistuu tuossa tuokiossa.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
@Tupaukko Kukaan ei varmaan kiistä näkemyksiäsi tästä kaudesta, mutta se on ihan täyttä paskaa, että alat dumaamaan Tirkkosen aikakautta, joka sentään tuotti meille pleijaripaikkoja ja mitalipelejä. Se mitä sinä et nyt tajua on se, että me haluttiin tämän nousujohteisen linjan jatkuvan, tai SaiPan ainakin olevan vakio puolivälieräjoukkue. Ainakin. Nyt ollaan otettu vitunmoinen askel taaksepäin, ja jos sama paska jatkuu, niin homma vastaa K2:sen valloittamista ilman lisähappea. Avaimet annettiin ja ne heitettiin nyt Saimaaseen. Toki ymmärrän sen, että mikään dynastia ei kestä ikuisesti (vrt. Kärpät), mutta SaiPan kohdalla ei voi edes mistään dynastiasta vielä puhua, kun vasta oltiin luomassa porrasaskelmia ensiksi kohti mitalia ja sitten kohti ehkä jotain muuta. Sinä luet Peksin valmennuksen osaksi puuhastelua, me näimme sen uuden ajan airuina. Siinä meillä se ero. Mutta sama kait se, fituiksi näytti menevän ja kohta pitäisi alkaa kokoamaan jengiä kaudelle 2017-2018.
 
Viimeksi muokattu:

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Okei, kunnioitetaan wanhan jermun näkemystä, että onhan sekin aika hassua, että kymppisija on meidän mestaruus, tai kuuden sakki. Että noiden tavoitteiden saavuttamisen jälkeen kaikki on plussaa ja Herran hallussa, eikä ole kapasiteettia, tai strategiaa toimia siitä eteenpäin. Dunno....
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Ei Koskirannastakaan ole yhtikäs mihinkään,

Kyllä Koskiranta on pelannut ihan tasollaan. Viime kaudella hän teki 21 pistettä, toissa kaudella 24 pistettä ja sitä edellisellä kaudella 26 pistettä. Nyt pelejä on takana 40 ja pisteitä koossa 21, eli ihan tasollaan Koskenkorva on pelannut. Jos joku on odottanut häneltä muuta, saa syyllistä etsiä peilistä.
 

ahal

Jäsen
Täällä kaipaillaan McFarlandia ja pidetään Järvistä ns ykkössentterinä, mutta sanokoon kuka mitä sanokoon, niin ei hyvä. Jokainen voi käydä lukemassa aikaisempien vuosien topikkeja ja ei se Järvinen ole kehittynyt tänä vuonna miksikään ihme mieheksi. Ei Koskirannastakaan ole yhtikäs mihinkään,
Ei kerta kaikkiaan voida voittaa jos ei tehdä maaleja vastustajan verkkoon! Meillä ei kerta kaikkiaan ole sellaisia pelimiehiä tällä hetkellä että olisimme voittava joukkue. Se nähtiin jo syyskuussa, mutta mitään korjausliikettä ei tehty? Miksi? Ehkä siksi kun yleisömäärät on olleet ihan kuraa ja niitä pelimiehiä ei vapailla markkinoilla ole. Tällä porukalla ei todellakaan ole mitään mahdollisuutta pelata plaijari kiekkoa, haaveilee niistä sitten kuka tahansa. Ei valmentajakaan voi näistä rupuleista tehdä mitään Oveskineja jos ei kyky / taito ja nopeus riitä. Eikä tänne kukaan snaipperi tule tai sen pitää olla ihan kahjo jos uppoavaan laivaa lähtee pelastamaan. Tulevalle kaudelle joukkueen rakentaminen tulee olemaan todella vaikeaa... Kun käy katsomassa mitä pelimiehiä meillä on ollut vaikka 2012 lähtien niin jos tämä nykyinen rosteri maksaa saman verran kun edelliset kaudet, niin ihmettelen kelle maksetaan ja mitä? Tällä hetkellä en maksaisi yhdellekkään yli 50 000€ / kausi, niin paskasti ovat pelanneet ja asenne on ollut sen mukainen...
McFarlandia ei vähään aikaan kukaan ole kaipaillut, kun hänestä ei sateentekijäksi ollut ja loukkaantuikin vielä.

Järvinen on nyt SaiPan kultakuuppa eli paras pistemies ja tasaisella tahdilla 36 pisteen vauhdissa. Ei huono muttei mikään sateentekijä Massikaan. En menisi Järvistä yksin syyttämään tehottomuudesta, tehnyt kuitenkin 6 ja syöttänyt 18 maalia. Sentterin tehtävä on sekä luoda peliä että osallistua puolustamiseen ja sen Massi on hoitanut pääosin hyvin. On pelannut melkein kaikki matsit, mutta nyt näyttää väsy hiipineen puseroon. Paremmilla laitureilla pisteitä olisi takuulla enemmän. Ihmemiestä tuskin kukaan edes odotti, olimme kuitenkin syksyllä iloisia, että edes hänellä kulki.

Koskiranta on pisteissä 30:n vauhdissa, kuten odotettiinkin, mutta puolustamisessa on varaa parantaa (-12). On kuitenkin toiseksi paras pistemies.

Ulkkarisainaukset eivät tällä kaudella ihan onnistuneet, mutta aina ei näköjään voi voittaa. Edes Tuomenoksa. Kädet ristiin kuitenkin, ettei hänkin nosta kytkintä kauden jälkeen. Sitten SaiPa on todella pulassa.

Kotimaisista "vanhoista" tiedettiin mitä saatiin, mutta oletuksena voinee pitää, että kaikki pyrkivät kehittymään. Näin ei ole kuitenkaan kauden aikana käynyt harvoja valopilkkuja lukuun ottamatta (Kuronen, Tuohimaa, Mäkinen...). Tirkkonen sai silloisista rostereista liki kaiken irti (ei kuitenkaan 100 %), mutta Santanen on jäänyt lähtötelineisiin. Joidenkin voi sanoa jopa taantuneen (Backman, Lappalainen, Maalahti, Savilahti, Strömberg...). Tämän pistäisin vahvasti valmennuksen piikkiin.

Muuten kirjasit asioita, jotka on lueteltu monessa ketjussa kauden aikana ja ovat kaikkien tiedossa. Mutta varmaan niitä toistellaan vastedeskin, kunnes jotain muutosta tapahtuu.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Massi Järvinen on tehnyt joulu-tammikuussa kokonaiset kolme tehopistettä, niistä kaksi Jukureita vastaan. Tässä on meidän liideri, saatana. Mies, joka pelaa yli- ja alivoimat, maalivahdin kanssa ja ilman maalivahtia. Ukko joka ampuu rankkarit koskaan onnistumatta. Kunpa varakkaammat seurat eivät veisi tätä jalokiveä meiltä.

Eipä sillä, etteikö onnistujat olisi nopeammin lueteltu kuin epäonnistujat. Meillä on kaksi ok-maalivahtia, kaikki muu skeidaa. Erityisesti jokainen ulkomaalaisvahvistus on ollut täysi huti. Hamilton on paskempi kuin Eduard Zankovets, Pat Kavanagh, Henrik Höglund ja Gregg Johnson yhteensä. Trotter pörrää ja pyörittää ihan kivan näköisesti, mutta kun se ei saatana riitä. Savilahti on huonompi kuin tullessaan Lappeenrantaan ensimmäistä kertaa.

Olisiko näiden kaikkien pelaajien huonouteen pääsyyllinen kuitenkin siellä penkin takana? Kysynpähän vaan SaiPan toimiston tontuilta. Miksi te ette tehneet mitään, kun vielä pystyi. Paska on kädessä.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Ei kuitenkaan ole ykkös / kakkoskentän tasoinen sentteri jos joukkueen tavoite / taso on siellä liigan runkosarjan kuuden sakissa. Sitähän en tiedä mille paikalle / roolille kaveri on hankittu. Halpaa ei kannata köyhän hankkia tai sitten pitää olla valmis vaihtamaan / ostamaan uusi jos ei pelaa....

Juu, eihän Koskiranta voi menestyvän joukkueen kärkipelaaja olla. Mutta tosiaan ei se ole Koskirannan vika, jos hänet on istutettu liian isoihin saappaisiin. Parhaansa kaveri kuitenkin on yrittänyt. Nytkin 5 viime otteluun 2+2=4p
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
En voi käsittää että mihin se Savilahden pelätty lämärikin on mystisesti kadonnut jolla tehtiin tuhoa vielä muutama vuosi sitten monellakin ylivoimalla. Nykyään heittelee vaan jotain ripuliranteita päin ensimmäistä pelaajaa.

Ollaankohan Carsonille edes etsimässä korvaajaa vai meinataanko ihan tosissaan mennä noilla loppukausi? Ei sillä että joku pakkihankinta SaiPan peliä mitenkään parantaisi kun Sanni on edelleen penkin takana mutta olisi kyllä kruunu tälle kaudelle jossei edes siirtorajalla hankita ketään kovaotteisempaa puolustajaa tuonne hiirulaisten joukkoon.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
En voi käsittää että mihin se Savilahden pelätty lämärikin on mystisesti kadonnut jolla tehtiin tuhoa vielä muutama vuosi sitten monellakin ylivoimalla. Nykyään heittelee vaan jotain ripuliranteita päin ensimmäistä pelaajaa.

Pakko olla niin, että se vanha rannevamma ei ole parantunut ja se estää lämäämisen vanhaan malliin.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Pakko olla niin, että se vanha rannevamma ei ole parantunut ja se estää lämäämisen vanhaan malliin.

Eniten itse kaipaisin vastausta Taipaluksen kohdalla. MITÄ HELVETTIÄ on miehelle tapahtunut hesan reissulla? Oli aivan loistava peluri viime visiitillään, nyt vaihtaisin päittään iha kehen tahansa.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Omasta mielestäni meillä oli ja on lähtökohtaisesti ihan hyvät ulkkarit hyökkäyksessä, mutku mutku...Eihän tuollaisella hyökkäyspelillä tai edes viisikkopelaamisella voida puhua, että joku vahvistaisi joukkuetta hyökkäyspäässä. Tällaiset Koskirannan tyyliset pelaajat loistaa aina tällaisissa joukkueissa, jossa ei ole päätä eikä häntää. Koskirannan kaltaiset pelurit pystyvät pelaamaan paskoissa joukkueissa sillä omalla tyylillä, kun muuta ei vaadita ja se tuo tulosta sekä voidaan sanoa, että tällainen pelaaja vahvistaa joukkuetta.

Trotterikin yrittää ja yrittää, mutta huvittavinta on nähdä kun hän saa vastustajan maalin takaa tilaisuuden syöttää maalin eteen, siellä ei olekaan yhtään keltapaitaa. Järvisen kohdalla nyt on saattanut jo käydä legendaariset: ensi kauden sopimus taskussa ja näyttöjä ei tarvitse enää antaa. Toki hän on varmasti taantunut muutenkin tuohon hyökkääjien harmaaseen massaan, kun hyökkäyspelaamisen sijasta ollaan panostuttu pelkkään puolustamiseen.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Tiedä häntä kenen kommenteista on ollut kyse, mutta kertokaa nyt miten peli meni niin ku ihan omasta mielestä?
Ei vituta yhtään vaan naurattaa liki mahan kipeeksi, jos joku vielä näkee tossa porukassa jotain potentiaalia.
Illan parhaita otteita osoitti kakkosdivarista lainassa ollut jeppe, niin ei todellakaan voi tuota vakiokalustoa kehua.
Onko teidän mielestänne joukkueen ykkössentteri Järvinen?
Jos aikaisempien vuosien pelaajabudjetti on ollut samaa hintaluokkaa kun tämä roskasakki, niin ei voi todellakaan olla tyytyväinen ko sakin edesottamuksiin.
Mistä noille palkka maksetaan? Aika monelle joutaisi antaa LOPPUTILIN!
Ei pelkästään vika voi olla valmennuksessa, vaikka paska onkin. Aika suurta vikaa on myös niillä jotka siellä kaukalossa hiihtelee....
Tänään ainoastaan ensimmäiset viisi minuuttia peli oli jotenkin hyvää ja sitten se oli siinä.

Minä en ole tämän kauden peliesityksiä tietääkseni puolustellut, joten turha hakata niitä jo paskaksi nuijimiasi olkiukkoja. Haluaisin oikeastaan kuulla, minkälaisia _realistisia_ ratkaisuja tekisit SaiPan suhteen, jos sinulla olisi siihen valta.

Pitää nyt vaan ymmärtää, että esimerkiksi viime kauden SaiPan veroista nippua ei tuosta noin vaan saa sillä samalla rahasummalla. Viime kauden kulmakivet McIntyre ja Rau pelasivat täällä toiset kautensa huomattavasti halvemmalla kuin millä ikinä suostuisivat uuden sopimuksen nyt tekemään. He saivat SaiPalta mahdollisuuden näyttää tasonsa hyvätasoisessa kiekkoliigassa, ja SaiPa sai edullisesti heidät käyttöönsä, ja näin sopimuksen loppupuolella SaiPa "takoi voittoa". Viime kausien hinta-laatua on turha haikailla, kun ei joukkue ole sellaista tilannetta itselleen tälle kaudelle rakentanut.

Tälle kaudelle ei vaan ole tuollaisia vastaavia pelaajia, joiden projekti olisi aloitettu aiemmin ja hedelmiä kerättäisiin nyt. Kuronen on nykysaipalaisista lähimpänä tällaista, ja Järvinen ei hyvästä perustasosta huolimatta ole oikein ottanut askelia eteenpäin. Strömbergillä oli elämänsä tilaisuus nostaa tasonsa kärkiketjuihin, mutta ei ole näyttänyt nappaavan. Joukkue on yleensäkin täynnä sellaisia kakkos-kolmoskorin pelaajia, jotka olisivat voineet tasoa nostaessaan olla johtavia pelaajia, mutta nyt juuri kukaan ei ole nostanut tasoaan. Erityisesti pakisto on räjähtänyt ihan täydellisesti käsiin; piti olla kiekollista taitoa riittämiin, mutta vakiokalusto on vetänyt keskimäärin tähän mennessä suunnilleen tehoilla 1+5.

Ja jos valmentajan homma on pitää harjoituksia, kehittää pelaajia ja organisoida peli, niin Santanen on onnistunut näistä vain yhdessä. Minusta pelaajat ovat tehneet jo voitavansa ja näyttäneet mihin tällä sapluunalla pystyy. Valmennus ei ole vastannut huutoon missään vaiheessa, ja mielestäni kengän kuuluisi heilua välittömästi, mikäli SaiPa seurana haluaisi näyttää arvostavansa yleisöään.

Suomi-sarjasta nostetun pakin positiivisesti erottuminen tuosta joukkueesta pitäisi olla piste i:n päällä sille, että maanantaina kuullaan iloisia uutisia valmennusrintamalla. Näin siis jossain osaavassa seurassa, mutta entä SaiPassa?
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mitä on tapahtunut Järviselle? Kymmenen ottelua jo ilman pisteitä käsittääkseni. Siellä on tietysti soppari johonkin JYP:iin tai HIFK:iin taskussa ja nyt ei enää kiinnosta kuin tehdä perussuoritus joka pelissä. Taipaluksen kausi on myös ollut kova pettymys, ei ole ollut sellainen pakki mitä odotettiin. Maalahden piti myös olla johtavia pakkeja mutta kuinkas kävi, tuli loikka taaksepäin ja ei ollutkaan sellainen kun odotettiin. Ulkkarit myös epäonnistuneet, no Trotter on ihan hyvä mutta Hamilton on ollut kyllä varjojen mailla.

-Santanen ja koko valmennus tällä kaudella. No tarvitseeko paljoa edes kertoa.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olisi kyllä hienoa nähdä mitä Hamilton, Trotter ja McFarland saisivat aikaan oikeassa jääkiekkojoukkueessa jolla on pätevä valmentaja.
 

ahal

Jäsen
Näin ne eräät toimivat mestiksessä, kun lähtötilanne on sama kuin sputnikeilla liigassa.. linkki Savon Sanomiin.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Niinpä! Kusi ilmeisesti noussut porukalla hattuun. Me ollaan nyt NELJÄ(!) kertaa putkeen voitettu Meidän mestaruus, eli pudotuspelipaikka. Mitä muuta saipalaisen muka tarvitsee toivoa? :)
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vituttaa jo valmiiksi ensi kausi, joka tulee olemaan samanlainen pannukakku kuin tämä, koska ukot penkin takana eivät vaihdu jos nämä eivät tajua itse lähteä.
 

Bacon

Jäsen
Vituttaa tämä "aina tukena" periaate. Tuo lammaslauma ansaitsisi nimittäin typötyhjän Kisapuiston seuraavaan kotipeliin.
Ei se aina tukena meinaa sitä, että hupsutellaan ja nuollaan seuran persereikää, vaikka ne tekisi mitä. Jos siellä perseillään kentällä ja toimistolla niin saavat kyllä tukea keskenään toisiaan. Ei kannattajien tarvitse tuota sietää.

Näkemättä ensimmäistä erää totean, että Santasen voi jo vapauttaa tehtävistään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös