Matthew ”Le Chef” Watkins – kevään ratkaisija

  • 46 751
  • 167

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Boom! Le Chef päätti, että nyt loppuu perseily ja kävi heittämässä maalin malliksi.
 

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Puhvelit ja KPL
Tästäkö se ilotulitus sitten alkaa? Mitä saammekaan odottaa lauantailta. Chef varmaan kaataa pelikaani lauman yksinään.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoon valmennukselta uskomatonta pelisilmän puutetta, kun Watkinsia ei päästetty ratkaisemaan rankkarikisaa.

Äläs sano, eilisen pelisuunnitelman salaisen lisäpöytäkirjan mukaan Watkins olisi vetänyt seuraavaan rankkariin sellaisen suorituksen, että kukaan spåralainen ei olisi halunnut tulla jäälle nolaamaan itseään. Se rankkari olisi lisätty Scott Stevensin Top 10 -taklaukset klippiin.

Harmi, että aiemmat vetäjät tössivät ja veivät Chefiltä tämän tilaisuuden.
 

Eetska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tässä on nyt vajaa vuorokausi kelattu ja katsottu tuota Chefin jumalaista maalia Ruutu internetvideopalvelutoistoverkoston kautta. Nyt vasta tämä tunteiden ja aivomyrskyjen vuoristorata alkaa hahmottua tekstiksi.

On suorastaan häkellyttävän upeaa katsoa kuinka Le Chef polkaisee itsensä kahdella partaterääkin terävämmällä potkulla irti kahdesta kotkalaisesta, joista kaikkien yllätykseksi toinen on Jake Newton,legendaarisen Isaac Newtonin jälkeläinen. Kaikkihan me koulusta muistamme tuon painovoiman isän. Eikä tässä vielä kaikki, Isaacin jälkeläinen yrittää vielä Thormaisesti lyödä tuon mahtavan komposiittisen painovoimaa kunnioittavan soturikirveen kohti Le Chefin kristallista valtikkamailaa. Mutta miten kävi? Le Chef uhmaa kaikkia fysiikanlakeja ja Jake Iisacin poika Newtonin soturikirves suorastaan pongahtaa takaisin maasta. Le Chef on uhmannut itse painovoimankin.

Itse viimeistely on ihan oma lukunsa...ei kukaan pysty laittamaan kiekkoa läpi tuosta näkymättömästä mustasta aukosta, on vain yksi Le Chef.

En tiedä mitä muita kiveenhakattuja asioita Le Chef vielä muuttaa..
 

Fordél

Jäsen
Hyvä vaan, että Chef ei päässyt näyttämään rankkaritaitojaan. Jos hän osoittautuu siinäkin kliiniseksi ratkaisjaksi niin meillä ei ole mitään saumaa pitää miestä Kouvolassa. Tosin olen 99 % varma, että Chefia ei tulla muutenkaan näkemäään ensi kaudella Kouvolassa.

Onkohan muuten miehelle itselleen jo kiirinyt tieto tästä fanien hänelle antamasta lempinimestä?
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tänään Chef operoi 1+1 ja nyrkkeilee Bloodin kanssa itsensä voitokkaasti aikaiseen suihkuun. Työt oli kuitenkin jo tehty joten varmistaa ettei Bloodista ole uhkaa pienemmille kavereille. Katsoin kristallikallosta.
 

Steus

Jäsen
Kuulin juuri Nevillen lounaspöydässä Mattilan käskeneen Chefin pitämään kynttiläänsä vakan alla tänään, joten tehoja ei VÄLTTÄMÄTTÄ tule tänään. Synnynnäisenä maalintekijänä Lé Chef kuitenkin on alati vaarallinen ja voi vahingossa heittää jonkun kakkossyötön. Mattila siis tahtoo pitää maestron maisemissa myös ensi kaudella ja toivoo ettei muut porukat äkkää Chefin ylivertaisuutta.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Pohjois-Amerikan arvokkain ulkomaalaispelaajan palkinnon kisa alkaa kääntyä jännittävälle loppusuoralle! Le Chef aloitti selvästi kirin, Hansenin Jake alkaa jo tuntea Kouvolan-Kerberoksen hengityksen niskaansa.

Porilaisittain toivon, että Jake kestää nämä paineet, mutta pahaa pelkään Wot-watkinsin painavan lopuissa peleissä kypärän ihan vittuillakseen.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Huikea purku av:lla... Kovan paineen keskeltä, tai no. Mutta pisteestä plussaa.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vihdoinkin Chef pääsee sille paikalle, johon suuri ja asiantunteva kiekkoyhteisö on Häntä toivonut. Ykkösketjun sentteriksi!

Tänään tapahtuu paljon suuria asioita, in Chef we trust!
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Chef or Bust!

Joskin kritisoin, että Chefille on ladattu vierelleen liian huonot kädet tuloksen tekemiseen. Haataja sieltä laidasta kuuluisi löytyä.
 
En jaksa nyt päivitellä enää Mestarin tehoja avausviestiin, kun Stasi minut taas hiljensi positiivisuuden levittämisestä.

Viimeistään nyt Le Chef on lunastanut nimensä Kevään Ratkaisija ja miehen reppuselässä kulkee tällä hetkellä koko joukkue. Toivottavasti löpö miehen dieselkoneessa riittää ja keittiömestari meidät playoffeihin johdattaa.

Se, että sarjan paras puolustava laituri tekee yli 10 tehopistettä on aplodien arvoinen suoritus. Aplodeja!
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Suuresti surettaa, että huomenna voi olla viimeinen kerta, kun pääsemme nauttimaan Le Chefin aistikkaista otteista.

Sidney Crosby sanoo, että I'm made of hockey.. Le Chef sanoo: I made hockey.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kaksi erää pelattu Tampereella ja Le Chef syöttänyt KooKoon molemmat maalit. Harmi, kun KooKoon pelit päättyvät täpärästi runkosarjaan, sillä Le Chefin kuntohuippu oli ajoitettu kevään pleijaripeleihin.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Kuten sanotaan, niin #tietäjättietää milloin pistää kaikki peliin. Miksi ajaa itsensä piippuun kymmenissä merkityksettömissä matseissa, kun tietää kaiken kuitenkin ratkeavan Loppuottelussa?

Todella komeaa katseltavaa olivat tänään #10 esitykset eli silloin kun veri oikeasti punnitaan, tekijämiehet astuvat esiin. Haluankin omistaa Le Chéffille kappaleen:

Macho Fantastico

Suomi-räppi on yleensä aivan paskua, mutta nyt osutaan naulan kantaan.

Kiitos kaudesta.
 

Liitteet

  • watkins_10.jpg
    watkins_10.jpg
    91,1 KB · kertaa luettu: 688

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös