• 83

oiler99

Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
YJK - Raahe-Kiekko 3-7

Ensimmäinen erä ja myös toisen erän alku olivat vielä suht tasaista vääntöä. Raahe-Kiekko pääsi 2-0-johtoon ja YJK tuli maalin päähän. Sen jälkeen Raahe-Kiekko sammutti ylivieskalaisten valot iskemällä kolme maalia kahdessa minuutissa. Pelin voittajasta ei ollut toisen erän jälkeen epäselvyyttä, kun taululla oli 7-1. Kolmas erä oli pelailua, vaikka YJK kaksi maalia tekikin.

Raahe-Kiekko kärsi myös pahan takaiskun, kun Aki Sarkkila loukkasi jalkansa nahistelutilanteessa ja jätti pelin kesken. Nyt on sitten jollekin tarjolla isompaa roolia joukkueessa, kun yksi profiilipelaajista joutui sivuun.

oiler99

Raahe-Kiekko - Lämärit 7-9

Raahessa nähtiin viihdyttävä kiekkopeli, jossa mentiin päästä päähän ja taklauksiakin riitti. Raahe-Kiekko esitteli ottelussa uuden vahvistuksen, kun Jesse Häkkinen oli liittynyt joukkueen mukaan. Häkkinen on seuran oma kasvatti, joka on viime kaudet pelannut Mestiksessä. Harmittavasti peli ratkesi siihen, kun Jaakko Vares lensi suihkuun jalkapyyhkäisystä. Sitä seuranneella ylivoimalla Lämärit karkasi kahden maalin johtoon, eikä siitä enää luopunut. Tosin, näin raahelaislasein on sanottava, että Janne Salmela pisti kyllä näyttelijänlahjansa täysillä peliin ulosajoon johtaneessa tilanteessa. Kuvottavimpia näkemiäni filmauksia. Ei mennyt kauaa ulosajon jälkeen, kun sama kaveri oli ratkomassa peliä Lämäreille. Juuri tuon filmauksen takia pelistä jäi vähän kitkerä jälkimaku suuhun.

sumitomo

TPS, kaikesta huolimatta
Jaa sekö Raahe hävisi taas tuomarivirheeseen, jääkiekko on siinä mielessä yksinkertainen peli että kannattaa tehdä aina maali enemmän kuin kaveri niin voittaa pelin ja ei jää paskan maku suuhun.

oiler99

Raahe-Kiekko - PaKa 13-0

Peli oli ohi jo kolmen minuutin jälkeen, kun taululla oli 3-0 Raahe-Kiekolle. Raahe-Kiekon tehomiehinä toimivat Jesse Häkkinen (1+5), Matti Kivisilta (2+5) ja Tuomas Lohtander (4+2). Aika hurja oli joukkueiden välinen tasoero kaikin puolin.

Feel

alasarjojen pienet seurat
KeKi 14 - Lämärit 2

Äkikseltään katsottuna Inkeröinen 3+3, Kostamo 3+3, Wedman 1+4 ja Iivari 4+0.

ikirouta

PaKa ja Kiekko Haukat pelailee kyllä täysin väärässä sarjassa, viimekaudella ostettiin Kuusamoon muutama ukko pitään joukkue sarjassa, mutta kun tuo taso on mitä on, niin mikä siinä oli järkenä? Kiekko Haukat taas perseilee oikein kunnolla rosterinsa kanssa, yli 40 ukkoa ollut jo listoilla, kolmosesta raahataan kavereita pelaileen ja otetaan kuokkaan oikein kunnolla. Yleisökään ei tiedä oikein ketä sielä kentällä milloinkin kentällä on, ja omia pelaajia ei ole kuin kourallinen enää, mutta onhan tämä hienoa kun ollaan kakkosessa ja hävitään kaikki pelit.. Väittäsin että kolmosesta löytyy parempia joukkueita useampia tällähetkellä kuin kumpikaan noista.

oiler99

Kiekko-Haukathan tekee yhteistyötä Teräs-Kiekon kanssa, eli homma toimii molemmin päin. TeKin pelaajat saavat tuntumaa kakkosdivariin ja välillä sitten taas TeKi saa Oulaisista vahvistuksia. Tosin kyllä tämä yhteistyö on Teräs-Kiekkoa huomattavasti enemmän hyödyttänyt.

PaKasta ei kyllä tiedä mitä sanoisi.

Viimeksi muokattu:

oiler99

Kiekko-Haukat - Raahe-Kiekko 3-9

Raahe-Kiekko hakkasi kaksi erää päätä Jari Mäyrään. Toisen erän torjunnat menivät 27-9, joten paikkoja tosiaan riitti. Kolmannessa erässä Raki iski kolme maalia minuutissa ja ratkaisi niillä pelin. Ville Kuorilehto iski kolmannessa erässä hattutempun. Joukkueet kohtaavat uudestaan Raahessa ensi perjantaina.

oiler99

Raahe-Kiekko - Kiekko-Haukat 16-3

Nyt tuli kyllä sitten maaleja ihan olan takaa. Lukemat olisivat olleet vieläkin rumemmat, jos Raahe-Kiekko vain olisi viitsinyt avauserässä pelata tosissaan. Kaksi erää riitti 16 maaliin.

oiler99

PaKa - Raahe-Kiekko 3-13

Raahe-Kiekko mätti myös Kuusamossa rumat lukemat taululle. Peli ratkesi toisessa erässä, kun Raahe-Kiekko latoi kahdeksan maalia PaKan verkkoon. Viikonlopun pelien maaliero 29-6 kertoo kyllä kaiken oleellisen tasoerosta sarjan kärjen ja häntäpään välillä.

oiler99

Raahe-Kiekko - Laser HT 4-1

Ei ollut Laserilla oikein eväitä Raahe-Kiekon lyömiseen. Kotijoukkue oli kuskin paikalla läpi pelin ja olisi voinut iskeä isommatkin voittoluvut taululle. Etenkin Samu Kylmälä oli Laserille paha pideltävä. Joukkueet kohtaavat uudelleen heti sarjatauon jälkeen Raahessa.

oiler99

oiler99

PaKa rökitti KeKin 8-5 tänään. Jari Löfmanille tehot 3+3. Yksi mies nyt ei PaKaa pelasta, mutta onhan Löfman pelimies tähän sarjaan. Toinen erä meni PaKalle puhtaasti 5-0.

oiler99

Raahe-Kiekko - Laser HT 3-4

Vauhdikas ja viihdyttävä peli kerrassaan. Laser hallitsi avauskymppiä täydellisesti, mutta Raahe-Kiekko toimitti kylmän suihkun vieraiden niskaan siirtymällä kahdessa minuutissa 2-0-johtoon. Sitä ennen vieraat kilauttivat kahdesti tolppaan. Raahe-Kiekko pysyi kahden maalin johdossa kaksi erää ja olisi paremmalla viimeistelyllä ratkaissut pelin. Kolmanteen erään Laser vaihtoi maalivahtia ja kampesi väkisin rinnalle. Lopulta Tuomas Lohtanderin jäähy kostautui Raahe-Kiekolle ja vieraat iskivät ylivoimalla voittomaalin. Kotijoukkue haki vielä lopussa tasoitusta ilman maalivahtia, mutta kiri jäi torsoksi. Laserille häviäminen harmittaa aina, onhan kyseessä rakas verivihollinen.

oiler99

Raahe-Kiekko - PaKa 14-2

Raahe-Kiekko teurasti PaKan puolivaloillakin melkoisen helposti. Vieraat tippuivat kyydistä kahdessa minuutissa ja loppupeli oli kosmetiikkaa. Raahe-Kiekon riveissä debytoi vasta 15-vuotias Petteri Puhakka, joka saalisti tehot 0+2. Välillä Puhakka vei PaKan puolustusta ihan miten halusi, todella pehmeät kädet oli nuorella miehellä. Ja hyvä pelisilmä myös. Ensi viikolla Raahe-Kiekko on saamassa hyökkäykseensä kovan luokan vahvistuksen, kun Jari Löfman liittyy joukkueeseen.

ikirouta

Raahe-Kiekko teurasti PaKan puolivaloillakin melkoisen helposti. Vieraat tippuivat kyydistä kahdessa minuutissa ja loppupeli oli kosmetiikkaa. Raahe-Kiekon riveissä debytoi vasta 15-vuotias seuran oma kasvatti Petteri Puhakka, joka saalisti tehot 0+2. Välillä Puhakka vei PaKan puolustusta ihan miten halusi, todella pehmeät kädet oli nuorella miehellä. Ja hyvä pelisilmä myös. Ensi viikolla Raahe-Kiekko on saamassa hyökkäykseensä kovan luokan vahvistuksen, kun Jari Löfman liittyy joukkueeseen.

Petteri Puhakka ei kyllä ole Raahen kasvatteja, on naapuriseuran Pyhäjoen Joki-Kiekon kasvatti ja pelasi ilmeisesti yhteistyösopimuksella ainakin pjk-facebookin mukaan lainalla Pyhäjoelta pelin Raahessa.

Lahjakas kaveri kyllä kyseessä, siinä Oileri osui oikeaan vaikka faktat muuten vähän hakusessa näytti olevan.

Kyllä tämä PaKan ja Haukkojen taivallus on murheellista seurattavaa tälläkin kaudella, kummankaan nykymateriaali ei riittäisi kolmosessakaan kovinkaan korkealle. Ihmetyttää miten noilla realiteeteillä materiaalin osalta väkisin roikutaan II-divisioonassa.

Jos Löfmanin tulo Raaheen vahvistuu niin tavoitteleeko teräskaupungin seura jopa sarjanousua vai mikä sielä on meno talouden ymv juttujen osalta? Puitteethan Raahessa olisi kunnossa hallin osalta pelata vaikka mestiksessä, mutta onpa niitä hyviä halleja lähikunnissakin nykysellään useampi.