The Greendogg – Josh Green

  • 12 711
  • 45

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Watkins on saanut oman vitsiketjunsa, mutta ihan tosissaan on aika avata ketju Josh Greenin osalta. Upea pelaaja ja upeaa että saimme jatkosopimuksen tehtyä!

Nyt saa naattia ja keskustella miehen otteista. Olipa muuten jäätävä rystyhäkki eilen Kärppiä vastaan.

Odotin hyvää tekemistä, mutta taso on kyllä yllättänyt. Tärkeä myös kopissa ja muutenkin nousijajoukkueen arjessa. Näiden otteiden kautta se ei ole one more year vaan a few more years!
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Mun mielestä erittäin kyvykästä KooKoolta saada jatkettua hyvävireisen Greenin sopimus myös ensi kaudelle. Ottajia olisi ollut aivan varmasti jonoksi saakka.

Joku tietysti sanoo tähän, että kuka tahansa saa pidettyä, kun tarpeeksi lappaa taaloja pöytään. Joo varmaankin, mutta en usko, että KooKoo olisi lähtenyt kilpahuutoon, vaan käytti muita apujaan / kykyjään hyväkseen.

Loistava signaus pikkuseuralta!
 
Suosikkijoukkue
KK
Olenkin ihmetellyt, miksi meidän osiossa ei pelaajille ole juuri ketjuja väsätty. No toki Watkins on ketjunsa ansainnut siitä ei ole kellään sanomista.

Green tosissaan ylittänyt jopa omatkin odotukseni ja keikkuu Liigan pistepörssin kärkisijoilla ja mahdollisuuden ovat top-3:een. KooKoon tärkein YV-pelaaja mielestäni ja muutenkin kova tekijä. Ei se AV:llakaan huono ole. Toimistolle suuri kiitos tästä sopparista ja laatu varmasti seuraa laatua.
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Jatkossa varmaan yksi suurimmista, jos ei jopa suurin syy tuo miehen (ainakin jatkiksen jutussa) mainitsema juttu että ovat koko perheen voimin viihtyneet tosi hyvin Kouvolassa, ja tykännyt olla joukkueessa joka parantaa kaiken aikaa. Varmasti ottajia olis ja olis ollut, mutta toisaalta kun kerran viihtyy ja ihan kohtuullisen pahvinkin varmasti saanut niin mikä ettei!

ps.jälkeenpäin videolta nähtynä jo otteluseurantaketjusa joka suunnalta hehkutetun rystyn nähtyäni.. todellakin jäätävä suoritus! Helvetin hieno maali :)
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mahtavaa. Josh Greenin jatkosopimus KooKoon kanssa on todella loistava asia. Josh Green on tällä hetkellä liigan kuudenneksi paras pistemies 16+24=40 ja tulee aivan varmasti olemaan tärkeä pelaaja KooKoolle myös ensi kaudella. Greendog on todellakin yllättänyt tällä kaudella myös allekirjoittaneen. Tiesin, että kyseessä on hyvä pelaaja, mutta taso millä hän pelaa illasta toiseen on ollut yllätys. Kiitos KooKoo!

KooKoolta kova kiinnitys ensi kaudelle – Josh Green jatkaa Kouvolassa | Kouvolan Sanomat
 
Viimeksi muokattu:

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Onnea Kouvola!
 
Suosikkijoukkue
KK
Jatkossa varmaan yksi suurimmista, jos ei jopa suurin syy tuo miehen (ainakin jatkiksen jutussa) mainitsema juttu että ovat koko perheen voimin viihtyneet tosi hyvin Kouvolassa, ja tykännyt olla joukkueessa joka parantaa kaiken aikaa. Varmasti ottajia olis ja olis ollut, mutta toisaalta kun kerran viihtyy ja ihan kohtuullisen pahvinkin varmasti saanut niin mikä ettei!

ps.jälkeenpäin videolta nähtynä jo otteluseurantaketjusa joka suunnalta hehkutetun rystyn nähtyäni.. todellakin jäätävä suoritus! Helvetin hieno maali :)
Mutta eihän Kouvolassa pitänyt olla edes sopivaa Koulua Greenin pojalle . Näin ne asiat muuttuu. Nyt kuitenkin mies sanoo perheineen viihtyvän betonikaupungissa. Harmaa on uusi musta ja musta KooKoo on paras!
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Taisi olla kauden alla melkein kaikilla pientä epäilystä siihen, miten Green jaksaa isoja minuutteja ja onko hänestä ainesta enää kärkikenttiin. Taso toki oli tiedossa, eli ei ollut floppaamisvaaraa, mutta pidettiin mahdollisena että jää kuitenkin sellaiseksi kakkos-kolmoskenttien konkariksi. Siihen peilaten todella hyvä kausi. Ja oletettavasti on ollut asiat täällä kohdillaan, koska suostui vielä jäämään. Tässä vaiheessa alkaa kuitenkin olla pelikaudet vääjäämättä vähissä, eli moni lähtisi kovimman tarjouksen perään.

Mutta koska aloitetaan perikouvolalainen pessimismi ja aletaan taas miettiä, että mahtaako se jaksaa vielä ensi kaudellakin?
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
"Lisää rahaa tai mun asiakas menee Ässiin". Hyvin neuvoteltu. Varmaan agentti syötti tuon Ässä-"uutisen" Sasha Huttuselle ;)
 
Suosikkijoukkue
KK
"Lisää rahaa tai mun asiakas menee Ässiin". Hyvin neuvoteltu. Varmaan agentti syötti tuon Ässä-"uutisen" Sasha Huttuselle ;)
En usko, että KooKoo tosissaan on älyttömästi voinut palkkaa suurentaa. Jokainen tietää, että KooKoolla on hyvin rajhalliset resurssit. Toki ymmärrän, että kieli poskessa olet tuon kirjoittanut, mutta kaikki ei näitä vitsejä ymmärrä. Onhan se perheelle (lapsille) hyvä, että jotain jatkumoa asuinpaikassa on eikä lasten tarvi joka vuosi etsiä uusia kavereita. Kouvolassa kun pelaajille on järjestetty suht hyvät fasiliteetit hoidettu niin hallilla kuin myös hallin ulkopuolelle. Osaako kukaan muuten sanoa, että onko KooKoolla vielä asuntokiinteistöjä pelaajille? Ainakin aikoinaan omassa kotitalossani viereisessä rapussa asui vuodesta toiseen paljon KooKoon pelaajia. Vai onko ne kämpät vuokrattuja?
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mahtava uutinen tähän päivään. Nyt kun vielä saadaan sellaisia ukkoja rosteriin että Greenin peliaikaa saadaan vähän säästettyä niin jaksaa yv:llä hakata vieläkin suuremmalla innolla mustaa uuniin.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Palataanpa vielä Iltalehden uutiseen 21.1.2016. Iltalehden tietojen mukaan Ässät on tarjonnut Josh Greenille sopimusta, johon 38-vuotias Green on suostumassa. Jälleen kerran Iltalehden uutinen oli täysi ankka. Tämä tosin ei kenellekkään tainnut olla yllätys. Hyvä Sasha Huttunen, ei muuta kun uusia tietoja kehiin.

Paras pelaaja jättää KooKoon - menossa Ässiin
 

Artyukhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Aivan huikeaa KooKoolle Greenin jatko! Iso palanen kentällä ja kopissa. Näyttää hyvää esimerkkiä kaikille. Vielä hyvät tehot KooKoossakin siihen kylkeen. Kelpaisi.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Osaako kukaan muuten sanoa, että onko KooKoolla vielä asuntokiinteistöjä pelaajille? Ainakin aikoinaan omassa kotitalossani viereisessä rapussa asui vuodesta toiseen paljon KooKoon pelaajia. Vai onko ne kämpät vuokrattuja?

Ei KooKoo ainakaan ennen omistanut mitään omia asuntoja. Tuskin urheiluseuran edes kannattaa tai olisi mahdollistakaan alkaa kiinteistösijoittaksi. Vaikka rahaa moiseen olisi, niin varmaan kuitenkin halvempaa ja kätevämpää hommata sellaiset vuokrakämpät mitä tarvitaan ja siksi aikaa kun tarvitaan. Omistusasunto ei kuitenkaan olisi käytössä kuin osa vuodesta. Lisäksi etukäteen ei voi tietää kuinka monelle pelaajalle tarvitaan kämppää: ketkä voivat asua kimpassa ja kuka tuo mukanaan perheen.

Suomen Majoitusmestari on yksi KooKoon yhteistyökumppaneista.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Taisi olla kauden alla melkein kaikilla pientä epäilystä siihen, miten Green jaksaa isoja minuutteja ja onko hänestä ainesta enää kärkikenttiin.

Ei kai nyt sentään...

Green ei ole eikä voi olla KooKoon ykkössentteri eikä välttämättä edes kakkossentteri, etenkin jos Rajalaa peluutetaan keskellä. Näillä pelipaikoilla tarvittaisiin kärkitason kiekollista osaamista, ison kuormituksen kestämistä heti kauden alusta alkaen ja tasaista suorittamista koko kauden ajan.

Hänestä ei saada myöskään parasta irti, jos hän joutuu pelaamaan heti kauden alusta alkaen isolla kuormalla.

Muuten enemmän Liigaa seuranneet tiesivät... Green ei kestä niin isoa tonttia kuin hänelle on KooKoossa kaavailtu.

Lisäksi ihmetyttää se, että miksi Green halutaan peluuttaa puhki jo tässä vaiheessa kautta?

Noh, turha piikitellä, koska kyllähän Greenin 20 minuutin peliaika ja sen jaksaminen, 40 pistettä sekä sijoitus pistepörssissä ovat varmasti yllättäneet kaikki. Kuten syksyllä jo kirjoitin:

Pisteitä, johtajuutta ja esimerkkiä. Eipä nousijajoukkue voisi paljon parempaa mentoria saada.

Veikkaan, että se suurin merkitys on juuri tuossa ammattimaisuudessa ja esimerkin näyttämisessä. Ei niinkään yllättävän kovissa pisteissä.

mahtaako se jaksaa vielä ensi kaudellakin?

Sanoisin, että vanha mies ei voi olla ainakaan KooKoon ykkössentteri eikä välttämättä edes kakkossentteri, etenkin jos Rajalaa peluutetaan keskellä...

Pakko myös sanoa, että olen iloisesti yllättynyt, että valitsi KooKoon. Aikamoinen yllätys, koska pelivuosia ei enää liikaa ole ja KooKoo kuitenkaan tuskin on pelkällä rahalla pystynyt kilpailemaan. Ja kyllähän mm. nousubonusriita on vienyt seuramme maineen pelaajien keskuudessa. Green nyt ehkä vielä vanhana gubbena säälistä jatkaa, mutta turha sarjanousijan on tällä maineella mitään eklundeja tai haatajia houkutella.

Voi vaan olla hyvinkin mielenkiintoista lähteä neuvottelemaan seuraavia sopimuksia.

Tämä pelailun maku saattaa jäädä kitalakeen vähän pitemmäksi aikaa, muistuttamaan Kouvolalaisen jääkiekon uussynnystä. Kävi miten kävi. Arvet on syvät ja ei ihan vähään aikaan umpeudu.

Kookoo ostaa itselleen reilusti yli tuon 62k€:n arvosta negatiivista julkisuutta, eikä ainakaan helpota joukkueen kasaamista. Siinä voi sitten miettiä onko 3.-4. ketjun laiturin palkkasumman suuruisen summan takia mielekästä ottaa "liigan kusipääseura"-viitta kannettavaksi seuraavaksi pariksi vuodeksi.

Tämä on jo nyt tuonut niin valtavasti negatiivista julkisuutta, että edes voittamalla juttu ei päästä edes lähelle omiaan.

Kaksi seuraa tarjoaa pelaajasta x saman summan ja samat bonarit. Kummanko kanssa teet diilin tälläsen pelleilyn jälkeen? Lisäksi pelaajat pitävät yhtä puolta ja pelaajayhdisty on heidän ammattiliittonsa. Siellä voi kommarit vetää yks-kaks-niks-naks jonkun ässän (ei Porilaista) hihasta ja kaverit tekee solidaarisuudesta yhteisen päätöksen sanoa kimpassa ei KooKoon tarjouksille. Nää on aika helvetin pienet piirit kuitenkin.

Peruuttamaton on jo tapahtunut.
 

Fordél

Jäsen
Noh, turha piikitellä, koska kyllähän Greenin 20 minuutin peliaika ja sen jaksaminen, 40 pistettä sekä sijoitus pistepörssissä ovat varmasti yllättäneet kaikki.

Todellakin turha piikitellä, koska mies on itsekin todennut, että optimi peliaika on selkeesti vähemmän kuin tuo 20 minsaa. Ja kyllähän se pelaaminen etenkin syksyllä näytti isolla vastuulla paikoin kaikkea muuta kuin irtonaiselle, mutta hienosti Green on pystynyt pitämään kropastaan huolta ja taso on pysynyt tasaisena. Ammattilainen.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
mies on itsekin todennut, että optimi peliaika on selkeesti vähemmän kuin tuo 20 minsaa.

Kysyn ihan mielenkiinnosta milloin tämä kommentti on annettu, koska nopealla googlauksella löytyi vain tämä juttu kuukauden takaa:

KS: Green nauttii runsaasta peliajasta KooKoossa

Green kirjoitti:
KooKoon kanadalainen keskushyökkääjä Josh Green, 38, on saanut pelata tällä kaudella käytännössä niin paljon kuin on halunnut ja jaksanut.

Vastuuta on tullut runsaasti niin yli- ja alivoimalla kuin tasaviisikoin. Greenin ottelukohtaiseksi peliajaksi on kellotettu 19 minuuttia 29 sekuntia.

- Olen saanut pelata paljon, ja se on sopinut minulle.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kysyn ihan mielenkiinnosta milloin tämä kommentti on annettu, koska nopealla googlauksella löytyi vain tämä juttu kuukauden takaa:

KS: Green nauttii runsaasta peliajasta KooKoossa

Jossain täällä Jatkoajassa pyöri linkki haastatteluun, joka oli tehty viime kesänä. Joku kanadalainen radiotoimittaja haastatteli Greeniä ja tuossa haastattelussa Green muistaakseni sanoi itse, että optimiaika olisi vähän alle 20 minuuttia. Täytyy etsiä se linkki..

Yksittäisenä knoppitietona, Greenillä olisi vielä tällä kaudella mahdollisuus ylittää parikin merkkipaalua, 100 pistettä runkosarjassa (nyt 95) ja 50 maalia runkosarjassa (46 nyt). Kovat lukemat siihen nähden, että pelejä on kertynyt 143 ja rooli Tapparassa oli alempien kenttien voimasentteri.

e. löytyihän se linkkikin radiohaastatteluun. Oli tuolla joukkueen rakentumisketjussa..
 
Viimeksi muokattu:

Fordél

Jäsen
Kysyn ihan mielenkiinnosta milloin tämä kommentti on annettu, koska nopealla googlauksella löytyi vain tämä juttu kuukauden takaa:

KS: Green nauttii runsaasta peliajasta KooKoossa

Kommentti annettiin Tappara-aikana. Tuo @Minor linkkaama radiohaastattelu oli yksi, mutta muistelin, että oli sanonut samaa jossain kotimaisessakin mediassa.

Onneksi nyt ollaan sentään alle 20 minuutissa vaikka peliajaltaan Green on toki TOP10:ssa. Varmasti kuitenkin mennään ihan tapissa.
 

Teikel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers&Barkov
Hieno pelaaja ja ihminen. Todellinen johtaja. Harmitti, kun kuulin jo viime keväänä, että Tappara ei tarjoa sopimusta Greenerille. Nyt harmittaa vielä enemmän. Olisi meinaan ollut puuttuva palanen Tapparan tämän kevään joukkueeseen. ONNEKSI OLKOON KOOKOO!
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Jossain täällä Jatkoajassa pyöri linkki haastatteluun, joka oli tehty viime kesänä. Joku kanadalainen radiotoimittaja haastatteli Greeniä ja tuossa haastattelussa Green muistaakseni sanoi itse, että optimiaika olisi vähän alle 20 minuuttia. Täytyy etsiä se linkki..

Yksittäisenä knoppitietona, Greenillä olisi vielä tällä kaudella mahdollisuus ylittää parikin merkkipaalua, 100 pistettä runkosarjassa (nyt 95) ja 50 maalia runkosarjassa (46 nyt). Kovat lukemat siihen nähden, että pelejä on kertynyt 143 ja rooli Tapparassa oli alempien kenttien voimasentteri.

e. löytyihän se linkkikin radiohaastatteluun. Oli tuolla joukkueen rakentumisketjussa..


Eiks 19min29s ole "vähän alle 20min" ? (joo joo vähän vaan nusasin sun pilkkujas.. :P)
 
Suosikkijoukkue
KK
Pakko sanoa, että kun tänään ehdin katsoa vain ensimmäisen erän, niin näin Greeniltä aivan tajutonta rystyn käyttöä. Ainakin neljä purkausta AV:lla ja kaikki meni päin vittua. Yksi meni omalle, mutta niin pieneen väliin, ettei siitä mitään hyötyä tai järkeä löytynyt. No koko joukkueen peli oli sekaisin, muttei Matt ainakaan esimerkillään näyttänyt hyvää mallia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös