Jukurit kaudella 2015–2016 – Liigan porteilla

  • 189 509
  • 759

Savon Poika

Jäsen
Suosikkijoukkue
1970, Keni Karalahti
Ihan hyvä haku, tervetuloa Eetu vain Savvoon. Tämän myötä saadaan myös Jopi takaisin laitaan, mihin omasta mielestä soveltuu paremmin.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Mäkiset palaavat tänään Mikkeliin Jokerit-retkeltään. AtteMiron (en tiedä pelaavatko tänään) ja Eetu Kosken tulon myötä meillä on taas vaihteeksi jopa ylimääräisiä hyökkääjiä rosterissa. Telakalla kun ei ilmeisesti ole kuin Vihavainen. Kyllähän tuolla hyvin pitäisi kausi loppuun klaarata, jos ei nyt aivan älytöntä loukkaantumissumaa iske. Aika vähillä poissaoloillahan tämä kausi on menty, joten toivotaan parasta loppuun asti.

Edit. AtteMiro on jo tänään pelaavassa kokoonpanossa. Eetu Koski sen sijaan ei ole vielä.
 
Viimeksi muokattu:

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Hyvä paluu tauolta, ellei erinomainen kolmatta erää lukuunottamatta. Toisessa erässä Jukurit oli murhaava ja pitkiä hyökkäyksiä saatiin hyvin rullattua Jokipoikien kenttäpäädyssä. Kolmas erä meni neppailuksi ja hattutemppujen kalastamiseksi, siitä miinus. Jokipojat on ehkäpä sarjan toiseksi laadukkainta kiekkoa pelaava joukkue, ja tasoero oli tänään tuollainen. Palve oli ok, Norja ei niinkään, vaikka fanit kuinka hänen nimeään huutaisi.

Loppuun lampaanperse henkilölle, jonka tästedes tunnen nimellä Ari "nyhverö" Aaltonen. Pennanen antoi pienen muistutuksen viime pelin pressissä (ja aivan aiheesta), niin nyt tämä sankari ei sitten uskaltanut tulla tilaisuuteen ollenkaan. Katsotaan, kerääkö kaveri rohkeuden runkosarjan viimeiseen kohtaamiseen.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Loppuun lampaanperse henkilölle, jonka tästedes tunnen nimellä Ari "nyhverö" Aaltonen.

Oli se jotain murissut, että Jukurit oli parempi. Kameramiehet ei jostain syystä saaneet tuota tallennettua, ja olivat pyytäneet ottamaan uusiksi. "V***u mulla teille oo mitään sanomista (tjsp)" oli ollut siihen Aaltosen vastaus ja heippa. Hieno valmentaja.

Peli oli 2 erää täysin Jukureiden. Kolmannessa sitten oli kostautua, kun oikea pelaaminen lopetettiin. No tapahtumia ainakin riitti koko pelin ajan. Melkein ilmaveivimaali Turuselta, Jokipon yksi maali suoraan ilmasta, Oula-show toisessa erässä, Jokipon Jukurin mailan hajotus vaihtoon jouduttua jne. Palve, Turtiainen, Henritius, Laakkonen ja Kauppinen.. siinä top viisikko minun mielestä kotijoukkueesta tänään. Yleisömäärän luulin isommaksi kuin mitä ilmoitettiin. Runkosarjan voittoon on nyt ihan hyvät mahdollisuudet.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukureiden hyökkäysvitjat tänään Kokkolassa: Kalliola-Henritius-Ranta, Turtiainen-Palve-Sammalmaa, Turunen-Koski-Hiltunen ja Laakkonen-Nöyränen-A Mäkinen. Eetu Kosken mukaantulo laittoi pakkaa vähän uusiksi, ja kieltämättä aika makialle nuo ketjut minusta näyttävät. Siinä voisi olla kolme ensimmäistä kenttää loppukauden muodossa ja nelosessa sitten kierrätettäisiin ylimääräiset. Tosin Niko Laakkonen on esittänyt koko kauden niin vahvoja otteita, että Jopi Kalliolalla on nyt todellinen näytönpaikka, että tuo "ykkösketjun" paikka säilyy. Edelliseen siis oletusasetuksena, että Koski täyttää paikkansa. Veikkaan kuitenkin, että Hermeksen Godlalla on tänään töitä.
 
Viimeksi muokattu:

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kauden parasta jääkiekkoa pelaa Jukurit Kokkolassa. Peli jatkuu komeasti eteenpäin ja vauhti säilyy koko kentän pituudella. Kulmapelit tarpeeksi pitkiä ja pelin rytmitys täsmällistä. Ensimmäiset 10 minuuttia oli suht koht täydellistä jääkiekkoa, aivan mestaruustasoa. Norja tosin ei vakuuta, edelleenkään. Koskelta ihan ok ensi vaihdot, pelitapa luonnollisesti vielä hakusessa, esim. ohjauspeli ja oman pään tarjonnat opettelematta.
 
Suosikkijoukkue
Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
Godla on pitänyt Hermeksen pelissä mukana, muutama huima torjunta. Kaikki Hermeksen maalit syntyneet muuten Palveen kenttää vastaan ja ylivoimahyökkäyksiä tullut aivan liikaa omaan päähän. Jukureiden onni on, että sarjan taso on mitä on ja edelleen voitto on mahdollinen ja jopa todennäköinen.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Näkisin, että ensimmäisessä erässä kulmapelien tehottomuus(ei saatu nyt tuotettua jäähyjä eikä maalipaikkoja) sekä samaan syssyyn sattunut Norjan hörppy kipsasivat joukkuetta. Nyt olisi syytä laittaa kaasu pohjaan.

e. no puoli minuuttia tarvitsi tasoitusta hakea.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
No, ehkä nyt oli tosiaan taas aika hävitä. Loistavasti rullannut avauserä muuttui hieman väkinäiseksi suorittamiseksi. Ensin lähes täydellistä viisikkopeliä ilman tulosta, ja sitten vastustaja saa omansa täysin ilmaiseksi, niin kyllähän se monesti tietyn reaktion pääkopassa aiheuttaa. Oulan kentältä selvää yliyrittämistä, ja Norja oli niin huono, että luulisi jopa Sarviksenkin olevan hiljaa. Turhan innokkaasti siellä aina miehen nimeä huudetaan, sillä onhan jälleen viime aikoina kasvanut epävarmuus ollut havaittavissa piippuhyllylle asti. Sanoihan sen kerran Tamikin: "jos maalivahtipelissä on eroa..."
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Norja oli niin huono, että luulisi jopa Sarviksenkin olevan hiljaa. Turhan innokkaasti siellä aina miehen nimeä huudetaan, sillä onhan jälleen viime aikoina kasvanut epävarmuus ollut havaittavissa piippuhyllylle asti.

On sullakin ongelmat. JSC:llä on ollut iät ajat tapa, että aina voiton jälkeen huudetaan omalle molarille oli se kuka tahansa. Minusta tuo ei ole huono tapa ollenkaan. Pahoittelut jos mielenrauhasi on tästä järkkynyt. Tänään Norja ei huutoja ansainnut. Kaksi maalia meni Norskin piikkiin ja tappio kaupantekijäisinä. Hermeksen Godlalla oli tänään tosiaan töitä niin kuin arvelin (50 torjuntaa), ja oli osasyyllinen Jukureiden tappioon. Tärkeemmät nuo pisteet oli Hermekselle kuin meille, onnittelut Kokkolaan ja JSC:lle peukku ylös. Lähetyksen välityksellä pieneltä ryhmältä hyvä kannustus.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Pendo on laittanut ketjut ihan uuteen uskoon illan Lempäälän peliin:

30 AHO (1 NORJA)
I
9 TURTIAINEN - 17 KOSKI - 29 TURUNEN
5 PIIPPONEN - 10 KAUPPINEN C
II
23 LAAKKONEN - 16 HENRITIUS - 28 HILTUNEN
2 SUHONEN - 4 VALKONEN
III
25 KALLIOLA - 26 PALVE - 11 RANTA
3 JEKUNEN - 6 VAARASUO
IV
15 NÖYRÄNEN - 18 M MÄKINEN - 19 SAMMALMAA
36 PAVÈN

Jännä nähdä miten kokeilu toimii.
 

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
Hyvä että Aho pääsee pelaamaan. Nyt ennen poffeja voisivat ihan hyvin puoliksi pelata loput pelit.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Hyviä muutoksia kokoonpanoihin. Kalliola tuki Palven kentän pelaamista hyvin ja samoin Henritiuksen kenttä oli raikkaampi kun tuli vähän uutta ukkoa rinnalle. Itse pelihän ei mitään ilotulitusta ollut. Ei käynyt kaikki sylinterit, mutta tarvittavat maalit nyt kuitenkin. Pennanen otti pelin jo ratkettua aikalisän, jossa määräsi HVPt kieltoon ja loppupeli mentiin pystysuunnan jääkiekkoa. Jonkinlaista kokeilua arvatenkin kyseessä.
 

Gameson

Jäsen
Oli hyvä siirto laittaa Kalliola Palven vierelle. Joonas on kevään miehiä, eikä tuollainen kevyt neljän pisteen ilta ainakaan jarruta hyvään vireeseen "pääsemistä".

Aholle voisi tosiaan antaa enemmänkin vastuuta, sillä Norja on alkanut vaikuttamaan epävarmalta. Hyvä joukkue meillä on kuitenkin kasassa. On hienoa katsella, kun Kalliolat, Laakkoset, Henritiukset ynnä muut onnistuu, kun tietää, että he jatkavat täällä myös ensi kaudella.

Tosin ei voi myöskään olla korostamatta Marko Kauppisen pelaamista. Suhonen on jäänyt pisteiden osalta hieman varjoon, mutta kapteeni on ottanut loistavaa roolia puolustuksen liiterissä. Uskaltaa ja haluaa nousta jatkuvasti tukemaan hyökkäyksiä. Maalikaan ei ollut tänään Kauppiselta kaukana.

Tästä on hyvä jatkaa, mutta kyllähän tässä jo alkaa odottelemaan kevättä ja pudotuspelejä.
 

Savon Poika

Jäsen
Suosikkijoukkue
1970, Keni Karalahti
Kalliola 2+2 ja tilastoja katsellessa huomasin että mieshän johtaa myös Mestiksen jäähypörssiä 98 rangaistusminuutillaan ja kaulaa toisena olevaan Kojoon on 20 minuuttia. Numero voi olla iso, mutta tuntuu että mies ei ole kuitenkaan ''turhia'' jäähyjä ottanut (ainekaan paljoakaan). Taitaa meillä olla tämän vuoden jäähypörssin voittaja tässä.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Oulan vierelle voisi kokeilla seuraavaan peliin ottaa laiturit torin aidalta, kun tuntuu olevan sama ketä siinä pelaa..aina tapahtuu. (*hymiöitä*) Leikki leikkinä.. Jopi Kalliola alkaa päästä siihen kuntoon ja iskuun mitä pelurilta on odotettukin. Vaikeudet näyttäisi olevan takana ja Jopi tulee olemaan meille todella arvokas pelaaja playoffseissa. Mako Kauppinen ehtii vielä runkosarjan lopuksi ottaa oman paikkansa puolustajien pörssin ykkösenä. Kapteeni on käskenyt itsensä enää kahden pisteen päähän Suhosesta. Kokonaisuutenahan Lempäälän peli oli sellainen perusriittävä suoritus Jukureilta. Ei suurempaa hätää oikeastaan missään kohti, ja kolmannessa erässä sitten tarvittava kiri kolmeen pisteeseen.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
2002, 2003, 2004, 2006, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016.

Mestistä pelattu 16 kautta, Jukurit valloittanut runkosarjan 9 kertaa. 2010-luvulla pelattu 7 kautta, runkosarja Jukureille 5 kertaa. Ei muuta kuin hattua pois päästä. Me ja karate Mauri.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kokeilut on näköjään ohi, ja Rovaniemellä on taas kasassa tuotantolinjat Turtiainen-Palve-Sammalmaa ja Laakkonen-Henritius-Ranta. Runkosarjan loppupeleihin on lisätavoitteina Mestiksen piste-ennätys, 200 tehtyä maalia, Palveelle piste-ennätys ja samallahan nää loput pelit voisi voittaa. Puolustajien pistepörssissä on Teemu Suhonen (8+29) ja Mako Kauppinen (7+30) nyt tasapisteissä, joten siinä vielä yksi kisa lisää. 20 maalin rajan ovat rikkoneet Palve (29) ja Turtiainen (22). Rajaa lähimpänä ovat Ranta (19), Sammalmaa (17) ja Henritius (16).
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ainut oikea ratkaisu tuo "production linejen" takaisin kokoaminen. Noilla mennään nyt toivottavasti kauden päättävään summeriin asti. Ja tänään toivottavasti sellainen ehyt esitys hyvällä ilmeellä. Tuloksellisesti voi ja saa odotaa rumia lukuja.

Jukurit hävisi muuten kotonaan viimeksi vajaa viisi kuukautta sitten. Onko tämäkin ennätys? Mikäli Jukurit sattuisi pääsemään finaaliin siten, ettei häviäisi kotona kertaakaan, ja voittaisi kolme ensimmäistä finaaliottelua, olisi mestaruus katkolla 16.4. Tänä kyseisenä päivänä tulisi täyteen tasan puoli vuotta siitä, kun joukkue viimeksi hävisi kotiottelunsa. Sattumaako vain....
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Hienosti pelaa teidän joukkue, ei voi muuta sanoa. Näkee että maaleja on tehty ja tehdään edelleen, tänään klassinen näytelmä siitä miten itseluottamuksen molemmat puolet vaikuttaa maalitekotilanteessa. Siinä missä Jukurit naulasi pelin paikoista niin Rokilaiset laukoi syliin ja tolppiin taas 5 kertaa. Kiekollisessa pelaamisessa oli se ero mikä sarjataulukossa näkyy ja 1-4 tilanteessa Mikkeliläiset nosti kaasua. Ihme pitää tapahtua, iso ihme että tämän jengin joku nuijii 4 kertaa kevään aikana. Mika Norja ehkä ei ollut ihan parhaimmillaan, monta etukulma kutia meni läpi ja rauta pelasti mutta vain yksi sisään.
 

Savon Poika

Jäsen
Suosikkijoukkue
1970, Keni Karalahti
Oulalla kolme peliä aikaa tehdä kaksi pistettä että olisi tasoissa Forsselin kanssa. Voin sanoa että Oula tulee pistämään ennätyskirjat uusiksi. Myös Kalliola ensimmäisenä pelaajana tänä kautena rikkoi 100 rangaistusminuutin rajan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös