John McFarland SaiPaan

  • 30 576
  • 129

jussi61

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No seurataan illan ottelua ja erityisesti Mcfarlandin edesottamuksia, ketjussa Mcfarland - Kaksonen - Nikko. Keskustellaan sitten lisää pelin jälkeen mitä tuhoa tuo ketju sai aikaiseksi.

Tämä on mielestäni paljon parempi koostumus kuin McFarland - Kaksonen - Jääskeläinen. Jääskeläinen on hyökkäyssuuntaan ihan hyvä poika, mutta ei kyllä omassa päässä ainakaa minua ole vakuuttanut.

McFarland on siitä jännä pelaaja, että hän tarvitsee kiekon täyteen vauhtiin, ja sitten kyllä mennään vastustajan maalille, kun hän vaan pääsee vauhdilla tulemaan. Toivotaan, että tänään napsuu syötöt McFarlandin lapaan.
 
Kaksi erää pelattu ja koskenut kiekkoon neljä kertaa. Kerran yksin läpi ei maalia. Toisen kerran miltei läpi, mutta tallasi kiekon päälle ja lensi turvalleen. Muutoin olikin sitten ihan näkymätön ja eipä kyllä selostajakaan maininnut sen enempää ku kahdesti herra farland, että olisi mitään sen kummempaa saanut aiheelliseksi. No jospa kolmannessa piristyisi
Kuinka moni siellä koski kiekkoon useammin kahden erän aikana, entä kuinka moni oli näkyvämpi? Kenet selostaja mainitsi useammin? Kuka sai enemmän aikaiseksi?
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kaksi erää pelattu ja koskenut kiekkoon neljä kertaa. Kerran yksin läpi ei maalia. Toisen kerran miltei läpi, mutta tallasi kiekon päälle ja lensi turvalleen. Muutoin olikin sitten ihan näkymätön ja eipä kyllä selostajakaan maininnut sen enempää ku kahdesti herra farland, että olisi mitään sen kummempaa saanut aiheelliseksi. No jospa kolmannessa piristyisi
Kuka muu pääsi yksin läpi? Sinä et näe kuin kyseisen pelaajan virheet. Tuossa paskasti suorittavassa joukkueessa McFarland on timantti. Sinä et sitä näe, mutta ei se mitään. Ei näe Santanenkaan.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Kolmannessa taisi kerran koskea kiekkoon ja pieni pyristys, loppu erää ei hermo kestänyt katsoa.......
Käsitykset ei edelleenkään muuttuneet, paska mikä paska.

Ei tuossa joukkueessa oikeastaan maalivahteja lukuunottamatta kukaan pelaa ihan tasollaan. McFarland tarvitsisi pelintekijäsentterin vierelleen, mutta SaiPassa ei ole sellaista tarjolla, varauksin ehkä Järvinen. McFarland on ominaisuuksiltaan selvästi tätä löppös-töppös-osastoa kovempi kaikin puolin, ja vastuuta pitäisi antaa enemmän.

Et ole koskaan osoittanut minkäänlaista tietämystä jääkiekosta, ja nämä jatkuvat, täydellisen puusilmäiset purkauksesi aiheuttavat ainoastaan myötähäpeää. Mieluiten ole vaikka hiljaa.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Väitätkö että isolla roolilla ja rahalla hankittu herra on ollut rahansa väärti? Mikäli näin on, niin silloin ei muuta kun näyttöjä kehiin.
Ei tule tekemään tällä vauhdilla edes kymmentä maalia koko kauden aikana ja varmaan maalintekijäksi on hankittu, vai mikä v..un rooli kaverilla on?

Hamiltonkin oli huonompi tänään kuin McFarland, joka sentään oli yritteliäs. SaiPan valmennus on puupää, kun ei osaa käyttää kaverin hyötyjä. Toki mielipiteitä saa olla asioista.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Enkä muuten usko, että McFarland on palkkakuningas tai edes ison rahan pelaaja. Jos tupaukolla on tietoa niin pistä jakoon.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei ole tietoa, mutta kuvitteletko että olisi tullut tuolta rapakon takaa jollain "kolmosketjun" palkalla ja mikäli kaveri on niin hyvä kun annatte ymmärtää, niin miksei pelaa isommilla minuuteilla kärkiketjussa ja mukana ykkös ylivoimassa?
Nii-in, sitä tässä on ihmetelty miksei pelaa. SaiPa on täynnä turisteja, mutta sinä se olet ottanut hampaisiisi joukkueen yhden parhaista hyökkääjistä. McFarlandista pitäisi saada irti enemmän tehoja, mutta ei onnistu niin kauan kun vieressä hyörii keskellelogoa-Kaksonen ja joku toinen turhake tyyliin Koski, Nikko, Salminen, Jääskeläinen jne.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vieläkö on turpa kipeä, vai eikö kädet ja taito riitä? Postimerkki perseeseen ja Atlantin ylitykseen. Saman tasoisia löytyy vilttiketjuista.
Sinä se hupiukko et tunnu näkevän yhtään mitään muuta kuin sen, että Mcfarland on paska. Oletko huomannut, että koko muu joukkue surffailee ihan samassa sumussa?
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Aika pörräämiseltä tuo touhu näyttää. Alkaa olemaan aika näkymään tuloksissa. Yrittää kyllä ja pörrää hullunkiilto silmissä.
 

Saipamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vaikee se on tehdä tehoja kolmoskentässä kädettömien kanssa. Ykköskenttään Hamiltonin tilalle ja ylivoima vastuuta, niin alkaa verkot heilumaan.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ihan hirveästi en Mcfarlandia kritisoisi, kun koko joukkue on täyttä kuraa. Järvinen kyllä tekee pisteitä, mutta ei hänkään pysty joukkuetta kantamaan.

Mitä tämän ketjun argumentaatioon tulee, se on ihan samaa luokkaa SaiPan kaiken touhun kanssa. Täyttä paskaa.

#meidänpojat #saipanation ja muut vanhat ja kuluneet hashtagit, kun uusia en ole keksinyt.
 

Saipamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Oletko ihan tosissasi? Kova on usko ihmeisiin..[/QUOTE]
Kyllä! Hamilton vetää ykkösessä aivan pimennossa isoilla minuuteilla eikä saa mitään aikaiseksi. Hänet saisi pistää menemään. Mcfarland saisi edes saada mahdollisuuden pelata ykköskentässä viisi peliä ja ykkös ylivoimassa ja sen jälkeen kengiä pihalle, jos ei homma toimi. Kunnon mahdollisuutta Santanen ei ole vielä antanut alku kauden jälkeen.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Minä todellakin ihmettelen, mitä nämä McFarlandin puolustelijat näkevät hänestä parempaa kuin minä ja moni muukin tämän päivän ja usean aiemmankin pelin nähnyt?
Täällä syytetään ketjukavereita, mutta eikö ole kuitenkin niin, että jos hän todellakin on niin hyvä kuin täällä jotkut sanovat, niin miksi hän ei tee pelaamisellaan ja muulla toiminnallaan ketjukavereistaan sitten parempia ja johda sillä tavalla joukkuetta.
Ei ole ainakaan minun silmiini sellaista pelaamista häneltä näkynyt, MIKSI, selittäkääpä se, älkääkä aina haukkuko arvostelijoita puusilmiksi ja tyhmiksi.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Hei camoon....Onhan toi McFarland ollut jo hemmetin monta peliä aivan täysi turisti. Tänäänkin hiihteli pelin ulkopuolella ihan missä sattuu. Välillä oli ikään kuin kolmantena puolustajana SaiPan hyökätessä! Kaverin voi antaa ilmaiseksi vaikka Ketterään ja ottaa oman junnun tilalle. Ei tuo ainakaan tällä hetkellä mitään hyötyä joukkueeseen, valitettavasti.
 

Hecquefeuille

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ari-Pekka, Pantse
Mitä McFarlandille on tapahtunut? Täällä hehkutettiin kovana löytönä ja CHL pelit sujuivat hyvin. No eihän 20o 9p nyt niin kauhean huonosti ole, mutta itsekin odotin paljon enemmän tehoja. No kautta on vielä jäljellä ja aikaa parantaa.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ymmärrän kyllä näkemykset puolesta ja vastaan McFarlandin osalta. Mun puolesta kuka tahansa täällä voi haukkua miehen jäänrakoon tai hehkuttaa uskoaan McFarlandin tulosta vielä. Itse en ole menettänyt vielä uskoa McFarlandiin ja ehdottomasti pistäisin kaverin reiluksi viideksi peliksi ykkösketjuun Hamiltonin tilalle. Eipä tässä hirveästi näillä näytöillä miestä voi hehkuttaa, vaikka tiettyjä asioita onkin mistä pidän. Uskon vielä mieheen ja siihen, että tulee vielä puhkemaan aivan uudelle tasolle katsellaan sitten myöhemmin miltä näyttää.
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Ulkit tekemään töitä - kaverit taitaa olla niin junnuja etteivät ymmärrä että Saipasta (sai) saa nostetta uralle jos on valmis tekemään töitä.

Jos kaverit on ekaa kertaa ulkomailla ja joukkueen henki on huono, on tietysti marraskuinen suomi tuskainen paikka olla ja yrittää.

En tiedä viihtyvätkö jätkät Lappeenrannassa jne, mutta myös he ovat pelanneet alakanttiin.

Eivät ole selkeitä vahvistuksia eivätkä erotu erityisesti kentällä.

Parantamisen varaa on varmasti - kuka ja miten ne tehot kaivetaan esiin, vai onko huti arpa mallia Mark Lee tai Pat Kavanaugh(?)
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF, sympatiapisteet Ässille
@Tupaukko lle propsit, kun on pitänyt koko alkukauden linjaansa McFarlandin suhteen. Itse laitoin tuonne kannattajien vedonlyöntiketjjuun vedon, että herra Ei tule pelaamaan siirtorajan jälkeen SaiPassa, mikäli joku haluaa olla erimieltä, niin vetoa pystyyn. Kaverilla on yksi liike, minkä kaikki tiedämme. Ei vain voi helkkarissa riittää, että spurttaa laidasta joka kolmannessa pelissä vastustajan puolustajan ohi ja joskus pääsee maalipaikkaankin. Vittu että on ikävä muita Mäkkäreitä.
 
Mitä McFarlandille on tapahtunut? Täällä hehkutettiin kovana löytönä ja CHL pelit sujuivat hyvin. No eihän 20o 9p nyt niin kauhean huonosti ole, mutta itsekin odotin paljon enemmän tehoja. No kautta on vielä jäljellä ja aikaa parantaa.
McFarlandilla olisi kaikki edellytykset paljon parempaan.. mutta Santanen ei näköjään löydä pelaajille sopivia rooleja. Alkukausi näytti lupaavalta, mutta jostain syystä heti ensimmäisessä CHL-pelissä 1+2 tehot tehnyt junnu sai paikan 1-ketjussa useamman pelin ajaksi vaikka näkyi ettei junnun rahkeet riitä Liigassa kärkiketjuihin. Samaan aikaan alkukaudesta meidän ns. tuloksentekijöitä heiteltiin jopa nelosketjuun, koska pari peliä oli mennyt heikommin (Strömberg mm.) Tosin voihan olla ollut loukkaantumisia ym. joukkueen sisällä... ei voi tietää. Heti alkukaudesta tuli sitten pitempi tauko McFarlandille, kun Ilves-pelissä häneltä hakattiin nenä paskaksi ja poissaolon jälkeenkin pelasi useamman ottelun häkki päässä. Sen jälkeen ei ole saanut YV-aikaa ja pelailee vähän missä ketjussa tahansa. Tällä hetkellä saa nautiskella Elmeri Kaksosen namupasseista.

Tyypillinen tilanne on se, että kaveri on hyvässä vauhdissa keskialueella ja oikein ajoitetulla syötöllä olisi usein puolittaisessa läpiajossa ryntäämässä kiekon kanssa maalille, mutta tässä joukkueessa ei kukaan osaa antaa sitä vapauttavaa syöttöä.Tai pari kaveria osaisi, mutta niitä ei voida edes kokeilla McFarlandin rinnalla. SaiPan koko joukkueen kiekkokontrolli on ihan hirveää katsottavaa... Tässä vaiheessa kautta ajoitukset pielessä... avaukset eivät onnistu... hirveästi kiekon menetyksiä keskialueella. Usein tulee hirveä kiire omiin jne. Usein tulee ajateltua McFarlandin suhteen on, että "Hitto kun olisi ollut parempi syöttö niin kaveri olisi pässyt hyvään maalipaikkaan..." ja tämän ajatuksen jälkeen aloitus on omassa päädyssä pitkän kiekon vuoksi. Ei kukaan tuolla peluutuksella olisi tehnyt enepää kuin 0,5 pistettä per peli... P-amerikkalaiselle pelaajalle tyypillisesti kaveri on fyysinen, taklaa, ei ota taka-askeleita ja laukauskin on ihan hyvä... Mutta eihän noita ominaisuuksia näytä kukaan kaipaavan? Meillä arvostetaan näitä, jotka haastamisen sijaan heittää kiekon päätyyn... ei tule menetyksiä. Kehutaan perusvarmasta pelaamisesta jne...

Kannattajilla on paha olla ja siksi aina näitä suosikkisylkykuppeja syntyy... Huomattavaa on sekin, että tasakentällisin McFarland on tehnyt 0,3 pistettä per/ottelu. Parempaan on pystynyt oikeastaan vain Järvinen. Mutta useammalla hyökkääjällä onkin sitten tasakentällisin tuo sama 0,3 per ottelu (7 pelaajaa). Eli ihan hyvät tehot tuolla pelin ulkopuolella hiihtelemisellä on tullut...

Tupaukkoa tukevat kyllä COR% ja COR%-C tilastot. Niihin en ole niin paljoa tutustunut. Niissä McFarland on joukkueen heikoimpia ja mm. Joona Jääskeläinen joukkueen parhaimmistoa. CHL-peleistä voisi sitten taas tehdä omat johtopäätöksensä...

COR% = Corsi %: Joukkueen laukausten suhde vastustajan laukauksiin pelaajan ollessa jäällä tasakentällisin. Kertoo kiekonhallinnasta: joukkueella on pakko olla kiekko päästäkseen laukomaan.

COR%-C = Corsi Close %: Corsi %, kun peli on tasan ensimmäisessä tai toisessa erässä ja maaliero on korkeintaan yksi. Isompi maaliero tai ottelun loppuhetket vääristävät tilastoa, kun johtoasemassa oleva joukkue tyytyy usein varmistelemaan ja tappiolla oleva hyökkää korkeallakin riskillä.
 

Hecquefeuille

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ari-Pekka, Pantse
Kiitokset The Hockey Handbook laajasta analyysistä. Itsekin olen miettinyt, että tuolla luistelulla tehdään tuhoja Liigassa, mutta aika paljon näiden polkukoneiden taso riippuu ketjukavereista. Potentiaali McFarlandilla on todella paljon, joten jännä seurata miten käy McFarlandille tällä kaudella ja miten jatkossa, sillä sopimushan hänellä on SaiPaan vain tämän kauden loppuun.
 

Herra Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Voisitko kertoa mitä parempaa tai ihan mitä vaan hyvempää kaverista löytyy, verrattuna vaikka näihin ketjukavereihinsa Kaksoseen ja Kuroseen?

Kerroppas mitä muuta tämä herra tekee tuolla kentällä, kun venaa juuri sitä että se ketjukaveri syöttäisi hänet laidasta siihen silmiä hivelevään spurttiin ja miksi ei itse edes yritä raivata tietä kiekollisena yli keskialueen? Milloin olet nähnyt että itse maistrojen maistro olisi itse lähettänyt kiekon nappiavauksella ketjukaverilleen?

Jos siinä on kaikki, niin taitaa jotain puuttua. Kiekollinen pelaaminen ja peliäly!

Tuloshan on hyvä kun noilla tehoilla ollaan sarjan toiseksi viimeisiä.

Näen enemmän potentiaalia Jääskeläisessä, kun tässä Mcfarlandissa....
Tupaukko: mitä haluaisit, että Mcfarlandille tehtäisiin? Sopimuksen purku?
 
Voisitko kertoa mitä parempaa tai ihan mitä vaan hyvempää kaverista löytyy, verrattuna vaikka näihin ketjukavereihinsa Kaksoseen ja Kuroseen?

En voi. En jaksa. Kyseessä erityyppiset pelaajat eri vahvuuksilla. Täällä on jo useamman henkilön puolesta kerrottu McFarlandista mielipiteitä perusteluineen (myös allekirjoittanut). Voisit vaikka itsekin yrittää vähän tarkempaa analyysiä ja perusteluja tuon jankkaamisen ja saman levyn pyörittämisen sijaan.

mitä muuta tämä herra tekee tuolla kentällä, kun venaa juuri sitä että se ketjukaveri syöttäisi hänet laidasta siihen silmiä hivelevään spurttiin ja miksi ei itse edes yritä raivata tietä kiekollisena yli keskialueen? Milloin olet nähnyt että itse maistrojen maistro olisi itse lähettänyt kiekon nappiavauksella ketjukaverilleen?

Jos siinä on kaikki, niin taitaa jotain puuttua. Kiekollinen pelaaminen ja peliäly!

Siellä kaukalossa on aina vastustaja, jolla on yleensä viisi kenttäpelaajaa. Silloin keskialueen ylittäminen kuljettamalla on aika vaikeaa. Tämän takia valmennus yrittää kehittää erilaisia hyökkäyykseenlähtöjä joita harjoitellaan ja pelaajilla on niissä eri roolit. McFarland ei ole yleensä se pelaaja, joka hakee kiekkoa maalin takaa tai antaa avaavia syöttöjä. McFarland on pelipaikaltaan laitahyökkääjä. Jos joskus seuraat vähän tarkemmin jääkiekko-ottelua niin esim. puolustajilla, sentterillä ja laitahyökkääjillä on vähän erilaiset roolit hitaissa lähdöissä. Valmennushan näistä päättää...

Tuloshan on hyvä kun noilla tehoilla ollaan sarjan toiseksi viimeisiä.

Tulos on se mikä on. Ei riitä Massi Järvisenkään piste/peli tehot yhtään parempaan sijoitukseen sarjataulukossa.

Näen enemmän potentiaalia Jääskeläisessä, kun tässä Mcfarlandissa....

Arvostan erilaisia näkemyksiä. Itse uskon että tällä hetkellä McFarlandista on enemmän hyötyä joukkueelle, jos puhutaan paikasta pelaavassa kokoonpanossa. Perusteluna tälle esim. paremmat tehot Liigassa (McFarland 21 ott, 3+6=9, Jääskeläinen 19 ott, 1+2=3) ja CHL:ssä (McFarland 5 ott, 5+1=6, Jääskeläinen 4 ott, 1+2=3). Lisäksi McFarland on isompi, nopeampi, vahvempi ja kokeneempi pelaaja...

McFarland on siis pelannut SaiPassa ns. tosipelejä 26 ott. tehoin 8+7=15. Ymmärrän kyllä, että odotukset ovat olleet korkeammalla mutta joukkueen kyntämistä en laittaisi yhden miehen piikkiin...

Lopuksi vielä Tupaukolle kysymys: Oletko tosissasi?
 

Herra Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
En voi. En jaksa. Kyseessä erityyppiset pelaajat eri vahvuuksilla. Täällä on jo useamman henkilön puolesta kerrottu McFarlandista mielipiteitä perusteluineen (myös allekirjoittanut). Voisit vaikka itsekin yrittää vähän tarkempaa analyysiä ja perusteluja tuon jankkaamisen ja saman levyn pyörittämisen sijaan.



Siellä kaukalossa on aina vastustaja, jolla on yleensä viisi kenttäpelaajaa. Silloin keskialueen ylittäminen kuljettamalla on aika vaikeaa. Tämän takia valmennus yrittää kehittää erilaisia hyökkäyykseenlähtöjä joita harjoitellaan ja pelaajilla on niissä eri roolit. McFarland ei ole yleensä se pelaaja, joka hakee kiekkoa maalin takaa tai antaa avaavia syöttöjä. McFarland on pelipaikaltaan laitahyökkääjä. Jos joskus seuraat vähän tarkemmin jääkiekko-ottelua niin esim. puolustajilla, sentterillä ja laitahyökkääjillä on vähän erilaiset roolit hitaissa lähdöissä. Valmennushan näistä päättää...



Tulos on se mikä on. Ei riitä Massi Järvisenkään piste/peli tehot yhtään parempaan sijoitukseen sarjataulukossa.



Arvostan erilaisia näkemyksiä. Itse uskon että tällä hetkellä McFarlandista on enemmän hyötyä joukkueelle, jos puhutaan paikasta pelaavassa kokoonpanossa. Perusteluna tälle esim. paremmat tehot Liigassa (McFarland 21 ott, 3+6=9, Jääskeläinen 19 ott, 1+2=3) ja CHL:ssä (McFarland 5 ott, 5+1=6, Jääskeläinen 4 ott, 1+2=3). Lisäksi McFarland on isompi, nopeampi, vahvempi ja kokeneempi pelaaja...

McFarland on siis pelannut SaiPassa ns. tosipelejä 26 ott. tehoin 8+7=15. Ymmärrän kyllä, että odotukset ovat olleet korkeammalla mutta joukkueen kyntämistä en laittaisi yhden miehen piikkiin...

Lopuksi vielä Tupaukolle kysymys: Oletko tosissasi?
Aivan oikein! Olettaako joku, että SaiPaan saadaan Teemu Selänteen tai Patrik Laineen tasoisia janttereita?! Nämä Chad Raut ja David McIntyret ovat vitunmoisia, toistan vitunmoisia poikkeuksia, neronleimauksia ja onnenkantamoisia. Jos joku muuta luulee, hän on pöhkö!
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Händäri käy hommaa seikkaperäisesti läpi.

Tuosta hyökkäyksiin lähdöstä, se on tämän kauden SaiPassa aika ponnetonta menoa, syötöt ei osu kunnolla omille ukoille, ja Punaposkipekan aikana myös kiekonriistot ja pelin kääntäminen toimi paremmin.

Nyt kiekollinen pelaaminen on osittain jopa luokatonta eikä nämä "jenkit" pysty heittämään pitkiä kiekkoralleja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös