Aleksi Valavuori – urheilupersoona

  • 3 659 917
  • 13 683

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
E: Saa poistaa, väärin luettu
 
Viimeksi muokattu:

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei tässä voi muuta kun nauraa ja entistä kovempaa.

Sanoi juuri tuossa haastattelussa, että en mä rupea mitään twiittejä poistelemaan ja hetki meni ja kuului puff, katosi se parin vuoden takainen twiitti homoista.
Nyt vaan sitten esiin sitä Aleksin homokaveria, jolta kommentit oli kuulemma suoraan lainattu.

Aleksin uudenvuodenlupaus offline-vuodesta sometuksesta ja muusta näyttää ainakin menevän samaan kastiin, kuin muutkin Valavuoren puheet ja teot!

Äläs nyt. Poissa silmistä, poissa mielestä. Ikävät twiitit pois ja blokkivasara paukkumaan. Kohta jäljellä on enää Hanta mestarinaan pitävät elämäm koululaiset ja betsijonnet, jotka urhoollisesti sankarin ahteria nuoleskelevat. Näin meno rauhoittuu ja Allun todellisuudessa kaikki on taas hyvin. Pelkkää posia ja kannustusta tulee kaikkialta...

Mutta noin vakavissaan. "Aleksi Valavuori, urheiluvaikuttaja" on fraasi, joka viestii voimakkaasti suomalaisen urheilubisneksen tilasta. Moni voisi väittää, että se viesti on varsin negatiivis-sävytteinen. Ei olisi kovin suuri menetys urheilulle, jos nämä Allun tyyppiset opportunistit saataisiin pois urheiluseurojen johdosta. Hetkellinen menestys ja sitten savuavat rauniot, joiden äärellä muut maksavat kulut, kun Allu jo ratsastaa kohti uutta konkurssia toisaalla.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.

Oldtimer

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoRe, Rops, TPS (kiekko/futis)
Eiköhän sukupuoli-identiteettinsä kanssa kipuilevilla murrosikäisillä ole ihan riittävän vaikeaa ilman tällaista julkkis-cis-miesten "huumoriakin".
Juuri näin. Ns. tavallinen tallaaja saa ulostaa verbaalisesti minun puolestani lähes mitä tahansa. Sensijaan Valavuori edustaa julkisesti URHEILUSEURAA, ja sitäkautta sen kaikkia jäseniä, myös junioreita (lapsia)! Ja jos/näköjään kun, ei ymmärrä että asemaa seuraa aina myös vastuu, niin hakusessa on hepulla arvomaailma.
 
Viimeksi muokattu:

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Aleksi Valavuoren homolausunnon seuraus – potkut! - Koripallo - Ilta-Sanomat
Potkut tuli. Ei tästä nyt oikein osaa iloita. Lähinnä vituttaa, kun jätkä saa unelmaduuninsa ja tyrii sen täysin.
Toivottavasti pitää korkin ja somen kiinni.

Valavuoren kannalta toki paska juttu. Mutta suomalaisen urheilun? Jos Valavuoresta ei nyt kokonaan eroon päästykään, niin ainakin annettiin selvä signaali, että edes suomalaisessa seurajoukkueurheilussa ei voi puuhastella ihan mitä sattuu. Tuo signaali on ehdottomasti positiivinen ja iloitsemisen arvoinen. Suomalaisten seurojen parissakin jonkinlainen ammattitaito merkitsee edelleen.
 

Tuamas

Jäsen
Sääli.

Vaikka kuinka paljon inhoankin Valavuorta ja erityisesti hänen toimintatapojaan, on tämä vähän liian kova tuomio.

Toivotaan ettei lähde rumasti ojan puolelle.
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
Valavuoren kanntaalta toki paska juttu. Mutta suomalaisen urheilun? Jos Valavuoresta ei nyt kokonaan eroon päästykään, niin ainakin annettiin selvä signaali, että edes suomalaisessa seurajoukkueurheilussa ei voi puuhastella ihan mitä sattuu. Tuo signaali on ehdottomasti positiivinen ja iloitsemisen arvoinen. Suomalaisten seurojen parissakin jonkinlainen ammattitaito merkitsee edelleen.
No tämtä. Valavuorella oli nyt mahdollisuus näyttää edes jonkinlaista osaamista, mutta uskalsi vetää taas vituiksi.
Urheilun kannalta toki loistava asia ja nyt saattaa joku ammattimies/nainen saada mahdollisuuden ja näyttää miten Iveyn älytön diili saadaam purettua.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Sääli.

Vaikka kuinka paljon inhoankin Valavuorta ja erityisesti hänen toimintatapojaan, on tämä vähän liian kova tuomio.

Toivotaan ettei lähde rumasti ojan puolelle.

Toisaalta tämä voisi toivottavasti olla ainut herätyskeino Aleksille muuttaa toimintatapojaan ja lopettaa tuo lapsellinen somemesoaminen joka ei vastuullisessa tehtävässä Suomalaisessa urheilukentässä toimivalle kuulu. Olen sitä mieltä että Valavuoresta olisi jonkinasteiseksi tekijäksi jos hän tajuaisi vain muuttaa toimintatapojaan, eli aikuistua ja jättää nuo teinien hauskuuttamiseksi tarkoitetut somejuttunsa(nythän hän niihin kaatui) ja suoraan sanoen katteettomat uhoamisensa pois. Pelkään vain että persoonana Valavuori on liian narsistinen pystyäkseen kehittämään itseään ja eiköhän tämäkin käännetä kateellisten hanhinaamojen syyksi. Kunnianhimo sinänsä ei ole huono asia, mutta Aleksin kohdalla tuntuu siltä että se on aina tarkoittanut kaikkien rahojen laittamista ilman mitään pitkän tähtäimen suunnitelmaa liian isoihin riskeihin.
 

ElmerMoody

Jäsen
Suosikkijoukkue
✦ IFK ✦
Ei hyvä luoja sentään! Kuinka tyhmä ihminen tämä Aleksi voi olla? Kaikkea on hanelta nähty, mutta tätä en kyllä osannut odottaa.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Parhaimmassa tapausessahan tässä nyt kävisi niin että tämä olisi Aleksille sysäys muutokseen ja hakisi sitä sisältöä elämäänsä jotain ihan muuta kautta kuin loputtomasta julkisuudessa toikkaroinnista. Itse asiassa hänelle voisi tehdä hyvää ihan kokonaan jopa ainakin hetkeksi vetäytyä julkisuudesta. Löytäisi itsensä tai jotain.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On kyllä tyhmä äijä jumalauta sentään.

Kivaa leikkiä tuollainen hassuttelu työnantajan eli oman duunipaikkansa kustannuksella, saattaa näin jälkikäteen harmittaa että kokeili kepillä jäätä ja mielenpahoittajien voimaa.

Nyt kävi näin, sitoutumattomana voi nyt sitten heittää rajumpaakin kommenttia somessa ihan oma maineensa pelissä, eikun antaa palaa vaan.
 

Snagari

Jäsen
Nyt kävi näin, sitoutumattomana voi nyt sitten heittää rajumpaakin kommenttia somessa ihan oma maineensa pelissä, eikun antaa palaa vaan.
Pitaa pahaa. Hoitaisi sitten homman loppuun asti ja vääntäisi noiden mielensäpahoittajien kanssa kuin viimeistä päivää. Eikä tuollaista leijonasta lampaaksi muuttumista.

Olen miestä haukkunut ja halunnut vastuuseen teoistaan, mutta se teki sen itse. "Loukkaantuneet" vähemmistöt poksauttavat tänään skumpan auki ja huomenna taas hakevat uuden kohteen.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Enpäs tiedä onko noillakaan ihmisillä asiat kovin hyvin joille tämä oli nyt tämmöinen ilon ja onnen uutinen.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Vitjaz vs Jokerit tauolla lyhyesti: yllättävän paljon täällä on Valavuoren ymmärtäjiä. Johtuuko siitä, että Valavuori sanoi etteivät he homoja palkkaa? Uskoisin, että vähemmän olisi ymmärrystä, jos Valavuori olisi sanonut, että yhtään kantasuomalaisten ulkopuolista ei jatkossa EU:ssa nähdä - täällä ei nekrut enää pelleile!

Itse puolustin Valavuorta aika pitkään, mutta onhan nämä raiskauslausunnot ja sen jälkeinen uhriutuminen + homolausunnot + kaikki muu jo sitä luokkaa, että ei tuollaista tapausta voi mikään yritys johtopaikoilla pitää.
 

Lynyrd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvä jääkiekko.
No nyt kun "oikeat" työt ei enää haittaa, niin voi keskittyä täysillä betsaamaan moukarilla rekkoja ja hankkimaan leipänsä sitä kautta. Sitä en osaa sanoa kuinka leveä se leipä on, mutta eiköhän se aikanaan selviä somesta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Potkut tuli

Siinä vielä Varainkeruumiehen lopetuspuheenvuoro.

Eiköhän tuo jonkun managerin/kummin roolin löydä jostain kyläseurasta vaikkapa pesäpallon parista.
Nythän olisi tietysti aikaa hoitaa niitä aiemmin luvattuja juttuja? Ville Långille vihdoin ne sponsorit vaikka?
 
Enpäs tiedä onko noillakaan ihmisillä asiat kovin hyvin joille tämä oli nyt tämmöinen ilon ja onnen uutinen.

Minulla ei ole asiat kovin hyvin. Silti en yleensä saa mitään kiksejä siitä, kun urheiluseurojen GM:t tai koutsit saavat kenkää. Sitä tapahtuu alituiseen. Sen tunnustan, että Valavuoren kaltaisen ihmisen potkut kyllä lämmittävät mieltä.

Onkohan teillä trans- ja homofobisen vatipään puolustelijoilla asiat kovin hyvin?
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tämä kohu oli kyllä aika kylmää kyytiä Valavuorelle, mutta saa tällä kertaa syyttää vain ja ainoastaan itseään. Ei jättänyt seuralle mitään muuta vaihtoehtoa.

Sen tämä myös osoitti, että näemmä Valavuori on todella mediaseksikäs persoona, sillä jos saman twiitin olisi laukonut ilmoille joku Vaasan Sportin Jämsä (eka mieleen tullut verrokki), ei ketään olisi kiinnostanut. Taino, ehkä jonnin verran, muttei lähelläkään samoissa määrin.
 
Suosikkijoukkue
Ässät ja Ärrät
yllättävän paljon täällä on Valavuoren ymmärtäjiä. Johtuuko siitä, että Valavuori sanoi etteivät he homoja palkkaa? Uskoisin, että vähemmän olisi ymmärrystä, jos Valavuori olisi sanonut, että yhtään kantasuomalaisten ulkopuolista ei jatkossa EU:ssa nähdä - täällä ei nekrut enää pelleile!

Johtuu varmaan siitä, että Aleksi nimenomaan esitti tuon "Kyllä, me ei homoja palkata" tviittinsä vastauksena kysymykseen "Onko tämä myös Espoo Unitedin kanta?". Näin olen ainakin itse asian ymmärtänyt.

Pakko kyllä sanoa, että sympatiaa ei minulta Aleksille heru. Sosiaalinen media on ollut keskuudessamme rapiat kymmenen vuotta, ja jos Aleksi ei siinä ajassa ole oppinut, että kaikki mitä sinne laitat otetaan kirjaimellisesti niin peiliin katsomisen paikka. Ulkopuoliselle tuo "me ei homoja palkata" kommentti nimittäin näyttää siltä, että Espoo Unitedin kanta on tuo, koska EUn GM näin sanoo.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tyhmä mikä tyhmä.

Hän ei ymmärtänyt ihmisten ahdasmielisyyttä ja ahdistuneisuutta. Hyvä vitsi muuttui huonoksi vitsiksi. Suomen kruunaamaton twitterjeesus jäi omaan sudenloukkuunsa kiinni.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös