KJT Miehet – Sherwoodin iloiset veljet kaudella 2016–2017

  • 16 154
  • 16
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Loppukevät ja alkukesä ovat kimuranttia aikaa lätkäfanaatikolle. Toisaalta haluaisi levätä pitkän kauden jälkeen ja unohtaa koko hokin, mutta jossain persuksen alla vaan pieni tuikku-kynttilä kuumottaa hanuria ettei meinaa aloillaan olla.

No tiedot ja huhut ovat KJT Miesten kohdalla ollet hiljaisempia kuin Sherwoodin kävelykatu sunnuntai-iltana ja salaperäinen hiljaisuus vallitsi keskisen Uudenmaan kiekkohelmen yllä. Näin ei voinut jatkua, varsinkin kun esikaupunkialueelta, sieltä pohjoisemmasta taajamasta kuuluu jo vaimeaa tiedotuksen sorinaa.

Sherwoodin faniryhmittymä Viides ketju palkkasi alkoholisoituneen, mutta pätevän yksityisetsivän, Sami Spadan tekemään tutkimuksia. Eläkeputkesta ryyppyputkeen sujuvasti siirtynyt Spada katosi Shewoodin synkkään yöhön kuin Kukkonen mäkiviikolla ja entistä syvempi hiljaisuus laskeutui Keravan kortteleihin. Vain kolmen viikon pikarännin jälkeen Spada ilmestyi ryvettyneessä poplarissaan Viidennen Ketjun toimistolle puoliksi juotu Feteasca takin taskussa. Järkyttävän vanhan ja tuoreen alkoholin löyhkän, sekä röyhtäilyn keskeltä kuului mielenkiintoisia uutisia.

Tärkein uutinen oli se, että joukkue jatkaa (no äläpä ihmeessä). Hyvin vahvat huhut kertoivat myös, että valmentaja oli vaihtumassa myös Keravalla. Good ol' Shakers #23 (nevöfoget) Teba Schneider on Jyrki Sukulan valmennuksessa kouluttautunut kisamakkara-chefiksi ja jatkanee Miehissä lähinnä grillin äärellä. Mutta ei vanhat Shakers-juuret valmennuksesta häviä minnekään. Vahvimpana nimenä pulpahti esiin ravintola Cosmopolitanin miesten vessan tiedonjako rännin äärellä Juha Ritala, joka on Teban aikaisia Shakers-sotureita.

Pelaajistosta ei saatu edes hohtimilla kaivettua esiin vielä mitään, mutta vaimeina kuulokuvina Skippiesin nurkkapöydästä huhuiltiin Riku Rahikaisen lopettavan ja ihmeteltiin että Toni Jeskasen nimi ei enää ole Huntersin sopimuspelaajien listalla... next stop Sherwood, again?

Niukat ovat eväät, mutta lähdetään näillä kohti uutta nousuhuumaa.
 
Viimeksi muokattu:

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Hyvää tekstiä jälleen Mortenilta.
Onkohan ajatuksissa millään tavalla kehittää joukkueen toimintaa urheilullisempaan suuntaan? Uusi valmentaja tietenkin tuo oman mausteensa soppaan, mutta onkohan ajatuksissa esim. harjoitella yhtään enempää kuin viime kaudella? Viime kaudellahan osallistuminen oli hiukan huonolla tolalla ja tapahtumia oli vähän. Onko tietolähteillä tietoa vaikka tavoitteista tai jostain muusta sellaisesta? Paikallispelit ovat varmasti ensi kauden suola kun tuo Sipookin nousi samaan sarjaan. Mielenkiinnolla odotetaan sarjaohjelman julkaisemista ja ketkä ovat ilmoittautumisen hoitaneet ajallansa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Hiljattain sitten julkaistiin KJT Miesten fb-sivuilla täälläkin huhuttu valmentajanvaihdos, joten Sami Spadan saamat tiedot olivat aivan oikeita (hämmästyttävää!!!). Sen sijaan grillaamisen ohella(?) tai sijaan, edellinen koutsi Teba Schneider (#23 nevöfoget) siirtyy joukkueenjohtajaksi, Tämä siirto taas saa aikaan sen, että edellinen joukkueenjohtaja Mikko Kulmala siirtyy takaisin huutosakin johtajaksi.

Ensi viikon KoHoLomatsin jälkeen on luvattu myös pelaajalistan tynkää... Jännää!
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Pelaajarintamalta kuuluu uutisia, Miesten fb-sivulla oli lupaava päivitys:

"Tänään aloitettiin uusi kausi uuden valmentajan Juha "Jysky" Ritalan ja 22 pelaajan voimin. Puolitoista tuntia tutustuttiin mustan kumin käsittelyyn pelaillen. Uusia pelaajia oli liitynyt joukkueeseen 4 kpl. Arttu Leppä, Mikael Kivinen, Roni Kauria ja Miro Karimies. Kovia vahvistuksia kaikki. Tästä on hyvä jatkaa treenamista.. Huoltoon saatiin pitkänlinjan jääkiekkomies Kari Nikunen! Toivotetaan kaikki tervetulleeksi joukkueeseen!"

Sen verran uusista Miehistä viime kaudelta, että runkosarjat ja pleijarit mukaan lukien:

Arttu Leppä H (1989) Hunters (Suomi-sarja) 23 qtt. / 4+10 =14
Mikael Kivinen H (1994) KJT Edustus (Suomi-sarja) 30 ott. / 5+6 =11
Miro Karimies P (1994) KJT-Haukat A (Jr. A Mestis) 32 ott. / 6+14=20 /// KJT Miehet (II div) 6 ott. / 1+3=4
Roni Kauria MV (1994) KJT-Haukat A (Jr. A Mestis) 15 ott. - 89,56% /// KJT Miehet (II div) 2 ott. / 95,15%
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Edellisiin lisätään uusina pelaajina

Sami Laine H (1994) KJT-Haukat A (Jr. A Mestis) 7 ott. / 2+0 = 2 /// Haukat (II div.) 3 ott. 1+1 = 2 /// KJT Miehet (II div.) 9 ott.3+1 =4
Tony Paasonen H (1995) KJT-Haukat Team A (Jr. A Suomi-sarja) 31 ott. 31+30 = 61 /// Haukat (II div.) 2 ott. 1+1=2

Fb:stä luntattuna rosteri näyttää tällä hetkellä kokonaisuudessaan tältä:

MV
Roni Kauria
Joni Kaija
Tommi Kärki

Puolustajat
Miro Karimies
Sami Taanonen
Sami Kautto
Tommi Finnilä
Tomi Laine
Mikko Forsström
Petri Saarto
A-P Lamberg
Aleksi Kilpeläinen

Hyökkääjät

Miikka Lindholm
Mikko Siren
Ville Välimaa
Mikael Kivinen
Teemu Sainomaa
Esa Kivistö
Riku Rahikainen
Arttu Leppä
Antti Kallio
Petri Sinkkonen
Aleksi Kiviranta
Santeri Pasanen
Tony Paasonen
Jarkko Vilhunen
Asmo Meriläinen
Sami Laine

Eka harkkamatsi Viikinkijeä vastaan päättyi 4-5 tappioon. En ollut paikalla, mutta lehtijutun mukaan Miehet tuhlasivat useita tekopaikkoja halliten matsia, mut Viikkareiden viimeistely parempi. Eli viihdyttävää höntsää ollut... kait?
 

Jawested

Jäsen
Kautta rantain tihkunut tietoa, että miesten kokoonpanolistalta löytyy myös muutama nimi joiden pelaaminen on erittäin epätodennäköistä.

Isoja menetyksiä varsinkin puolustuspäässä, kun Hagelberg ja Siivonen siirtyivät Vantaan väreihin. Puolustuspää kaipaisi näiden herrojen saappaisiin muutamaa kovaa nimeä, sillä kovin ohuelta näyttää pakisto juuri nyt.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Hagelbergin siirto kyllä kirpaisee ja kismittää, Siivosen siirron ymmärrän kun ajomatka treeneihin lyhenee, tosin olisihan Grani ollut vielä lähempänä ;-D Pakistoon kyllä kaivataan se johtava kiekollinen pakki ja lisää massaa, "Lamppu" ei yksinään riitä, kun taitaa olla kilot pudonneet edelliskauden 128 kg alkupainosta... Rahikaisen luulin jo lopettavan, mutta... saas nähdä. Olisi kyllä mielenkiintoista kuulla ketä Jawested tarkoittaa näillä epätodennnäköisillä pelureilla... vaikka sitten yv:llä, jollei julkisesti kehtaa... wink wink
 
Viimeksi muokattu:

Jawested

Jäsen
Hagelbergin siirto kyllä kirpaisee ja kismittää, Siivosen siirron ymmärrän kun ajomatka treeneihin lyhenee, tosin olisihan Grani ollut vielä lähempänä ;-D Pakistoon kyllä kaivataan se johtava kiekollinen pakki ja lisää massaa, "Lamppu" ei yksinään riitä, kun taitaa olla kilot pudonneet edelliskauden 128 kg alkupainosta... Rahilaisen luulin jo lopettavan, mutta... saas nähdä. Olisi kyllä mielenkiintoista kuulla ketä Jawested tarkoittaa näillä epätodennnäköisillä pelureilla... vaikka sitten yv:llä, jollei julkisesti kehtaa... wink wink

Sanotaanko näin, että yllätyn jos näen huomisessa kokoonpanossa Rahikaisen, Kivistön, Meriläisen ja Lambergin. Mikä sitten on Sami Kauton tilanne, hän taisi viime kaudellakin pelata alle puolet peleistä. Nyt olisi isoa roolia tarjolla, kun puolustus on heikentynyt kolmen vakiokasvon verran.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Sanotaanko näin, että yllätyn jos näen huomisessa kokoonpanossa Rahikaisen, Kivistön, Meriläisen ja Lambergin. Mikä sitten on Sami Kauton tilanne, hän taisi viime kaudellakin pelata alle puolet peleistä. Nyt olisi isoa roolia tarjolla, kun puolustus on heikentynyt kolmen vakiokasvon verran.
Mainitsemasi nelikko ei siis taida pahemmin jos laisinkaan pelata KJT Miesten kokoonpanossa, myös Sami Kautto lasketaan pois pelaajalistasta. Koska olen liian laiska ottaakseni yhteyttä suoraan manageri Nuutiseen, eikä hänkään ole vaivannut minua, niin ihan omin pikku kätösin naputtelin pienen pähkäilyn jälkeen pelaajalistan Miehille.

Maalivahdit:
7 Tommi Kärki
40 Niko Tammi
66 Roni Kauria
Päävastuun kantaa kaksikko Kauria-Tammi, joista Tammi on kirjoilla KJT Edarissa (?) mutta pelannee pääasiassa Miehissä. Kauria lienee Miesten oma sopparikassari, joskin KJT diili mahdollistaa KJT-Haukkojen A:ssakin pelaamisen tarvittaessa. Kärki on edellisten kausien tapaan maalivahdin varusteisiin puettu katsoja, jolla on aitiopaikka matseihin.

Puolustajat:
22 Tommi Finnilä
33 Tomi Laine
37 Aleksi Kilpeläinen
55 Miro Karimies
74 Mikko Forsström
Tässä lienee oma sopimusviisikko ja ottelukohtaisesti lainassa KJT-Haukkojen A junnujen pakkeja. Kolmikko Joona Ritala, Kenji Kinebuchi ja Jussi Sivonen nähty kolmessa ekassa matsissa, kukin pelannut yhden. Ritalan soisin kyllä liittyvän ihan vakimiehistöön, kun ei SJL:n listan mukaan enää ole KJT-Haukkojen A:n pelaajalistassa.

Hyökkääjät
6 Sami Laine
14 Aleksi Kiviranta
15 Ville Välimaa
17 Mikko Siren
19 Miikka Lindholm
41 Mikael Kivinen
51 Arttu Leppä
53 Santeri Pasanen
77 Teemu Sainomaa
81 Jarkko Vilhunen
eli periaatteessa kolme kentällistä vakihyökkääjiä, joiden tueksi sitten tulee A junnuja. Kolmessa ekassa matsissa nähty junnut Maksim Simonov, Joonas Rinnetmäki, Oskari Antila, Oskari Pulli, Toni Lehikoinen, Leevi Leipijärvi ja Aki Kujala. Näistä pojista Kujala pelannut kahdessa matsissa, muut yhdessä.

Eli näyttäisi vahvasti siltä, että perusrunko on kasassa jota vahvistellaan innokkailla lupaavilla junnulla. Kyllä tuosta on hyvä jatkaa.

Miesten kokoonpano statistiikkoineen ja lainaMies-tilastoineen nähtävänä kokonaisuudessaan osoitteessa:
KJT Miehet joukkue 2016-17 - Viides ketju
 

Jawested

Jäsen
Otetaas vähän takaisinpäin sittenkin. Laitoin agentit kärkkymään tietoja ja selvisi, että Rahikainen ja Kivistö ovat kuin ovatkin mukana jo mahdollisesti lauantaina Kauniaisissa. Myös Sami Taanonen kuuluu vakiomiehistöön, vaikka ei vielä alkukaudesta ole mukana ollut. Meriläisellä ilmeisesti myös pelihaluja on, mutta kropan kunto huolettaa. Pelaako sitten Keravalla vai toisen paikallisvastustajan väreissä, niin sitä voi vielä arvailla.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Miesten facebookiin on päivitetty sopparitilanne. Korjasin sen perusteella Miesten pelaajalistaa. Eli edellisen viestini linkissä nyt päivitetty lista
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Päivityksiä. Lisää leveyttä puolustukseen. Vanha herra #2 Aki Tuominen rymyää taas kaukaloissa ja 10 kg kevyempänä. Myös #27 Sami Taanonen on vihdoin pelikunnossa ja siitä oiva kaveri että voi huoletta heittää joko pakiksi tai vaikka laitaan hyökkäyspäässä. Maalinsuulla on pariin otteeseen vieraillu myös Sami Nousiainen KJT Edareista. Haukat matsista alkanut positiivinen noste on jatkunut ja toivottavasti jatkuu piiiitkään
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa, HPK, symp. Haukat, divarit
Ajattelin tulla katsomaan KJT:n peliä tuossa vuodenvaihteen jälkeen kun niitä vaan sopivaan ajankohtaan tulee. Onko hallissa mitään kahvilaa tms. oheistoimintaa? Sen lisäksi olisi mielenkiintoista tietää kuka päivittelee Tuusulan Kotkan (KJT:n faniryhmä?) blogspot-sivua, on nimittäin aika mukavasti kirjoitusvirheitä ja jotenkin hieman oudohkoa menoa siellä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Varsinaista muuta oheistoimintaa ei Keravan hallissa ole kuin kahvila sekä pääoven edessä makkaragrilli. Molemmat toimivat käteisellä.

Tuusulan Kotka on Suomisarjassa pelaavan KJT Edustuksen faniryhmä. En tiedä mutta veikkaisin tuon ryhmän päivittäjällä olevan jonkinasteinen lukihäiriö.

KJT Miesten faniryhmä on nimeltään "Viides ketju" ja sillä on omat nettisivut osoitteessa Viides ketju

Tervetuloa Sherwoodiin kannattamaan omaa joukkuettasi - äänenkäyttö sallittu, jopa suotavaa
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Itse en ainakaan tuota lukihäiriö-kommenttia tarkoittanut loukkaavana. Meitä on monenlaisia ja tarjosin sitä selitykseksi. Mikäli blogspotin ylläpitäjä on sen loukkaavaksi kokenut, pyydän anteeksi.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Miesten riveihin uusi maalivahti, Nikkareissa pelannut Shakers-kasvatti Miikkajoona Leppänen siirtyy ainakin loppukaudeksi Sherwoodiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös