Ti 22.11.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 55 724
  • 720

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Tuosta Järvisen puolittaisesta pelaamisesta en oikein pidä. Nytkin IHAN mikä vaan ratkaisu olisi toiminut..
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Aika vitsiksi on kyllä Järvisen jäähy osoittautumassa Tampereella. Olihan se tyhmä kostopoikkari. Mutta tässä on nyt jäänyt viheltämättä puolenkymmentä yhtä selvää.

Yllättäen ei ole Tapparan peli käynnistynyt ekassa erässä
 

T-aika

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vaarallisen hyvän avauserän pelasi JYP taas. Samalla tavalla kun jatkaisi niin pisteet lähtisi pomminvarmasti matkaan. Toivottavasti pelaamista ei lopeteta taas yhden hyvän erän jälkeen.
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Liveveto:
Tappara - Sport 1 kerroin: 6,00

...Jos sitä mieltä Veikkauksella ollaan ettei kerran kuudesta Tappara nouse 40 minuutin aikana kahden maalin takaa kotipelissä niin mikäs siinä :)
 
Suosikkijoukkue
HPK
Hämeenlinnassa ensimmäinen erä selkeästi isännille. Pari hyvää maalipaikkaa ja yksi maali joka valitettavasti hylättiin.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Ilmeisesti en mitään menettänyt SaiPa - JYP 1. erästä. Hammastenkiristystä ehkä.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYPiltä hyvää pelaamista. Ei annettu kaverille aikaa ja kovaa karvausta.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olipa unettavaa peliä Hakametsässä. Sport kävi iskemässä maalit ja Tappara taas kerran tyytyi katselemaan vierestä. Tuomaritkin kotijoukkueen tasolla. Peliä haittaavat roikkumiset, kampit ja koukut jäävät viheltämättä kummassakin päässä, mutta sitten vihelletään täysin merkityksetön poikittainen keskialueella. Eipähän pääse tapahtumaan mitään mielenkiintoista kuten esimerkiksi maalipaikkoja.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Ilves puolustaa hyvin boksin kuin muutkin jengit ja Kerho edelleen aseeton. Kiekko meni jo maaliin ja se vietiin. Muuten hyvä erä, kaikki ketjut toimii joten kaikki sylinterit pelaa. Tolle hyökkäyspään pelille täytyy kyllä tehdä jotain. Lisäksi liikoja helppoja kiekonmenetyksiä hyökkäyspäässä ja aivan liikaa pysähtyy vastustajiin (tosin uhrautuvasti pelaavat). Kyllä tuossa olisi pari maalia pitänyt tehdä, mutta näillä mennään.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
No ohhoh. Jyppi johtaa. Oisko kurssi kääntynyt? Ruvettiinko nyt oikeesti pelaamaan.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Kukakohan oli tuo "Heikkinen" kenet tuossa mainitsin? Kertoo jostain kun en jaksa edes ajatella tämän pidemmälle näitä asioita...
Kato, joo - enpä huomannut minäkään tätä virtuoosimaista ilotulitusta ihmetellessä... (huokaus)
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Maalit on pelin suola vai miten se ny meni?
Jos tätä mantraa joku muukin noudattaa niin ei kannata katella Kärppien peliä. (just mainittivat saman suolan studiossa)
Ei saatana tule ku muutama maali per peli tai 0-0... Pah!
Tänne vois kans mainita kenen paita hinattiin kattoon Mikkelissä?
Mikkola tieten lpettaa tän kauden jälkeen ja sai paikan Kärpissä tälle kaudelle ja ens kaudella hinataan taas uutta paitaa kohti Raksilan hallin valoja...
 

Tibexe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Varovaisen positiiviset mietteet Lukon ensimmäisestä erästä Heikkilän alaisuudessa. OItiin aktiivisemmin pelin päällä ja tehtiin aloitteita. Herrat Saarela ja Lähteenmäki kun rupeaisivat vihdoin laittamaan laattaa verkkoon, niin helpottaisi herrojen itsensä lisäksi myös joukkueella kovasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös