Playoffs 2016 puolivälierät: HIFK – Pelicans

  • 87 088
  • 487

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itse uskon vakaasti vielä että HIFK tuosta jatkoon menee, mutta toisaalta Pelicansilla ei ole mitään muuta kun voitettavaa ja ovat nähneet että HIFK on kaadettavissa kun taas HIFKillä ei ole tässä sarjassa kuin hävittävää. Saa nähdä...
 

Piku24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Anaheim Ducks
Mielenkiintoiseksi tosiaan menee tää homma. Jos pelsu pystyy yllättämään nordiksella, niin sitten alkaa olla jo kuumottelevat paikat stadilaisten leirissä.
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Iso on yllätys itselleni, että tasoissa on tämä sarja. Kyllähän IFK tässä vielä suosikki jatkoon, mutta nyt näyttää kyllä se kuuluisa momemtum kääntyneen jo jonkin verran. Tuo IFKn "suunta" on huolestuttava, pari hyvää peliä, sitten vielä jees mutta tappio, ja sitten jo ihan selkeä tiukka peli ja tappio. Ja tuo maalivahdin vaihto saattaa ja saattoi olla todellakin myrkkyä siellä henkisellä puolella, ensinnäkin Husson suuntaan, toisekseen nyt koko joukkueen osalta. Nyt siellä on sitäkin ns. kokeiltu ja tappio (vaikkei maalivahteihin kait ole kaatunut, mutta se alitajuntainen vaikutus?)

Noh, mutuilua toki nämä, mutta erittäin mielenkiintoiseksi menee. Sen toki voin suoraan myöntää, että molemmat on enemmän siellä "inhokki" kuin suosikki puolella, joten kumpaakaan en sinänsä kannata vaan molempi pahempi :P Mutta kyllähän hyvä hoki ja tasaiset play off väännöt kelpaa, pelaa sitä sitten oikeastaan kuka tahansa.

Mynttiä lainaten, Pelsulla ei kyllä ole oikeastaan mitään hävittävää, hurmoksessa saa painaa, kunhan koittaa välttää liikaa riemastumista (en tarkoita mitään sekoiluja vaan liian hurlumhei innokkuutta noin muutoin) IFKlla taas oikeastaan vain hävittävää, Runkosarjan kevyesti paras joukkue ja suvereeni suosikki tähän lähtien. Jos vielä yksikin tappio, sitten saattaa alkaa jo siellä alitajunnassa myllertää liikaa..
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Pelsut siis suosikki jatkoon tästä sarjasta?
Laskisin vielä HIFK:n ennakkosuosikiksi. Vaikka Pelicans onkin kääntänyt sarjan tasoihin ehdotonta ennakkosuosikkia vastaan ja saanut momentumin puolelleen, ei pelsujen peli eilistä lukuunottamatta ole kovin hyvää ollut eikä parane unohtaa materiaalieroa näiden kahden joukkueen välillä. Siksi pidän HIFK:ta yhä suosikkina jatkoonmenijäksi.

Toki ymmärrän hyvin myös vastakkaisen mielipiteen, ovathan nämä näkemysasioita.
 
HIFKillä on kyllä mielenkiintoinen tilanne veskareiden suhteen. Vaihtoehtoina penkille tippunut ykkösveska tai juuri hävinnyt kakkosveska. Ja paineet on seuraavassa matsissa helvetilliset.
 

Maikkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, HIFK, Liverpool
HIFKillä on kyllä mielenkiintoinen tilanne veskareiden suhteen. Vaihtoehtoina penkille tippunut ykkösveska tai juuri hävinnyt kakkosveska. Ja paineet on seuraavassa matsissa helvetilliset.

Valitettavasti tämä päänsärky on aivan itse aiheutettu.
Niinkuin sanoit, ainakin nyt on varmistettu, että Villellä on paineet aivan järjettömät ja pelsut koettaa seuraavan pelin alussa hyödyntää tätä sata varmasti.
Olen kyllä saletti että HIFK menee jatkoon, mutta olisihan se ollut kiva viettää pääsiäisenä lomaa muiden pelejä seuratessa. Nyt näin.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Karhubasket KEspoo sekä Crocodiles
Valitettavasti tämä päänsärky on aivan itse aiheutettu.
Niinkuin sanoit, ainakin nyt on varmistettu, että Villellä on paineet aivan järjettömät ja pelsut koettaa seuraavan pelin alussa hyödyntää tätä sata varmasti.
Olen kyllä saletti että HIFK menee jatkoon, mutta olisihan se ollut kiva viettää pääsiäisenä lomaa muiden pelejä seuratessa. Nyt näin.


Mutta ei hätää tolpat eivät olleet viime pelissä Nikon kavereita ;)
Jos Husso huomenna häkin edustalla niin ensimmäiset vedot näyttävät pitkälti mihin tämä sarja etenee...kuinka pojan henkinen kantti kestää. Nopea maali pelsuille niin jo nakertaa Hussoa.
 
Viimeksi muokattu:

Doforos

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors, LA Kings, MMÅ
Ensinnäkin sanottava playoffeista: on tää niin hienoa aikaa ja hieno jääkiekkoliiga (jos unohdetaan talousasiat ja johtaminen) meillä seurattavissa. NHL'ssä pidän siitä että runkosarjasijoitus ei varsinaisesti kerron mitään kun tullaan niihin peleihin, joihin on valmistauduttu koko runkosarja ja jotka ovat lopulta ne tärkeimmät. Tärkeää on kevään vire ja se että pääsee playoffeihin. Kingsin joku huoltaja/kakkosvalmentaja sanoi kerran että menevät runkosarjan sillä ajatuksella, että kehitetään omaa peliä ja yhtenäisyytä sekä tärkeimpänä: varmistavat vain sen että ovat 82'n ottelun jälkeen siinä 16:n joukkueen porukassa jotka pääsevät pelaamaan pudotuspelejä. Sitten on kaikki auki. Sitten matsi, sarja kerrallaan.

Samaa on havaittavissa jossain suhteessa Liigassa. Pelicans oli helppo dumata pystyyn ennen sarjan alkua, TPS ei ehkä niin selvästi mutta kuitenkin Kärpät varmasti jatkoon. Eipä mennyt näin kun molemmat nyt tilanteessa 2-2. Vähän samaa asetelmaa kuin mitä oli viime kaudella Tappara-HIFK sarjassa. HIFK tuli villillä kortilla, mutta omasi kuitenkin potentiaalin haastaa ja saikin sarjan 2-2 -tilanteeseen. Tämän jälkeen Tappara kuitenkin vahvalla rutiinillaan ja oman pelinsä toteuttamisellaan otti selvähkösti kaksi seuraavaa matsia ja meni jatkoon. Samaa toivon tänäkin vuonna: HIFK näyttää kumpi voitti runkosarjan ja pelaa sen mukaan.

Pelicansilta hieno voitto ja tarinana mahtava seurata miten pitkälle riittää. Nimenomaan se, että Juhani Tyrväinen teki voittomaalin jatkoajalla oman yleisön edessä, oli upea kruunaus tälle tarinalle. Tyrväinen ollut omiin silmiini se, joka on joka matsissa kyennyt olemaan uhka, luonut paikkoja ja pelannut vahvasti molempiin suuntiin. Toki koko ykkösketju ollut erittäin toimiva.

HIFK-pelitavasta puhuttu paljon, mutta fakta on että nimenomaan pudotuspeleissä sen toimivuus mitataan. Runkosarjassa on vielä "helppo" kerta toisensa jälkeen yllättää vastustaja aktiivisuudella ja erilaisella pelillä. Pudotuspelit on toinen maailma ja Stögö varmasti kokemuksellaan tämän tietää. Nyt molempien joukkueiden keskittyminen on vain tässä sarjassa ja tässä vastustajassa. HIFK hoiti omalla pelillään vahvasti kaksi ekaa, Pelicans reagoi, otti kaksi seuraavaa voittoa. Nyt on Stögön vuoro reagoida tai sitten vaan jauhaa sitä omaa peli vielä vaan paremmin. Paperilla HIFK vahvempi, mutta sillä ei ole pudotuspeleissä merkitystä.

Ville Husso. Nuori maalivahti, mutta pelaa jo kolmatta kauttaan ykkösenä punaisissa. Kahdet U20-kisat koettu tandemina Saroksen kanssa. Nyt historiallinen runkosarjavoitto ja sitä kautta uusi tilanne myös Hussolle. Joku jossain puhuikin, että Hussolla vain hävittävää. Tämä ei ole optimitilanne monenkaan silmissä, mutta tähän on totuttava jos aikoo korkealle. Ja itse uskon, että Husso ei tule murenemaan. Sarjan kolmas ottelu ei ollut Husson uran parhaimpia matseja varmastikaan. Maalivahdinvaihto seuraavaan matsiin oli vain osoitus siitä, että kenenkään paikka ei ole sementoitu ja leveyttä riittää myös tolppien välissä. Hussolle ei pitäisi olla tässä mitään uutta, koko kausi on menty sillä, että se kilpailutilanne on ollut päällä ja sama jatkuu myös pudotuspeleissä. Husso varmastikin seuraavassa ja tulee entistäkin sisuuntuneempana sekä tulee näyttämään omat taitonsa tähän uskon.

Joka tapauksessa uskoa omiin riittää ja miksei riittäisi 2-2 -tilanteessa. En polta huiviani tai heitä pipoani roskiin, vaikka kaksi matsia on nyt hävitty villille kortille. Seuraavaan matsiin ja sitä voittamaan.
 

hifk_rulez

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / Man Utd / BVB
HIFK:n pelillinen suunta on kaikilta osin huolestuttava. Tuntuu, että kahdessa ensimmäisessä pelissä HIFK pääsi liian helpolla ja ylivoimakin toimi (erityisesti toisessa pelissä). Olisiko tämä vaikuttanut kolmanteen peliin HIFK pelaajien mentaalipuolelle, että loput pelit menee jatkossa helposti "jopa kävellen".

Kolmannessa pelissä HIFK ei heittäytynyt pelille samalla tavalla, kuten kahdessa ensimmäisessä pelissä ja vaikka maalipaikkoja loi paljon, niin usein paremmalla asenteella pelissä oleva voittaa. Kenties tästä seurauksena, eilinen HIFK:n peli näytti pelokkaana ja mailaa puristavana. Tuntui, ettei runkosarjassa ja kahdessa ensimmäisessä playoff pelissä toimineesta pelisysteemistä ollut tietoakaan.

Pelicans on parantanut sarjan kahdesta ensimmäisestä pelistä (mm. aktiivisuutta HIFK:n kiekollista pelaajaa kohtaan), mutta ratkaisevana erona näen Pelicansin maalivahtipelin parantumisen Hovisen myötä ja HIFK:n asenteen heikkenemisen. Uskoa löytyy, että HIFK jatkoon menee lopulta selkeän materiaalieron turvin. Mielenkiintoinen peli tulossa huomenna paikanpäällä.
 

firsov

Jäsen
On hienoa huomata, että noin 1,5 milj.€ kalliimpi rosteri on saatu sekaisin ja ylimielisen rento olemus on kadonnut, muuttunut jopa peloksi, joka heijastuu koko sylikissaperheeseen. Joukkueurheilun hienous on koko ryhmän toimiminen tai toimimattomuus.

Pelicansin ei pitäisi olla tässä tilanteessa mutta valmennus on saanut pelitavan toimimaan, vähän tuuria kolmannessa pelissä ja sylikissan paketti on täysin sekaisin, faneja myöten.

Hovinen on jo nyt tuottanut häneen sijoitetut rahat takaisin, vaikka tästä ei Pelsut jatkoon pääsisikään. Valmentajiin sijoitetut rahat on myös kuitattu. Lisäksi pelsuista on tullut taas uskottava juttu joka myös kiinnostaa kaikkia, hyvässä ja pahassa. Nerokasta toimintaa.

Maila tärisee nyt stadin savolaisilla niin kentällä kuin katsomossa. Stadin juntit on ihmeissään.Kyllähän 1,5 milj. ekeä pitääkin näkyä ja todennäköistä on että sylikissat menee jatkoon, mutta mestaruuteen ei mitään asiaa. Liian haavoittuva yhteisö kyseessä. Takinkääntäjiä täynnä koko maalta kasattu porukka.
 

Salmis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hovinen on jo nyt tuottanut häneen sijoitetut rahat takaisin, vaikka tästä ei Pelsut jatkoon pääsisikään. Valmentajiin sijoitetut rahat on myös kuitattu.

Hyvä, että ootte saanut rahalle vastinetta. Sitähän taida teillä ole liikaa. Punaista mustettahan tilinpäätöksissä lienee ollut, vaikka on just saneerattu ja kaikkea.
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Lahesta
Noh, eipäs nyt lähetä tohon turhanpäiväiseen tölvimiseen ja nälvimiseen sen enempää, jätetään ne hommat sikseen. Olisi hienoa pitää tämä asiallinen viestiketju sellaisena kuin se on hyvin suurelta osin pysynytkin.

Ottelusarja on nyt muuttunut max 3:n ottelun minisarjaksi. Kahella voitolla välieriin. Materiaali on helsinkiläisten etuna, kuten myös kotietu.
 

aatelisode

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
Onhan HIFK edelleen selkeähkö suosikki tästä sarjasta jatkoon oli peli sitten minkälaista tahansa. Materiaaliero on niin valtava. Sitten taas päästäänkin henkimaailman asioihin, miljoonamiehistö vs Joukkue. Jos HIFK löytää kahden ensimmäisen pelin tyylinsä se todennäköisesti menee 4-2 sarjasta jatkoon. Jos Pelsu pystyy lauantaina Helsingin ihmeeseen numero 2. on HIFK:lla todella tukala paikka tulla hakemaan kaudelleen jatkoa maanantaina Lahesta. Mutta katsotaan mihin tilanteet kehittyy, joka tapauksessa maanantaina on Isku Areenalla varmasti kauden ennätysyleisö ja kiima suurimmillaan! Tää on jääkiekkoo!
 

Hockey-65

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
IFK selvisi kahdessa pelissä läpsyttelyllä, niissä pelicans oli vielä Kalpa sarjassa, ei alkuunkaan sillä tasolla jolla se on nyt. Joukkueiden ero tällä hetkellä on valmennus ja sen ote joukkueeseen, Pelicans on viimeistään nyt viritetty siihen tilaan jossa joukkue syö vaikka paskaa jos sitä vaaditaan, jullit on edelleen "runkosarjassa" ja vetää satasella virkamieskiekkoa. Törmäsen kommentit lehdistön edessä, "tällaista on playoffit, yksittäinen tilanne ratkaisee otteluita, muuten pelattiin hyvin", kertoo oleellisen. Totuushan on se ettei IFK:n eilinen esitys riitä jatkossa mihinkään! Pelicans on parantanut peli peliltä ja pystyy vieläkin parempaan! Jos IFK aikoo jatkoon, pitää tapahtua todella suuri muutos ja luulen ettei valmennus siihen pysty, kyse on nimenomaan valmennuksen haasteesta. Eilinen tulos numerollisesti imartelee suosikkia ja joukkue vaikuttikin tuskaiselta ja epätoivoiselta, keskittyen lähinnä mussuttamiseen.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hovisesta puhutaan paljon ja onhan tasonnosto uskomaton suorastaan surkuhupaisaan runkosarjaan nähden. Täytyy kuitenkin muistaa, ettei Hovinen eilen unelmapeliä pelannut. Ensimmäinen maali meni liian helposti sisään. Runkosarjan Hovinen olisi romahtanut tuosta, mutta jostain ihmeestä Niko on saanut itseluottamusta tekemiseensä. Saa nähdä mitä tapahtuu kuudennessa pelissä, mikäli Hovinen häviää huomenna.

HIFK ei hävinnyt Lankiseen, mutta Husson sivuuttaminen on kyllä Törmäseltä amatöörimäinen virhe, mikäli kaveri on vain kunnossa. Ja miksei olisi, jos kerran luukkua aukoi.

Huomenna HIFK painaa ja Pelicans puolustaa sekä yrittää iskeä vastaan edellisen vieraspelin tapaan. Hyvällä puolustamisella ja pienellä tuurilla on ihan hyvä mahdollisuus hakea kolmas voitto tässä sarjassa. HIFK toki edelleen valtava ennakkosuosikki ja kaikki muu on siellä pettymystä, paitsi selvä voitto.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ensimmäinen tunne eilisen pelin jälkeen oli järkyttävä vitutus, ja sen jälkeen häpeä. Mää häpeän että me annetaan Pelicansille toinen voitto ja vielä esityksellä jossa Pelicans ansaitsee ja haluaa voittoa enemmän. Pelicans pelasi hemmetin hyvän pelin, taso nousi selkeästi edellisestä pelistä ja eihän tuolla jäällä näkynyt mitään isoa materiaali eroa IFK:lle. Pelicans on todella yhtenäinen joukkue johon Petu on asenteen lisäksi saanut annettua taktiset avaimet, joilla IFK pystyttiin vihdoin myös pelillisesti haastamaan. Ei voi kuin nostaa hattua Pelicansille.

Samalla en voi olla kritisoimatta Törmäsen 60min enemmän ja vähemmän toimimatonta avauspeliä. IFK oli pärjännyt edellisissä peleissä pääosin nopealla avauspelillä jolla saatiin rikottua Pelicansin viisikkoa. Nyt Törmänen meni jostain syystä muuttamaan avauspeliä kiekollisempaan ja hitaampaan suuntaan, etenkin ensimmäisessä kahdessa erässä ei vain epäonnistunut avaukset jolla päästään kiekollisena alueelle, vaan jopa kiekon dumppauksista päätyyn saatiin järkyttävä määrä pitkiä kiekkoja, koska ei tilasta huolimatta viitsitty ottaa sitä viimeistä potkua. Toki joskus on hyvä muuttaa pelitavallisia asioita, mutta nyt tuo Törmäsen muutos ja lopulta pelaajien toteutus meni aivan metsään. IFK ei ole koko kaudella ollut vahvimmillaan hitaammissa lähdöissä (viive, puoli-viive) träppiä vastaan ja eilen se toimi todella huonosti. Etenkin kun vastassa oli entistä itsevarmempi Pelicans viisikko, joka paikan tullen karvasi syvältä, ja tilanteen rauhoituttua vetäytyi keskialueen träppiin. Lisäksi Pelicans pelasi suoraviivaisesti kohti maalia, kun taas IFK piti kiekkoa kulmissa ihan pitämisen ilosta.

Lopputulos, Matikaisen Pelicans vei IFK:ta niin taktisesti, fyysisesti kuin henkisestikkin. Etenkin kolmannessa erässä IFK ei saanut pelistä kiinni enää missään vaiheessa, lamaannuttiin jopa tuosta Pelicansin tasoituksesta, ja sama löysäily jatkui jatkoajalla. Kaikki kulminoitui lopulta IFK:n ykkösketjun umpisurkeisiin 2 vaihtoon jatkoajalla Pelicansin ykköstä vastaan, molemmissa vaihdoissa painopiste kääntyi heti IFK:n alueelle, ja toisessa vaihdossa 100-0 hävitty hyökkäyspään aloitus johti vielä käsittämättömään 100-0 hävittyyn oman alueen puolustukseen. Paljon keskusteltu maalivahtipeli ei ratkaissut eilen yhtään mitään, maalivahdeissa ei ollut eilen merkittävää eroa kumpaankaan suuntaan. Hovinen päästi mielestäni hieman helposti Elkinsin käännön kulmasta, ja taas Lankinen olisi ehkä voinut yrittää katkaista Rekosen nousun maalille, sen verran läheltä Rekonen nousi. Molempia maaleja toki edelsi puolustavien pelaajien kaksinkamppailu häviöt, joten ne on hyvä lähteä ensin korjaamaan.

No, ei tässä ole vielä syytä ruveta pelihousuja repimään, pari esinettä sai eilen kyytiä, mutta ei sen enempää. Jatkoa ajatellen, Pelicans tasoitti sarjan ja kavensi eilen pelillisiä voimasuhteita huomattavasti. IFK on edelleen ennakkosuosikki tässä sarjassa, mutta Pelicansin 2 voittoa putkeen, toinen vieraissa ja toinen kotona, antavat isoja mahdollisuuksia myös Pelicansille tässä sarjassa. Pelicans nosti huomattavasti tasoaan, IFK:n pitää tehdä sama jos haluaa 2 voittoa vielä ottaa. Jotenkin tuntuu ettei IFK ollut eilen pelkästään hengetön verrattuna Pelicansiin, vaan jotenkin pelokas. Onko tuo ''vain hävittävää tässä sarjassa'' -asenne alkanut päästä ihon alle vai mistähän on kyse. Nyt pitää ajatella mahdollisuuksien kautta, kaikki on edelleen avoinna ja ei tässä kukaan pistooli ohimolla pelaa. Raikkaalla asenteella lauantaina kotipeliin, avauspeliä kuntoon, hyökkäyspeliä yksinkertaisemmaksi, maskia maalille, miehiä reboundeihin jne. Pelicans taas voi edelleen tulla pelaamaan paineettomassa tilassa, jo nyt on saavutettu enemmän kuin olisi moni uskonut, jatkossakin on vaan voitettavaa.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
No kyllä tässä tilanteessa ja ylipäätään playoffeissa ihan voitto riittää, numeroista viis. Veikkaan, että seiskapeliin mennään, enkä olisi yllättynyt vaikka kaksi seuraavaa olisi vierasvoittoja.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Ei Hifkin tarvitse parantaa kuin viime ottelusta. Tuo oli selvästi heikoin meiltä, eikä kyse siis todellakaan ollut pelkästään siitä, että Pelicans paransi. Olivat halukkaampia ja ansaitsivat voiton, mutta rimaa hipoen se kaikesta huolimatta silti tuli. Mitään yliotetta Pelicans ei sarjassa todellakaan ole saavuttanut. Saa ottaa talteen.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Karhubasket KEspoo sekä Crocodiles
Ei Hifkin tarvitse parantaa kuin viime ottelusta. Tuo oli selvästi heikoin meiltä, eikä kyse siis todellakaan ollut pelkästään siitä, että Pelicans paransi. Olivat halukkaampia ja ansaitsivat voiton, mutta rimaa hipoen se kaikesta huolimatta silti tuli. Mitään yliotetta Pelicans ei sarjassa todellakaan ole saavuttanut. Saa ottaa talteen.
Millaisina pelit sitten jatkuivat game 3. Jälkeen kun piskuinen pussinokka edelleen sätkii mukana? Mutta tottahan se iso paha edelleen suosikki jatkoon.
Viime pelissä Lahessa tolpat ei olleet Nikon kavereita mutta jospa Nordiksen tolpat ovat taas lauantaina se viimeinen lukko Pelsujen maalilla ;)

Onneksi runkosarja ja pleijarit ovat aivan erimaailma...hienoa kiekko viihdettä.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Millaisina pelit sitten jatkuivat game 3. Jälkeen kun piskuinen pussinokka edelleen sätkii mukana? Mutta tottahan se iso paha edelleen suosikki jatkoon.

No siis 3. pelin jälkeen tuli tuo meidän heikoin peli, kuten sanoin, tajusinko kysymyksesi nyt oikein? Tämän päivän voittaja on vahvoilla, mutta ei se ratkennut ole. Turhahan se olisi paras seitsemästä pelata, jos viidennen jälkeen tiedettäisiin voittaja.

HIFK:n maalivahti illan kysymys. Veikkaan Hussoa ja toivon, että oli torstaina räkäinen tai jotain. Aravirtamaista arpomista maalivahtien osalta muussa tapauksessa. Kaikkein pahin vaihtoehto, että lähdettiin Petun peesissä kikkailemaan noilla ilmoitetuilla kokoonpanoilla. Tosin Husson osalta vaihdos taisi ehtiä liigankin sivuille ennen alkulämmittelyä.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Karhubasket KEspoo sekä Crocodiles
No siis 3. pelin jälkeen tuli tuo meidän heikoin peli, kuten sanoin, tajusinko kysymyksesi nyt oikein? Tämän päivän voittaja on vahvoilla, mutta ei se ratkennut ole. Turhahan se olisi paras seitsemästä pelata, jos viidennen jälkeen tiedettäisiin voittaja.

HIFK:n maalivahti illan kysymys. Veikkaan Hussoa ja toivon, että oli torstaina räkäinen tai jotain. Aravirtamaista arpomista maalivahtien osalta muussa tapauksessa. Kaikkein pahin vaihtoehto, että lähdettiin Petun peesissä kikkailemaan noilla ilmoitetuilla kokoonpanoilla. Tosin Husson osalta vaihdos taisi ehtiä liigankin sivuille ennen alkulämmittelyä.

Tajusit....sarjan paras anti ja opetus tähän mennessä on ollut että vastustajaa ei pidä koskaan aliarvioida. Asenne ratkaisee aina AINA. Punaisen joukkueen kulmassa pompan napit oli auki jo ennen sarjan avauskiekon pudotusta....sama meno jatkui vielä kolmannenkin ottelun jälkeen. Nyt neljännen ottelun jälkeen on pikkuisen olleet suut supussa ;). Hienoa playoff sarjaa vedetään...taistelu jatkukoon.

Parempi joukkue voittakoon tai jos ei parempi niin sitten Pelicans ;)
 

Orava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK:lta on muutama pelaaja epäonnistunut pahasti nyt parissa viime pelissä. Näiltä kavereilta odotan kovaa tason nostoa tänään ja seuraavissa matseissa.

Taipalus kaksi viimeistä matsia -3 ja vielä niin, että on itse ollut se pelaaja, joka pelaa itsensä ulos ja aiheuttaa maalipaikan. Toivon, että Taipalus jatkossa vaikuttaa matseihin kannustamalla kovaa katsomossa.

Liivik ja Åsten on pelanneet nelosen laidassa viimematsit aivan järkyttävän heikosti. Kaksikko on hävinnyt kaksinkamppailut jatkuvalla syötöllä, eikä oman pään pelikään ole sujunut. Siitä muistuttaa myös -3 kahteen viime matsiin.

Zaborskylla on nyt nämä kaksi viimeistä matsia 0+1 ja -1, eikä koko sarjassa yhtään maalia, vaikka paikkoja on ollut vähintäänkin kohtalaisesti. Nyt olisi ykköspyssyn aika heräillä, kun paikkoja ei olisi enää tuhlailtavaksi asti.

Nämä kaverit kun parantaa henkilökohtaista panostaan, niin sekin auttaa IFK:n jo voittoon tästä sarjasta.
 

Ölly

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cardiff City
IFK on vain kerran hävinnyt 3 matsia putkeen tällä kaudella ja niistäkin yksi vasta rankuilla. Toista kertaa ei hävitä kolmea putkeen, välierät tästä "taakasta" eroon päästyä helpommat. Kaiketi. Mistäs näistä tietää, olen vain fani joka toivoo parasta. Olisihan se toisaalta hienoa jos Pelsut IFK:n tiputtaa ja vastaisi K-Espoon TPS:n kaatoa vuonna -98.

Hieno sarja ja upeaa aikaa kevät, parempi jatkakoon. Vaikuttaa en voi, toivon että IFK voittaa.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Olisihan se toisaalta hienoa jos Pelsut IFK:n tiputtaa ja vastaisi K-Espoon TPS:n kaatoa vuonna -98..

Lähestulkoon kyllä. Tuntuisi käsittämättömän upealta tässä leirissä. Olisi sensaatiomainen suoritus.

Itse henk.koht uskon että HIFK vie sarjan, mutta perkele kun tuo pelikaani-lauma osaa yllättää aina. Jopa minut, vaikka olen todella optimistinen kaveri.

Pelicans-Kärpät game seven aiheuttanut tälläisiä tutinoita viimeksi. Finaalisarja kun oli ekan pelin jälkeen mitä oli, kun veskarit kolattiin yksitellen paskaksi Miika Lahden toimesta.

Kuten todettu, kevät on hienoa aikaa. Pelicans voittoon!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös