Ilveksen sairaat ja raihnaiset 2016–2017

  • 44 711
  • 126

Shanahan

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers
Hienosta pelaajasta todella huonoja uutisia. 8 peliä ja taas kausi pakettiin. Huhhuh.
Toipumisia+tsempit Samille ja toivottavasti palaat entistä ehompana takaisin.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Ikäähän on "vasta" 29 vuotta, joten aikaa on. Sandellin taso, jolla tällä kaudella palasi on kyllä häikäisevä kun peilataan vammahistoriaa.
Ilveksen lähihistorian hienoin pelaaja ja edelleen jopa aliarvostettu muiden liigajoukkueiden kannattajien joukossa.
 

Wingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valmentajien hautuumaa
Että kun harmittaa Sandellin puolesta. Ei ole todellista.
 

Bilbo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Oilers
Viime kaudella ainoastaan 8 peliä ja sen jälkeen monen kuukauden kuntoutus. Tällä kaudella huikeasti yli piste per peli. Kova jätkä kaikinpuolin.

Hiitelän twiittiä lainaten, Ilveksen taitokiekon viimeinen ilmentymä. Parane pian Ässä!
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Nyt saa olla kova kaveri, että kaivaa motivaation vielä uuteen nousuun. Tietysti se vielä huomioiden, että pelaako tuolla jalalla / jaloilla liigakiekkoa muutenkaan enää. Tsemppiä kuntoutukseen!
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tällainen alkaa oikein vituttamaan kun koko ajan samoille kavereille sattuu. Perkeleen kova kauden avaus Sandellilta pitkän tauon jälkeen ja sitten käy taas näin muutaman pelin jälkeen. Toivottavasti riittää vielä motivaatiota kuntouttaa ja että jalka yleensäkin on mahdollista saada sellaiseen kuosiin että pystyy huipputasolla pelaamaan. Sitten alkaisi olla jo ihan kohtuullista että Sandell pääsisi edes jonkun kauden pelaamaan kokonaan ehjänä.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sellainen periksiantamattomuuden perikuvahan Sandell on ja valitettavasti se sitten joskus aiheuttaa näitä. Maalille ajettiin nk. karmit kaulassa , armoa paljon pyytelemättä ja tulos tällä kertaa näinkin paha. Tsemppiä ja paranemisia ja toivottavasti tämä oli viimeinen sitten.
 

Massimo 1897

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Osanottoni menetyksenne johdosta! Siis mulla hitsaa kiinni tän jätkän epäonni! Olis maajoukkue mies jos, pysyis kasassa. Tsempit koko Ilves leiriin ja tietty Samille!
 

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
Vittu kun vituttaa kuinka paska tuuri yhdelle, vieläpä huikealle pelaajalle voi käydä. Toivottavasti joku saa meidän kaikkien tsemppiviestit perille. Tsemppiä Sami, koko liigayleisö oottaa sua takas.
 

Jomppa75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Miten helkkarissa on aina Sandellin koipi, joka menee paskaksi ja koko kaudeksi kerrallaan. Eikö ole ollut jo tarpeeksi huonoa säkää ja loukkaantumisia, olisi joskus mukava nähdä Sandellilta ehjä kausi niin terveenä kuin tuolla historialla voi olla. Mitähän saisikaan aikaan? Uskomaton karma leijuu miehen päällä. Voimaa kuntoutukseen ja toivottavasti vielä jaksaa painaa.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei auta kuin toivoa ettei Rautiaiselle käynyt pahemmin. Olisi aivan sairasta jo jos Rautiainenkin jäisi pidemmäksi ajaksi pois.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hemmetin pitkillä nauloilla nakutellaan Ilveksen arkkua lopullisesti umpeen. Avaimet on olleet merenpohjassa jo tovin, nyt toi arkku on valmis kuopattavaksi.

Karrille osanotto. Ei varmaankaan arvannut sentään a-junnujoukkueen valmentajaksi tulleensa.

Sääli myös Rautiaiselle. Mies oli kovassa tikissä. Taas jää läpimurto tekemättä. Toivottavasti jaksaa tsempata tauon ajan.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Voi hemmetti sentään tuota teidän huonoa säkää ensin Sandell ja sitten perään Rautiainen. Harmittaa kyllä vitusti teidän puolesta ja Rautiaisen sekä Sandellin jotka molemmat olivat kovassa tikissä. :(
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Rautiainen 3kk sivussa yläraaja murtuman vuoksi

Todella ikävä ja paska juttu. Vuorisalon taklaus oli puhdas, Rautiaisen käsi jäi vain pahasti kropan ja laidan väliin.
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Edmonton
Aika helvetin huonoa huumoria. Samat kärkijätkät taas pois. Ilveksen rosterista kun ottaa liigan pistepörssistä kaksi top-8 jätkää veks, niin lopputulos on aika selviö. Harmi, että tämäkin kausi loppui ennen marraskuuta. Vituttaa.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
On kyllä todella surkeaa tuuria nyt Ilveksellä ja varsinkin taas näillä kahdella kärkihyökkääjällä.
 

Aatos

Jäsen
Viikko sitten puhuin kaverin kanssa Rautiaisen pelityylistä suhteessa kokoon. Kuitenkin kevyt kaveri jolloin kontaktissa on suurempi mahdollisuus loukkaantua. Toisaalta kaverin sydän on suuri taistella joten tiedä sitten onko realistista että pelityyli muuttuu.
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Taitaa olla noiduttu tuo Ilveksen kultapotta. Kuka uskaltaa (joutuu) sen seuraavaksi vetää päähän?
 

Fordél

Jäsen
Ilvekselle on haettava poikkeuslupaa olla käyttämättä kultaista kypärää.

Onhan tämä todella huonoa tuuria, että hyökkäyksen tärkeimmät pelaajat tippuvat leikistä pois. Nyt on nopeasti reagoitava laadukkaalla tai mieluusti laadukkailla hankinnoilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös