To 24.3.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 80 643
  • 973

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
No JYPpiläisten ei tartte valittaa, kun kulkee niin seeproissa kuin pelissä.
 

Ikijää

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Toronto Maple Leafs
Joo o, kieltämättä jäi jäähy viheltämättä. Boyce on taas kevän tullen herännyt, ja se jos mikä maistuu.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Pomputi pomps, halpahallissa tänään vain JYPille tarjouksessa neljä maalia ihan vitun ilmaiseksi. Vittu että voi vituttaa!
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Taipalus purki HIFK:n hyvän paineen bravuurillaan. Paikallaan hitaasti ladattu lämäri, joka jää ensimmäiseen vastustajaan.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Samalla pelillä ja PPG tilastolla painaa Ramu tällä hetkellä kuin runkosarjassa. Ihmeellistä että häneltä odotetaan jotenkin ylisuoritusta pudotuspeleissä. Tämä on Ramun taso, piste.

Kun nyt pelaisi edes sillä runkosarjan tasollaan... sekin riittäisi mulle
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Vittu mitä paskaa...jypin erän eka paikka ja maali! Toistan taas: kaikki menee...Nieminen on aivan paska. Joku vitun jämä Boycekin tehnyt sarjassa jo kolme vai monta maalia..? Noh, eipä SaiPa ole tänään mitään ansainnut, kesyä touhua. Se vähän kyrsii, että Jyp saa taas voiton jotenkin helvetin helpolla!
 

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
Zaborsky kaatuu ja Pietilä ottaa kiekon pois kuin karkin lapselta, mutta komeasti paikkaa Pietilä Zabon virhettä ja syöttää tälle kiekon lapaan maalintekosektorille.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jotain positiivistakin: Aulie on loistava ja astunut Järvisen saappaisiin. Kultaakin kalliimpi jätkä ja erinomainen hankinta Nybarilta.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Hyvin TPS puolustaa, eikä Kärpillä nyt niin pahoja paikkoja ole ollut. Ainakaan vielä. Kyllä tämä saattaa kostautua vielä jos jatketaan tätä loppuun asti.
 

outolintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muutama sm -liigasta
Neljännen ottelun voittaja on aika useasti klaarannut koko sarjan. Ei näytä hyvältä Kärppien kannalta tämän tilaston valossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös