Peliesitykset kaudella 2015–2016

  • 561 273
  • 3 676

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos Pelicans tämän pelin hoitaa nimiinsä, niin kääntyy koko sarja heille. IFK alkaa tunnetusti siinä vaiheessa puristaa entistä enemmän.

Itse väitän että suurin ongelma on tällä hetkellä pääkopassa. Ei missään muualla. Siellä jossain syvällä alitajunnassa on se "tää hoituu vasemmallakin kädellä", peli on juuri sen näköistä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Aika helvetin tärkeä jatkoaika odottaa! Veikkaan, että jos tuo jatkoaika kustaan niin tämä sarja ei ratkea kuudessa matsissa, mutta jos tänään voitetaan niin kyllä mä uskon tämän poikki menevän viimeistään siinä kuudennessa matsissa sitten todennäköisesti jo ylihuomenna.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Auvity, Aulie ja Rask on niitä harvoja ilonaiheita tämän illan matsissa. Nojoo, Ikonen on myös ollut jälleen hyvä eikä Leinoakaan voi dissata hirveästi. Myös Zabolle maininta siitä, että ainakin luo paikkoja ja on harvoja jotka muistaa ettei maisemat vaihdu jos ei jalat samalla käy.

Ihan uskomatonta, ei tämän jengin kanssa näköjään pitäisi ikinä ruveta luottavaiseksi. Toivon todella, että Stögö saa tuohon ilmeeseen muutosta. Nyt on enemmän tai vähemmän kaksi matsia menty näissä merkeissä eikä mikään ole muuttunut.

edit: Kaiken synkkyyden keskellä täytyy muistaa, että TPS tasoitti voitot Kärppiä vastaan. Ei tämä niinkään ole, että jos ei marssita 4-0 tai 4-1 jatkoon, ei ole mestaruuteen mitään saumoja. Toki tuolla nähdyllä pelillä ei välierissä ole mitään jakoa, se lienee selvää jos sillä sinne asti edes selvitään.
 

Bourne

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Otetaan nyt ihan iisisti. Pelsut on ladannut kaiken tähän peliin ja pelaa kauden parhaan pelinsä. Luottoa on vielä toistaiseks, että hoidetaan.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Ei ole mulla luottoa tällaisen HIFK:n kevätmenestykseen.

Mä taas luulen, että sikäli kun tämä Pelsu-sarja voitetaan, jatko on helpompaa. HIFK on vaikeuksissa Pelsujen kaltaisia vauhdintappajia vastaan ja enemmän omillaan silloin, kun vastaan tulee toinen hyvällä liikkeellä operoiva taitojengi. Mutta saas nyt nähdä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ei tainnut muuten Luttinenkaan päästä enää kentälle sen tasoituksen jälkeen? Siinä kyllä myös Taipalus oli pihalla kuin lumiukko. Kun mä tuota meidän nelosketjua katsoin niin kyllä mulla tuli mieleen kuinka se kaipaisi yhden semmoisen isokokoisen jässikän siihen (Lennu).
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Sanoisin, että Pelicans ansaitsisi voiton tänään. Pelicans on ollut hyvä, eikä IFK:lla ole varsinkaan pelin edetessä ollut mitään palaa.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jotenkin näyttää siltä, että Pelicans on nyt se päättäväinen ja suoraviivainen. HIFK:lta puolestaan todella pelokasta ja arkaa pelaamista. Kaikki ne vahvuudet mitä sarjan alussa oli, niin aivan tiessään. Pelaaminen mennyt ihme roiskimiseksi. Kyllähän HIFK paljon pitkiä avauksia viljeli runkosarjassakin, mutta nyt mennyt ihan täysin siihen. Se monipuolisuus, joka HIFK:n pelaamisessa oli runkosarjan lopussa, on kadonnut. Viisikon etäisyydet aivan reisillä. Tähän vielä se, että jalka ei ole samalla tasolla, kuin kahdessa ensimmäisessä pelissä ja se tässä vähän huolettaa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Sanoisin, että Pelicans ansaitsisi voiton tänään. Pelicans on ollut hyvä, eikä IFK:lla ole varsinkaan pelin edetessä ollut mitään palaa.

Kyllä, mutta juuri siksi tämä jatkoaika olisi maukasta voittaa, koska sitä voisi oikeasti kutsua ryöstöksi! Pelicans on ollut kolmessa aikaisemmassa matsissa huonompi, mutta ryöstivät viime matsin nyt olisi IFK:n suotavaa tehdä sama.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Joo, pakko se on lopettaa tämä negatiivinen ajattelu ja positiivisin mielin eteenpäin. Nyt on jatkoajalla suuri mahdollisuus mennä isoon johtoon sarjassa ja jos ei, niin silti on kotietu. Mutta please, ei enää manaamista siitä tasoerosta tai tiukempien pelejen toivomista
 

Vecca

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NJD
Ihme että ollaan edes jatkoilla. On sen verran hirveää ollut toi IFK:n pelaaminen. Pakisto kokoajan aivan hukassa, ja hyökkäyksissä ei ole mitään järkeä. Toivottavasti jatkoille saadaan paketti kuntoon... on vaan todella vaikea uskoa.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Ei aivan odottamatonta! Koko kauden aikana en ole nähnyt fyysistä peliä kuin 2-3 matsissa. En myöskään puolustavaa poffikiekkoa.
Törmänen herätys! Ja 2+56 ei sitten millän sovi yhteen. Ensi peliin Salmi ja Teppo. 56 poppareille!
 

aaAKoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pakko kyllä ihmetellä muutamien kokeneiden pelaajien asennetta. Eikö nyt seuraavaan peliin jo saataisi uusia miehiä rosteriin, kuten esim. Lamberg??
 

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt näyttää juuri siltä, että IFK:ssa voidaan käydä ostamassa koko jengille "Runkosarjan voittaja 2016" henkselit. Niitä voi sitten kohta pitkän kesäloman kunniaksi paukutella silleen mukavasti! Näyttää tosin loppuvan kohta niin nopeasti, ettei vielä ihan edes biitslle pääse niitä napsuttelemaan. Näyttää tosiaankin siltä että runkkarivoitto oli IFK:lle inaf tällä kaudella. :-D
Onpa melkoinen sulaminen jengiltä. Pieni myötähäpeä on nyt päällimmäinen tunne sitä kohtaan jos joku fani vielä on tuonnekin eksynyt tätä katsomaan.

Hoitakaa nyt homma prkl!!!!

Nimimerkillä: "Täydet 40 vuotta takana IFK:n sulamisia"!! Onko IFK kepu???
 

Iso Paha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Go IFK
Ja kaiken huippu Tps voitti, joten nyt olisi voitolla mahdollisuus saada se yhden pelin huilietu Kärppiin nähden, tosin vasta finaaliin, koska Jyppi näyttää menevän menojaan. Ja jatkoajalle, saatanan vätykset.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
IFK on ollut ihan sysipaska.

Joko jengi on kipsissä ja pelkää häviötä, tai ei olla valmistauduttu kunnolla tai jengissä riehuu flunssa-aalto.
 

Stigu

Jäsen
Poliisi vie tällä hetkellä Stögöä kuin märkää rättiä. Ja onhan siellä tietty Hovinen, mutta näkisin, että IFK ottaa takkiin nimenomaan taktisella puolella. Pelsut haluaa voittaa pelin, IFK ei. Pelsut vie peliä fyysisesti, kiekottomana ja kiekollisena. Stögö ei tee minkäännäköisiä siirtoja, vaikka kaverilla on about 3 kertaa kalliimpi jengi jäällä.

Tämän pelin myötä kirkastui tämän kauden IFK: n haavoittuvaisuus. Nelosta olen kritisoinut pitkin kautta, mutta eihän tuo meidän ykkönenkään ole oikeasti mestaruustasoa. Siellä on nämä kaksi primadonnaa, joiden peli heilahtelee aivan liikaa matsista toiseen. Tässä näkyy toisaalta myös Stögön pelin haavoittuvaisuus: Kun hyökkäyksessä on vapaat kädet ja pari primadonnaa ja vastassa tiivis puolustus, on jälki nähdy kaltaista. Ei pleijareissa ykköskenttä voi olla noin saatanan aneeminen yhdessäkään matsissa.

Petulle propsit, hieno mies.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Joo ei varmaan tarvitse edes sanoa mikä ketju otti omiin tuon jatkoaikamaalin ja mikä ketju Pelsuilta oli jäällä. Meidän ykkösketju on aivan yössä Pelsujen ykköstä vastaan ja se on isoin huolenaihe!
 

Kimmo_Ahteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK on seilannut koko alkuvuoden aika lailla ilman vastoinkäymisiä. Nyt jengillä on hankalaa joten on erityisen tärkeää nousta uudelleen suosta ja osoittaa että jengillä on luonnetta. Jengit jotka ovat nousseet pohjilta uudelleen ovat vahvoja. Niin kuin Pelicans. Esimerkiksi tänään.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Sarja on sitten tasan 2-2 eli nyt pelataan paras kolmesta sarjaa. Jotain saa jumalauta tapahtua lauantaihin mennessä. Tällä pelillä en valitettavasti usko kovin ruusuiseen jatkoon edes tämän sarjan osalta.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Sitä saa , mitä tilaa... Stadin neppailukingeillä ei kestä kuuppa. Vapinaa, vapinaa. Cacca vie Stögöä.. kaikkea sitä joutuukin näkemään
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös