La 17.9.2016 SaiPa - KooKoo

  • 2 843
  • 11

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Eilen alkoi, tänään jatkuu. KooKoo oli eilen hyvä, ei käy kiistäminen. Uskon että tänään SaiPa tulee toisenlaisella asenteella päälle heti alusta ja laittaa vieraat ahtaalle, eilisen toisintaa tuskin on luvassa. Vain voitto kelpaa tänään.

Kokoonpanot

McFarland - Koskiranta - Jääskeläinen
Kaksonen - Järvinen - Hamilton
Leivo - Koski - Kuronen
Vainikainen - Salminen - Strömberg

Maalahti - Carson
Taipalus - Savilahti
Backman - Sneck
Mäkinen

Markkanen

-

Koivisto - Juutilainen - Alikoski
Hakulinen - Green - Haataja
Broadhurst - Immonen - Kantola
Savilahti - Tamminen - Hyvärinen

Lehtonen - Pelli
Eklund - O'Connor
Grönholm - Vainio
Koponen

Treutle

Kotijoukkueella vain Strömberg ja Kaksonen vaihtoi paikkoja, muuten mennään samoilla.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
KooKoolla paikkoja ovat vaihtaneet Broadhurst, Savilahti ja Hakulinen. #37 kolmoseen, #26 neloseen, #94 kakkoseen.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Voimassa palautettu tasapaino ennalleen.
 

Cornelius

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos eilen KooKoo oli parempi, niin tänään oli SaiPa. Vierailla ei hirveästi mahkuja pelin voittoon tänään ollut. Todellisia maalipaikkoja oli todella vähän. Markkanen varmasti kiittelee Maalahtea kun on ihan pakko viime sekunneilla ruveta perseilemään ja sinne meni nollapeli. Todella komea laukaus Lehtoselta, tykkään tästä pakista. Eilen oli todella hyvä ja tänäänkin oli kiekollisesti KooKoon parhaimpia. Isoin ero eiliseen oli mielestäni se, ettei Greenillä ollut jumal-moodia päällä. Oli eilen ihan kuningas ja tänään todella näkömätön. En tiedä, vaikuttiko kotietu ja peluutus tähän jollain tavalla. Koho kun palaa joukkosidontapaikalta, niin siitä saadaan varma kärkisentterin pimentäjä.
Viihdyttäviä pelejä oli molemmat. Kivan fyysistä jääkiekkoa, jossa oli reilusti taklauksia ja naamaa hierottiin aina kun oli mahdollista. Tänäänkin SaiPa tosin sortui siihen missä eilenkin, eli vastustaja provosoi naaman hieromisella ja sitten itse löytiin naamaan. Tästä tuli eilen idioottijäähy ja siitä tuli myös tänään idioottijäähy, vähän vois ruveta ottaa järjen mukaan näissä nahisteluissa.
Markkanen oli vakuuttava tänään. Juuri yhtään riparia ei tippunut, kun taas Treutlella tippui todella moni kiekko ja tällaisesta tuli ensimmäinen maalikin. En ole ihan vakuuttunut tästä KooKoon kassarista. Eilenkin tippui todella moni kiekko eteen, mutta eilen ei SaiPalaiset olleet pelipaikoilla oikeeseen aikaan. Tuollaiseen rebound-koneen eteen pitää koota todella laadukas pakisto, joka siirtää niin ukot kuin kiekotkin pois siitä. KooKoon pakisto ei ole tällainen. Kiekollista osaamista löytyy, mutta sellaisia oman maalin järjestyksenvalvojaa sieltä ei löydy.
KooKoon peluutukseen en niin kiinnittänyt huomiota, mutta SaiPan junnari Jääskeläisen vaihdot ykkösessä taisivat vähentyä ottelun loppua kohden. Ei hän mikään turisti ole ollut, mutta ykkösessä pitäisi saada jotain muuta kun pörräystä aikaiseksi. Ties vaikka ykkösen peli lähtisi aukenemaan kun siihen laitetaan ns. tekijämies Jääskeläisen paikalle. Ei taida ihan vielä Jääskeläisen paukut riittää tulosyksikköön.
Tuomarilinja oli tänäänkin todella tarkka. Mun mielestä näissä molemmissa peleissä tuomaristo onnistui kiitettävästi. Kaikki rikkeet ottivat pois, mutta antoivat kuitenkin samalla linjalla vaihtaa kuulumisia maalin edessä.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Hamiltonille 1+0. Olisi ollut 1+2 tänään, ellei Kaksonen oli hassannut kahta avopaikkaa, joihin Hamilton olisi kirjannut syöttöpisteet. Ehkä se Strömberg pitää palauttaa kakkoseen, koska Kimi olisi noista varmaan edes toisen pistänyt sisään.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Jep, onnea SaiPa. Hankala se on voittaa, jos maaleja saa aikaan vain yhden viimeisellä sekunnilla. SaiPa pelasi tänään paljon organisoidummin kuin eilen ja toisaalta KooKoo lähti heti alusta aivan liikaa ns. vieraspelimoodilla liikkeelle. Ei ole koskaan hyvä, jos ennen matsia vierasjoukkueen pelaaja kertoo, että "pelataan vain eka kymppi seiftiä ja aletaan sitten käynnistellä omaa peliä", kuten siis Haataja tänään. Prosenteissa kai jotain 40% SaiPan järjestäytynyttä pelaamista, 40% KooKoon heikkoutta ja 20 pinnaa voi vielä laittaa Markkasen piikkiin. Tosin ihanaa, että nollapeli sentään vietiin ja vielä hienoimmilla mahdollisella tavalla. Jostain ne ilot on kai revittävä.

Lyhyesti vielä:

- Treutle pelasi mielestäni kuitenkin hyvin, vaikka kiekkoja sektoriin tulikin. Vain 1-0-maali menee sakun piikkiin. Hyvä tästä vielä tulee.
- KooKoon ykkösylivoima edelleen hyvää, mutta kakkonen tänään melko jäissä.
- Mitä Taipalukselle on tapahtunut? Aivan himmeitä ratkaisuja ajoittain.
- Pelissä oli ihan mukavasti tunnetta mukana ja harmi, että Kantola ja Savilahje-jne. eivät sitten kuitenkaan lämmenneet nekkailemaan.
- Vainio on vielä junnu. Jalkaa on, mutta kevyt ja tekee liikaa virheitä. Joutunee pelaamaan jatkossakin liikaa, jos O-P joutuu huilaamaan. Sinällään hauska toteamus OMG:stä edelliskauden otteiden jälkeen.
- Pitikö tämän Mcfarlandin olla kovakin seppä?
 

Cornelius

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
- Pitikö tämän Mcfarlandin olla kovakin seppä?

Piti. Kyllä se sieltä vielä lähtee. Nyt ei oo kulkenut, mutta luottoa ainakin minulta riittää. Yritystä on kuitenkin ollut ja vähän jotain paikkojen tynkää saanut edes rakennettua. Aika tiukasti KooKoo mielestäni häntä puolusti ja tilaa ei ollut yhtään. Kait sieltä jotain uutta ideaa vielä löytyy.


- Mitä Taipalukselle on tapahtunut? Aivan himmeitä ratkaisuja ajoittain.

Hyvä kysymys. Molemmat viikonlopun pelit ollut aivan paska. Näyttäisi, että olisi stadista imeytynyt virtsaa päähän. Jotenkin ylimielisiä ja liian vaikeita ratkaisuja aina jatkuvasti. Olisi helppoja syöttöjä jatkuvasti tarjolla, mutta pakko yrittää jotain hailaitti-kamaa jatkuvasti ja vituiksi menee jatkuvasti. En tykkää yhtään. Lappalainen tervehtyessä ja paskojen otteiden jatkuessa voisi laittaa opiskelemaan puolustuspelin alkeita videoilta pelin tai kaksi, jos rupeaisi taas kiinnostamaan.

EDIT: Jatkuvasti näköjään kirjoitan jatkuvasti. Kalja on hyvää.
 
Lehdistötilaisuus:
17.9.2016 SaiPa - KooKoo lehdistötilaisuus - YouTube
Kylläpäs on KK koutsilla hiekkaa pillussa. Tosin hyvähän se on että menee tappio tunteisiin.

No, vähän tylyjä vastauksia kyllä. Mutta onhan toi eka kysysmys ihan paska. Eiks ollu hyvä SaiPa, eiks ollu? Oonko oikeessa vai ootko samaa mieltä? Ei kai Mattilan kuulu sitä arvioida.

Muuten meni nää avausmatsit mukavasti. Parempi voitti molemmilla kerroilla. Muutama sata naamaa puuttui yleisön joukosta molemmissa halleissa.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kantola pääsi A-katsomossa jonkun fanin ihon alle. 10 minuuttia jaksoi kaveri meuhkata että Kantola pitäis ajella pystyyn. Siinä oli tunnelmaa enemmin kuin koko ottelussa
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
- Mitä Taipalukselle on tapahtunut? Aivan himmeitä ratkaisuja ajoittain.
Taitaa vielä pelaamattomuus vähän näkyä. Toki parannettavaa on. Eiköhän tuo kevättä kohden lämpene.
- Pelissä oli ihan mukavasti tunnetta mukana ja harmi, että Kantola ja Savilahje-jne. eivät sitten kuitenkaan lämmenneet nekkailemaan.
Se olisi kieltämättä ollut ihan mielenkiintoista katsoa, olisiko Kyntäjästä ollut mihinkään.
- Pitikö tämän Mcfarlandin olla kovakin seppä?
Ks. ensimmäinen. Joskin pelattu on. Mutta katsotaan keväällä se pistepörssi sitten. Otan tämän talteen jo nyt.

Peli oli parempaa mitä ensimmäinen, tietysti, jos voitettiinkin. Pojat tajusivat, ettei näitä karkeloita puolivaloilla voiteta. Onhan tuo peli vielä niin raakiletta kuin vain voi. Varsinkin ylivoimaan pitää vielä saada paljon kuvioita aikaiseksi. Markkanen oli tänäänkin tyylilleen uskollisesti vähintäänkin hyvä. Pesi sen Troitlen aika 5-0. Ottelun kokoonpanot nähtyäni toivoin, että Tuohimaa olisi saanut vastuuta, mutta ehkä jo tiistaina.

Muuten pelistä ei jäänyt jälkipolville mitään ihmeellistä. Kuronen lunastaa sitä, mitä kukaan SaiPan kannattajien ulkopuolelta ei kait osannut edes aavistaa.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Mutta katsotaan keväällä se pistepörssi sitten. Otan tämän talteen jo nyt.

Katsellaan katsellaan ja saa toki talteen ottaa, en minä sillä. Ihmetytti vain, kun oli CHL:ssä iskenyt pisteitä ja odotuksena on se +40 pistettä, niin siihen nähden jätti aika mitäänsanomattoman kuvan, vaikka sai esim. ylivoimalla jauhaa paljon. Noh, eiköhän se siitä ja otanta nyt oli toki vain tuo kaksi matsia.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Tappara vs Pelicans
  • 2.36
  • 3.50
  • 2.84
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös