Pittsburgh Penguins (2.) – San Jose Sharks (3.), Stanley Cup-finaali 2016

  • 80 380
  • 410

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Nyt muuten taitaa olla ensimmäinen kerta historiassa kun toisen joukkueen logo näyttää syöneen toisen joukkueen logon kokonaan.
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Maalivahdit menee ehkä hitusen pingujen eduksi, mutta muuten joukkueilla ei mielestäni järin suuria voimasuhde eroja ole.

Tasta uskallan olla hieman eri mielta. Murray on pelannut aivan mielettoman hyvan Play Offs sarjan tahan mennessa, mutta sinallaan "helpolla" on toistaiseksi paassyt. Penguinsin puolustus on niin jarjettoman hyva, etta Murrayn ei kovin moniin paraatipelastuksiin ole tarvinnut joutua (mika toisaalta voi olla argumentti myos toiseen suuntaan, silla maalivahdin loistava sijoittuminen seka pelialy mahdollistavat myos sen ettei tarvitse paraatipelastuksiin edes alkuunkaan turvautua). Tama ei suinkaan ole Murrayn vahattelemista, mutta hanen ei ole viela (ainakaan mielestani) tarvinnut kantaa joukkuettaan selassaan. Mutta sinansa mielenkiinnolla odotan ainakin itse sita miten Murray kasittelee Burnsin, Pavelskin, seka Coutouren laukaukset.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Ymmärrän, että taidetta piikittelystä tekevä @vilpertti pääsee ihon alle, mutta c'mon
Ei kai @vilpertti ihon alle mene, pelkästään tuo avausviesti oli lähes neroutta. Se myös tekee sen niin nokkelasti, että miinaan astuvat vaan naurattaa, Jatkoajan parhaiden perinteiden mukaisesti. Sen sijaan noi Crosby on itsekäs mulkkuämmä -jutut on vaan niin väsyneitä, etten ihmettele jos joku niihin jaksaa tarttua.
Penguinsin puolustus on niin jarjettoman hyva, etta Murrayn ei kovin moniin paraatipelastuksiin ole tarvinnut joutua
Hyvä läppä. Tai siis niin, hyökkäys kun on paras puolustus, niin siinä mielessä totta. Vähän epäkiitollinen tehtävä on Pens-veskareilla ollut jo pitkään, kun hyökkäysorientoitunut pelityyli on aika avoin vastaiskuille. Vähemmän vetoja, mutta suhteessa enemmän pahoja paikkoja. Tämä taannoin lähes tuhosi Fleurynkin, joka toki ihan itse lopullisesti suli. Mutta nyt siis Pens on onnistunut hienosti piilottamaan pakiston aika isotkin heikkoudet yksinkertaisesti pitämällä kiekkoa paljon, muutoin eivät näin pitkällä olisikaan. Paineen alla tuleekin sitten aika reilustikin virheitä.

---

"Harmi" tosiaan Sharksin finaalipaikka, vielä pahempaa kuin edelliskierroksella putoaminen tulee olemaan finaalitappio kannun ollessa jo kosketusetäisyydellä. Thornton ja Martin on hienoja miehiä, ja niille toivoo vain hyvää. Sanottakoon kuitenkin se, että jos jollain ilveellä Sharks homman hoitaa, niin toivottavasti ratkeaa Thorntonin tehdessä esim juuri Martinin syötöstä ottelun neljännen maalinsa. Vaikka jatkoajalla, niin on aikaa riisua.
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Hyvä läppä. Tai siis niin, hyökkäys kun on paras puolustus, niin siinä mielessä totta. Vähän epäkiitollinen tehtävä on Pens-veskareilla ollut jo pitkään, kun hyökkäysorientoitunut pelityyli on aika avoin vastaiskuille. .

Katselin tuossa Advanced Statseja ja taytyy kylla vaihtaa mielipidetta tasta asiasta. Murraylla nayttaa olevan NHL:n parhaimpia statseja kun katsotaan High Danger Saves vs Low Danger Saves-kategoriaa. Jotenkin omaan silmaan se naytti silta etta vaivattomasti sielta otetaan vaarattomia koppeja kiinni, mutta kuten viestissani totesin, tama taisi itseasiassa vain korostaa Murrayn hyvyytta tassa asiassa. Sama tilanne kuin Lunkan kanssa, veskari saa nayttamaan puolustajat paremmalta kuin tosiasiassa ovat.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Katselin tuossa Advanced Statseja ja taytyy kylla vaihtaa mielipidetta tasta asiasta. Murraylla nayttaa olevan NHL:n parhaimpia statseja kun katsotaan High Danger Saves vs Low Danger Saves-kategoriaa. Jotenkin omaan silmaan se naytti silta etta vaivattomasti sielta otetaan vaarattomia koppeja kiinni, mutta kuten viestissani totesin, tama taisi itseasiassa vain korostaa Murrayn hyvyytta tassa asiassa. Sama tilanne kuin Lunkan kanssa, veskari saa nayttamaan puolustajat paremmalta kuin tosiasiassa ovat.
Kirjottelin samaa asiaa tossa, mutta viestin viimeistely jäi vaiheeseen ja lopulta kuoppasin koko ajatuksen. Tyydytään vähempään.

Murray on nimenomaan eleettömän hyvä. Useinhan maalivahtien paraatipelastukset ovat ensin johtuneet omista virheistä joita joutuu paikkaamaan. Ei tietysti aina, mutta usein. Murray ei tee juurikaan sijoittumisvirheitä joita joutuisi paikkaamaan paraatipelastuksilla. Olemalla eleettömän hyvä mm. Ovechkinia vastaan on kova suoritus, unohtamatta, että pelataan kovimpia mahdollisia pelejä ja normaalit ihmiset kärsisivät paineista. @Bosco lainasikin aiemmin Murrayn kylmänviileitä sanoja; kaveri kertoi, että kolmannessa erässä Tampaa vastaan pelaaminen oli hauskinta hokia hänelle uransa aikana. Murrayta voi huoletta sanoa Penguinsin tuhkimotarinan ilmentymäksi. Todennäköisesti pelaa Fleurya ulos seurasta noilla otteilla, kun hänen pitäminen vaatisi suojausta laajennusdraftissa sitten aikanaan.

Tällä hetkellä ollut kenties se tärkein yksittäinen tekijä Penguinsin pudotuspelipolulla, huolimatta VilleLeinon ja muiden huumorikäyttäjien mielipiteistä.
 

Jwec

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Tässä finaalissa kohtaavat kyllä liigan kaksi parasta joukkuetta. Valitettavasti nyt täytyy todeta, että mun joutuu vihaamaan Penguinsia enemmän, kuin mitään muuta joukkuetta NHL:ssä tämän sarjan ajan, vaikka joukkueesta löytyykin hyviä pelaajia kuten Cullen, Rust, Bonino, Murray, Fleury ja Kessel ja erittäin suuret rispektit meikältä saanut valmentaja Sullivan. Onneksi kuitenkaan en Crosbystä, Malkinista, Letangista pidä joten vihattavaa kuitenkin löytyy :)

Aion varmaan olla aika vähällä viestienkirjoittamisella sarjan aikana täällä keskustelussa, jotta vihastuksissa/ihastuksissa ei tule kirjoitettua mitä sattuu ja muutenkin jotenkin keskittyminen sarjaan on niin kova ettei tässä viestejä kirjoitella pahemmin.

Pientä analyysiä voisin kuitenkin nyt laittaa. Sharksin kärkijätkät on pelannut paremmat playoffit kuin Pensin kärkijätkät, mutta syvyys on Penguinsilla ollut erinomaista. Tosin sillä, miten kukin on ennen näitä finaaleja pelannut, ei ole enää mitään väliä. Aiemmilla kierroksilla kuitenkin Penguinsin puolelta etenkin Bonino on omaan silmään pelannut erinomaisesti ja Kessel tietysti myös. Määttä pelasi Tampa-sarjassa ratkaisupelit aivan mainiosti ja Rust myös on kiinnittänyt huomiota energisenä kaverina ja tietysti ratkaisemalla Tampa-sarjan Penguinsille.

Sharksin puolelta Pavelski, Couture, Thornton, Vlasic ja Burns erityisesti ovat kunnostautuneet pelaamalla mainiot playoffit ja Couture johtaakin pistepörssiä ja Pavelski maalipörssiä Burnsin ollessa taas pakkien pistepörssin kärkinimenä. Ei muuten pidä aliarvioida Vlasicinkään hyökkäyspelaamista sillä hän on playoffeissa pakkien pistepörssin nelossijalla ja tehnyt pisteen enemmän kuin Letang. Maalivahtietua on vaikea antaa kummallekaan sillä Jones ja Murray ovat olleet erinomaisia ja kumpikaan ei ole vielä pelannut urallaan Stanley Cup finaalissa.

Peluutuksissa on mielenkiintoista nähdä, ketä Sharks aikoo peluuttaa Crosbyä ja Malkinia vastaan ja kuka pelaa Kesselin ketjua vastaan. Vlasic ja Braun on onnistunut pitämään hyvin kurissa Kingsin, Predsin ja Bluesin kärkipelaajat, mutta Vlasic ja Braun eivät voi nyt pelata kaikkia Pensin kolmea tehoketjua vastaan. Sitten on mielenkiintoista myös nähdä, että ketä Penguins yrittää peluuttaa Thorntonin ja Couturen ketjuja vastaan. Letang varmasti tulee olemaan jäällä paljon Thorntonia ja Pavelskia vastaan, mutta muuten en tiedä.

Toivottavasti finaaleista tulee viihdyttävää jääkiekkoa ja varmasti tulevat olemaan ikimuistoiset. Olisi vain niin upea viimeinkin nähdä Thornton, Pavelski, Marleau ja Vlasic nostamassa kannua muiden Sharks-pelaajien lisäksi ja se edellyttää voiton ottamista Penguinsista, joka ei tule olemaan helppoa.
 
Viimeksi muokattu:

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Mutta sinansa mielenkiinnolla odotan ainakin itse sita miten Murray kasittelee Burnsin, Pavelskin, seka Coutouren laukaukset.

Ihan samalla tavalla kuin Ovechkininkin laukaukset.

Jotakin kertoo Pensin kyvystä hallita peliä eilisen ottelun summittainen Corsi kahden ensimmäisen erän jälkeen: Crosby penkillä 50% ja Crosby kentällä 87.5%. Tämä jostakin hajatwiitistä (ehkä Seravalli?) eikä edusta sen virallisempaa tilastoa.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Mahtavaa nähdä San Jose finaalissa, ja vielä hienompaa olisi jos nämä Särkien vanhat papat nostelisi SC-kannua!
Pens on ollut aina inhokki, varsinkin Malkin&Sidney, hyhhy.
klo. 03 tippuu kiekko jäähän, let's play Hockey!
 

Goose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Helsingin Jokerit
Kyllähän tässä on pakko olla San Josen puolella. Jengi on timanttisesti rakennettu, Couture on yksi liigan aliarvostetuimpia ja Burns huikea. Vastapuolelta Crosby ja Letang on kasa sitä itseään, Malkinin joutuessa soittamaan kakkosviulua. Kuten hyvä Pens-kaverinikin totesi, että taivaankappaleet sun muut ovat kyllä olleet jo pidemmän aikaa Pensin kannalta suotuisassa asennossa, sillä onhan tuo joukkue paperilla kaukana parhaimmista.

Pensillä huomattavasti enemmän kysymysmerkkejä ja suonenvedon loppuessa kyyti on kylmää. Sharks on mielestäni joukkueena parempi, mutta kestääkö pää viimeistä silausta?

Ihan mielenkiintoiset finaalit tulossa, josta pitää ehdottomasti muutama matsi yrittää väijyä.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Kuten hyvä Pens-kaverinikin totesi, että taivaankappaleet sun muut ovat kyllä olleet jo pidemmän aikaa Pensin kannalta suotuisassa asennossa, sillä onhan tuo joukkue paperilla kaukana parhaimmista.

2013 Penguinsilla oli parempi nippu, mutta kiitos HCDB:n jäätiin sitten lopulta konferenssifinaaleihin Bostonia vastaan. Tämän vuoden porukka on kuitenkin hyökkäysosastoltaan parhaita, mitä Penguinsilla on ollut jalkeille palkkakattoaikakaudella laittaa. Sullivan on luonut joukkueelle erinomaisen peli-identiteetin, puolustus on onnistunut pelaamaan vahvuuksia tukien, eikä siellä ennakko-odotuksista huolimatta ole juuri pidempiaikaisia heikkoja lenkkejä ollut. Matt Murrayn mukana tämä sarja kuitenkin joko voitetaan tai hävitään. No pressure.

Pensillä huomattavasti enemmän kysymysmerkkejä ja suonenvedon loppuessa kyyti on kylmää. Sharks on mielestäni joukkueena parempi, mutta kestääkö pää viimeistä silausta?

Näinpä. Finaalisarjat ovat todella pienistä asioista kiinni ja henkistä kovuutta vaaditaan, erityisesti jos ollaan vasta oppirahoja maksamassa. NHL-saittien tietäjät on kyllä olleet erikoisen päättämättömiä hyökkäyksen leveyden suhteen; ensin sanotaan, että San Josella on syvempi kalusto, mutta sitten kuitenkin todetaan että Penguinsin bottom-6 on tähän mennessä pessyt San Josen vastaavalla lattioita pisteiden teon suhteen.

Tänään saadaan joka tapauksessa realistinen kuva keskinäisistä voimasuhteista kun kiekko n. 15 tunnin päästä jäähän Consolilla tipahtaa.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
2013 Penguinsilla oli parempi nippu, mutta kiitos HCDB:n jäätiin sitten lopulta konferenssifinaaleihin Bostonia vastaan.
Vakuuttava jannu, kun onnistui sweeppaamaan Pensin, vaikka kävi kaukalossa vain nelospelin jälkeen kättelemässä vastustajan.

EIpä siinä, Bruinsilla(kin) oli 2013 kova nippu, parempi kuin 2011. Kaatui loukkaantumisiin.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Vakuuttava jannu, kun onnistui sweeppaamaan Pensin, vaikka kävi kaukalossa vain nelospelin jälkeen kättelemässä vastustajan.

Kaikki pelaajat ja joukkueet tarvitsevat koutsaamista; tätähän HCDB ei enää sitten saanut aikaan kun honeymoon oli ohitse. Räikeimpänä peluutusvirheenä voidaan pitää Jarome Iginlan peluuttamista aivan väärässä paikassa, mutta kyllä Bylsman ote (tai pikemminkin sen puute) joukkueeseen ja materiaalin kanssa toimivaan pelitapaan oli viime vuosinaan melko laajasti dokumentoitu. Sullivanin alaisuudessa joukkue pelaa tällä hetkellä parasta jääkiekkoaan sitten suurien kenkäsotien, vaikka materiaali ei ole esim. 2013 tasolla.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
^ Varsinkin juniorijoukkueet (tarvitsevat koutsaamista). NHL:ssä pelaajat ovat aikuisia miehiä, jotka ovat pelanneet koko ikänsä kiekkoa. Pelit voitetaan lopulta kaksinkamppailuissa, pitämällä kiekosta huolta ja tuurilla. NHL:ssä on luultavasti lähemmäs 30 valmentajaa, jotka ovat riittävän hyviä voittamaan kannun ja sitten muutamia, jotka pystyvät auttamaan joukkuettaan kannun voittamisessa enemmän kuin muut.

Rajansa silläkin, mitä valmentajan vastuulle voi vierittää, varsinkin kun Bylsma on edelleen arvostettu valmentaja NHL:ssä.

Melko huvittavaa muuten, että se olit juuri sinä, joka huuteli tuolla toisaalla nimim. vilpertin kiekkokeskustelun perään. Sitten itselläsi on tarjota tällaisia lapsellisia ja kaikenkattavia syntipukkiselityksiä tapahtumille. Ehkä JEESUS ei halunnut Penguinsin voittavan?!?!?
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Vakuuttava jannu, kun onnistui sweeppaamaan Pensin, vaikka kävi kaukalossa vain nelospelin jälkeen kättelemässä vastustajan.

Joo ei se Bylsman piikkiin nyt yksinään todellakaan mennyt. Muutenkin kyseessä oli todella tasainen sarja, vaikka numerot olivat silloin tylyt 4-0, mutta kaksi peliä taisi mennä jatkoille ja Pittsburghissa pelatut matsit olivat aika tulitusta kohti Raskia silloin, tolpat oli Bruinsin puolella ja Rask oli aivan uskomattomassa vedossa juuri silloin. Toki ei Bylsma saanut jengiä pelaamaan yhtä kurinalaisesti silloin kuin mitä Sullivan on nyt saanut jne. että ei Bylsma puhtaita papereita siitä ansaitse, mutta että olisi yksin Bylsman vika ollut niin ei tietenkään.

Ensi yönä se sitten starttaisi ja mukavasti jo vastan pohjassa kutkuttelee! Näin ennen sarjaa sanoisin, että molemmilta löytyy melko tasavahvat maalivahdit, puolustus menee sitten Sharksille ja hyökkäys hiuksenhienosti Pensille. Uskon, että saadaan upea finaalisarja tästä, NHL:n hienoimmat ja parhaimmat joukkueet vastakkain!
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Vastapuolelta Crosby ja Letang on kasa sitä itseään, Malkinin joutuessa soittamaan kakkosviulua. Kuten hyvä Pens-kaverinikin totesi, että taivaankappaleet sun muut ovat kyllä olleet jo pidemmän aikaa Pensin kannalta suotuisassa asennossa, sillä onhan tuo joukkue paperilla kaukana parhaimmista.
Kyllähän pingviinien kovimmat Conn Smythe-ehdokkaat, joista toinen on maailman top2-pelaaja ja toinen top6-pakki, ovat kasa sitä itseään. Sid on Genoa parempi pelaaja, joten ihan oikeutetusti Geno "soittaa kakkosviulua".
Ei pingviinien tapauksessa ole kyse mistään hemmetin tuurista, jos tätä lentoa on kestänyt jo 5 kuukautta. Kun joulukuussa vaihdettiin valmentajaa, ja alettiin sumputtamisen sijaan pelaamaan pelaajien vahvuuksilla, niin joukkue on ollut liigan kuumin joukkue. Liigan pelinopein joukkue ja kaikki neljä ketjua pystyvät tekemään tehoja.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
^ Varsinkin juniorijoukkueet (tarvitsevat koutsaamista). NHL:ssä pelaajat ovat aikuisia miehiä, jotka ovat pelanneet koko ikänsä kiekkoa.

Ahaa. Tästä syystäkö Crosby huusi aikanaan Bylsmalle kesken pleijarimatsin shut up? Tästäkö syystä Sullivan hiljensi Malkinin samalla viestillä kesken pleijarimatsin? Tästäkö syystä Letang ilmoitti -4 iltamansa jälkeen Sullivanin kanssa käymänsä keskustelun jälkeen että hänen täytyy pelata yksinkertaisempaa lätkää?

HCDB ei reagoinut detskuihin, eikä tuntunut hyväksyvän edes alkeellisimpia perusajatuksia, josta 2013 esimerkkinä Iginlan paikka kokoonpanossa. HCMJ ei reagoinut detskuihin. HCMS reagoi detskuihin ja on saanut joukkueen sitoutettua pysyvästi (noh, puolet runkosarjasta ja pleijarit otoksena) pelitapaansa. Kyllä koutsin pitää olla hommassa sisällä.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Peliitat
Kyllä tuo 2013 PIT-BOS -sarja menee suurelta osin Bylsman piikkiin. Peluutukset ihan mitä sattuu, ja vaikka jokin asia ei selkeästi toiminut, niin silti muutoksia ei tehty vaan yritettiin itsepäisesti sitä samaa tapaa loppuun asti. Minusta väite, ettei valmentajalla ole suurtakaan merkitystä NHL:ssä on lähinnä huvittava. Bylsma ei ole missään vaiheessa näyttänyt olevansa erityisen hyvä taktikko tai pudotuspelivalmentaja. Runkosarjassa toki teki kovaa jälkeä.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Minusta Penguinsilla on hyvät mahdollisuudet yllättää Sharks tässä sarjassa, jos sallitte itse ketjun asiaan palaamisen. Todennäköisesti siksi, että Sharksin "papat" ovat helppoja sympatiseerata ja vastapainoisesti Penguinsia on muotia vihata aavistuksen yllättäen tämä tuntuu monesta läpihuutosarjalta Sharkseille. Finaaleihin asti on päästy olemalla jokaista vastustajaa huonompia ja silti nyt jäljellä on enää viimeinen kanto kaskessa. Mikäli maailmalla ajatellaan yhtä yksimielisesti sarjan lopputuloksesta mitä Jatkoajassa niin se on loistava lähtökohta Penguins-porukalle; altavastaajana finaaleissa huikealla itseluottamuksella varustettuna. Penguins kohtaa tulikuumat Sharksin kärkiäijät, mutta Sharksin pitää puolestaan reagoida Penguinsin käsittämättömään leveyteen. Sharksia on koitettu nitistää ehkä eniten fyysisyydellä tähän mennessä, mutta nyt vastaan tulee todennäköisesti liigan tämän hetken (peli)nopein joukkue. Penguins on nopeudesta tunnettu, mutta Penguins on ollut omalla alueella myös äärimmäisen uhrautuvainen. Kiekkojen eteen on hypitty jos kenenkin toimesta eikä Murraylle asti ole ollut helppo toimittaa vetoja. Kaiken edellä mainitun lisäksi Penguins on osoittanut kykyä nousta sillasta, mikä on aiempina vuosina puuttunut.

Tästä saadaan varmasti hieno ja tasaisempi sarja mitä moni aavistaakaan.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Bobby Mac twiittasi hetki sitten, että Letang pitää jonkunlaisen lehdistötiedotteen piakkoin. Ei ollut eilen paikalla eli saattaa vain paikata eilisen poissaolonsa, mutta olisiko taustalla muuta?

EDIT: nopeastihan se tulikin se vastaus eli paikkaa vain eilistä. Carry on.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Sharks on liigan paras joukkue karvaamaan. Jää nähtäväksi onko Penguinsin leveys ensimmäisen ottelun jälkeen kahdessa ketjussa, jos joukkue joutuu tiivistämään pysyäkseen mukana. Nythän kaksi ensimmäistä ketjua on lähinnä
AHL-mies - Crosby - 20 maalin pelaaja
AHL-mies - Malkin - 20 maalin pelaaja

niin onhan se vähän eri juttu kun vastassa on
20 maalin pelaaja - maailman paras pelintekijä - liigan kovin maalitykki jonka nimi ei ole ovetskin
20 maalin pelaaja - pudotuspelien paras pistemies - 20 maalin pelaaja

Etenkin kun otetaan huomioon, että Pensin puolustuksessa on
Kasetti-Letang - joku
joku - joku

Ja Sharksin puolustuksessa on
Norris Trophy - Martin
Kanadan paras puolustava puolustaja - Jenkkien paras puolustava puolustaja.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Peliitat
Sharks on liigan paras joukkue karvaamaan. Jää nähtäväksi onko Penguinsin leveys ensimmäisen ottelun jälkeen kahdessa ketjussa, jos joukkue joutuu tiivistämään pysyäkseen mukana. Nythän kaksi ensimmäistä ketjua on lähinnä
AHL-mies - Crosby - 20 maalin pelaaja
AHL-mies - Malkin - 20 maalin pelaaja

niin onhan se vähän eri juttu kun vastassa on
20 maalin pelaaja - maailman paras pelintekijä - liigan kovin maalitykki jonka nimi ei ole ovetskin
20 maalin pelaaja - pudotuspelien paras pistemies - 20 maalin pelaaja

Paperillahan nämä ottelut on helppo ratkaista vaikka etukäteen, mutta se on tulos mikä ratkaisee. Top 6 voi olla miten hurja tahansa, mutta Penguinsin vahvuus on ollut kaikilla neljällä kentällä vyöryttäminen. Crosbyn ketjua saatetaan tässäkin sarjassa käyttää tietynlaisena shutdown-ketjuna. Jos se onnistuu pelaamaan nollanollaa onnistuneesti, niin Penguinsin mahdollisuudet paranevat heti. Se on ihan sama onko kyseessä Gretzky vai AHL-mies, jos jälkimmäinen iskee ratkaisevat 2 maalia Game seiskassa.

Pensin puolustuksessa on
Kasetti-Letang - joku
joku - joku

Ja Sharksin puolustuksessa on
Norris Trophy - Martin
Kanadan paras puolustava puolustaja - Jenkkien paras puolustava puolustaja.

Penguins on kumminkin päästänyt näissä pleijareissa 2 maalia vähemmän kuin Sharks, joten mistään valovuosien erosta Sharksin hyväksi ei ole kyse. Toki tähän vaikuttaa se, että Penguinsin kiekonhallintatilastot ovat liigan kärkeä.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Penguins on kumminkin päästänyt näissä pleijareissa 2 maalia vähemmän kuin Sharks, joten mistään valovuosien erosta Sharksin hyväksi ei ole kyse. Toki tähän vaikuttaa se, että Penguinsin kiekonhallintatilastot ovat liigan kärkeä.

Ei kun maailmalla vallalla olevan käsityksen mukaan Caps-fanit eivät pidä omiaan minään ja Tampallakin oli Stamkos ja Bishop telakalla joten eihän Penguins ole vielä voittanut tasan yhtäkään merkittävää joukkuetta. Kaikenlaisiin kommentteihin se Penguins-viha ihmiset ajaakin.

Kiekonhallintatilastot pleijareista hockey-referencessä tiesivät kertoa, että Penguinsilla voitollisella Corsilla on tällä hetkellä pudotuspeleissä 14 pelaajaa ja Sharksilla 7. Eiköhän tämä sarja ole tosiaan jo selvä. Ehtoon pelikin päättyy 7-0.

EDIT: Barry Melrosekin on suu vaahdossa ollut joka sarjassa sitä mieltä että Pens ei pysty koska önnönnöö ja nyt tietysti Sharksin voiton kannalla. Torille ->
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
@vilpertti kirjoittaa omaan hauskaan tyyliinsä noita viestejään aina, mukava väriläiskä täällä jatkiksessa kyseessä! Toivottavasti vilpertti ei putoa kovin korkealta kun Pens vie tuon himoitun Stanley Cup -pytyn itselleen vaikka paperilla Sharks on huomattavan paljon parempi ;)
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Pens on saattanut päästää vähemmän maaleja, mutta pitää nyt kuitenkin ottaa huomioon, että he ovat pelanneet itäisen konferenssin joukkueita vastaan.

Yöllä pens joutuu ensimmäistä kertaa näissä pudotuspeleissä kovan tason vastusta vastaan. Voi tulla yllätyksenä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Pens on saattanut päästää vähemmän maaleja, mutta pitää nyt kuitenkin ottaa huomioon, että he ovat pelanneet itäisen konferenssin joukkueita vastaan.

Yöllä pens joutuu ensimmäistä kertaa näissä pudotuspeleissä kovan tason vastusta vastaan. Voi tulla yllätyksenä.

Että Caps ja Lightning eivät omaa hyökkäysarsenaaliako? Jos nyt mietitään Bluesia ja Predatorsia vs. Caps ja Bolts niin itse kyllä väittäisin jälkimmäisellä parilla olevan tulivoimaisemmat hyökkäysarsenaalit kuin ensimmäisenä mainitulla kaksikolla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös