La 9.4.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 95 722
  • 956

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sailio kaatui ihan heikkouttaan.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Sailio "loukkaantui", parantui ja loukkaantui uudestaan kun tuomarit olivat viheltäneet pelin poikki, kun luulivat Sailion loukkaantuneen.
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Säiliö kalastaa tänään urakalla... Ei tullut nyt isoa kalaa
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
kiviä taskuun, Sailio :D
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Sailio on kyllä rotta. Vittumaisia kalasteluja, mutta näitä tarvitaan pleijareissa. Ei toi tuntunut missään. Marjamäki vielä kun räksättää lisäksi niin Niinimaalla on älytön bouneri.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sailio on omaksunut Ruudulta kaikki sen huonot ominaisuudet. Se erotus on, että Ruutu osasi pelata edes vähän.
 

hoope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Murmels
Virvelitappara ja Tomppa Laaksonen. Pettämätön yhdistelmä. Taitaa olla kolmen kauden osalta 100% voitot Tapparalle ku nää on jäällä Kärppiä vastaan. Rönn varmaan palkitsee tästä ottelusta laittamalla Favorinin, Levosen tai Laaksosen uudestaan Tampereelle. Pienet nyanssit. Niin ne vaan kääntyy aina samalle joukkueelle näiden ollessa jäällä. Levonenhan menee kyllä ihan vaan kotijoukkueen pillin mukaan. Oisko se sitten sen vuoro olla Tampereella että symppisjoukkue pääsis säälistä kokeileen taas jos vaikka voittais finaalit. Pffff.... Hakanpää sai samanlaisesta jäähyn mitä Sailioon vedettiin. Muttei Tapparaa tarvi jäähylle pistää samasta. Ei tietenkään. Vittu mitä nysväystä. Ja jos kiinnostaa alkaa selittään siitä että tuomarit ei tarvi ratkoa ja ei ratkaisseet peliä, niin kummasti vaan Ahon koukusta tuli jäähy, mutta Pyörälän läpiajossa koukkaamisesta ei. Siinä on teille ratkaisua malliin Tampere! Tuomareista itkeminen on lapsellista piip piip piip. Eihän niistä muut saa valittaakaan kuin etelän seurat.
 
Viimeksi muokattu:

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Eikö tuosta jo voisi antaa 20 minuuttisen epäurheilijamaisesta käytöksestä?
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Sailio kuoli, katse tuomariin ja heräsi henkiin, kun ei tullut jäähyä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös