Peliesitykset kaudella 2015–2016

  • 560 541
  • 3 676

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Ja meidän kärkiäijät Ramu-Taimi pelasi kauden yhden huonoimmista matseista.

Ei siinä. Nakit voi pistää takaisin pakkaseen. Aika matkaa on vielä jos toi on playoff pelaamisen taso. Yritin laskea monta kaksinkamppailua meidän kärkiäijät voitti?
 

/dev/null

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Edarien pelitapa romahti totaalisesti. On tää ihan uskomatonta, paineensieto on täysin nolla. Tää muistuttaa Sormusen kiekkoa.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Joo ei varmaan tarvitse edes sanoa mikä ketju otti omiin tuon jatkoaikamaalin ja mikä ketju Pelsuilta oli jäällä. Meidän ykkösketju on aivan yössä Pelsujen ykköstä vastaan ja se on isoin huolenaihe!

Meinaatko, että tuo on oikeasti suurin? Kyllä siellä ollaan ihan mentaalipuolella aika syvissä vesissä. Pelaajilta ei löydy mitään tahtoa laittaa itseään likoon.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Cacca <3! Ei jäänyt kysyttävää, HIFK:n ykkönen ja nelonen ovat armottoman huonoja. Ja Lankinen maaliin oli vikatikki, olisi pitänyt luottaa ykkösveskariin. Nyt on käsillä kevyt mv-ongelmakin. Mikä oudointa - Pelsut voitti pelillisestikin. Nostaisin Hintzin samantien 1-senaksi, mulle tulee Ramun sulamisesta mieleen hänen vastaavat ongelmansa Nokan kanssa.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
HIFK - Ikuisesti sinun: "HIFK on joukkue, johon ei voi koskaan luottaa. Ikinä ei voi olla rela meininki, sillä valtava alisuorittaminen odottaa nurkan takana... ".
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ilmeisesti kaksi ensimmäistä peliä ja koko helvetin runkosarja voittoineen meni niin mukanva kivasti ilman suurempia vastoinkäymisiä, että vielä tänään toisessakin pelissä tekeminen on kauheaa paskaa.

Aina vituttaa keväisin, tänä vuonna jopa yllättävän myöhään. Onneksi kelkan voi kai vielä kääntää, kun pelejä on jäljellä.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Vittu mun pulssi oli varmaan 200 ja hakkaa vieläkin kun hullulla. Vitutus on ihan älytön!
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Farssi. Miten helvetissä tää sarja voi olla tasan? Molemmat matsit vielä 1-0 johdosta onnistuttu häviämään. Jos jätkiä ei saada playoff tasolle ja äkkiä, niin IFK ei juhli tänä vuonna yhtään mitään. Ois pitäny arvata, että joku tässä vielä kusee ja pahasti.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Ihmeellisessä kipsissä on joukkue. Ramu on ihan umpisurkea, Zabo ei osu edes ladon seinään. Kaksinkamppailut hävitään liki pitäen järjestään. Runkosarjan voitto ja liian helposti tulleet kaksi ekaa voittoa ehkä antoivat liikaa hyvän olon tunnetta puseroon jengille, nyt sitten pitäisi jonkun nousta sieltä esiin ja herätellä jengiä. Luttinen, mites olis?
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Tää yö nyt ollaan vaan ja hengaillaan, ei mennä nukkumaan. Hyvällä asenteella jengi kentällä ja maalivahtifarssi kuin kirsikkana terskan päällä. Mua ei huvita enää oikeastaan mikään...
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Sulla on Stögö hyvä olla jotain ratkaisuja lauantain peliin. Haistakaa paska koko saatanan apinalauma. Toisaalta tämän homman Ifk osaa kyllä tehdä. Ei voi mitään. Vetää sanattomaksi. Huolestuttavinta on se, että meillä on taso mennyt alaspäin joka pelissä. Luulis edes jonkun heräävän tuolla jengin sisällä siihen. Ymmärrän tän runkkarin aikana, mutta nyt pelataan poffeja jollette ole saatana tajunneet.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Hifkin taso on romahtanut täysin. Ei Pelsut hyvä ollut mutta paljon parempi silti.
Partanen, Ramstedt, Zabo ja muut haistakaa vittu.
 

Hiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tiistaina peli oli ihan käsittämätöntä näpertelyä, kiekot oli koko ajan jonkun jaloissa ja Pelsut pisti suoraviivaisesti paikoista sisään. Tänään homma alkoi ihan kelvollisesti ja ensimmäisen maalin jälkeen näytti siltä, että edellismatsin konttauksesta toivuttaisiin. Sitten Pelicans taklasi muutaman minuutin ja IFK:n itseluottamus mureni aivan täysin. Veikkasin ennen sarjaa, että IFK vie tämän voitoin 4-1, mutta nyt tämä on selvä: IFK:n kauden viimeinen voitto on jo nähty.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kieltämättä yllättävän paljon vituttaa. Edarit on back, tällä kertaa vieläpä ilman viihdearvoa.
 

Bromse

Jäsen
En jostain syystä ole vieläkään huolissani jatkoon pääsyn suhteen. Peli oli ihan vitullista kuraa, mutta silti.. Omituinen tilanne. Koko jengin pitää skarpata ihan täydellisesti, muuten tästä tulee ehkä pahin sulaminen mitä on IFK:lta nähty ikinä.
 

Kajastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Paremminkin voisi mennä. Miten on mahdollista, että joukkue, joka on pelannut säälipleijarit alle, pelaa kapealla materiaalilla ja yksi hyökkääjä vielä pakkina luistelee meiltä jalat alta? Stögö ei ole kyllä osoittanut mitään merkkejä taktiikan muutoksesta pelinaikana tai kenttien tiivistämisistä. Niitä pitää peluutta kenellä kulkee ja paskat vilttiin, niin tekee Caccakin ja siksi vie Stögöä kuin pässiä narussa. Sopanen-Tyrväinen-Erkinjuntti hyökkäysketju pelaa sen 25 minuuttia per peli, miten meillä:Vitun sosiaalikiekkoa by Stögö.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Muistaako kukaan kun voitettiin kerho puoli-semeissä 7-0 ja johdettiin 3-1 Hämeenlinnassa, sitten sarja kääntyi yhteen av-maaliin.

Tässä on nyt henkisesti pelokas HIFK, josta Hovinen (Zabosta etenkin) on saanut nskalenkin ja kukaan ei luota enää omaan maalivahtiin. Poissa on pyöritykset, kovat karvaukset ja kaikki. Yksi ketju (Tyrväiset) dominoi nyt kenttää ja jollei lauantaina isketä TODELLA LUJAA alusta alkaen, alkaa runkosarjan voittajalla kesälomat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös