Ari Santaselle kenkää!

  • 96 342
  • 548

Milloin kenkää?

  • Nyt

    Ääniä: 61 43,3%
  • Jouluna

    Ääniä: 14 9,9%
  • Keväällä

    Ääniä: 4 2,8%
  • Antaa jatkaa

    Ääniä: 62 44,0%

  • Äänestäjiä
    141

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Kertokaa vielä ketkä pelaajista pelaavat reilusti alle oman suoritustason?

Aika iso ihme saa tapahtua jos Sanni tuon kurssin kääntää, materiaali ei riitä ja joukkueen kasaus on nyt myös epäonnistunut.

Hommassa ei valitettavasti ole järjen häivää, ja toisaalta on aika ylimielistä tarjota illasta toiseen, tuota samaa pakettia katsojille täydellä hinnalla.

Katsojat, fanit ja kannattajat on voitettu puolelle viimeistään Tirkon aikana jolloin SaiPa oli nousemassa ns, vakavasti otettavaksi liigajoukkueeksi, nyt on menetetty iso-osa uskottavuudesta ja aiheen ympärillä pyörineistä positiivisesta pöhinästä.

Se aikaisempi Pelicans kotimatsinSamba-karnevaali ei ihan pelkästään riittänyt kääntelemään Sputnikkia takaisin radalleen.

Vähintä mitä voisi tehdä on kertoa reilusti joukkueen(johdon/omistajien/tms.) puolelta, että ollaan nyt tosi purjeessa, mutta toimilla x,y ja ö lähdetään kurssia korjaamaan.

Tällä menolla Kouvolan Veturissakin on enempi kiinalaisia kuin Kisapuistossa saipalaisia.
 

ahal

Jäsen
Kertokaa vielä ketkä pelaajista pelaavat reilusti alle oman suoritustason?
Järvinen, Trotter, Hamilton (niukinnaukin), Kuronen, Carson, Vainikainen, Leivo, Backman, Lappalainen... nämä nyt suurin piirtein odotusten mukaan. Koskirannalla ja Störmbergillä pisteitä joo, mutta takanakin kolisee messevästi. Mutta tärkeämpää kuin yksittäisten pelaajien naulaaminen on katsoa kokonaisuutta. Peli on hidasta ja seisovaa, liikaa yksinyrittämistä ja vailla luovuutta. Kaksinkamppailuja hävitään solkenaan ja tilanteet lopetetaan kesken kiekon menetyksen jälkeen, ts. selkä suoristuu. Tehdään asioista vaikeita, kikkaillaan/hidastellaan alimpana tai ahdistettuna ja usein menetetään kiekko kaverille (esim. Taipalus, Maalahti). Kiekottomien aputoimet viipyvät usein liian kauan, jäädään katsomaan 5 metrin päähän selviääkö oma peluri laidasta pois sen sijaan, että mentäis parin metrin päähän hakemaan lyhyt syöttö ja purkamaan tilanne. Jne.

Toisin sanoen, puutelista on pitkä, liian pitkä ottaen huomioon, että puoli vuotta on voitu asioita treenata.
 

Herra Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joukkue on niin tulehtuneessa tilassa, että mikään muu ei voi auttaa kuin muutos! Santasen SaiPa-ura on viimeistä silausta vaille valmis, toivottavasti! Tykkään miehestä, mutta vielä enemmän tykkään joukkueesta. Keltamusta sydämeni vuotaa verta jätkien puolesta, he ovat kuin hämmentyneitä koiranpentuja. Sitä se huono johtajuus teettää!
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Niimpä niin, onnistujia ei ole nyt tukuttain.

Yleensä SaiPassa on breikannut useampi ukko kaudella, nyt mielestäni Kuronen ja Järvinen ovat täyttäneet odotukset, muut on alle.

Mm, Leivon liike ja taito riittää murtautumaan tekopaikoille,mutta maalit jää usein tekemättä kun viimeistely ontuu.

Alkukausi on näyttänyt että pelaajat eivät kehity tarpeeksi. Se on selvä että Kuronen ja Järvinen on naarattu jo muualle. Muiden perässä tuskin kukaan kauheasti on.

SaiPan päällä on valtava tuska ja en usko että se laukeaa ihan omineen. Mitä pidemmälle mennään Sannilla, sitä todennäköisempää on että tämä saa olla välikausi, ja ensi kaudella sitten uusi yritys.
 

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPan päällä on valtava tuska ja en usko että se laukeaa ihan omineen. Mitä pidemmälle mennään Sannilla, sitä todennäköisempää on että tämä saa olla välikausi, ja ensi kaudella sitten uusi yritys.
Juu en usko myöskään, että tämä tilanne tästä kauheasti miksikään muuttuu ilman isoja muutoksia. Jos/kun tämä on välikausi eikä mitään tehdä, niin lähtökohdat ovat ensi kauteen lähtiessä selkeästi huonommat oli päävalkkuna sitten kuka vaan(puhumattakaan että se olisi edelleen Santanen). Tästä kaudesta tulee nyt jo aika satavarmasti reilusti "turskaa" ja jos ei tehdä ns. tarvittavia muutoksia, niin sponsorit saattavat alkaa vähentyä, koska tuote ei ole hyvä eikä toimiva. Sen jälkeen saatettaisiin puhua huomattavan suurista taloudellisista ongelmista, jotka väistämättä heijastuvat kentälle tavalla tai toisella.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Jos/kun tämä on välikausi eikä mitään tehdä, niin lähtökohdat ovat ensi kauteen lähtiessä selkeästi huonommat oli päävalkkuna sitten kuka vaan(puhumattakaan että se olisi edelleen Santanen).
Kriittinen piste tämän kauden osalta ylitetään as we speak. Kaudesta pelejä jäljellä on enää alle puolet. Heti toimimalla mahdollisuudet kauden pelastukseen olisivat vielä olemassa. Joku 4-6 peliä vielä samoilla ja käytännössä tämä kausi on ohi.

Mietitäänpä skenaariota todella, jossa Santanen jatkaa sopimuskautensa loppuun. Ei, kun eikä mietitäkään. Yritän tässä vielä pitää järkeni.

Jotenkin jää touhusta tällä hetkellä fiilis (kun en ainakaan ole nähnyt itse minkäänlaista julkilausumaa seurajohdon puolelta asiaan, niin minkäänlaista), että Tirkkosen neljän vuoden jakso oli niin pumpulissa tallustelua, että siellä toimiston torneissa ei olla ilmeisesti oikein vielä edes sisäistetty, minkälaista se tarpominen olikaan.

Minen kohta enää edes syytä tilanteesta Santasta. Santanenhan jatkaa niin kauan kun miehen annetaan jatkaa. Onhan ymmärrettävää, että potkujen jälkeen miehen tie valmentajan polulla tulee olemaan kivistäkin kivisempi, jos ylipäätään enää jatkuu. Voivat varmasti Juha Vuoren kanssa keskenään istua kaljalle ja perustaa kahden miehen vertaistukiryhmän. Kyllä tästä koko paskasta voidaan jo aika vahvasti kohta syyttää suoraan Tersaa & Co.

Markkasen Jussi, oletko konsultoinut muita omistajatahoja tilanteen tiimoilta, kun kuitenkin näet eturivin paikalta sen, miten Santanen valmentaa. Kokemusta sinulla on valmentajista vuosien varrella enemmän kun miltei kellään. Näkemys taatusti on. Nyt pitäisi toimia, jos siihen koet tarvetta. Tiedän, että olet aina sellainen lupsakka ja aloitat jokaisen haastattelun hymyilemällä ja sanalla "heh..", vaikka olisi juuri tullut turpaan. Nyt olisi syytä kyllä vähän irvistää jo. Jussi, camoon!! Be a man!!
 

Bacon

Jäsen
Mietitäänpä skenaariota todella, jossa Santanen jatkaa sopimuskautensa loppuun. Ei, kun eikä mietitäkään. Yritän tässä vielä pitää järkeni.
Mietitään vaan. Tämä on pitkä projekti, joka vaatii kärsivällisyyttä koko yhteisöltä. Tällä kaudella taistellaan sijasta 12 ja ensi kaudella on aika korjata projektin hedelmät ja taistellaan sijasta 11. Vähän kuin Selinin aikana. Oi niitä muistoja.

Vittu tappelisivat edes harjoituksissa tai vetäisivät tappion tullessa kentällä kunnolla överiksi. Jotain tunnetta tuohon touhuun munattoman läpsyttelyn sijasta. Massi sentään edes vähän yrittää välillä, tosin hänkin aukoo päätä tuomareille. Jos mikään ei muutu ensi kaudeksi, niin saa olla aika hyvä myyntipuhe, että uusin kausikorttini. Ja sellaiseen myyntipuheeseen ei Marko Ek pysty. Kyllä sille rahamäärälle löytyy paljon parempaakin tekemistä kuin mennä katsomaan tunteetonta läpsyttelyä, jossa erektion sijasta nousee vitutuskäyrä. Rajansa kaikella.

Luotan kuitenkin siihen, ettei siellä hallituksen puolella olla ihan idiootteja.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Yleensä SaiPassa on breikannut useampi ukko kaudella, nyt mielestäni Kuronen ja Järvinen ovat täyttäneet odotukset, muut on alle.

Näkisin, että kyllä tuolla nyt on muitakin onnistujia. William Mäkinen on mennyt eteenpäin viime kaudesta odotetusti. Koskiranta ja Kaksonen on olleet hyvine ja huonoine puolineen about sellaisia, mitä heiltä on realistista odottaa.

Pahimpia pettymyksiä minulle ovat olleet pakeista PSN, Maalahti ja Taipalus - tuossa järjestyksessä. PSN on varjo parhaista kausistaan ja Maalahden esiinmarssin piti tapahtua tänä vuonna isosti, mutta näin ei olekaan käynyt. Ja Taipalus on jatkanut viime kauden hasardiherkkää peliään. Backmaninkin voisi pakistosta vaihtaa.

Ja kyllähän uusista hankinnoista Saku Salminen ja Jere Sneck ovat olleet pettymyksiä. Heistä edes toisen olisi pitänyt nostaa tasoaan aiemmista kausista ja ottaa isompi rooli, mutta sitä ei ole tapahtunut.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Kyllä se on pakeista Taipalus, joka on pettänyt eniten, itseasiassa täydellisesti, eilenkin ainakin kahden (2) ifk maalin aikana jäällä, ifkn toisen maalin pääsyyllinen. Kirjoitin jo jonkin aikaa sitten, että Lauri poika joutaa jollekkin verkkokalastajalle verkon alapaulan painoksi ja parissa viime pelissä tunne on vain vahvistunut.
Taipalus taipaleelle ja hankintalistalle yksi kiekollinen pakki, mallia tyyliltään Daniel Sondell ja peruspakiksi malli Jonkman, tai ifk, Finley.
On aivan perseestä, että Taipalusta joutuu peluuttamaan, kun mies ei pysty edes perusasioista selviytymään, vaan virheitä tulee kuin liukuhihnalta.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Taipalus taipaleelle ja hankintalistalle yksi kiekollinen pakki, mallia tyyliltään Daniel Sondell ja peruspakiksi malli Jonkman, tai ifk, Finley.

Perhana, kun tykkäsin Sondellin pelistä hänen tyylinen haku olisi kova. Ylivoimalla oli perhanan hyvä ja peli oli miehellä niin perhanan rauhallista/rauhoittavaa, että oli kyllä upeaa katsoa.
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues, LFC
Vaikka tänne tulisi Sondell, Salcido tai vaikka molemmat niin ei se SaiPaa paranna mitenkään Santasen pelikirjalla. Johan se nähtiin 10-11 kaudella kun pakisto oli mallia Salcido-Sondell-Lintner-Savilahti mutta pelikirja ja valmennus täyttä kuraa. Sitten Lintner "yllättäen" uudestisyntyi heti seuraavalla kaudella siirryttyään Lukkoon.

Voin jo nyt kuvitella miten McFarland mättää maaleja loppukauden jossain toisessa liigaseurassa jossa ketjukaverit ovat vähän toista maata kuin E.Kaksonen tai T. Koskiranta.
 

Wolves

Jäsen
Voin jo nyt kuvitella miten McFarland mättää maaleja loppukauden jossain toisessa liigaseurassa jossa ketjukaverit ovat vähän toista maata kuin E.Kaksonen tai T. Koskiranta.

Parhaimmillaan McFarland joutuu leikkaukseen, joten hyvin epätodennäköistä, että "mättää maaleja" missään seurassa.
 

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Vaikka tänne tulisi Sondell, Salcido tai vaikka molemmat niin ei se SaiPaa paranna mitenkään Santasen pelikirjalla. Johan se nähtiin 10-11 kaudella kun pakisto oli mallia Salcido-Sondell-Lintner-Savilahti mutta pelikirja ja valmennus täyttä kuraa. Sitten Lintner "yllättäen" uudestisyntyi heti seuraavalla kaudella siirryttyään Lukkoon.
Monessako ottelussa pelasivat samaan aikaan? Sondell ja Salcido eivät edes pelanneet kovin montaa ottelua sillä kaudella kun eivät pysyneet kasassa. Lintner kyllä iski tilastot 28 10+10=20 ja se floppaaminen tapahtui vasta seuraavalla kaudella.
Parhaimmillaan McFarland joutuu leikkaukseen, joten hyvin epätodennäköistä, että "mättää maaleja" missään seurassa.
Tätä täytyy ihmetellä. Mikä sopimuksenpurkuperuste on loukkaantuminen?? Tai siis töissä tullut sellainen, esimerkiksi kesällä nähty tapaus Davis on hieman erilainen kun siinä vanha vamma esti työskenteöyn. Ei kai kukaan suostuisi töissä tulleen loukkaantumisen takia työsopimistaan purkamaan ja eihän se lainkaan mukaan pitäisi onnistua. Tästä asiasta täytyy sanoa että kuullostaa kyllä selittelyltä.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Monessako ottelussa pelasivat samaan aikaan? Sondell ja Salcido eivät edes pelanneet kovin montaa ottelua sillä kaudella kun eivät pysyneet kasassa. Lintner kyllä iski tilastot 28 10+10=20 ja se floppaaminen tapahtui vasta seuraavalla kaudella.

Tätä täytyy ihmetellä. Mikä sopimuksenpurkuperuste on loukkaantuminen?? Tai siis töissä tullut sellainen, esimerkiksi kesällä nähty tapaus Davis on hieman erilainen kun siinä vanha vamma esti työskenteöyn. Ei kai kukaan suostuisi töissä tulleen loukkaantumisen takia työsopimistaan purkamaan ja eihän se lainkaan mukaan pitäisi onnistua. Tästä asiasta täytyy sanoa että kuullostaa kyllä selittelyltä.
Jep, eivät kovin monessa, kun Sondell ei montaa peliä nivustensa kanssa pystynyt pelaamaan, kuten ei myöskään Salcido, jonka sormi katkesi Pulkkisen taklauksen yhteydessä. Savilahti oli vielä tuolla kaudella melkoinen turisti, joka oli riski joka kerran kentälle päästyään. Lintneriinhän lyötiin reilu viidennes koko palkkabudjetista seuraavaksi kaudeksi kun oli niin maaginen. Olikin sitten ihan susi kaudella 11-12 kunnes myytiin Lukkoon jossa teki noin pinnan per peli.

Selinin vuosilta muistuu mieleen Kanadan poika Sanford, joka oli ennen ensimmäistäkään treenipeliä niin kännissä Lappeenrannan yössä, että piti lähettää jo kotimatkalle huonon viinapään takia. Se oli sen ajan SaiPassa nimittäin kriittinen vaatimus. Nykypakistossa varmasti menisi ihan hyvin.

Luulen myös, että tuo Mcfarlandin leikkausta vaativa vamma on paskapuhetta, joka on lähtenyt elämään jonkun "keltaisen meren" nettiin kirjoittamasta faktasta. Miksi äijää ei sitten kuntoutettu? Kyllä ne on valmennuksen silmät, jotka kaipaavat leikkausta.
 
Viimeksi muokattu:

IlPadrino

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Luulen myös, että tuo Mcfarlandin leikkausta vaativa vamma on paskapuhetta, joka on lähtenyt elämään jonkun "keltaisen meren" nettiin kirjoittamasta faktasta. Miksi äijää ei sitten kuntoutettu? Kyllä ne on valmennuksen silmät, jotka kaipaavat leikkausta.
Eikös siinä tiedotteessa sanottu, että McFarlandilla oli loukkaantumisia mistä ei sitten koskaan palautunut alkukauden tasolle. Tästä johtuen rooli pieneni, mikä taas puolestaan johti pelaajan tyytymättömyyteen ja halukkuuteen lähteä.

Eli sopimus purettiin yhteisymmärryksessä, koska ei löytynyt roolia joka olisi miellyttänyt pelaajaa sekä valmennusta.
 

Wolves

Jäsen
Tätä täytyy ihmetellä. Mikä sopimuksenpurkuperuste on loukkaantuminen??

No kukaanhan meistä ei tiedä mikä se todellinen sopimuksen purun syy on tai kummalta osapuolelta aloite siihen on lähtenyt, joten sormella osoittaminen on ihan turhaa.

Eikös siinä tiedotteessa sanottu, että McFarlandilla oli loukkaantumisia mistä ei sitten koskaan palautunut alkukauden tasolle.

Juuri näin. Törmäsi olkapää edellä laitaan (en nyt muista kotimatsia) ja sen jälkeen taso laski kuin lehmän häntä. Olisiko, sitten tuossa olkapäävammassa se syy, en tiedä.

Luulen myös, että tuo Mcfarlandin leikkausta vaativa vamma on paskapuhetta, joka on lähtenyt elämään jonkun "keltaisen meren" nettiin kirjoittamasta faktasta.

Nuo sanat "mahdollisesta leikkauksesta" on Antti Tuomenoksalta ja Etelä-Saimaasta.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
rico: Tuomenoksan sanomaa Etelä- Saimaassa. McFarland joutuu pitemmälle kuntoutusjaksolle, ehkä jopa leikkaukseen.
Joten ei ole minkään keltaisen meren, eikä minkään muunkaan nimimerkin huhua. Mutta sinähän voit uskoa mitä tahansa, minkä itse oikeaksi koet.
 

Herra Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sormella ei kannata osoittaa ketään tuon tapauksen perusteella. Sen sijaan kaikki täällä ymmärtävät lähitulevaisuuden skenaarion, joka näyttää tältä: Tappio Lahdessa, sama Tampereella ja Turussa. Sitten kotipeli liikkuvaa, hyvää KalPaa vastaan. Yleisöä 1500-2500. Siitä perinteinen kotitappio, niin kohta ketään ei jaksa enää edes vituttaa. En sano, että näin varmuudella tapahtuu sillä en ole ennustaja, mutta siltä se näyttää juuri nyt. Eihän se Santasen pois potkiminen voi olla helppo vaihtoehto Tersalle ja kumppaneille, mutta ei ole helppoja vaihtoehtoja ylipäätään. Ettei tunnu liian negatiiviselta tämä kannanotto, niin kyllähän se taas aika nopeasti saadaan uskottavalle tasolle esim. ensi kaudella. Siitä on HPK, hyvänä esimerkkinä.
 
Viimeksi muokattu:

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
rico: Tuomenoksan sanomaa Etelä- Saimaassa. McFarland joutuu pitemmälle kuntoutusjaksolle, ehkä jopa leikkaukseen.
Joten ei ole minkään keltaisen meren, eikä minkään muunkaan nimimerkin huhua. Mutta sinähän voit uskoa mitä tahansa, minkä itse oikeaksi koet.
Onko antaa linkkiä uutiseen? Lukemissani uutisissa Tuomenoksa ainoastaan perustelee, että loukkaantumiset ovat vaivanneet pitkän aikaa. Mehän tiedetään, että kaverilla oli kasvoissa murtuma jonka takia oli pitkän tovin sivussa.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
rico voi olla aloitteellinen ja etsiä jostakin maanantain painetun Etelä- Saimaan, samassa oli myös juttua uuden pelaajan etsinnästä.
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues, LFC
Voisitko kertoa mitä hyvää Mcfarlandissa oli mikä on saanut sinun niin jumalattomasti pitämään ko kaverin pelillisistä lahjoista? Minä kun en koko syksyn aikana sisäistänyt mitään sellaista?? Olisin voinut todella jo ensimmäisien pelien jälkeen läpsäyttää postimerkin kannikkaan ja lähettää sinne mistä oli tullutkin. Vaikka esim Trotteria täällä arvuuteltiin, loukkaantuminen taustalla ja yksi vuosi pois pelikentiltä, niin ensimmäisestä luistimen viillosta jään pintaan näki heti että ihan eri kaiberin mies kun Mcfarland.

Ai jos veikkailen että McFarland pelaisi paremmin jos saisi paremmat ketjukaverit kuin Kaksonen ja Jääskeläinen niin se tarkoittaa että pitäisin hänestä jumalattomasti? Ei ollut mikään suosikkipelaajani todellakaan enkä väitä että hänellä jotain pelillisiä lahjoja olisi ollut. Uskallan tosin väittää ettei Rau olisi viime kaudella tehnyt läheskään 28 häkkiä jos olisi pelannut Elmeri Kaksosen ja Joona Jääskeläisen kanssa kolmosketjussa. Tästä voit varmaan sinäkin olla samaa mieltä. Enkä nyt siis mitenkään vertaa Raun ja McFarlandin pelillisiä taitoja, on Rau kuitenkin huomattavasti kovempi seppä.
 

Wolves

Jäsen
Onko antaa linkkiä uutiseen? Lukemissani uutisissa Tuomenoksa ainoastaan perustelee, että loukkaantumiset ovat vaivanneet pitkän aikaa. Mehän tiedetään, että kaverilla oli kasvoissa murtuma jonka takia oli pitkän tovin sivussa.

Pidempi tarina oli paperi/nettilehti versiossa.

[MUTU]Kasvomurtuma ei ollut todennäköisesti syy. Hyvällä prosentilla syy on se, että McFarland liukui päätyyn olkapää edellä (Edelleenkään en muista kotimatsia) lujaa olkapää edellä laitaa päin ja sen jälkeen oli telakalla uudestaan hetken aikaa ja ilmeisesti ei tuosta toipunut.[/MUTU]
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Miten McFarlandin leikkausta vaativa vamma liittyy siihen että Ari Santaselle pitäisi antaa kenkää?

Ei mitenkään, eikä McFarland enää ole edes joukkueen rivissä.

Itse olin vahvasti sitä mieltä että Sanni Santasta ei olisi pitänyt valita ykköskoutsiksi, joten ratkaisu on nyt vain ja ainoastaan hallituksen käsissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös