Arsenal FC 2016–2017 – kuka tekee maalit?

  • 35 006
  • 139

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Arsenalin kausi 2015-16 päättyi suureen pettymykseen, vaikka Valioliigassa sijoitus oli paras pitkästä aikaa. Mestaruutta tarjottiin hopealautaselta, mutta Pohjois-Lontoon herroille ei maistunut. Yllätysmestariksi leivottiin ansaitusti Leicester City, joka oli todella hieno piristysruiske koko Valioliigalle.

Cup-peleissä ei tullut menestystä. Kolmas peräkkäinen FA CUP voitto tyssäsi Watfordiin ja junnut otti Liigacupissa kuokkaan Sheffield Wednesdayltä.

UCL-hommissa oli vaikeata. Ensin lohkossa Arsenal räpelsi Ospinan johdolla todella pahasti, mutta selviytyi kalkkiviivoilla jatkoon lohkosta. Arpa oli kova ja FC Barcelonaa vastaan ei ollut oikeastaan mitään palaa, vaikka omat tonttinsa AFC sai luotua aikaan.

Tuleva kausi tulee olemaan haastava, sillä moni iso jengi on omasta mielestäni vahvistumassa niin pelaajapuolella, kuin manageriosastolla. Mitä tekee isojen ulkopuolelta hallitseva mestari Leicester? Jatkuuko Olympiastadionille muuttavan West Hamin lento? Huikee kausi tiedossa.

Arsenalin kesä on ollut odotettu siirtohommien osalta. Jotain odotettiin ennen EM-Kisoja ja sieltä tulikin keskikentälle Sveitsiläinen Granit Xhaka Mönchengladbachista. Jamie Vardyn ulosostoklasuuli aktivoitiin ja soppariakin tarjottiin, mutta Leicester vastasi ja Vardy näytti seurauskollisuuttansa ja jäi mestareiden riveihin. Japanista tuli ns. tulevaisuuden nimi Takuma Asano hyökkäykseen. Asano tuskin tulee pelaamaan tulevalla kaudella peliäkään AFC:n paidassa, sillä tuskin työlupaa heltiää ihan hetkeen.

Hyökkääjää Arsenal yhä hakee ja huhuissa on pyörinyt kymmeniä nimiä. Katsotaan miten käy, joku sinne on lähes pakko tulla, sillä Danny Welbeckin paluu ajoittuu vuoden 2017 puolelle.

Arsenalin ykkösmiehistö arsenal.comin mukaan 5.7.2016.

Maalivahdit

#1 Wojciech Szczesny
#13 David Ospina
#26 Emiliano Martinez
#33 Petr Cech

Cech jatkaa ykkösenä ja vaikka Besiktas on jälleen kerran ollut Ospinan perässä, jäänee kolumbialainen kakkoseksi, sillä Szczesny on jo palailemassa AS Romaan lainalle + €18m osto-optio on tällä kertaa huhujen mukaan sopparissa. Martinezin kohtalo taitaa olla myynti.

Puolustajat

#2 Mathieu Debuchy
#3 Kieran Gibbs
#4 Per Mertesacker
#5 Gabriel
#6 Laurent Koscielny
#18 Nacho Monreal
#21 Calum Chambers
#24 Hector Bellerin
#25 Carl Jenkinson
#42 Isaac Hayden

Pakisto on ihan ok kuosissa. Debuchy on myynnissä ja Chambers laitettaneen lainalle, mikäli uusi toppari tulee sisään. Gibbs on jäänyt vähälle peliajalle ja jos Kieranista saavat ison kasan puntia, voi vasen pakkikin olla hankinnan alla.

Keskikenttä

#8 Aaron Ramsey
#10 Jack Wilshere
#11 Mesut Özil
#15 Alex Oxlade-Chamberlain
#19 Santi Cazorla
#29 Granit Xhaka
#34 Francis Coquelin
#35 Mohamed Elneny

KK on ihan ok. Tietty ongelmana on kuka pelaa oikealla laidalla. Ramsey menee siellä vähän hukkaan ja Walcott ei ole vakuuttanut sielläkään. Oxlade-Chamberlainilla alkaa olemaan do or die kausi. Ei ole britti pysynyt kasassa vähänkään alusta.

Hyökkääjät

#7 Alexis
#12 Olivier Giroud
#14 Theo Walcott
#17 Alex Iwobi
#22 Yaya Sanogo
#23 Danny Welbeck
#27 Serge Gnabry
#28 Joel Campbell
#32 Chuba Akpom

Hyökkäysosasto tarvitsee maalintekijää, tai siis kovempaa viimeistelijää kuin Maailman Komein Olivier Giroud.
 
Viimeksi muokattu:

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Kiitos taas ansiokkaasta avauksesta @Meikku !

Hyökkääjistä huhuissa ovat viime päivinä pyörineet Lacazette, Lukaku ja Morata. Jonkinlainen masokismin muotohan tämä Gunnersin kannattaminen on, sillä joka kesä jaksaa innostua näistä huhuissa pyörivistä kovista nimistä, kunnes syyskuussa huomaa, että huhutut kaverit eivät meillä pelaa. Chelsea maksoi huhujen mukaan 33M£ Batshuayista, joka on lähtökohtaisesti Diego Costan kirittäjä. Vanupuikko voisi kerrankin yllättää, ja tuhlata kunnolla em. kolmikosta!
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Koska osa joukkueesta on jo aloittanut treenaamisen, laitetaan vielä Pre Seasonin aikataulu näkyville:

28.7. MLS All-Stars vs Arsenal
31.7. Chivas de Guadalajara vs Arsenal
5.8. Viking FK vs Arsenal
7.8. Manchester City vs Arsenal
 
Koska osa joukkueesta on jo aloittanut treenaamisen, laitetaan vielä Pre Seasonin aikataulu näkyville:

28.7. MLS All-Stars vs Arsenal
31.7. Chivas de Guadalajara vs Arsenal
5.8. Viking FK vs Arsenal
7.8. Manchester City vs Arsenal

22.7 RC Lens vs Arsenal. Ilmoittivat tänään vielä yhden lisäpelin Pre-seasonille.

Jotenkin tuntuu ettei Wengerillä ole tänäkään kesänä selkeää suunnitelmaa kesän hankinnoista vrt. esim. ManU. Xhaka hankittiin varmasti suunnitelmallisesti ja tarpeeseen, ja olikin etukäteen arvioiden hyvä hankinta. Kuitenkin jo vuosia tiedetty kärkipula, niin laadullisesti kuin määrällisesti, ja silti "suunnitelma" tuntuu olevan se, että odotetaan mitä muut tekee, ja tippuuko sieltä joku murunen jonka kohdalla hinta kohtaisi Wengerin arvion kanssa. Hyökkääjiä on tänä kesänä tarjolla todella paljon, mutta kovin vaikeaa tuntuu olevan. Eihän tässä vielä kiire ole siirtoikkunan näkökulmassa, mutta aina parempi jos joukkue olisi kasassa hyvissä ajoin ainakin pääpalikoiden osalta, johon kärki ehdottomasti kuuluu. Elokuun lopussa voi sitten katsella jos löytyisi extraa ja sopivaan hintaan.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Kattelinki eilen, että kovin on vähän harkkapelejä, mutta näköjään yksi tuli vielä.

Joo. Vähän tuntuu siltä, että Vardy oli jo AFC:n mielestä saletti ja kun Vardy hyväksyikin LCFC:n parannetun jatkopahvin, jäivät vähän tyhjän päälle. Onhan siellä vielä Lacazettea, Lukakua ja Morataa yms kakkoskorin hyökkejä tarjolla, mutta kun puhutaan £40m, £55m ja £55m+ pyynnöistä, hinta vs Wenger on maailman paskin yhtälö.

Raiola tekee Unitedin kanssa tiliä. Tarjoaa about kaikkia omia "asiakkaitaan" ManUlle tänä kesänä ja se tuntuu toimivan. En usko että ihan äkkiä löytyy tältä pallolta toista jengiä, joka ois ollu mm. Mkhitaryanin kanssa valmis maksamaan £200k/vko mitä United teki.
 

Wingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valmentajien hautuumaa
Dennis Bergkamp.
 

BaronFIN

Jäsen
Onko varmasti kärki se heikkous mihin miestä tarvitaan? Ykköspoolin kavereista siellä on Sanchez ja Giroud ja jos tuonne heitetään nyt vaikka 100M€ ja Griezmann (kun vetää takuuvarmasti Giroudin kanssa yhteen), niin mitä se ratkaisee? Ei tuolla hyökkäyksessä varmaan kenelläkään ole kolmea ykkösluokan kärkeä. Toki rotaatiota se mahdollistaisi. Tosin joku Real vetää Bemzemalla ja Chelsea Costalla ja sen jälkeen on TYHJÄÄ.

Ikävä kyllä viime kauden mestaruus meni siihen, että etukäteen helpot pelit olisi pitänyt tappaa sen sijaan että pelataan Englannin maajoukkue tyylillä haluttomasti, varmistellen ja virheitä peläten jolloin siitä tulee itseään toteuttava ennustus.

Leroy Sane voisi olla mielenkiintonen haku laiturin paikalle. Mutta laitapakkia tuo kokoonpano huutaa vielä enemmän.
 
Kärjestä puhutaan varmaan siksi, että kaikki tietävät ja tuntevat Giroudin hyvät ja huonot puolet. Molempia on nähty esim. meneillään olevissa EM-kisoissa, joten sama tulee varmasti näkymään myös ensi kaudella. Huippu pudottelemaan palloja targettina, mutta pallon kuljettaminen ja läpijuoksut eivät onnistu ollenkaan. Jos molemmilla laidoilla olisi huippu (Sanchez on jo), niin Giroudillakin selviäisi paremmin. Nyt toisella laidalla on nähty Walcott, Ramsey ym. Benzema voi olla yksin Realin kärjessä, mutta laidoilla on Ronaldo ja Bale.
Samaa mieltä täysin pelien tappamisesta, se on ollut monesti todella vaikeeta. Hyvillä pelaajilla (kärki/laituri) senkin luulisi onnistuvan helpommin.

Viimeiset huhut vievät Sanchezia Juventukseen, mutta voi olla että siellä vaan pedataan parempaa sopimusta. Jos Sanchez jostain kumman syystä päästetään pois ja tilalle tulisi esim. huhuttu Draxler, niin ei voi taas kovin paljoa eteenpäin menosta puhua. Hankinta/hankinnat tarvittaisiin nykyisten avainmiesten rinnalle.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Ei pelkästään sen vuoksi puhuta Giroudille kilpailijasta, että komean taidot eivät ole täysin riittävät, vaan myös sen vuoksi, että mies on Arsenalin ainoa todellinen piikki. Sanogo ei ole vaihtoehto ja Walcott ei vain toimi kärjessä. Jos joukkue lähtee pelkästään Giroudilla, niin lyön suuren vedon, että kohta mies on sairasosastolla ja vaihtoehdot kärkeen ovat surkeat. Jotenkin epäilen, että jopa Wenger tiedostaa tilanteen, mutta antaako miehen kunnia periksi ja maksaa todennäköisesti ylihintaa toisesta kakkosluokan kärkipelaajasta, saa nähdä. Niitä ykkösluokan hyökkääjiä on vain kourallinen ja niitä Wenger ei tule koskaan saamaan.

Toisaalta Wenger myös tietää ilmeisesti tilanteen, että moni viime vuonna alapuolelle jäänyt joukkue vahvistuu selkeästi sekä valmennus,- että pelaajarintamalla, joten jo senkin vuoksi on odotettavissa todella vaikea kausi. Lisäksi Arsenalin iso ongelma on se, että pelaajat ovat huomanneet ettei seuralla ole ambitioita menestyä, joten kun tietyillä pelaajilla loppuu sopimukset, niin epäilen monen heistä jättävän allekirjoittamatta uuden ja haluavan seuroihin jotka haluavat menestyä. Sanchez, Ramsey ja Özil tulevat näistä ensimmäisenä mieleeni. Periaatteessa nyt joukkue on keskikentän osalta ihan riittävä, puolustuksesta uupuu mielestäni toinen ykkösluokan toppari ja tietysti puuttuu sitten se kärkipelaaja, mutta näitä kahta hankintaa ei tulla näkemään. Jos nähdään niin laatu ei tule olemaan riittävä vai voisiko Wenger yllättää positiivisesti ensimmäisen kerran noin 10 vuoteen.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
vai voisiko Wenger yllättää positiivisesti ensimmäisen kerran noin 10 vuoteen.
Tämä olisi upeata, mutta epätodennäköistä!

Morata on ilmeisesti ilmoittanut valitsevansa meidät ennen Chelskiä, koska UCL. Hinta on toki kovin rasvainen, ja Vanupuikko tuskin sitä maksaa. Tässä päästään suurimpaan Vanupuikon ongelmaan, miksei voida maksaa sitä pyydettyä reilua 60M£, koska sitä rahaa kuitenkin löytyy? Vastineeksi saataisiin jo kansainvälisissä peleissä hyvää peliä esittänyt nuori (hyökkääjäksi) kärki, josta olisi varmasti iloa meille moneksi vuodeksi! Tulee olemaan kyllä positiivinen shokki, kun Vanupuikon seuraaja (kuka sitten onkaan) näyttää, ettei nämä siirtomarkkinat ole niin saatanan vaikeita! Mourinhon tapaan: nimetään targetit, ja yritetään hommata ne kynsin hampain ylihinnalla tai ei. Loppuisivat nämä helvetin alekori- ja toivotaantoivotaan ostokset mallia Sanogo, Asano, Källström &co. Ymmärtäisin tämän pelleilyn, jos oltaisiin Sp*rs tai joku muu pienempi jengi, jolla ei ole varaa huteihin, mutta meillä on tänä päivänä rahaa kuin roskaa, ja lisää tulee koko ajan.

@ultrar illa myös hyvä pointti noista mahdollisista tulevista exiteistä! Alexis, Özil ja Ramsey liittyvät varmasti jatkumoon RvP, Nasri, Clichy &co eli menevät johonkin jengiin, joka oikeasti haluaa menestyä!
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Tässä päästään suurimpaan Vanupuikon ongelmaan, miksei voida maksaa sitä pyydettyä reilua 60M£, koska sitä rahaa kuitenkin löytyy?

Koska tuo olisi aivan järkyttävä ylihinta hyökkääjästä, joka ei ole kertaakaan urallaan tehnyt yli 10 sarjamaalia. 60 miljoonalla punnalla saattaisi jo irrota esim. sekä Lacazette että Milik, joista olisi taatusti enemmän apua Arsenalille kuin pelkästä Moratasta.
 

Ralph

Jäsen
Morata on ilmeisesti ilmoittanut valitsevansa meidät ennen Chelskiä, koska UCL. Hinta on toki kovin rasvainen, ja Vanupuikko tuskin sitä maksaa.
Puhutaanko tässä samasta Alvaro Moratasta, joka siirtyi juuri pari viikkoa sitten Real Madridiin? Vaikea uskoa, että Real Madrid myy Morataa heti pois kun juuri on itse hankkinut hänet.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Puhutaanko tässä samasta Alvaro Moratasta, joka siirtyi juuri pari viikkoa sitten Real Madridiin? Vaikea uskoa, että Real Madrid myy Morataa heti pois kun juuri on itse hankkinut hänet.

Myy ne. Morata oli vain pelinappula. Tiesivät että saavat Juvesta takaisn €30m hintaan ja Chelsean huhutaan maksavan kaverista jopa €75m.

Mitä tuohon kärkipelaajakuvioon tulee. Uusi hyökkääjä on MUST. Giroud lopettaa 10.7. EM-Kisat, jonka jälkeen pakollinen 3 vkon kesäloma ennen kuin palaa AFC:n palveluksiin. Eli tulee elokuun alussa pöhöttyneenä ja huonokuntoisena treenaamaan. 14.8. mennään kuitenkin jo Valioliigassa ja heti Liverpoolia vastaan. Giroudin ollessa puolikuntoinen, toista hyökkiä ei vaan ole. Alexis ja/tai Walcott sinne varmaan tungetaan, ellei AW nykäise huumorikortin esiin ja paina Yaya Sanogon piikkiin.
 

enigma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuusKi, Nikerit
Puhutaanko tässä samasta Alvaro Moratasta, joka siirtyi juuri pari viikkoa sitten Real Madridiin? Vaikea uskoa, että Real Madrid myy Morataa heti pois kun juuri on itse hankkinut hänet.

Miten tämä skenaario on voinut mennä ohi Juventuksen kannattajalta? Tämähän on ollut tiedossa jo kuukausia, että Real käyttää etuosto-oikeuden Morataan ja myy suurella voitolla eteenpäin. Benzema riittää Realille mainiosti.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Isaac Haydenin huhutaan tehneen Newcastlen kanssa viisivuotisen sopimuksen. Siirtosummasta ei mitään käryä, mutta tuskin milliä enempää. Niin monta vuotta Hayden on pyörinyt reserveissä ja lainalla, että ihan hyvä aika lähteä pysyvästi muualle.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Tuotaa, pakollinen Gonzalo Higuain päivitys näin kesäaikaan. Nythän italialaismedia väittää, että Arsenal harkitsee Higsun hankkimista jälleen kerran. Tällä kertaa Napolin suuntaan lähtisi €60m + Olivier Giroud. Gonzalon ulosostoklasuulihan huitelee jossain €94m suunnilla.

Sinänsä ihan hauska huhu. Parempi hyökki joo, mutta lukumääräisesti Arsenalilla olisi edelleen yksi varteenotettava striker, kunnes Welbeck palaa.

Laittakaa vaikka Walcott tai Campbell siihen miljoonien lisäksi menemään Italiaan.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Isaac Haydenin huhutaan tehneen Newcastlen kanssa viisivuotisen sopimuksen. Siirtosummasta ei mitään käryä, mutta tuskin milliä enempää.

Itse asiassa mm. Transfermarkt ilmoittaa siirtosummaksi £2.5m ja The Times taisi hassutella jopa £3.5m siirtokorvauksella, joten mukavan kasan puntia Arsenal sai Haydenistä.
 

Boosteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Red Wings, Gunners, Kaner's Crew
Jää nähtäväksi, kuinka moni kesän arvokisojen menestyjä Arsenalista jää sivuun kauden avauspelistä. Ramsey, Koscielny, Giroud, Özil, mahdollisesti myös Alexis puhki. Pahalta näyttää, samoin myös siirtoikkuna. Xhaka. ei. pelkästään. riitä. Tarvitaan hyökkääjä ja toppari.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Jää nähtäväksi, kuinka moni kesän arvokisojen menestyjä Arsenalista jää sivuun kauden avauspelistä. Ramsey, Koscielny, Giroud, Özil, mahdollisesti myös Alexis puhki.

Aika varmasti Koscielny ja Giroud on sivussa avauksesta. Özil nyt sai pari päivää enemmän lepoa ja tuo Ramseyn huilauttaminen vähän ihmetyttää. Kaveri nyt sai lepoa helposti sen 3 vkoa ennen elokuuta.

Alexis tunnetusti pelaa vaikka pää kainalossa ja nilkan kuntoutuminen ainakin kuvien perusteella hyvässä vauhdissa. Aloittanee heti Liverpoolia vastaan.

Odotetusti aivan naamaton huhumylly menossa joka suuntaan kun EM-Kisat loppuivat. Katotaan nyt, tuleeko mitään apuja ennen siirtotakarajaa.

Liverpoolia vastaan hyviä näyttöpaikkoja ainakin Xhakalla, Santilla ja WIlsherellä, jotka ei kuitenkaan voi olla varmoja avaripaikasta näin ennen kautta.

Mutta vielä kuukausi kauden alkuun. Aina voi panikoida ja spekuloida ketä pelaa 14.8. Totuus tulee olemaan aina toinen.
 

BaronFIN

Jäsen
Kun katsoo Barcelonan ranskalaishankintoja, niin silmään pistää erityisesti se että sieltä naarattiin tasonsa todistaneita topparia ja laitapelaajaa suhteellisen edulliseen alle 20-30 miljoonan euron hintaan. Miten on mahdollista että tarkan euron miehelta Wengeriltä tällaiset kauppamahdollisuudet ovat menneet ohi silmien? Oliko kyse siitä, että ne olivat jo tasonsa todistaneita pelimiehiä vai mikä ihme siinä taas olikaan?
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Kun katsoo Barcelonan ranskalaishankintoja, niin silmään pistää erityisesti se että sieltä naarattiin tasonsa todistaneita topparia ja laitapelaajaa suhteellisen edulliseen alle 20-30 miljoonan euron hintaan. Miten on mahdollista että tarkan euron miehelta Wengeriltä tällaiset kauppamahdollisuudet ovat menneet ohi silmien? Oliko kyse siitä, että ne olivat jo tasonsa todistaneita pelimiehiä vai mikä ihme siinä taas olikaan?
Vanupuikon kohdalla nämä hinnat tahtovat aina nousta, koska Vanupuikko soutaa ja huopaa tarpeeksi kauan, jolloin joko paikalle tulee Chelsea, ManU tai ManC, joita ei kiinnosta hinta toisin kuin Vanupuikkoa. Vaihtoehtoisesti pelaajan oma kiima tulla tänne laskee, kun Vanupuikko tarpeeksi kauan etsii sitä parhainta mahdollista siirtosummaa. Edelleen odotan sitä päivää, kun päästään riippakivestä nimeltä Wenger eroon, ja tilalle tulee oikeasti kunnianhimoinen Manageri. Tällöin tämä siirtomarkkinoilla pelleileminen loppuu!
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Frankie on juuri niin oikeassa. Wenger ei ole uskottava ja ei kukaan halua miehen alaisuuteen muuten kuin ylisuurella palkalla enää tänä päivänä. Mies tinkii sitä viimesitä miljoonaa loppuun saakka, vaikka sillä ei todellisuudessa ole enää mitään merkitystä, muut sillä aikaa vievät pelaajat. Olen todella kauan jo sanonut, että Arsenal ja Wenger ovat heikko kombinaatio ja itse en katso ensi kaudella ollenkaan Valioliigaa, seuraavan kerran vasta kun Wenger on kaukana Arsenalista.

Oma veikkaukseni on, että Arsenalin kausi on tavallaan ohi tällä kertaa syyskuun lopulla, jolloin kärki on karannut jo liian kauas. Samaan aikaan joukkue taistelee loukkaantumisongelmien kanssa ja Wenger kaivaa Sanogon piikkiin, selittää samalla että poika on kuin uusi hankinta. Todennäköisesti toppareista myös yksi on ainakin jo paskana myös ja kaksi jäljellä olevaa pyrkivät pysymään kasassa, ehkä on jo Chambersin vuoro pelata paikalla, joka ei hänelle kuulu. Fanit laittavat protestin pystyyn, mutta johtokunta tekee Wengerille uuden 10 vuoden sopimuksen ja lupaa julkisesti 100m€ heti käyttöön, jolla Wenger ostaa kymmenen pientä mustaa poikaa. Oma usko tuohon seniiliin on mennyt jo kauan kauan sitten, eikä ole tarvinnut toistaiseksi vetää sanoja pois, mies on luuseri ja ollut jo vuosia täysin pihalla huippujalkapalloilusta.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Wellington Silvasta Arsenal pääsi vihdoinkin eroon. Brassi siirtyi pysyvällä siirrolla Fluminenseen. Wellington Silva oli AFC:n kirjoilla 5-6 vuotta, mutta ei tainut pelata yhtään peliä edustusmiehistössä. Siirtosumma todennäköisesti jotain pähkinöitä.

Rob Holding, tuo toppari Boltonista on ollut pitkin kevättä ja kesää huhuissa ja nyt ainakin jotkut "paikallislehdet" huutelivat että toppari on käynyt Arsenalin medicalissa. Siirtosumma jossain £2m huitteilla. Nuori brittitoppari, joka aika satavarmasti painelee ensi kaudeksi vielä lainalle jonnekkin, sikäli mikäli nykytopparit pysyvät rosterissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös