Huhuketju

  • 4 898 158
  • 11 953

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Ja Juhis petti näillä kaikilla mittareilla, paitsi vaarallisia tilanteita osasi kyllä ennaltaehkäistä hyökkäyspäässä. En antaisi jatkoa edes 100k liksalla.
Se kertoo kyllä enemmän sinusta kuin Juhamatti Aaltosesta :D

Mitä tuohon Grattoniin tulee, niin Jokereilla on mahdollisuus 25 pelaajaan. Koska Jokereilla ei yhteistyöseuran puuttuessa ole mahdollisuutta laajuuteen, jokaisen noista 25:stä tulee olla erittäin hyviä ja käyttökelpoisia pelaajia. Gratton ei ole. Joukkueessa pitää olla sellaisia pelaajia, jotka osaavat pelata KHL-tasolla, mutta eivät katso vastustajalta noita vahingoittamisia tai edes yrityksiä vahingoittaa.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Kannattaa odottaa jotain virallisempaa tietoa. Tuota lähdettä on epäilty feikiksi.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sikäli uskottava, että rotta haluaa näyttää jokeriyhteisölle kaapin paikan. Mitäs aukovat päätään siellä farmissa. PR kannalta ei niin järkevää ja SKAn rahoilla kaikki NHL:n ulkopuoliset pelaajat on käytössä.
 

# Seiskakasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, #65, #86 #51, #8, #12 #18
No vaikka menisikin sinne, suruni ei ole suunnaton. Meille se ei myökään olisi ollut varmaan enää tulossa. Jos olisi, ois ihan jees. Eiköhän Kurri & Vuorinen keksi jonkin stunttaajan. Ja tästä ei nyt taas hyvät palstaveljet kannata alkaa ripottelemaan tuhkaa päälleen.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Päivänselvä asia, että joku isompi KHL:ssä vie Kozunin, jos tähän sarjaan on jäämässä. Noilla pisteillä on aina joku tai jotkut tarjoamassa KHL:ssä moninkertaista tilipussia verrattuna siihen, mitä Jokerit pystyy maksamaan ja huhun mukaan se nyt olisi SKA. Nämä nyt vaan on realiteetit, eikä siitä auta paljon valittaa. Toivottavasti oikeuksista tulee sentään jotain rahaa takaspäin.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kossu haki Jokerista näyttöpaikkaa. Sai sen ja käytti hyväkseen. Munsta oli jo syksyllä oletettavaa, että ei jatka meillä. Toki olisi kelvannut. Siirtyminen isompaan seuraan isolle liksalle palvelee Jokereita samalla tavalla kuin Mossen ja Sallisen NHL-sopimukset: Lisää mielenkiintoa urallaan eteenpäin pyrkivien pelaajien joukossa.
 

# Seiskakasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, #65, #86 #51, #8, #12 #18
Lisää mielenkiintoa urallaan eteenpäin pyrkivien pelaajien joukossa.
Kaikki promo meille on hyvästä. Paras mahdollinen mainos, joka ei maksa mitään.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Käytännössä kai Jokerit kuitenkin omistaa Kozunin oikeudet siihen asti kun kaveri täyttää 29 (?).

Käsittääkseni Kozun kuitenkin katsoo paikkaa P-Amerikasta. Toisaalta ihan sama vaikka menisikin SKA:han. Ei tällaiseen kaveriin kaudessa synny samaa sidettä, kuin Mosekseen. Harmittaahan se toki, mutta semmoista se on kun isot ja rikkaat määrää.
 

# Seiskakasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, #65, #86 #51, #8, #12 #18
Mulle on nyt jokseenkin sama, kuka lähtee ja kuka tulee. Moses oli meillä hyvä vahvistus ja kehittyi optimitasolleen Jokereidessa pelatessaan. Jokin selittämätön piirre siinä kuitenkin allekirjoittanutta häiritsi. Mun mielestäni Moses ei oikein ollut tiimipelaaja, siinä oli jotakin ylimielistä ja primadonnamaista. Saattaa toki olla, että olen väärässäkin. Pelkkää mutuilua.
Sen sijaan meikäläisellä on likimain sokea luottamus Kurrin ja Vuorisen kykyyn rakentaa helvetin rajallisella budjetilla kilpailukykyinen jengi. Se on sellainen fix ideé, joka minut kannattelee tämän rikkonaisen kevään läpi. Meinaan on helvetin mukavaa taas odottaa kuin pikkupoika joulua, kun nimiä alkaa putoilemaan. Ja jengi alkaa saamaaan formia. Sallinen harmikseni menetettiin, vaikka olen aidosti iloinen breikkaamisesta P-Amerikan ammattisarjoihin. Nämä muut huhut ovat taas hieman omituisia. Onkohan yksikään huhu viimekään vuonna pitänyt paikkaansa? Piti tulla sitä, tätä ja tota. Joensuu taisi olla ainoa idioottivarma huhu. Nyt sellaisia lienevät Rissanen ja McIntyre. Mielipiteitä?
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Mulle on nyt jokseenkin sama, kuka lähtee ja kuka tulee. Moses oli meillä hyvä vahvistus ja kehittyi optimitasolleen Jokereidessa pelatessaan. Jokin selittämätön piirre siinä kuitenkin allekirjoittanutta häiritsi. Mun mielestäni Moses ei oikein ollut tiimipelaaja, siinä oli jotakin ylimielistä ja primadonnamaista. Saattaa toki olla, että olen väärässäkin. Pelkkää mutuilua

Mä muistan Moseksen taas sinä kaverina, joka syöksyi eräänä syyskuisena iltana, harjoitusottelussa, pää edellä suojelemaan Ilari Filppulaa ja ottamaan osumaa tämän puolesta.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Mä muistan Moseksen taas sinä kaverina, joka syöksyi eräänä syyskuisena iltana, harjoitusottelussa, pää edellä suojelemaan Ilari Filppulaa ja ottamaan osumaa tämän puolesta.
Samoin. Mä myös muistan kaverin, joka oikeasti keskittyi vähäpätöiseen faniinkin niin, että viiden minsan jutustelu jätti nimenkin muistiin seuraavaa, yli puolen vuoden kuluttua tapahtunutta tapaamista odottamaan. Uskomattoman mukava ja sydämellinen tyyppi, vähän arka ja turhankin kohtelias, mutta hyvä huumori ja kerrassaan mukava ja huomioon ottava. Kentällä pelasi kuten armoitetun maalinsylkijän kuuluikin, eli välillä turhankin ahneesti. Toisaalta ei kertaakaan vaikuttanut siltä, että omat suoritukset olisivat painaneet vaakakupissa enemmän kuin joukkueen suoritukset.
 

# Seiskakasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, #65, #86 #51, #8, #12 #18
Totta nuo molemmat tarinat pitävät sisällään. Ensimmäinen tosin taisi olla Moseksen eka matsi Jokereissa, joten oli kait pakko antaakin näyttöjä Keklulle. Ja jälkimmäisessä pitää paikkaansa, että fanitapahtumissa Moses oli mitä kohteliain nuorimies periamerikkalaiseen tyyliin. Ehkäpä mä vähän demonisoin sitä sen siirryttyä vihulaisen leipiin. Tosin minäkin muistan, kuinka Moses haluttiin tulla kuvatuksi kahden entisen kuvankauniin tyttöoppilaani kanssa Areenalla. Moses varvasti kuvassa niin paljon kuin kehtasi, ettei olisi näyttänyt niin smurffilta. Gimmat olivat nimittäin 180-senttisiä. Jumalauta, että nauratti se turhamaisuus. Lähinnä kait tarkoitin sitä, että nöyrästä pojanklopista kasvoi ajan myötä ja menestyksen kasvettua hieman enemmän kusipäämäisempi, aavistuksen varautuneempi ja hieman hermostuneempi painos. Ei kuitenkaan mikään suuren luokan skitstövel, kuten Olli Jokisesta tuli. Sellainen tunne vaan hiipi mieleeni, että se naapurinpoika saadessaan mainetta ja mammonaa ja mahdollisuuden änäriin, muuttuivat kehonkieli ja käytös hieman särmikkäämpään suuntaan. Kuten sanoin, se voi ihan yhtä lailla olla kuvitelmaanikin. Seurasin vaan vikalla kaudellaan sitä silmä kovana ja olin havaitsevinani tälläistä.
Mutta niistä huhuista vielä. Siis viime kaudella Joensuu oli se ainoa varma huhu, joka realisoitui. Oliko muita?
Tulevalle kaudelle en usko vielä muihin kuin Rissaseen, McIntyreen ja Zapolskiin. Eikä niistäkään satavarma liene kuin Rissanen.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Käytännössä kai Jokerit kuitenkin omistaa Kozunin oikeudet siihen asti kun kaveri täyttää 29 (?).

Nuo pelaajaoikeudet ovat yhtä tyhjän kanssa jos SKA miehen haluaa riveihinsä. Rotenbergin näkökulmasta kuluerä pysyy samana, loppuviimein siirtokorvaus kun pienentää tappioita ja siten sopimusten mukaista omistajatahojen kompensaatiota. Tältä osin Rotenberg pystyy sitten maksamaan tuntuvaakin ylihintaa ostaessaan pelaajaoikeuksia Jokereista, sama raha kun menisi muutenkin mutta pelaajaoikeuksia hankkiessa saa enemmän vastinetta rahalle. Ja aika rautaiset ballsit saa olla jos järjettömästä siirtokorvauksesta joku toimistolla kieltäytyisi tyyliin miljoonan siirtokorvauksista vaikka raha tulisi muutoinkin toisia reittejä pitkin kassaan.

Ei siinä, tuo sports.ru vaikutti ainakin eilen aika epämääräiseltä lähteeltä. Pienellä etsimisellä löysin uutisen Kozunin lähdöstä, lähteenä tässä oli se sama Twitter-viesti kuin suomimediassa. SKA-siirrosta en tuolloin löytänyt (tämä ei toki vielä tarkoita mitään) sitten muita viitteitä kuin pari onelineria kommenttiosiossa. Tuon kun yhdistää agentin lauseisiin, niin Kozunilla voi olla joko kymmenen vuoden pahvi Pietariin, toimittajalla melkoinen virhetulkinta tai jotain siltä väliltä.
 

Piikkiperse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei vieläkään ykkösvahdista mitään virallista tietoa? Olisiko Niklas Bäckström jos ei pelipaikkaa irtoa NHL:ssä?
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Ei vieläkään ykkösvahdista mitään virallista tietoa? Olisiko Niklas Bäckström jos ei pelipaikkaa irtoa NHL:ssä?
Zapolski on lähes varma tieto. Kakkosena jatkaa Normipäivä-Helge.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Näinhän ne HUHUT kertoo, mutta omat lähteeni ovat olleet kovin hiljaa tämän (farmi) asian tiimoilta. Jotain siellä tapahtuu, se on selvä. Asiasta kuullaan siinä vaiheessa kun on nimet paperissa.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Huhuillaan nyt sen verta, että Espoossa pelattaisiin ensi kaudella Jokereiden farmijoukkueessa, KHL:n farmisarjaa.

Onko jollakin ihan oikeasti miljoonia ylimääräistä rahaa? Jussi tuskin kustantaa jotain venäläisten farmiliigaa omasta pussistaan kuten ei Hjalliskaan Jokerien tappioita KHL:ssä maksa. Farmin pelaaminen Espoossa ei taida olla mikään magneetti mitä tulee katsojiin ja suomalaisten yrityskumppaneiden kiinnostukseen. Kuluja tulee kunnolla kun lähin seura saattaisi olla Pietarissa.

PS. Oisko syytä avata oma topic aiheelle ettei huhuketjua lukevat ja pelaajauutisia odottavat pahastu...?
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Ei toi farmihomma kuulosta realistiselta. Kuka oikeasti niitä pelejä kävisi katsomassa ja kuka siellä edes haluaisi pelata?

Parempi skenaario olisi se, että Blues jatkaisi liigassa Salonojan ja vaikkapa Selänteen ja Räikkösen rahoilla ja Bluesista tulisi Jokerien yhteistyöseura liigasta. Tästä skenaariosta hyötyisi varmasti molemmat joukkueet.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös