• 122 403

Captain K

Tampereen Ilves
Spurs on pelannut vahvasti.

Mitä nyt tätä toista puoliaikaa katsellut, niin mielestäni juurikin tämä. Chelsea ei oikein pääse kunnollisille tonteille vaikka pallo liikkuukin hyökkäyspäässä, mutta sitten pysähtyy viimeistään tuohon boxin rajalle. Mielestäni Spurs pelaa aika täydellistä peliä johtoasemassa, ilman minkäänlaista hätää tähän mennessä. En ihmettele että niillä on ollut tällä kaudella niin kova puolustus kun tätä peliä katsoo.

Frostbite

Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Olenko ainoa, jonka mielestä Chelsean viime kausien heikoin hankinta on tuo Maticin koikkura. Ei tuo mitään tuohon joukkueeseen.

Klose16

Die Deutsche Nationalmannschaft
Hhahah.. Bilbao - Barca, em. menee ekalla puoliajalla kahden maalin johtoon, Messi kaventaa toisen alussa.. Bilbao päättää sitten ottaa 2 täydentävää keltaista.. Barca painaa vikan vartin kahden miehen yv:llä rottineen kirppuineen, ei mene millään, tietysti viime sekunneilla joku laukoo läheltä täysiä puihin ja jossain vaiheessa vietiin maali jossa pallo tyyliin metrikaupalla sisällä.. tasapeli oli tuossa siis se tulos jota en henkilökohtasesti kaivannut LOLloolol.

Captain K

Cristiano vastaanottaa neljännen Kultaisen pallon Bernabeulla ja muut legendat puhuivat videolla ja olihan siellä läski-Ronaldoa yms paikanpäällä... Kaunis hetki, Crisse minäkin itken.

Grainger

La Decimoquarta
Marcelo näkyi tuulettavan jo siinä vaiheessa, kun Isco sai pallon jalkaansa. Tästä meni kuitenkin vielä tovi ennen kuin pallo oli maalissa, mutta hyvähän se on olla varma joukkuetoverin onnistumisesta jo etukäteen.

Benzema paitsiomaalilla 2-0.

M@rko77

LFC, FC Lahti ja Pelicans
En tiedä, oliko tuo fa cup -matsi poolin huonoutta vai plymonthin hyvyyttä. kuitenkin nää matsit on näitä fa cupin suolapaloja. ja ainahan on uusinta.

Moto

HIFK
Helppo kuvitella, miten pitkiä nuo lisäminuutit oli Plymouthin faneille, kun tuntui tässä vain toisella silmällä katsoessakin aika matelevan. Iso juttu jo ihan taloudellisestikin saada uusinta Plymouthin kotikentälle.

M@rko77

Joo rahaahan tulee jo pelkästään tv-oikeuksien kautta ihan kohtuullisesti. Taitaa olla ensi kauden talous turvattu tällä tasurilla.

stiflat

New York Rangers, HIFK
Villarreal-Barcelona -pelissä tuomari on näköjään päättänyt, että käsivirhettä ei tänään vihelletä, vaikka pelaaja ottaisi lopuksi pallon kainaloonsa.

Andi

Jukurit, Tappara
Juuri kun olin laittamassa että kappas Kariukselle tuplatorjunta, iskee Redmond Sotonille 1-0 maalin. Oli taas puolustuskoomailua Liverpoolilta.

Anonyymi

Tappara, FC Barcelona
Suarez vie komealla volleyllä Barcan johtoon! Syöttäjänä kukas muukaan, kuin Neymar.

Johan sieltä yksi maali Suarezilta virheellisenä paitsiona jo vihellettiinkin.

eagle

Tappara, Pittsburgh
Miksi maalivahdit teette tämän taas minulle. Taas jätetään se vapaa kulma mihin vetää ja Messihän sinne vetää.

eagle

On jalkapallo raaka laji. Swansea luo koko jakson puolittaisia paikkoja, mutta sitten Arsenal saa vastahyökkäyksen, jonka jälkitilanteesta Giroud 0-1. Hyvää fudista kyllä molemmilta parhaimmillaan. Arsenalilla toki pallo hyvin hallussa suurimman osan jaksosta, mutta pidemmistä hyökkäyksistä ei kauheasti pysty murtautumaan.

edit: näköjään sitten tuomarikin avittaa isompaa. Eli Swansealta vietiin selvä pilkku.

Chelsea FC
Everton nöyryytti Citya kotikentällään 4-0 lukemin. Kentän hahmo oli Evertonin vasta 18-vuotias Tom Davies, joka oli alustamassa Lukakun maalia ja etenkin pelaajan oma maali oli kyllä jotain todella hienoa. Ehdottomasti top-10 suorituksia tällä kaudella.

attendo

Hyvinkään Ahmat
Liverpoolin kakkosjoukkue nöyryytti aiemmin Manchesterin ykkösjoukkuetta 4-0. Nyt Liverpoolin ykkösjoukkue kohtaa Manchesterin kakkosjoukkueen ja saa nähdä miten käy. Ja tämän sanon silmää iskien, vaikka tottahan se on.