Ei vittu, Pelsut :D Heti toinen väärä vaihto perään.

Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
IFK YV paranee koko ajan ja kohta kosahtaa.

Don Sputnik

SaiPa, Liverpool
SaiPan pelaajia ei edes hävetä... Virkamiesmäistä läpsyttelyä. Samanlaista kuin normaalilla työpaikalla viimeisenä työpäivänä ennen lomaa... Osa varmaan jo kysynyt voiko käyttää liukumatunteja kolmannessa erässä..

Kyllä. Tota se oli runkosarjan loppu ja eipä juuri ole ilme muuttunut pleijareissa, mitä kyllä ihmettelen. No tuli sieltä nyt 1-1.

Turnipsi

TPS
Täysin Kärppien erä, Tepsillä ehkä yksi kunnon tekopaikka. Torjunnat 2-11 kertoo myös ensimmäisestä erästä kaiken.

Kahden YV:n aikana Tepsi ei saanut oikeastaan mitään aikaiseksi (pl. tuo Paren paikka), toisessa YV:ssä taisi Kärpillä olla paremmat paikat (mm. 3-1 hyökkäys).

Toi yksi Kärppien taklaus olisi osuessaan ollut luultavasti suihkutuomion paikka, onneksi meni osittain ohi.

Kolmio36

HPK, Philadelphia Flyers
Jaaha. Työpaikkakiusaajat taas vauhdissa. Voi noita Pelsuja.. Niin väärin niin väärin.

Trimmer

SaiPa
Kaukokari yritti vielä keksiä millä hylätä tuo maali

Iso-Olli

TPS
Kärpiltä jäi 5+20 viheltämättä päähän kohdistuneesta taklauksesta. Toivottavasti viedään kurinpitoon, vaikka tuomareilta menikin ohi..

Numero13

Kärpät
Paikkoja oli ensimmäisessä erässä Kärpillä enemmän kuin aiemmin koko sarjassa yhteensä. Tepsi siis tehnee toisessa erässä pelin avausmaalin.

Zapp

JVDT, Suur-Lukko
Hyvä erä Lukolta. Nyt oli jo onnikin vähän mukana kun Karjalaisen(?) rystyveto osui tolppaan ja vastaavasti Tiivolan ohjuri löysi reitin verkkoon.

timotl

HIFK
Taimi ihan sekaisin, ihan. Siellä odotellaan kyllä kesälomia kiivaasti, niin koomaista on yv ja muutenkin jengi ihan kipsissä. Ihan.

Judge Dredd

Kärpät

Ihmeellisesti Tps vaan roikkuu ottelusarjassa koko ajan tasapäin mukana. Hyvää puolustamista ja maalivahtipeliä. Kärpät on vaan tehoton.

Gurkha

Kärpät
Tämmöinen pelin käsikirjoitus on tässä sarjassa johtanut jo kaksi kertaa TPSn voittoon. Saapa nähdä onko Kärppien kulmahampaat hiottu 2. erään, erityisesti maalille pitää ajaa ja maskia pitää tehdä! Tämä on puuttunut muuten dominoivasta pelistä, torjunnat 2-11.

Sakari78

HIFK
Ylivoima se ei vaan lähde toimiakseen. IFK:n erä isolta osin Pelicans-jäähyjen takia, mutta tuolla vetomäärällä voisi olla peli olla enemmänkin kuin 1-0.