KHL-otteluiden seurantaketju

• 380 137
  • 3 460

faro

Jaahas. SKA näköjään painellut Astanaa vastaan ensimmäisessä erässä 5-0 taululle. Dadonoville hattutemppu.

Voisiko se Moses irrota sieltä katsomosta meille?

Mas@

TPS, Lassi Etelätalo
Herra siunaa.. 25min pelattu ja SKA johtaa 7-0 Barys Astanaa!

Captain K

Tampereen Ilves
ja maanantaina kaatui Lokomotiv 1-7. SKA on muuten viimeksi hävinnyt 2.10 ja käynnissä olevan pelin jälkeen voittiputki on jo 15 peliä, tehden keskimäärin 5 maalia per peli.

Kaikkien aikojen kovin jengi kohelossa helposti, mutta tää taitaa nyt olla kaikille jo itsestäänselvyys.

Jokerit, Detroit Red Wings
No eipä ole jäänyt epäselväksi tässä vaiheessa ei... Ja aika kovia pelimiehiä varaa istuttaa vielä katsomossakin... Jos joku jengi onnistuu SKA:n voittamaan playoffeissa, niin ansaitsevat vähintään patsaan. Eipä tuossa voi muuta kuin hakea polvella veskareille kunnon aivotärinät. Skudra anyone?

Captain K

Joo naureskelin kun pelasivat jotain Novokuznetskia vastaan, ja tsekkasin kokoonpanot nelosessa oli Suomen majun Koskirantaa ja sit Mosesia ni Novolla ei edes lähellekään ketään saman tasoista äijää rosterissa ylipäätään. Nytkin siellä on Tikhonovin tasoista äijää ja Moses ilmeisesti poppareilla (?) Joo-o...

Bacon

Tulipa ihan Chad Raun vuoksi laitettua Kunlunin pelin kolmas erä päälle. Joku Kunlunin venäläinen teki kyllä nyt hienoimman lätkäsuorituksen ikinä. Sai rankkarin ja suoritti sen niin hienosti, että lähti rankkarin päätteeksi istumaan jäähylle. Ei jumalauta.

faro

Kampitti maalivahdin?

Ushuaia

Jokerit
Kappas, siihen katkesi SKAn voittoputki - ja vielä Pietarissa. Avtomobilist pääsi yllättämään 1-2.

Ei pelannut Moses, ei Koukal.

Ushuaia

Jokerit
Sotshi - Salavat Julajev on tokan erän alkupuolella tilanteessa 0-1. Juuri ryhdyin katselupuuhaan, joten muuta en osaa kommentoida. Linus Omark on näemmä päässyt oikein kapteeniksi.

Mike

Jokerit, KäPa, NUFC
Onko vika vain mussa, mutta Holloway omaan silmään parin erän otoksella tommonen tyypillinen ns.vapaamatkustaja, joka antaa sen 100% ainoastaan silloin kun oman pinnasaldon koristeluun on saumoja. Kvartalnovin jengissä se leikki loppuu hyvin nopeasti, mutta saa nähdä onko siitä sen jälkeen ihmetekoihin enää hyökkäyspäässäkään kun joutuu pelaamaan ajokoiravaihteella molempiin suuntiin.

No se loppui tosiaan nopeasti. Ajokoiravaihdetta ei löytynyt

Ushuaia

Jokerit
Linus vei erän lopussa Ufan taas johtoon, yv-maali. On kyllä Omarkia vieläkin ikävä, mutta turha varmaan haaveilla herran paluusta Jokereihin.

faro

Mozjakinille taas vaihteeksi hattutemppu Magnitkan 1-5 voitossa. Tällä kaudella herralla kasassa 24 maalia 32 ottelussa. Tällä tahdilla tulee täydellä kaudella paukuttamaan 45 maalia, mutta toki tahti voi hyytyäkin. Mosesin maaliennätys lienee kuitenkin paperia.

Aivan käsittämätön pelaaja.

Ushuaia

Jokerit
Sotshi vei lopulta voiton rankkarikisan jälkeen. Matsi ei ainakaan ollut tylsä, kolmannessa erässä tuli 3 maalia. Ufa tasoitti 3 sekuntia ennen loppua. Onneksi Sotshi menetti edes sen yhden pisteen...

Mielelläänhän noita muitakin joukkueita näemmä seuraa. Maanantaina muuten vuorossa aina kiinnostava SKA-ZSKA.

Artyukhin

Україна
Nyt aluille SKA-TsSKA. Viimeeksi oli todella tasainen ottelu Pietarissa joka päättyi 2-0 pietarilaisten voittoon, oli paikkoja TsSKAllakin viedä se ottelu silloin.