KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
KooKoo on skeida. Kaikilla osa-alueilla.

cottonmouth

KooKoo & Philadelphia Flyers
Heh, yksi oma maali hanskalla huitoen, yksi häkki vastustajan luistimesta kimmarilla ja nyt yksi oman pakin luistimesta... Noh, eipä vahvasti menisi ilman noitakaan, mutta meneehän tämä jo aikalailla komiikan puolelle.

Winger

Sport
JOLLEEEEE KIVIRANTAAAAAA ja namusyötti parta-Vänttiseltä. Ihanaa!

Peltsi #18

Ilves
Rajaniemellä neljä torjuntaa, Toivosella 19. Eli 5 kertaa on saatu maalia kohti 40 minuutin aikana ja on pelattu ylivoimaakin liikaa. Jos sama meno jatkuu kolmannessa, niin melko pitkiä minuutteja tiedossa.

Torsti

Tappara
Hyvä erän loppu nikkenakelta. Ensin Tapparalle jäähy ja loppuun maali. Salonen oli tosin tyhmä, kun pitu mailastaan kiinni nelivitosen lyötyä kiekotonta kaksin käsin mailanvarteen. Ei ehkä ansaittu kavennus, mutta ompahan jännempää

Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
IFK:n kavennuksesta huolimatta numerot kertovat totuuden. Ihmeen vaisuja on edarit, vahan samalla lailla kuim Karpat oli. Tehotonta

polvipetteri

Tappara
Ästen hankki ylivoiman ja teki maalin. Ei omien nousua voi oikeastaan paremmin tsempata.

Kostas

Vaasan Sport, KooKoo
Nami nami! Vänttinen tarjoili sellaisen namun että oksat pois!
Sport takaisin johtoon. Pannaas pari vielä lisää.

Wiljami

Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Jukureilla av-sumasta huolimatta paremmat paikat mutta maalin edestä vipattu syliin. Kannattajana toivottava ettei ala puristamaan tuppia kun ei tuu maalia. Jännä nähdä millainen kolmas luvassa, eikä vähiten tuomarityöskentelyn suhteen. (Vaikka dumareista itkeminen noloa onkin ja Jukurien viimeistelyn takia ollaan tappiolla, eikä seeprojen.)

Winger

Sport
Ei voi oikeesti ku ihailla tuota Komulaisen peliä. Täytyy olla todella tyytyväinen, että meillä on tuollainen taituri joukkueessa. Toivottavasti pysyy terveenä eikä tule mitään loukkaantumisia!

Helsingin IFK
IFK:n otteet eivät ole sitten toissakauden masentaneet yhtä paljoa. Törmänen tuntuu olevan pelistä toiseen aivan sormi suussa, hyökkäyspeli on kalpamaista pörräämistä kulmissa mutta hitailla jaloilla. Samalla joku kymmenen jätkää saigonilla.

Tappara
Tappara on vain kahden maalin johdossa. Kotijoukkue pelasi aika väkevän erän lopun ja tuo kavennusmaali varmasti nosti fiilistä. Ei ole taputeltu Helsingin peli.

Hypodermic

JYP
Oho. Toisessa eräss Jypin pelaamisessa oli jopa jo ajatusta ja ihan hyvännäköistä tekemistä. Kolmas erä voikin sitten taas olla ihan mitä vaan..

Kärpät
Oli Sportin erä tämä. Vedot sektorista 6-3 ja jos näin jatkuu, voittajasta ei ole epäselvyyttä. Kärppien junnut yrittää mutta ei vaan riitä. Saarinen ja Lehtonen ihan turisteja.

Jaded

KooKoo, Puhvelit ja KPL
Onhan tuo joukkue nyt armottomassa kipsissä. Ei tossa tän hetkisessa tulokessa paljon vääristymää ole. Suurin ihmetys tuntuu olevan maalivahti peluutus. Treutlelle 8 taakse nyt Perhoselle jo 5 eikä vaihtoo. Erän jälkee Samu jotain Lehtoselta kysy,mutta tulkinnasta päätellen Perhonen pelaa koko ottelun.