Muu urheilu – liveseuranta

  • 2 970 908
  • 43 988

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Varmaan maistuisi Hamiltonille kaikki lisäpisteet kun Nico ottamassa potin. Muistaakseni Nico oli vielä hyvässä vireessä viime vuoden lopulla ja voi toistaa saman tänä vuonna.
 

Toppeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Pelicans
Voi siis helskutin persetiimi tuo surkea Ferrari. Ei tarvii olla hirmu taktinen nero, että pitäisi tajuta tulla ennen mersua varikolle, jos nyt kerran joutuu varikolle tulemaan. Ja vielä jumalauta katurata, jossa hankala ohittaa. Koko porukalle potkut ja mielellään vielä sukkasaippuaa.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Mitä vttua Ferrari! Ei mitään järkeä tulla enää varikolle kun Hamilton kerkesi ennen. Paremmat mahdollisuudet podiumille jos olisivat menneet softeilla loppuun asti.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olisi kyllä houkuttanut tuo kovilla loppuun asti vääntäminen, mutta onhan niitä täydellisiä hyytymisiäkin nähty. En ihan usko että ultrasoftit riittää Mersuja vastaan varsinkin kun vauhti hyytyy loppua kohti.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Kimi ottaa hiljalleen Hamiltonia kiinni ja jos sama tahti jatkuu niin kohta Kimi menee DRS:n avulla Hamiltonista ohi. Sama juttu on Ricciardon ja Rosbergin kanssa.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ricciardo ajaa kyllä kovalla tahdilla Nicoa kiinni. Eiköhän Mersulla kuitenkin ole varaa parantaa jos ero menee pieneksi.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Kyllä Williams on pakko nostaa kauden näytöillä ykköseksi. Kovasti yrittää Ferrari kyllä kiriä. Toki samaa tekee Mersukin, kun päätti pitää Nicon ulkona. Parhaillaan tyrivät siinä koko kisan dominoinnin.
Williamsilla voidaan iloita tästä että osaa ne muutkin, etumatka taitaa olla tavoittamaton tällä kaudella.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
2,5 sekuntia Ricciardo Nicoa nopeampi tuoreilla renkailla. Siitä voi kian jälkeen laskea miten Kimi olisi pärjännyt Hamiltonia vastaan vanhoilla mediumeilla. Varmaan n. 2,5-3 sekuntia per kierros olisi Hamilton ottanut kiinni.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös