II-divisioonan lohko 4 kaudella 2016–2017 (savo-karjala)

  • 33 710
  • 33

BigErn

Jäsen
Seuraavat joukkueet lähtevät hakemaan menestystä rautaliigan kunniakkaasta 4. lohkosta kaudella 2016-17:

Hurtat
(Lieksa)
Kajastus (Kontiolahti)
KaPa-51 (Kangasniemi)
KK-81 (Kiuruvesi)
LaLu (Lapinlahti)
PEPO (Lappeenranta)
SuKiKa (Suonenjoki)
Warkis (Varkaus)

Sarjaohjelma

Uusina yrittäjinä PEPO ja KK-81. Riemu nousi Suomi-sarjaan ja Traitors luopui paikastaan.

PEPO aiheuttanee kaikille päänvaivaa etäisyytensä vuoksi. Sama riesa toki heillekin pitkien vierasmatkojen vuoksi.

PEPO saanut myös kärkiosaamista Ketterästä, kun Riku Rissanen, Jesse Ryhänen ja Arttu Reponen liittyvät Lappeenrantalaisten rivistöön: http://urheiluuutiset.com/ketterasta-kova-trio-sarjaporrasta-alemmaksi-pepon-vahvuuteen/

Muista joukkueista ei tässä vaiheessa luonnollisesti mitään hajua vielä.
 
Viimeksi muokattu:

Big Bear

Jäsen
Lapinlahden suunnalta on kuulunut sellaisia huhuja että jos ne pitävät paikkansa, niin saattaa LaLu olla kova luu. Ex-IPK:laisia ilmeisesti menossa Lapinlahdelle pelaamaan: mahdollisesti Jani Lyytinen, Simo Mertanen ja jopa Tomi Penttinenkin. Liekö muitakin, sitä en tiedä.
 

Big Bear

Jäsen
Tuli eksyttyä LaLun facesivuille ja siellähän oli pitkä jono uusia soppareita, etunenässä Jani Lyytinen ja Simo Mertanen. On siinä semmonen parivaljakko rautaliigaan että oksat pois! Jos Taikuri Lyytinen vaan pelaa suuren osan runkosarjasta, niin sata pinnaa voi mennä heittämällä rikki. Nyt on kunnon kaverikin samaan ketjuun, kun vaan Kerminen älyää laittaa vierelle "ilmaveivi" Mertasen! Oli siellä paljon muitakin nimiä, mm. Eerik Iskanius, jolla myös Suomi-sarjataustaa. Se huono puoli, että Iskaniuksella pitäisi olla pelissä oma kiekko...Mutta kova porukka on saatu Lapinlahdelle kasaan, niin kova että pitää ottaa kauden mittaan seurantaan.
 
Kävin kaivelemassa facebookissa kaikkien joukkueiden sivut josko sieltä löytyisi infoa mahdollisista pelaajasopimuksista.
Hyvin hiljaista oli, täytyykö se tulkita siten että joukkueiden rungot ovat pysyneet kutakuinkin samana kuin viime talvena.

Poikkeuksena tosin LaLun sivut jossa viimeisimpänä pelaaja julkistuksena komeilee Matias Kiiskisen nimi. Kovia nimiä tähän sarjaan kaikki uudet herrat eli Lyytinen, Mertanen ja Kiiskinen. Huhujen mukaan sopparit eivät vielä tähän loppuisi vaan muutama uusi nimi vielä Lapinlahdelle menossa.
Niinkuin Big Bear sanoi, vähintäänkin mielenkiintoinen porukka tulossa Lapinlahdelle. Laitetaan seurantaan.

Voimasuhteita nyt oikeastaan voi veikkailla vain menneen kauden perusteella.
Ylempään kastiin voisi varmasti laskea ainakin KaPan, Warkiksen (mikäli Ylä-Herttuala ja Miettinen siellä jatkavat) ja vahvistuneen LaLun. Sukika tulee todennäköisesti olemaan taas alkukaudesta kova, käsittääkseni siellä on treenattu jäillä pitkin kesää ja saavat siitä alussa pientä etua. Kausi näyttää miten pitkälle Hämäläinen saa joukkueen kannettua. PEPO on itselleni täysi arvoitus, mutta ketterästä tullut trio kantaa varmasti jonnekkin asti.

Alempaan kastiin veikkaan ilman sen kummempia perusteluja KK-81:stä, Kajastusta ja Hurttia. Nämä + LaLu tosin muodostavat keskenään toisen välilohkon joten esimerkiksi Hurtat voi hyvinkin kerätä pisteitä enemmän kuin jokin toisen ja ennakkoon kovemman välilohkon joukkueista.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Alempaan kastiin veikkaan ilman sen kummempia perusteluja KK-81:stä, Kajastusta ja Hurttia. Nämä + LaLu tosin muodostavat keskenään toisen välilohkon joten esimerkiksi Hurtat voi hyvinkin kerätä pisteitä enemmän kuin jokin toisen ja ennakkoon kovemman välilohkon joukkueista.

Hurttien FB-sivun mukaan KK-81 on luopunut sarjapaikastaan.
 

Rantsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Panthers, KalPa
Huomenna SuKiKa - Kapa-51 -peli.
KaPa jopa ennakkosuosikki, SuKiKan 3. center tulee olemaan todella raskaalla jalalla liikkeessä.
 
Otetaanpas tännekin pieni tilannekatsaus.

Joukkueissa muutoksia pelaajarintamalla on tapahtunut ainakin sukikalla josta Aatu Hämäläinen lähti pelaamaan IPK hon mestistä, sekä kärkipään pelaajia siirtynyt lisäksi muualle tai lopettanut. Ei hyvä.
Lalu on näköjään vahvistanut rivejään entisestään ja viime kirjoituksen jälkeen ovat hankkineet vielä Tomi Penttisen, Petri Anttosen, Samu Airasvaaran ja Joona Suihkosen.

Sarjaa pelattu joukkueesta riippuen 2-4 peliä, alla vähäisten pelien perusteella tehtyä asetelmaa kaudelle.

Ennakkosuosikki lienee lalu. Kävin sunnuntain pelin katsomassa ja vaikka pepo oli hyvä niin kyllähän lapinlahti oli vielä astetta parempi (8-0), hyökkäyspäästä vain löytyy sellaista kliinisyyttä ja henkilökohtaista taitoa että vaikea joukkuetta on 2-divarissa voittaa. Puolustuskin on tähän sarjaan erittäin vahva. Toki varmasti jonkun pelin tulee pitkän talven aikana väkisinkin häviämään.

Haastajat: Pepo, warkis ja kapa. Kaikilla joukkueilla löytyy kärkiosaamista mutta ei samanlaista laajuutta kuin lapinlahdella. Ainakin warkis on joutunut ensimmäisissä peleissä peluuttamaan paljon omia a-junnuja, kunhan saa "avauskokoonpanon" jalkeille tulee varmasti olemaan vahva.
Peposta käsitys vain sunnuntain pelin perusteella, olisi voinut ehkä haastaakin lalua jos olisi pelin alussa tulleista paikoista onnistuneet. Kuitenkin sen verran vahvan oloinen joukkue tähän sarjaan tuloksesta huolimatta että veikkaan löytyvän keväällä sijoilta 2-3.
Kapalla peli perustunee tälläkin kaudella hyvien kärkiäijien myötä toimivaan yv hen sekä tiiviiseen omanpään pelaamiseen missä lukkona toimii maalivahti Lahikainen.

Karsintapeikkoa vastaan taistelevat sukika, hurtat ja kaja.
Menetyksistä huolimatta pleijareihin voisi selvitä sukika luisteluvoimansa ansiosta, koska näillä kahdella muullakaan joukkueella ei niin paljon taitoa ole että pelkästään kiekkoa liikuttelemalla pisteitä ottaisivat.
Ensimmäisessä keskinäisessä oli kaja ottanut hurtilta pisteet. Hurtat tosin on lämmennyt ennenkin hiukan hitaasti ja ollut sarjan alkaessa hieman kesäterässä.

Heitetään nyt vielä omaksi huviksi veikkaus miten runkosarja tulee päättymään:
1. LaLu
2. KaPa
3. PePo
4. Warkis
5. Sukika
6. Hurtat
7. Kaja

Kunniamaininta: Lalun face sivuilta huomasin että siellä on joskus väsätty ihan musiikkivideo/kappale joukkueelle. Linkki youtubeen.
Rockama - Mustanpunainen kone - YouTube
 

mjölnir

Jäsen
Tervehdys!

Joo kyllähän tällä hetkellä vaikuttaa siltä, ettei LaLua pysty haastamaan kukaan tässä sarjassa. Ellei nyt joku paha pöpö saastuta puolta Lalun joukkuetta - edellyttäen silti täydellistä onnistumista vastustajalta. Maalinteko kun ei todellakaan lepää pelkästään Kiiskisen ja Lyytisen harteilla, jotka olivat lauantain Kaja pelistä sivussa (lopputulos 5-15 jos oikein muistan). Suvereenin hyökkäyskaluston lisäksi myös puolustus on tällä hetkellä rautaliigan parhaimmistoa. On silti sääli, ettei joukkueen puolustuspelaamista ole päässyt - ja tuskin pääseekään - kunnolla näkemään tässä sarjassa. Pakistossa on paljon edellisiin kausiin verraten kiekollista osaamista, mikä myös osaltaan näkyy otteluiden lopputuloksissa. Voisiko LaLun heikkous kovissa peleissä olla fyysisten peruspakkien puute? Mantsista ja Anttosta lukuunottamatta pakiston fyysinen oman pään peli on toistaiseksi vielä kysymysmerkki liian suurista tasoeroista johtuen. Missä on Mikko Leskinen?

Sukikan hyökkäyspelaaminen mielestäni ollut melko kädenlämpöistä, johtuen toki siitä että viimekauden ykköskorin jätkistä ei yksikään pelaa. Päästettyjä maaleja tolkuton määrä... joku muu tietänee paremmin mikä Sukikan puolustuspelaamisessa mättää?
Kapalla ykköskenttä ottaa näemmä roolia tuttuun tapaan maalien teon suhteen. Pepo ollut yllättävän ailahteleva, uskon kuitenkin että parantaa peliä loppukautta kohti. On kuitenkin pienehkö kysymysmerkki itselleni. Kaja ollut positiivinen yllätys ollen nyt sarjan 3. ja voittaen Lalua lukuunottamatta kaikki muut pelinsä! Onko kauden yllättäjä vai loppuuko lento? Warkis ollut hyvä Kaja peliä lukuunottamatta ja veikkaan olevan tasaisen vahva tullen toiseksi runkosarjassa. Hurtat jäänee viimeiseksi, pystynee kuitenkin raapimaan jonkun pisteen Sukikalta tai Kajalta...?

Annettava LaLun kannustusbiisille myös erikoismaininta, loistava ralli! Näitä lisää!

Oma veikkaus:
1. LaLu
2. Warkis
3. Kapa
4. PePo
5. Kaja
6. Sukika
7. Hurtat
 

Tirkkonen

Jäsen
Missä on Mikko Leskinen?

Leskinen on lähtenyt kuulema töiden perässä pääkaupunkiseudulle.

Lapinlahden pelejä muutaman seuranneena, on tunnustettava joukkuueen ylivoimaisuus. Pelit yleensä taputeltu ensimmäisessä erässä, jolloin loppu on taistelua vilustumista vastaan. Ykkösnyrkin Kiiskisen-Lyytisen poissaollessa, Saarela-Iskanius ja Asikainen-Mertanen akseli toimii mukavasti. Valkonen pelannut maalinsuulla vakuuttavasti. Pelin loppupuolella vastuuta ja kokemusta saa myös nuori veräjänvahti Kalle Hietala.

PEPO;ssa on taitoa ja potentiaalia. Taistelee Warkiksen ja Kapan kanssa runkosarjan kakkospaikasta.

Kevennyksenä bongattu Facebookista Sika Huuto-sivusto, jossa puidaan Lapinlahden harjoituksia ja pelejä. Ylläpitäjänä LaLun tunnettu taitohyökkääjä Kalle Leponiemi.

linkki: Sika Huuto | Facebook
 

Big Bear

Jäsen
Tuskinpa LaLulla on mitään huolta siitä, ettei pakiston fyysisyys riitä ratkaisupeleissä. Mantsinen ja Anttonen joo, mutta onhan siellä melkoisissa marinaadeissa uransa aikana kastunut Tomi Penttinen myös. Kaveri on paitsi äärimmäisen tehokas, niin myös riittävän raju ja kovaotteinen. Johtaja viimeisen päälle. Se riittää SS-karsinnoissakin pitkälle.
 

mjölnir

Jäsen
Pistetäänpä muun vedonlyönnin yhteydessä vielä tännekin pikku tuve viikonlopun (22.-23.10) peleistä:
  • Warkis - PEPO: 4-2, Warkis yleensä kotona kova! Ainakin jos sairastuvalta jätkät pääsee takaisin pelikentille.
  • Hurtat - Lalu: 2-13, saman kaltainen harrastematsi kuin viikko sittenkin... Lalun päästetyt maalit riippuu siitä, laitetaanko ja jos laitetaan niin missä vaiheessa maalin suulle pieni ja kokematon Hietala.
  • SuKiKa - Kaja: 5-3, veikkaan että Sukika raapii Kajasta väkisin voiton ja pesevät kasvonsa kun ovat ottaneet sen verran dunkkuun viime peleissä.
  • Lalu - Kapa-51: 7-3, Lalulle ensimmäinen jääkiekko-ottelua muistuttava kotipeli. Veikkaan, että Kapa jopa vie helppoihin peleihin tottunutta Lalua alussa, mutta tervaa ja höyheniä Lalulle jos eivät pysty kotona nykyisellä kalustolla ottelua lopulta voittamaan.
 
Hieno homma että tännekin on viritelty pientä spekulointia ja keskustelua!

Itse en olisi ehkä kevään ratkaisu peleissä huolissani lalun pakiston fyysisyydestä, vaan enneminkin siitä että miten oman pään puolustus ja merkkaus peli toimii. Johtuen siitä ettei kaudella tästä juuri kokemuksia joukkueelle kerry.

Liekkö vielä tietoa kevään karsintajärjestelmästä, että miten pelataan vai pelataanko ?

Pepo ollut pienoinen pettymys tulosten valossa, tällä hetkelläkin 3-1 tappiolla varkaudessa.
Kaja yllättänyt todella positiivisesti, onnistumisia heille kyllä vaikean viime kauden jälkeen suokin.
Lalu näyttää olevan jopa pienessä paineessa lieksassa pelin ollessa kahden erän jälkeen vain 2-4, ja torjuntojakin on lalun Valkosella enemmän.
Huomenna kapalla voisi olla Lapinlahdella iskun paikka, ilmeisesti sairastelujen takia vetäneet vain yhdet treenit viikolla. Näyttää poissaoloja kokoonpanon mukaan olevan vieläkin ja ainakin pakistossa on iisalmen a:sta apuja ja hyökkääjä Nivala pelaa myös pakkia. Lyytistä eikä Kiiskistä näy taaskaan kokoonpanossa ? Yllä spekuloitiinkin että tarvitaan pöpö joka saastuttaa puolet joukkueesta että tappio tulee, no ei ihan puolia puutu mutta sinnepäin :)

Sukika saanut takaisin viime vuoden kärkipelaajiaan useamman kappaleen joten ehkä sielläkin vähän helpottaa, tai ainakin tappiot ei olisi niin suurilukuisia.
 

mjölnir

Jäsen
Lauantain tuvet olisi mennyt väärin, mutta pivenä meni oikein!

Mutta joo, Lalulla iso osa avainpelaajia sivussa, ja kuten mainittua ilmeisen vaikeaa Lieksassa peli on ollutkin. Kiiskinen ja Lyytinen lienee syyslomilla jossain kauempana, kun opetusalalla työskentelevät. Lisäksi puolustuksesta näkyy puuttuneen Anttonen, Mantsinen ja Vehkoja. Mutta tilalle saatiin näemmä Tiihonen ja viimekaudelta tuttu Rask, joka kai pelailee Iisalmen a-junnuissa tätä nykyä(?) Jos samalla kalustolla pelataan huominen Kapa-peli, niin ei kauden avaustappio ole missään nimessä mahdoton. Sukikalta odotettu kasvojenpesu, vaikkakin tiukassa voitto Kajasta näyttää olleen. Hatun nosto kuitenkin Kontiolahden suuntaan tässä vaiheessa, hyvällä hengellä näkyy joukkue pelaavan! Warkikselle voitto kotona, ja tilastojen valossa näkyy hallineen suurinta osaa ottelusta.

Ja heitetään posia hieman Lieksan suuntaan sekä hyvän taistelun, että myös yleisömäärän (235) takia! Heikoista asetelmista huolimatta näyttää porukka löytävän hyvin hallille pienessä pitäjässä.
 
Viimeksi muokattu:

mjölnir

Jäsen
Isomaaliseksi näyttää Lalun voitto loppujen lopuksi repsahtaneen, vaikka alku lupailikin tasaisempaa - ja torjunnathan on melko tasan, ottaen huomioon tietysti että KaPa päästi peräti 10 omiin. En tiedä, miten maalivahdit ovat pelanneet, mutta liekö Lahikaiselle mennyt jokunen helppo? Joka tapauksessa tänään tuli hyvin laukauksia myös Valkoselle Lalun maalilla ja maalinteon lisäksi kai myös puolustuksellisesti Lalulta hyvä ottelu..(?) ainakin vastustajaan verrattuna. Lyytinen näköjään palaillut lomilta, mutta ollut mukana "vain" kolmessa maalissa.

Ja tuo SikaHuuto, eli Lalun faniryhmä facebookissa on loistava :D. Leponiemen pelianalyysit ei ole mitään kädenlämpöisiä/hajuttomia/mauttomia läpyttelyjä vaan sanoo suoraan ja myös henkilökohtaisesti mikä tai kuka pelissä kusee. Hauskaa luettavaa.
 
Viimeksi muokattu:

Tirkkonen

Jäsen
Viikko taas vierähtänyt ja rautaliiga jatkuu viidellä ottelulla kotijoukkueiden komennossa.

Viikonlopun tuve:

KaPa-51 - SuKiKa: 6-1
KaPa-51 - Kaja: 5-2
LL-89 - Hurtat: 11-2
Warkis - Hurtat: 6-3
PEPO - Kaja: 4-2 (Kajalla toki hyvät mahdollisuudet ryöstöreissuun)
 

mjölnir

Jäsen
Noniin! Se on taas lauantai ja tänä viikonloppuna taas pelataan. Pistetäänpä alle edellisen tavoin oma tuve viikonlopulle. Harmikseni unohdin tuon eilisen Kapa - Sukika matsin ajankohdan olevan tosiaan jo eilen perjantaina... Mutta ottelun lopputulos 5-4 ja suht tasainen ottelu tilastojen suhteen. Aika rikkonainen ottelu näyttää olleen, paljon jäähyjä molemmilla joukkueilla. Luulen että Sukika on pienessä noususuhdanteessa tällä hetkellä ja ilmeisen hyvän vastuksen näyttää antaneen Kapalle. Meinasin jo aluksi alkaa pohdiskelemaan, että Sukika voi Kapan jopa yllättää mutta otteluhan oli tosiaan jo pelattu. Enivei, viikonlopun muut matsit:

KaPa-51 - Kaja: 6-1, joukkueiden ensikohtaaminen tällä kaudella. Jotenkin semmoinen fiilis, että Kapan taito ja hyvä liike pistää suhteellisen helposti Kajan nippuun.
LL-89 - Hurtat: 16-3, Lalu kotona, todennäköisesti täydellä rosterilla joten odotan suurilukuisinta ottelua tähän astisista. Lopputulokseen vaikuttaa a) kuinka paljon tuomarit antaa Hurttien pelata sikaa ja b) kuka Lalulla pelaa maalinsuulla (Valkonen vai Hietala... onko Airasvaara jo pelikunnossa?)
Warkis - Hurtat: 8-1, kohta a) edellisestä pätee tähänkin. Warkis taitavampi joukkue joka on vahva kotona.
PEPO - Kaja: 4-3 ja., toivottavasti tulee tiukka matsi! On niin ikään joukkueiden ensimmäinen ottelu vastakkain ja kyllähän alustavasti vaakakuppi kääntyy Pepon suuntaan, mutta Kaja on sisukas...
 

mjölnir

Jäsen
Kaja yllättää jälleen, mahtavaa! Melko hurlumhei meininingillä meni näköjään Kajan molemmat pelit, ainakin tulosseurannan perusteella... Mutta jotain Kontiolahdella on tehty tai tehdään tällä kaudella oikein! Kiinnostaisi tietää, että mitä? Onko täällä Kontiolahtelaisia? Joka tapauksessa peukut sinne.

Hurttien vieraskiertue meni jälleen odotetulla tavalla. Muistetaan kuitenkin, että joukkue on täynnä junnuja, joten Lieksaan terveisiä että jaksaa jaksaa vaikka vähän paskaa tuloksellisesti onkin - suunta on ylöspäin kun nuori sukupolvi saa vähän lisää lihasta luiden ympärille!

Mutta, ensi viikonloppuna tulossa tasaväkisiä vääntöjä, innolla odottaen. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Osaako joku kertoa, että mikä jätkä tämä Lyytinen on? Eikö reenaaminen maistu, vai on palkkatyössä ja ei siksi kiinnosta urheileminen rahasta, tehot näyttää aivan jäätäviltä koko uralla ja Mestis reissullakin kepeet pinna per ottelu. Joku palstalainen osannee varmaan vähän avata asiaa, toki hienoa että on näitäkin kavereita, koska tekee alasarjoille tosi hyvää.
 

mjölnir

Jäsen
Kiva palata taas palstoille pitkän reissun jälkeen, varsinkin kun tänne on ilmestynyt uusia "naamoja"! Kiitos heti alkuun Näkökulmalle varsin syväluotaavasta Warkiksen historiikista. Itselläkin hyvät vibat ollut Warkiksesta aina, ja varsinkin hyvälle työlle junioreiden parissa nostan hattua. Toisihan se tunnetta koko rautaliigaan, jos jokaisen pitäjän juniorityöskentely olisi tasolla, jonka myötä joukkueiden rungot rakentuisivat oman kylän poikien ympärille. Valitettavasti seuratoiminta ei monessakaan pienemmässä kunnassa ole enää sillä tasolla, mitä se on menneinä vuosikymmeninä ollut... toisaalta tähän vaikuttaa myös se, että opiskelut vievät nuoria muille maille. Tuosta Lyytisestä vielä sen verran, että mies on varmaan fyysisesti jopa paremmassa kunnossa nyt, kuin mitä hän oli muutama vuosi takaperin, eli kyllähän taitotasoon nähden Mestis on miehelle oikea paikka. Mutta kuten sanottu, on tehnyt valinnan työn ja harrastuksen välillä.

Mutta palataanpa itse tähän kauteen ja tähän sarjaan. Pepo otti Lalulta pisteet viime viikonloppuna, taputapu! K. Leponiemen reportaasista (https://www.facebook.com/SikaHuuto/) päätellen Lappeenrannassa taisi olla aika munaton villisikalauma. En viitsi rueta viime viikonlopun pelejä enempää analysoimaan, kun otteluissa ei Lalun tappiota lukuunottamatta ollut mitään sen kummempia yllätyksiä. Tänä viikonloppuna pelataan seuraavat ottelut ja ne tulevat päättymään näin:

Lalu - Warkis: 6-3 <-- Kiiskinen on taas peleillä, joten maalinteko on Lalulla selvähköön voittoon vaadittavalla tasolla
Hurtat - Kapa: 1-6 <-- Hurtat repii ja raastaa, mutta luistelu ja taito ei riitä Kapaa vastaan
Kaja - Kapa: 3-5 <-- Kaja pistää kotona hyvin kampoihin ja Kapalla painaa eilinen peli, kuitenkin Kapalle voitto samasta syystä kuin riviä ylempänä
Pepo - Sukika: 6-2 <-- Viime viikonlopun jälkeen odotukset Pepoa kohtaan kovat, ja kotona pitäisi olla selvä homma
 

Tirkkonen

Jäsen
Lapinlahdella pelattiin perjantaina erittäin viihdyttävä ottelu. Yleisöä oli mukavasti ja molemmat joukkueet pelasivat hyvää jääkiekkoa. Tasatilanteessa 4-4 alkanut viimeinen erä kääntyi lopulta Lapinlahden 7-4 voittoon. Molemmilta joukkueilta oli sivussa tärkeät pelaajansa, LaLulta Saarela ja Warkikselta Ylä-Herttuala. Ottelu myös keskeytettiin juhlaseremonian vuoksi; Jani Lyytinen teki uransa 500;n pisteen Rautaliigassa! Ottelussa kertyi Lyytiselle mukavat 1+3 tehot.

Ensi lauantaina joukkeet pelaavat revanssin Varkaudessa. Pakko mennä katsomaan ottelu, kyllä niin hienoa jääkiekkoa tarjosivat molemmat joukkueet.
 

mjölnir

Jäsen
Oli todellakin viihdyttävintä ja tasokkainta rautaliigalätkää Lapinlahdella koskaan! Warkis oli todella hyvä, niin luistimella kuin viisikkopelissä. Itseni yllätti myös joukkueen laajuus ja tasaisuus taidollisesti. Jopa Kiiskisen kenttä oli useaan otteeseen vaikeuksissa hyvin liikkuvaa Warkista vastaan. Warkikselta nostettava esiin numerolla 95 pelannut häkkipää Joona Viljakainen (s. 1999); taitava kiekolla, hyvä luistimella, ja pelasi todella ennakkoluulottomasti.

Hurttien suuntaan peukut kun ottivat Kapalta pisteen! Pepo taas ryöpytti aika lailla Sukikaa... on sellainen fiilis että Pepo on alkanut heräillä tähän sarjaan pikkuhiljaa ja tullee olemaan vahva myös jatkossa.
 
Viikonlopun peleistä varsin odotetut tulokset.

Pe 25.11
Sukika 0 - Kapa 4
Warkis 6 - Kaja 2

La 26.11
Kapa 7 - Hurtat 4
Warkis 4 - LaLu 6

Su 27.11
PePo 10 - Hurtat 4

Jos joku palstalainen on sattunut paikanpäälle otteluihin niin eikun otteluraporttia kehiin☺
 

Tirkkonen

Jäsen
Siirtoja tapahtunut Lapinlahdella. Puolustukseen siirtynyt kuopiolainen Niko Korhonen, jolla taustaa suomi-sarjasta, mestiksestä ja Ruotsin 1 divarista. Todennäköisesti kokoonpanossa jo viikonloppuna.
Tarkoittanee Lapinlahden luottopakille Vehkojalle peliajan kutistumista?

lähde: Lapinlahden luistimen facebook sivut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös