• 6 225 760
  • 123 322

Marquez

Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
IFK Göteborg-HJK vajaan 40 minuutin kohdalla 0-0. Vähän ollut HJK alakynessä, mutta saanut paikkojakin pikkuhiljaa. Jos jostain taiotaan vierasmaali, olisi asetelma jo erinomainen, nytkin aika hyvä toistaiseksi. Näkyy muuten Veikkaus tv:ssä.

Edit: Morelos on vaikea pidettävä ruotsalaisillekin ja Atom oli juuri lähellä viedä HJK:n johtoon. Näyttää hyvältä tällä erää...

benicio

Rauman Lukko
Taivainen äänessä? Eikö hänen pitänyt lopettaa selostushommat?

Marquez

Tuurimaalit molemmille, 1-2 HJK:n johto nyt. HJK:n maalissa tosin hyvät suoritukset Atomilta ja Morelosilta, jotka taisivat olla ainoat pelaajat 50 metrin säteellä vastustajan maalista. Harmittavasti näyttää siltä, että maalin syöttänyt Atom loukkaantui...

Marquez

Toivottavasti HJK jotenkin selviää tästä loukkaantumissumasta, olisi kyllä tärkeää saada edes joku nyt poissaolevista kentälle ensi viikon toiseen osaotteluun.

Marquez

1-2 myös lopputulos, erinomainen sellainen HJK:n kannalta. Nyt pitäisi sitten vain teippailla jonkinlainen miehistö kasaan viikon päästä.

Rubicon

Україна
Mahtava suoritus ja tulos HJK:lta, toisen puoliajan ehdin katsella. Tulos ei myöskään ollut onnenkantamoinen, vaan Klubi teki paljon hyviä asioita niin puolustus- kuin hyökkäyssuuntaankin. Huikeat lähtökohdat ensi viikolle, lippukin löytyy jo takataskusta eli kelpaa mennä jännittämään Soneralle.

benicio

Mitenköhän pystyy sekoittamaan Innasen ja Taivaisen äänet keskenään?
Ohut kokemus kummastakaan. Olin muistelevinani että ääni on sama kuin U20 MM-finaalin 2014 tuomari-itkijällä, mutta olen varmaan sen äänen vaihtanut päässäni Innasen ääneen. Tai jotain.

Ihan odotettu tulos, edellinen peli Ruotsissa oli IFKlle lähinnä työtapaturma. Göteborg on todellinen pohjoismainen suurseura siinä missä klubi vain ilmoittaa olevansa moista paperilla tai netissä.

Fordél

HJK:n kotipeli oli katastrofi. Käsittämättömän paska peli kotona. Hyökkäyspeli perustui tuhanteen kylvettyyn pääpalloon kentän lyhimmälle miehelle, joista voitettiin yllättäen nolla. Päälle toiset tuhat harhasyöttöä hyökkäyksiin lähdettäessä, ja matsi oli sitten HJK:n osalta siinä.

Perinteikäs seura, joka on menestynyt hyvin joskus (=80-luvulla). Eihän tuo nykyisellään mikään varsinainen suurseura ole mitä menestykseen tulee. 20 vuoteen kaksi Ruotsin mestaruutta eikä kertaakaan edes lohkovaiheeseen europeleissä sitten vuoden 1997.

Sabaton

Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Teemu Pukki näemmä tykkää pelata saksalaisjoukkueita vastaan, sillä hän on iskenyt Bröndbyn kiinni jatkopaikkaan Eurooppaliigan karsinnoissa hattutempullaan Hertha Berlinin verkkoon. 65 minuuttia pelattuna ja Bröndby johtaa ottelua 3-1 ja yhteismaalein 3-2.

Sabaton

Marco Asensio vie Real Madridin johtoon Super Cupissa. Kovasti näyttää olevan nuorilla näyttöhaluja ja todella aktiivista prässiä on Real esittänyt ensimmäisen 25 minuutin aikana.

E: Sevillan Vazquez tasoittaa.

tuffgong

Paidassa kaulukset ja lippatukka, Álvaro Morata vei Real Madridin takaisin vuoteen Luis Figo. Oli Asensiolta hieno maali. Kiva prässi, rohkeasti Valencia yrittää avata lyhyellä.

Grainger

La Decimoquarta
Dani Carvajal, ylivoimaisesti maailman paras oikea laitapuolustaja. Uskomaton yksilösuoritus ja Madrid ansaitusti kiinni kannuun.

Sabaton

Kauden ensimmäinen (muttei viimeinen) pysti valkoisille. Jatkoaika oli miesylivoimalla melkoista dominointia ja Ramosin illan toinen maali mentiin vielä hylkäämään ennen kuin Carvajal tosiaan ratkaisi matsin upealla nousullaan. Tästä se alkaa.