Mitä odotat Jukureiden ensimmäiseltä liigakaudelta?

  • 32 365
  • 109
Suosikkijoukkue
KK
Jukurit on yllättynyt positiivisesti. Suurin pelkoni oli yleisön kiinnostus, mutta kuinka väärässä olinkaan. Hyvä boogie Mikkelissä vaikka olin 100% varma, ettei Jukurit kiinnosta. Toki tähän varmasti vaikuttaa joukkueen esitykset kaukalossa. Hyvin on pienestä tappioputkesta huolimatta porukkaa käynyt. Toivottavasti kohta pääsette taas voittojen tielle. Jatkakaa samaa mallia. Eihän tästä tilanteesta voi olla katkera, vaikka oman joukkueen alku kausi on mennyt ainakin osaksi loukkaantumisten takia perseelleen.
 

HockeySpirit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
No mut eiköhän TPS ja Kärpät kiinnosta vaikka niukkoja tappioita on viime aikoina tullutkin. Kokonaiskuva on kuitenkin vielä hyvä kauden alusta katsottuna.
 

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
- Jumbosijaa
- Tyhjennysmyyntejä, jotka alkavat marraskuussa (pelaajalistan perusteella pelaajia siirtyy lähinnä Mestikseen, ei muihin liigaseuroihin)
- Yrityssaneerausta
- 1800 katsojan yleisökeskiarvoa
- Sarvisklubin päädyn tyhjenemistä
- Dufvan avautumisia
- Niemisen avautumisia
Tuitui vaan sinne Lappeenrantaan! :)

Joo, kyllähän tämä kausi meni kaikin puolin yläkanttiin - itse veikkasin ennen kauden alkua sijaa 12-13, tai ainakin jumbosijan välttämistä. Myös Sportin ja KooKoon päihittämistä runkosarjassa pidin vähimmäisvaatimuksena. Kaikki toteutui ja ylittyikin. Playoffpaikka oli lähellä, tavallaan 1 sekunnin päässä (se HPK-matsi...). Mutta näillä mennään! Ensi kaudella runkosarjan Top 6:een ja mitalipeleihin. ;)
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
Jos joku olis tullut sanomaan ennen kauden alkua että mikkelissä ollaan alokaskaudella sijaluvulla 11. ja jäädään vaan 6 pinnan päähän offseista, niin eipä olis moni uskonut muualla maassa. Komea suoritus kaikkinensa mikkelissä, tuosta on hyvä ponnistaa etiäpäin. Vilpittömät onnittelut hyvästä tulokaskaudesta ja siinä samassa koko savolaisen huippukiekkoilun puolustamisesta!
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
1 - Jukurit pelaavat erittäin hyvin harjoitusotteluissa.
2 - Dufvan tylsääkin tylsempi robottikiekko yllättää varsinkin alkukaudesta vastustajat, mutta esitykset hyytyvät vuoden 2017 puolella.
3 - Yleisökeskiarvo 3150.
4 - Nieminen on ainakin kaksi ottelua kauden aikana toimitsijakiellossa.
5 - Jukurit ei jää sarjan viimeiseksi.
6 - Dufvan paluu kiinnostaa alkukaudesta, mutta liigamedia ei suuremmin Mikkelistä innostu. Toivakka pahoittaa tästä mielensä ja avautuu.
7 - Muutama huippupelaaja vuokrataan siirtorajalla loppukevääksi Lukkoon.
8 - Jukurit nousee Mikkelin yhteiseksi jutuksi Mestis-aikaa laajemmin.

1. Oikein.
2. Oikein?
(2016: 35 ottelua / 48 pistettä 1.37 pistettä/ottelu
2017: 25 ottelua / 28 pistettä 1.12 pistettä/ottelu)
3. Väärin.
4. Väärin.
5. Oikein.
6. Väärin.
7. Väärin.
8. Oikein?
 
Viimeksi muokattu:

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
1. Oikein.
2. Oikein?
(2016: 35 ottelua / 48 pistettä 1.37 pistettä/ottelu
2017: 25 ottelua / 28 pistettä 1.12 pistettä/ottelu)
3. Väärin.
4. Väärin.
5. Oikein.
7. Väärin.
8. Oikein?
Aika hyviä veikkauksia, tuosta kasista saat ottaa kysymysmerkin pois. Kakkosesta hieman saivarrellen ettei se RD:n tylsää robokiekkoa enää (onneksi) ollut, mutta tuloksellisesti syksy oli (marraskuun loppupuolelle saakka) kevättä (poislukien viimeiset 10 kierrosta) parempi. Kutosesta hankala sanoa, ei medianäkyvyydestä ainakaan ole valitettu, tiedä sitten onko miten muualla Suomessa Jukurit ollut framilla kun paikallisuutisoinnin varassa lähinnä tämän tiimoilta. (Tosin onhan tuota muistettu ihmetellä monesta suunnasta miten homma on luistanut.)

Hyvä tulokaskausi, kuten RD tänään pressissä totesi, taisi olla kyseessä kauden n. 28:s maalin tappio (jatkoajat mukaanluettuna) ja tämä huomioiden lähdetään kohti ensi kautta. Eli josko sieltä tulisi sitten se kaivattu pistevarma ykkösketju (sekä sellainen rotaatioketju jonka jäsenistöä uskalletaan oikeasti peluuttaa) ja kunnon korvaaja M. Koivistolle (sekä toki myös Makolle hyökkäyspäässä).
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Kutosesta hankala sanoa, ei medianäkyvyydestä ainakaan ole valitettu, tiedä sitten onko miten muualla Suomessa Jukurit ollut framilla kun paikallisuutisoinnin varassa lähinnä tämän tiimoilta. (Tosin onhan tuota muistettu ihmetellä monesta suunnasta miten homma on luistanut.)

Oho, kutonen unohtui välistä. Väärin sekin tosin meni mielestäni, koska kyllähän Jukurit varsinkin vuoden 2016 puolella kiinnosti mediaa ihan kohtalaisesti ja nyt taas keväällä uudestaan, kun tuloksia alettiin ynnäämään yhteen. Suuresti inhoamani Toivakkakin tajusi pitää suunsa suurimmalta osin kiinni. :D

Asiasta toiseen; Kimmo Kuhta naureskeli Yle Puheella Kauppisen "Kohu"-lempinimelle ja antoi ymmärtää sen viittaavan vuoden 1997 U18-kisoihin, mutta ei ymmärtänyt antaa varsinaista selitystä, kun "ei ollut tarinasta täysin varma" eli mistä moinen lempinimi?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös