Otteluseuranta 6.–7.12.2016

  • 3 675
  • 45

Nemirovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
02.00

Oilers @ Sabres
Canucks @ Devils
Rangers @ Islanders
Panthers @ Flyers

03.00

Canadiens @ Blues
Avalanche @ Predators
Red Wings @ Jets

03.30

Coyotes @ Blackhawks
Flames @ Stars

--------------------

Laitetaan vaikka tänne ne seuraavan kahden erän hehkutukset Laineen maaleista (pari-kolme vielä), lätyistä ja kiekonmenetyksistä. Saa toki kommentoida muitakin pelejä.

Edit. vaikka herran oma topic onkin tasoltaan kasa p*skaa, niin ei sitä kannata livespämmillä täyttää jokasesta suorituksesta.
 

Fat Cat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiitokset ketjunavauksesta, en laiskuuspäissäni jaksanut. McDavid tuntui olevan lentokelillä ainakin toisessa erässä, katsotaan saako maalihanat auki kolmannessa.
 

Nemirovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Buffalo kärsii edelleen puolustuksessa loukkaantumisista ja tänään mahdollisesti nähdään Ristolaiselta se puolen tunnin ylitys peliajassa, mitä viime pelit on enteilly. Kahden erän jälkeen peliaika 21.00.

Eka erä tulikin Buffalon peliä kateltua ja siinä RR55 saalisti kakkossyötön Buffalon toiseen maaliin. Muutenkin jälleen aktiivista ja vakuuttavaa peliä molemmissa päissä.

Laineesta ei tarvi sanoa mitään. Huikee erä taas ja kyllähä tässä taas vireen ja itseluottamuksen puolesta vois hattua enteillä.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Mielestäni Laineen pitäis keksiä jotain muuta kun ei tosta tuu mitään tuolla taalajäillä. Onko nimimerkki @Defensefirst kommentteja asiaan?
 

jalapeeno

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Laineelta hieno erä. Komia lättysyöttö Buffin maaliin ja hyvä veto omassa maalissa, vaikka menikin hieman tuurilla vastustajan olkapäästä sisään. Hyvää tekemistä myös ylivoimalla ja kokonaisuus oli kunnossa. Detroit oli aika jaloissa ekassa erässä, kun Jetsillä kulki peli.
 

Ralph

Jäsen
Avalanche ottaa vaihteeksi turpaan ja tällä kertaa taas Predatorsilta. Olisi edes Juuse Saros Avalanchen kiusana, mutta ei.
 

Ralph

Jäsen
Ja heti peli on tasan, kun kukas muu kuin Matt Duchene pistää ylivoimalla lukemiksi 2-2. Avalanchen ensimmäisen maalin teki tietenkin Nathan MacKinnon. Kinnoni syötti myös Duchenen maalin eli kahden pisteen ilta tällä jannulla menossa.
 

jalapeeno

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Red Wings päässyt toisessa erässä hyvin peliin mukaan ja peli aaltoilee päästä päähän aika kivasti. Jetsille ylivoimaa.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
On se harmi ettei näillä ehlersseillä yms oo vastaavaa taitoa ampua suoraan syötöstä. Pate jakaa kuitenkin kavereille 100% maalipaikkoja.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Selittäkääs joku miksi tuo Laine pelaa kakkos YV:ssä? Miten tollasella jengillä on varaa istuttaa parasta maalintekijää penkillä kun jotkut huonommat yrittää ekana?
 

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tämä Jetsin selostaja on ärsyttävä kun sekoittaa jatkuvasti Laineen ja Wheelerin. Vanha patu, mutta kai kentälle pitäisi vielä nähdä jos tuollaista hommaa tekee.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Flyers vetää kunnon säästöliekillä tänään ja Jokinen tasoittaa 55 minuutin kohdalla 2-2:een. Mason vs Panthers menossa Wells Fargossa
 
Suosikkijoukkue
JYP, Detroit Red Wings, Manchester United
Mitä itse parit pelit olen Jetsiä seurannut niin jatkuvalla syötöllä ylivoimalla yritetään tätä yliarvostettua liigan peliaika kuningasta ruokkia ja varsinkin kun Laine samaan aikaan pelasi ylivoimaa ei hirveän montaa kertaa kiekkoja sinne saanut.

Ja Vanek tasoittaa!!! Tämä sopii että Laineelle pisteitä ja lopulta Red Wings ottaa pisteet myös!
 

ämjiijii

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Suomen maajoukkue, Sharks bandwagon 2016
Onpahan taas paska peli Laineella. Tuoko on muka se seuraava suomalainen supertähti? Taas veto suoraan moken syliin,
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös