• 59 705
  • 637

MENTALSPORT

Vaasan Sport
Mun mielestä KalPan maalissa on selkeä liike jalalla kiekkoa kohti eikä kyse ole ohjauksesta vaan potkusta mut näin päätettiin ja toivottavasti linja sitte pitää tän kanssa

everon

Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Sport ihan mankelissa. Ei mitään jakoa. Kumma kuinka johtoasema menee noin lujaa takaraivoon, ettei omasta pelistä tule enää mitään.

eki likanen

Albijon Muzaci
Mistäköhän vitusta tuo JYP-Lukko -peli löytyy Ruudusta? Kaksi streamia, joista kummastakin tulee tuon vitun studion paskanjauhantaa.

Frankie

평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC

Tepi#45

JYP
Kolmas Lukon pelaaja, joka tekee uransa ensimmäisen Liigamaalin? Hienoa JYP. Taas on johto menetetty.

eki likanen

Respectit JYPille, kun soittavat Toton Africaa kun vieraat tekevät maalin. Mikään ei lässäytä tunnelmaa yhtä tehokkaasti.

Frankie

Loppuu kiekot kohta Hippoksella!

low prospect

JYP, support KooKoo & Jokerit
Ei todellakaan rummuttanut. Kaikki ihmiset hallissa (päätykatsomot ja A puoli) seisoivat kun ruumista vietiin pois.

Voi voi, minkähän takia tollasta paskaa pitää postata sitten. Tuossakin oli toistakymmentä jakoa ja tykkäystä.

Hagi

Rauman Lukko
Vidgren 3-3! Lukolta loistava ylivoima ja sen jälkeen paine tuottaa tulosta. Tuo maali syö vastustajaa. Hyvä Lukko!

traktor

Sport, VPS ja Suomen maajoukkueet
Kalpa erittäin hyvällä luistelulla saa erän loppua kohden Sportin pulaan. Kalpa parempi pyörimään kulmissa:) Rinteen ei ihmepelastuksia tarvi kuitenkaan tehdä. Ilman maskia ja pienistä kulmista tulee laukaukset. Aivan erän lopussa maalin jälkeen pääsi pariin otteeseen maalin eteenkin Kalpa. Kalpa sai munkki maalin mitä saattaa tulla, kun hyökkäysalueella paljon kiekko pyörii. Viimeinen erä jälleen aivan erilainen varmaan.

jäähy

Lukko, St.Louis Blues
Saarelaa näkynyt kentällä tai penkillä tokassa erässä?

Roku

33.24 Aaro Vidgren 3-3 Lukolle. Ei ollut ylivoimamaali mutta ei paljon puuttunutkaan. Maali oli Vidgrenin ensimmäinen liigassa, kuten kaikille Lukon maalintekijöille.

Ei voi noita hiukan nimettömimpiä Lukon pelaajia siitä syyttää että tämä kausi menee päin vittua.

david

JYP
Mitä helvettiä JYP tekee? Jätkät höntsäilee ku pihapeleissä, vaikka vastus on todella heikko.

Waqu

JYP ja Dallas Stars
Ja Lukko tasoittaa.

Kyllä tuo pitkä katko satoi nyt täysin Lukon laariin. JYPillä peli täysin hallussa ja Lukko umpisurkea, nyt taas JYP on täysin lattea.
Ei tästä taida paljoa pelinosalta jäädä kerrottavaa jälkipolville.

Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Tynnyri keskikaljoo Sportin maalivaksille jos porukan hoitaa tuosta pommituksesta kolmannessa erässä kotiin : D
Siellä on Rasse Rinne maalilla, hei! Marjoja, marjoja!

Tosin nyt tässä käy se jinxaus ja lukko voittaa 3-4 jatkoilla

Tämän kirjoitin tilanteessa 3-1. Monesko kerta tällä kaudella että käy näin?? Varmaan neljäs ja matseja takana 11.