Kauden 2015–2016 vankkurit jakoon – kenen kyydissä kausi loppuun?

  • 68 719
  • 297

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Jos/kun Lukko laskee alleen, niin siihen loppuu Liigan seuraaminen tältä kaudelta. Sivusilmällä SaiPan otteita pitää seurata ja varovasti toivoa heidän menestystään. Tosin saattaapi niidenkin kausi loppua samaan aikaan.
Muiden vankkureihin en hypi.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Karhubasket KEspoo sekä Crocodiles
Porkkana housujen vankkureihin hypätään kun/jos Pelsuille tulee noutaja.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Kunhan Tappara tai Kärpät ei voita, niin hyvä. Tappara ollut jo liikaa finaaleissa ja Kärpät voittanut liikaa. Muutenkaan en tykkää niiden pelitavasta.
 

Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jypin toivon menevän päätyyn saakka, joskin en pelejä sen kummemmin tule katsomaan ainakaan ennen finaaleja/ratkaisevia välieräpelejä. Tapparalle toivon fanien takia mitä tahansa muuta kuin hopeaa. Hienoja kannattajia löytyy eikä neljää peräkkäistä finaalitappiota pitäisi joutua kokemaan.
 

Zalmonella

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko
En periaattesta enään seuraa Liigaa kun Lukon kausi loppui mutta toivotaan Jyp:n mestaruutta sillä en usko Pelicansin vievän tuota nykyistä sarjaa. Toivottavasti ei ainakaan Kärpät tai Tappara.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Finaaleihin sitten HIFK - Tappara, kiitos.
Mulla olisi sama toive. Kaksi klassikkoseuraa vastakkain, eikä mun muisti riitä ainakaan sinne asti, kun nämä olisivat finaalissa kohdanneet.
 

Thombson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ei ole kuin inhokkeja jäljellä. Toivotaan nyt asuinkunnan vuoksi että Jyppi vie.
 

sokeritauti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
En edes mieti. JYP. Tulisin kattoo pelejäkin ellei halli olis niin paska. Pakko tyytyä ruudun huonoon palveluun. Pakko muuten sanoa et mul on pieni tunne jaloissa et kannua nostellaan Jypinkylässä keväällä.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
HIFK tai Tappara.
 
Suosikkijoukkue
TPS, Vallin-Kivi
Tapparalle kultaa, HIFK hopealle, Kärpille pronssia. Ei hirveästi haittaisi jos kannu menisi Tampereen sijasta Helsinkiin.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Eipä ole kuin huonoja vaihtoehtoja jäljellä.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tapparalle varmaan soisi sen kultamitalin noiden hopeapettymysten jälkeen. Ja jos ne Kärpät kellistävät välierissä niin sitten on ainakin möröt raivattu tieltä.

Toisaalta HIFK-Kärpät olisi herkullinen finaalipari.
 

Oriolus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, Arrajärven Laaki
Finaaliksi IFK - Tappara. Eiks je?
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Tappara, aivan päivänselvästi. Jo sen takia etteivät he ole voittaneet Poikaa pitkiin aikoihin. Mutta muutenkin.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Sinäänsä ihan sama, mutta kyllä mää JYPin puolella taidan olla. Tuntuu mulle sopivalta porukalta, nyt kun TPS putosi.
 
Oma joukkueeni putosi tänään jatkosta... En voi ymmärtää, että jo minuutteja sarjan päättymisen jälkeen voidaan jo hypätä uuteen "vankkuriin". Omalta osaltani kausi päättyi tänään. Seuraan kyllä välieriä, mutta kenenkään vankkureihin en hyppää. Tiedän kyllä, että kesken pelien huomaan jossain vaiheessa, että sympatiat ovat jomman kumman puolella. Kenen... Se jää nähtäväksi. Niille joiden oma joukkue jatkaa, toivotan onnea. Tää on hienoa aikaa niille, joilla kausi jatkuu...
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Enpä olisi uskonut Tapparan puolia koskaan pitäväni. Toki kun neljästi putkeen oli Lukolle ylittämätön este ja silti on ollut kolmesti hopealla, soisi heille jo sen mesturuudenkin. Oranssia peruukkia, hattua ja laseja en aio kuitenkaan hankkia ja läpsyttimet revin edelleen, kun moinen käteen osuu.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tässä kohtaa kuuluu ensimmäiseksi sanoa, ettei hyppää kenenkään wagoniin, on vain yksi seura jaadajaadajaada. Näinhän se ehdottomasti toki on, mutta ihmismieli on silti sellainen että jollekin sen mestaruuden suo ennemmin kuin toiselle.

Joskin nyt se on tehty aika vaikeaksi. Jos Tappara ei olisi pudottanut Lukkoa neljää kertaa putkeen, niin valinta olisi helppo. Muut ovat voittaneet mestaruuden 2010-luvulla, joten näistä joukkueista se olisi Tapparan vuoro. Kolme perättäistä finaalitappiota ansaitsisi myös kirkastuksen. Vanha Lukon mies Juhani Jasu säväytti roolissaan puolivälieräsarjassa. Lisäksi yksi parhaista ystävistäni on Tapparan kannattaja, joten hänelle mestaruuden soisi. Mutta kun olet neljä kertaa putkeen todistanut paikan päällä (kolme viimeisintä vielä erityisen perseestä, kaikki Hakametsässä, kaksi game seveniä ja yksi kolmannen erän karmea sulaminen) niin vaikeaa sitä sympatiaa on löytää.

JYP on menestynyt lähimenneisyydessä ihan tarpeeksi, lisäksi omasta näkökulmastani se on hyvin HMV. Lisäksi perus sambaryhmä- ja järkkäriantipatiat niin heille en ainakaan ensimmäisenä mestaruutta suo. Ai niin, ja Jani Tuppurainen, hyissaaa...

Kärppiä vastaan minulla ei ole mitään, joukkueessa on monta hienoa pelaajaa kuten tulevaisuuden tähdet Jesse Puljujärvi ja Rauman oma poika Sebastian Aho, sekä kokeneemmalta osastolta esimerkiksi Mika Pyörälä ja Lasse Kukkonen. Mutta enough is enough. Maistuisiko se mestaruus edes enää?

HIFK on periaatteessa ihan jees. Yllättäen ei oikeastaan herätä minussa mitään tunteita. Joku HIFK:ssakin silti tökkii, mutta en tiedä mikä. Saattaa olla, että olen vain kateellinen maalainen. Törmänen on jees joten siitä posia, Husso oksettava rasisti (tästä ei sitten mitään debattia alle) joten siitä negaa. Genematti on hieno mies.

Summa summarum: Jos Tappara ei pieksisi Lukkoa joka kevät niin valinta olisi helppo, nyt en osaa valita heidän ja HIFKin väliltä. Menköön tämä kaksikko kuitenkin finaaliin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös